Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Ωστόσο, η πραγματική μαρτυρία των ανδρών να αποδείξει ότι με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων και εξοπλισμό για να αυξήσει το κράτος εξακολουθεί να είναι δυνατή. Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση πεών είναι ποιοτικά διαφορετικές από εκείνες που προσφέρονται από τους κατασκευαστές των διαφόρων φαρμάκων και ειδικά φορεία.

Η σύνθεση της ειδικής εγχύσεις και decoctions περιέχει μόνο φυσικά συστατικά που δεν προκαλούν βλάβες στα όργανα της αποτοξίνωσης. Στη σημερινή δημοσίευση θεωρείται από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αύξησης της φαλλό, με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να αλλάξετε τη διάμετρο και το μήκος του πέους και να ενισχύσει τη στύση.

Οι εμπειρογνώμονες

πώς να αυξήσει τα κράτη

Είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος λαϊκές θεραπείες; Εμπειρογνωμόνων στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής και ανδρολογίας, πιστεύω ότι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την διόρθωση του μεγέθους των αναπαραγωγικών οργάνων είναι πλαστική. Ωστόσο, δεν αποκλείουν τη δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών μέσων με σκοπό την πάχυνση και επιμήκυνση πέους ενός άνδρα.

Όπως αποδείχθηκε, ακόμη και με τη βοήθεια του αφεψήματα και αφεψήματα με βάση βότανα και ορισμένα τρόφιμα μπορεί να αυξήσει το κράτος περίπου 2-3 cm, Προκειμένου να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνει αυτό, είναι αναγκαίο να εξετάσει μερικά από τα χαρακτηριστικά της δομής και της λειτουργίας του αρσενικά γεννητικά όργανα.

Το πέος αποτελείται από μυϊκό ιστό, σπογγώδη δομές (σηραγγώδες σώμα) και τα αιμοφόρα αγγεία. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας το σώμα του το παιδί αρχίζει να εμφανίζεται ένας μεγάλος αριθμός των αρσενικών ορμονών που διεγείρουν την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων. Με τη σειρά της, η ανεπάρκεια τεστοστερόνης στο αίμα επηρεάζει την ανάπτυξη των ιστών, με αποτέλεσμα οι παράμετροι του φαλλού υποστεί μικρές αλλαγές. Αλλά αν ένας ενήλικας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να χρησιμοποιήσετε διεγερτικά ανάπτυξης, με την πάροδο του χρόνου αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε επιμήκυνση και πάχυνση του πέους.

Παραδοσιακή ιατρική προσφέρει αρκετές αποτελεσματικές μεθόδους διόρθωσης ο όγκος και το μήκος του πέους. Manual therapy είναι πιο επικεντρωμένη στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή βουβωνική χώρα, με αποτέλεσμα τη μείωση των τροφικών ιστών. Επιτάχυνση του μεταβολισμού και μηχανικό τέντωμα του πέους συνεπάγεται το σχηματισμό του νέου ιστού στοιχεία εντός των σηραγγωδών σωμάτων. Και αυτό με τη σειρά του οδηγεί τελικά σε επιμήκυνση και πάχυνση του γεννητικά όργανα.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Κατά τη γνώμη των έμπειρων ανδρών, το πέος διεύρυνση λαϊκές θεραπείες – ο πιο εύκολος και ασφαλής μέθοδος για την διόρθωση του μεγέθους του πέους. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κανονικότητα της χρήσης ορισμένων αυξητικών παραγόντων. Η πιο αποτελεσματική η λαϊκή μεθόδους του πέους διεύρυνση περιλαμβάνουν:

 • βοτανική ιατρική;
 • κρεμώντας εμπορευμάτων *
 • manual therapy (αυτο-μασάζ);
 • κενό το κενό;
 • υγιεινή διατροφή.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται να το συνδυάσετε διάφορες μεθόδους διόρθωσης του πέους. Είναι επιθυμητό να ακούσετε τις συμβουλές των έμπειρων ανθρώπων, και να συμμορφώνεται αυστηρά με όλους τους κανόνες της διεξαγωγής της φυσικοθεραπευτικής διαδικασίες.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ακατάλληλη εκτέλεση της άσκησης είναι γεμάτη με παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος στο πέος και βλάβη στους ιστούς.

