Εμπειρία στη χρήση Maxisize

Αυτή η ιστορία που μας είπε ο Bernard του Aberdeen (Σκωτία). Οι άντρες μοιράζονται τα προβλήματά τους και εξήγησε πως η κρέμα Maxisize τον βοήθησε να αυξήσει τα κράτη, αλλά επίσης έδωσε και συνεχίζει να δίνει αξέχαστο σεξ γι ' αυτόν και τη νύφη του.

Εμπειρία στη χρήση MaxiSize

Να μιλήσουμε για τα προβλήματα στο σεξ δεν είναι γενικά αποδεκτή, και να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με το μικρό μέγεθος του "ανδρισμού" και έκανε το τεστ για το ισχυρότερο φύλο. Σήμερα, όμως, είμαι έτοιμος για αυτή την ειλικρινή συζήτηση, με την ελπίδα ότι κάποιος θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλά από τα προβλήματα που έχω συναντήσει εδώ και πολύ καιρό.

Έζησα για πολλά χρόνια στο άγχος των μικρών κρατών

Όλα ξεκίνησαν στα νιάτα του. Μπήκαμε σε μια μεγάλη εταιρεία, και μεταξύ αγοριών και κοριτσιών ήταν κάποια συμπάθεια. Έτσι ερωτεύτηκα για πρώτη φορά με μια πραγματική ομορφιά. Γνωριστήκαμε αρκετά πριν κάνουμε σεξ για πρώτη φορά. Να πω ότι όλα πήγαν ομαλά, δεν μπορώ, αλλά η εγγύτητα συνέβη. Μετά από αυτό, οι συχνές σεξουαλικές επαφές που είχαμε, αλλά νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό, επειδή ήμασταν ακόμα έφηβοι, και για συχνή στενή σχέση. Μετά από 3 μήνες, το κορίτσι με παράτησε λέγοντας ότι θέλει ο άλλος.

Δεν θα μπορούσα να το δεχτώ, είναι πολύ δύσκολο βιώσει έναν χωρισμό, αλλά στη συνέχεια γνώρισε μια νέα κοπέλα, και η πληγή να επουλωθεί. Μετά από αρκετές σεξουαλικές συνευρέσεις μου άφησε. Αποφάσισα ότι δεν ήταν αρκετά καλός στο κρεβάτι, έτσι άρχισε να ψάχνει για οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθήσει να γίνει ένα πραγματικό "αρσενικό" και να ικανοποιήσει τους εταίρους της. Αλλά μετά από αυτό, πήγα σε κάποιο είδος της μια σειρά από διαταραχές, επειδή παρά τις προσπάθειές μου να δώσω τα κορίτσια σεξουαλική ευχαρίστηση, όλα τα παράτησε. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά ένας από αυτούς ήταν πιο τολμηρή και πιο τίμιο από το υπόλοιπο, έτσι αποφάσισα να ανοίξω τα μάτια μου για να μου πρόβλημα. Ειλικρινά είπε ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πούτσου μου.

Μάλλον μιλάμε για το τι αυτό το χτύπημα ήταν για μένα, δεν αξίζει τον κόπο – απλά βυθίστηκε σε βαθιά κατάθλιψη και δεν θέλουν να ζήσουν. Εξωτερικά είμαι αρκετά ελκυστική, και όσον αφορά την καριέρα είναι ένας επιτυχημένος άντρας, τόσο η έλλειψη των γυναικείων την προσοχή που έπρεπε, αλλά μετά από αυτά τα λόγια απλά αποφεύγεται τυχόν σχέσεις με το αντίθετο φύλο, εκτός από συντροφιά. Κατάλαβα αυτό έχει κάτι να κάνει, και όχι μόνο προς τα μέσα. Αποθηκεύσετε μέχρι και για την αύξηση του μεγέθους του πέους, και ενώ το ποσό που απαιτείται δεν αποφάσισε να διαβάστε περισσότερα λογοτεχνίας για το σεξ: πώς να μπαχαρικό μέχρι τη σεξουαλική ζωή, πώς να το κάνει υψηλή-η ποιότητα, και η σεξουαλική πράξη είναι μεγάλη.

Σε Γενικές γραμμές, ενώ θα μελετηθεί η θεωρία και είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι σε έναν πλαστικό χειρουργό, συναντήθηκε με μια όμορφη κοπέλα. Κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί, αλλά θα μπορούσε επίσης να μην χάσετε την ευκαιρία να έχουν μια σχέση με μια έξυπνη, όμορφη και ευγενική κοπέλα. Έτσι αποφάσισα να καθυστερήσει την οικειότητα όσο αυτό συμβαίνει. Σε Γενικές γραμμές, δεν νοιαζόταν γι ' αυτήν, καθιστώντας εκπλήξεις, δώρα, όνειρα για το πώς θα παντρευτούμε. Αλλά εν τω μεταξύ ήταν ενοχλητικό ότι καμία πρόοδος στην οικειότητα που έχουμε. Ήμουν πραγματικά τρομοκρατηθεί, αλλά έγινε.

