Κριτικές Maxisize

 • Mustafa
  Ακόμα στο σχολείο, εξετάζοντας τα πέη των συμμαθητών τους όταν άλλαζαν στα αποδυτήρια μετά τη γυμναστική, συνειδητοποίησα ότι έχω ένα πρόβλημα με το μέγεθος. Στην ενήλικη ζωή, οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Πρώτη η κοπέλα έτρεξε μακριά από μένα μετά οικειότητα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που πήγα να συμβουλευτείτε το γιατρό, ο οποίος με συμβούλεψε κρέμα Maxisize. Είναι ένα θαύμα κρέμα: με τη βοήθεια του πέους μου αυξήθηκε κατά 4 cm, και το μόνο σεξουαλικό σύντροφο.
  Maxisize
 • Elif
  Αρκετά με τη σεξουαλική τους εταίρους και ποτέ δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα των μικρών "πλεονεκτήματα" σε έναν νεαρό άνδρα. Αλλά έπεσα στην αγάπη με, όλα ήταν πολύ μέτρια. Για τον χωρισμό δεν θα μπορούσε να πάει ακόμη και έξω από το θέμα, και άρχισε να ψάξουν για λύσεις σε προβλήματα. Διάβασα στο Διαδίκτυο για την κρέμα Maxisize και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη: +4 cm στο μήκος, και αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για ένα ποιοτικό σεξ!
  Maxisize
 • Mustafa
  Τη μισή μου ζωή την έχω ζήσει, λόγω του μικρού μεγέθους του κράτους, και η γυναίκα πεπεισμένος ότι όλα τα κοστούμια. Ήξερα ότι οι γείτονες έχουν το σεξ, τους στεναγμοί ακούγονταν σχεδόν κάθε μέρα, αλλά το σεξ μας ήταν τέτοια που ακόμα και άρχισα να αμφιβάλλω για το αν μπορεί να ονομάζεται σεξ. Ήξερα ότι το πιο πιθανό, η πραγματική διασκέδαση γυναίκα δεν παίρνει. Μια φορά βρήκα τα σχόλια για την κρέμα maxisize και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Εδώ είναι που κατάλαβα πως το πραγματικό αρσενικό πουλί, και ο ήχος του ένα αληθινό γυναικείο οργασμό!
  Maxisize
 • Δήμητρα
  Ο σύζυγός μου ήταν το πρώτο μου άντρα, και, όπως ήταν τίποτα σε σύγκριση με ό, τι νόμιζα ότι το πρόβλημα το έχω εγώ, και δεν μπορεί να πάρει έναν οργασμό λόγω της ψυχρή. Αλλά όταν ο σύζυγός της αγόρασε ένα κρέμα maxisizeΤελικά έμαθα ότι το σεξ μπορεί να πάρει απίστευτη ευχαρίστηση. Τώρα θα ήθελα να συστήσω αυτή την κρέμα σε όλους τους φίλους μου, ακόμη και εκείνοι που καυχήθηκε το μεγάλο καυλί του άντρα της. Οι άνδρες με ένα "μικρό" μέγεθος του πέους – μην διστάσετε και να το κάνουμε δεν είναι σιωπηλή σχετικά με το πρόβλημα. Αγοράστε κρέμα Maxisize και να απολαύσετε ολοκληρωμένο σεξ!
  Maxisize
 • Αναστασία
  Ο σύζυγός μου δεν είναι πολύ μεγάλο καβλί, ήταν πολύ αναστατωμένος για αυτό και ακόμη και να ήθελε να κάνει την αύξηση, αλλά ήταν εναντίον του. Μόλις στο φόρουμ, είδα πως οι γυναίκες συζητούσαν για την κρέμα maxisize είπε κανείς ότι έσωσε τον γάμο της. Λοιπόν, αποφάσισα να το δώσω στον άντρα μου αυτό το εργαλείο. Φυσικά ήταν δύσπιστος, αλλά μετά από τις πρώτες εφαρμογές ήταν ευτυχισμένος χωρίς μέτρο, και εγώ – το σεξ έγινε πιο συχνή και η ποιότητα έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Το σεξ, βέβαια, δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι σαφώς καλύτερα από ό, τι χωρίς αυτό!
  Maxisize
Εκτίμηση Maxisize
4.7
10