Κατά συνέπεια, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλικές διαταραχές ή μειωμένη ευαισθησία στο κεφάλι του φαλλού.

Αυτο-μασάζ

Ειδικές ασκήσεις διευρύνει το πέος, αλλά μόνο στην περίπτωση των τακτικών manual therapy. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, το τέντωμα του υφάσματος του χιτώνα που περιβάλλει τα σηραγγώδη σώματα. Με την πάροδο του χρόνου, το κενό είναι γεμάτο με νέα δομικά στοιχεία, αυξάνοντας το μήκος και τη διάμετρο του βαρελιού κράτη.

Πριν από την, πώς να μεγέθυνση πέους με την άσκηση, είναι επιθυμητό για τη θέρμανση των ιστών στην περιοχή βουβωνική χώρα για να αυξήσει την ελαστικότητά τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακούλες γεμίζουν με ζεστό αλάτι ή ζεστό συμπίεση. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, μπορείτε με ασφάλεια stretch υφάσματα χωρίς το φόβο των ζημιών. Κατά τη διάρκεια της αυτο-μασάζ συνιστάται να εκτελέσετε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • πιάστε το κεφάλι του φαλλού, τραβήξτε την προς τα δεξιά, να σταθούμε σε θέση για 1 λεπτό.
 • ομοίως, τραβήξτε το πέος προς τα αριστερά.
 • πιάσε το πουλί κοντά στην βάση.
 • αργή άμεση κίνηση ωθήσει το αίμα πιο κοντά στο κεφάλι του πέους;
 • επαναλάβετε αυτή την άσκηση τουλάχιστον 10-15 φορές και, στη συνέχεια, πιέστε το πέος για να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος.

Για να βελτιωθεί η ολίσθηση των δακτύλων κατά μήκος του κορμού του φαλλού, απλώστε μια μικρή ποσότητα του μασάζ με λάδι ή βαζελίνη.

Ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών, θα πρέπει να "ακούτε" το σώμα σας. Κατά τη διάρκεια του μασάζ το κράτος δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε δυσφορία και πόνο. Για να επιμηκύνετε το πέος 3-4 cm, κάνει το μασάζ τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα για έξι μήνες.

Βοτανική ιατρική

Οι άνθρωποι είναι ιατρικό εγχειρίδιο περιέχει όχι λιγότερα από 100 διαφορετικές υποδοχέα παρασκευάσματα αφεψήματα και αφεψήματα, που μπορεί να αυξηθεί και το μήκος και η διάμετρος των αναπαραγωγικών οργάνων. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της παραδοσιακής ιατρικής, τα βότανα έχουν ευεργετική επίδραση στη στυτική λειτουργία και διεγείρουν την παραγωγή του σώματος των αρσενικών ορμονών. Πιθανόν να αυξήσει το κράτος, χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία, όπως πρώτες ύλες για την παραγωγή decoctions χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βότανα:

 • ginseng root – εμποδίζει την σύνθεση της κορτιζόλης, η οποία καταστέλλει την παραγωγή του σώματος των αρσενικών ορμονών.
 • Tribulus – διεγείρει το σώμα ειδικές ορμόνες, οι οποίες προωθούν την κυκλοφορία του αίματος τεστοστερόνης;
 • το εστραγκόν – βελτιώνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας έτσι την παροχή αίματος στο πέος κατά τη στύση;
 • ρίζα τζίντζερ – μειώνει την χοληστερόλη και αποτρέπει την απόφραξη του ραχιαίου αρτηρίες ειδικών πλακών;
 • χυμός αλόης Βέρα – ομαλοποιεί το μεταβολισμό ιστού, με αποτέλεσμα την ταχεία δημιουργία νέων δομικές μονάδες του στυτικό ιστό.

Σημαντικό! Πριν από τη χρήση μια λαϊκή θεραπεία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς ορισμένα βότανα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και ναυτία.

