συντάκτης Raul

Όνομα:
Raul
Άρθρα:
6

Το άρθρο

 • Τύποι χειρουργικής επέκτασης πέους. Ενδείξεις. Αντενδείξεις. Προετοιμαστείτε για τη λειτουργία. Επιχειρησιακή πρόοδος. Αποκατάσταση.
  7 Σεπτέμβριος 2020
 • Σε όλη τη ζωή για τη σεξουαλική λειτουργία ατόμων καταλαμβάνει μια σημαντική θέση. Μετά από 60 χρόνια, η δραστικότητα των ανδρών είναι αποδυναμωμένη, η επιθυμία για οικειότητα είναι μειωμένη. Πώς να ανακτήσει την παλιά της δύναμη; Αυτό θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.
  17 Σεπτέμβριος 2018
 • Για να επιλύσετε ζητήματα σεξουαλικές διαταραχές σε οποιαδήποτε ηλικία, θα βοηθήσει τα βότανα για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες. Τι φυτά να βοηθήσει στη θεραπεία της ανικανότητα, πώς λειτουργούν, μέθοδοι εφαρμογής – γι ' αυτό λεπτομερώς κατά την επανεξέταση συνταγές και προϊόντα.
  14 Σεπτέμβριος 2018
 • Σήμερα, το πρόβλημα της δραστικότητας αρχίζει όλο και περισσότερο να παρενοχλούν νεαρά αγόρια. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό είναι επειδή δεν είναι ο σωστός τρόπος ζωής (Κάπνισμα, κατάχρηση αλκοόλ, δεν είναι σπορ, δεν τροφοδοτείται σωστά, κ. λπ.).
  7 Σεπτέμβριος 2018
 • Λόγω της ηλικίας αλλάζουν συχνά θέτει το ζήτημα της αύξησης της δραστικότητας σε άνδρες μετά από 50-60 χρόνια. Αλλά πώς για την αύξηση της λίμπιντο σε άνδρες μετά από 50-60 χρόνια; Η αυξημένη δραστικότητα σε άνδρες άνω των 50-60 ετών περιλαμβάνει ένα σύνολο μέτρων που αποσκοπούν στην αύξηση της λίμπιντο
  13 Αύγουστος 2018
 • Τι επηρεάζει την ανδρική δύναμη. Πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι. Πώς να αυξήσει τη δύναμη διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα φαρμάκων.
  12 Αύγουστος 2018