Προσπάθησα να του εξηγήσω τι ακριβώς βαθύ σεβασμό γι ' αυτήν και δεν θέλω να βιαστώ, αλλά ήταν σίγουρη ότι δεν θα μου προκαλέσει σεξουαλικές επιθυμίες. Η αναμέτρηση άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνση του αποχωρισμού, και στη συνέχεια έπρεπε να παραδεχτούν το πρόβλημά τους. Της είπα την αλήθεια, αλλά αποφάσισε να το ελέγξουμε. Τέλος πάντων, την άλλη μέρα κάναμε σεξ, και ήταν στο "3". Αλλά προς έκπληξή μου, το κορίτσι δεν πρόκειται να μου ξεφύγεις και να ψάξουν για κάποιον καλύτερα – με αγαπούσε πραγματικά και ακόμα δεν προσφέρθηκε να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε άλλο με διάφορους τρόπους. Είπε ότι θα περιμένει για τη χειρουργική επέμβαση, και δεν είναι μπερδεμένος. Ήμουν απερίγραπτα ευτυχισμένη, ένιωθε σαν ένας άνθρωπος, ένας κανονικός άνθρωπος, δεν είναι ένας μαλάκας με ένα μικρό πουλί.

Όταν ένα μεγάλο μέρος του απαιτούμενου ποσού που ήδη είχα, αποφάσισα να πάω στον χειρούργο για μια διαβούλευση για να μάθετε το ακριβές κόστος της χειρουργικής επέμβασης και τι αποτέλεσμα θα έχω. Μετά την εξέταση, ο γιατρός είπε, δεν είμαι τόσο κακός, όπως περιέγραψα, και ότι το κράτος είναι ελαφρώς μικρότερη από το μέσο όρο. Μου ζήτησε να μην σπεύσουμε σε δραστικά μέτρα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα Maxisize. Ήμουν ενθουσιασμένος και αγόρασε το προϊόν συνιστάται.

Αυτό το αποτέλεσμα μου έδωσε μια κρέμα Maxisize

Δεν νομίζω καν ότι αμέσως μετά την πρώτη χρήση, το σεξ θα είναι καλύτερο. Η κοπέλα μου είπε ότι έχω γίνει πιο γενναία και ενεργά στις δράσεις τους, γεγονός που καθιστά ακόμη λάβει έντονο οργασμό (μέχρι αυτό το σημείο, ήμουν σε θέση να το φέρει στο "peak" πολύ σπάνια). Με την πάροδο του χρόνου, η στύση μου έγινε πιο σταθερή και παρατεταμένη, και τα κράτη μεγάλωσε σε μέγεθος. Ως αποτέλεσμα, μέσα σε ένα μήνα το πέος μου ήταν περισσότερο από 3.5 cm, περιφέρεια, κατά 5 cm.

Τώρα μπορώ να πω με ασφάλεια ότι η κρέμα Maxisize έγινε βοηθός μου και Σωτήρα μου. Όμορφη φυσική σύνθεση, του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί χωρίς φόβο για τις παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Απολαύστε το σεξ άρχισα να πάρει πολύ περισσότερους οργασμούς είναι φωτεινά, η ευαισθησία της κεφαλής έχει αυξηθεί σημαντικά. Η κοπέλα μου και εγώ ακόμη και ζήλεψα. Πριν από, σχεδόν ποτέ δεν της δώσει την ικανοποίηση, και τώρα μας το σεξ τελειώνει με τον οργασμό της, και όχι ένα! Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που σταμάτησα να χρησιμοποιώ την κρέμα, αλλά το μέγεθος του πέους, καθώς και την ποιότητα του σεξ, δεν επιδεινώθηκε. Εξάλλου, η αγάπη μου έχει ήδη κατατεθεί Δήλωση του γάμου, και σύντομα θα είναι σε αναμονή για μια απίστευτη μήνα του μέλιτος.

Ελπίζω η κριτική μου θα βοηθήσει πολλούς άνδρες που επίσης, όπως εγώ, που πάσχουν από προβλήματα στο σεξ, λόγω του μικρού πέους. Μην τα παρατάς, μόλις αγοράσει την κρέμα Maxisize και αισθάνεται σαν μια πραγματική μηχανή του σεξ οφείλεται σε ένα μεγαλύτερο πέος!