Οδηγίες χρήσης Maxisize

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα Maxisize

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα MaxiSize

Το πακέτο με το αρχικό κρέμα Maxisize υπάρχει μια εντολή για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, το οποίο γράφεται τέτοια πράγματα:

 • για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για 1 μήνα.
 • εφαρμόστε την κρέμα σε ένα λεπτό στρώμα, να διανέμουν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του μέλους *
 • απλώστε το προϊόν καθημερινά (κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από την υποτιθέμενη σεξουαλική επαφή – έτσι θα είστε σε θέση να αποκτήσουν ισχυρή διέγερση, την αύξηση της ευαισθησίας του πέους και στη σεξουαλική ζωή με νέα αισθήματα και συναισθήματα, παρατείνει το χρόνο φύλων και να πάρετε ένα έντονο οργασμό).

Σημειώστε ότι η κρέμα Maxisize δεν βοηθά να λύσει τα ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είναι η στυτική δυσλειτουργία. Επίσης, αν χρησιμοποιείτε δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα θαύμα. Έτσι, αν το πέος σας αρχικά στη διεγερμένη κατάσταση έχει μήκος 12 cm, μην περιμένετε ότι η κρέμα θα αυξηθεί σε 20 cm Σε αυτή την περίπτωση, θα είστε σε θέση να αυξήσει το μήκος 3-4 cm και περισσότερο πάχος, η οποία, ωστόσο, επίσης να αυξήσει σημαντικά την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και την ικανοποίηση του συντρόφου.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Το πρόβλημα της ένα μικρό κράτος επηρεάζει τους άνδρες κάθε ηλικίας και κοινωνικής θέσης τους στην κοινωνία, έτσι, η ανάγκη διεύρυνσης πεών παρουσιάζεται σε πολλούς εκπροσώπους του ισχυρότερο φύλο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κρέμα Maxisize γίνει ένας πραγματικός Σωτήρας. Αυτό όχι μόνο αυξάνει το πέος, αλλά επίσης δρα ως αφροδισιακό, το οποίο δίνει το σεξ μια νέα εμπειρία.

Συχνά η χρήση της κρέμας Maxisize εμφανίζεται στις εξής περιπτώσεις:

 • ανεπαρκές μήκος και πάχος του πέους σας;
 • η τάση για την πρόωρη εκσπερμάτιση;
 • αδύναμη στύση (ανεπαρκή ή μικρής σκληρότητας όταν ενθουσιασμένος);
 • αβεβαιότητα άντρες στον σεξουαλικό τους ικανότητες.
 • μειωμένη λίμπιντο;
 • η έλλειψη του άγχους, λόγω γενετικών προβλημάτων, σοβαρές ασθένειες ή διαταραγμένο μεταβολισμό;
 • άγχος και έντονη εργασία, η έλλειψη σωστή ξεκούραση;
 • συχνές επαφές με δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ικανότητες των ανδρών.
 • το γήρας, η οποία χαρακτηρίζεται από την επιβράδυνση των γεννητικών οργάνων και μείωση στην ισχύ.

Κρέμα Maxisize δεν έχει αντενδείξεις, εκτός από την ατομική δυσανεξία από τα συστατικά της σύνθεσης. Για να ελέγξετε για αλλεργικές αντιδράσεις, απλώστε μια μικρή ποσότητα πάνω σε λεπτό δέρμα (π. χ., αντιβράχιο), και εάν κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς ερυθρότητα, μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, το οποίο δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η φόρμουλα είναι απολύτως ασφαλές, έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμόζεται σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, ακόμη και με το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα του πέους. Η κρέμα σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους, αναζωογονεί και βελτιώνει την αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, για να το ανεβάσει σε υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η επιτυχία στο κρεβάτι θα μας εμπνεύσουν για νέες νίκες και τα επιτεύγματα!