Με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες είναι δυνατόν όχι μόνο να επηρεάσει τις παραμέτρους των αναπαραγωγικών οργάνων και να αυξήσει την αρσενική γονιμότητα. Επιπλέον, η χρήση της λαϊκής συνταγές της biostimulants μπορεί να επηρεάσει τη δύναμη της στύσης, αμέσως πριν από την επαφή. Βοτανικό αυξήσει τη σεξουαλική δύναμη και να τονωθεί η μέγιστη πλήρωση του σπηλαιώδη σώματα με αίμα.

Κενό κενό

μέσο για τη διεύρυνση πεών

Τι είναι το μέσο για την ταχεία αύξηση του όγκου του φαλλού; Η κενή θεραπεία είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση των αναπαραγωγικών οργάνων. Παραδοσιακά, πάχυνση του άξονα του πέους, χρησιμοποιώντας ένα λεγόμενες αντλίες κενού. Η ουσία της εργασίας τους είναι να δημιουργήσουν μια χαμηλή πίεση γύρω από το πέος, με αποτέλεσμα ιστού κυριολεκτικά "που" μια μεγάλη ποσότητα αίματος. Έτσι, υπάρχει ένα τέντωμα από το σηραγγώδες σώμα του κράτους, σύμφωνα με την οποία η διάμετρος αυξάνεται κατά 1-2 cm.

Για να κάνετε μια κενή αντλία μπορεί να είναι αυτοσχέδια. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές τους άνδρες, όπως μια αντλία κενού, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο γυαλί βάζα. "Εργασία" στην αρχή του cupping γυαλιά, από τα οποία αυτό που καίει το φυτίλι του μετατοπίζεται τμήμα του θερμού αέρα. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε μια μείωση στην ατμοσφαιρική πίεση μέσα στη δεξαμενή. Εθνικό μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του κρυολογήματος, αλλά και για την αύξηση του όγκου του πέους.

Για να χρησιμοποιήσετε τις τράπεζες για τη διεύρυνση πεών, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

 • πλύνετε ένα βάζο με όγκο 1 λίτρο σαπούνι λύση.
 • βουτάμε στο αλκοόλ ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι, το μαλλί;
 • το κάψιμο του μαλλιού να ρίξει στον πυθμένα του δοχείου.
 • εισάγετε στην τρύπα των τραπεζών το πέος;
 • πιέστε σταθερά την Τράπεζα στην ηβική περιοχή.

Για λίγα δευτερόλεπτα δέρας σβήσει και να αποφορτιστεί ο αέρας θα κρυώσει και να αρχίσει να συρρικνώνεται. Η ατμοσφαιρική πίεση θα είναι μικρότερη από το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ιστός του πέους γρήγορα θα αρχίσουν να γεμίζουν με αίμα, προκαλώντας το τέντωμα των σηραγγωδών σωμάτων. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους διεύρυνσης πέος, θα πρέπει να μην ξεχάσουμε τη δική τους ασφάλεια. Για την αποφυγή τραυματισμού των ιστών, την καύση μόνο ένα μικρό κομμάτι του δέρας. Διαφορετικά πιθανή εμφάνιση εγκαύματα στην επιφάνεια του πέους.

Αναστολή του φορτίου

Αναστολή του φορτίου είναι η πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδος για την επιμήκυνση του φαλλό. Ως στάθμιση, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό. Πριν σηκώσετε το φορτίο, για τη θέρμανση των ιστών του πέους, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω. Κατά τη διάρκεια της άσκησης πρέπει να τηρούν αυστηρά τους ακόλουθους κανόνες:

 • κάθισε στην άκρη του κρεβατιού, ελαφρώς εξαπλώνεται πόδια της;
 • τυλίξτε τον κορμό κράτος στο κεφάλι με ένα ελαστικό επίδεσμο;
 • ασφαλίστε τον επίδεσμο χαρτικά λαστιχένια ζώνη;
 • πληκτρολογήστε ένα μπουκάλι νερό;
 • το ένα άκρο του σχοινιού, το δέσουμε στο λαιμό της φιάλης, και το δεύτερο είναι το μεταλλικό σφιγκτήρα;
 • ασφαλίστε το σφιγκτήρα πάνω από το ελαστικό επίδεσμο και σιγά-σιγά να σταθεί; τεντώσει ένα κράτος όχι περισσότερο από 10-15 λεπτά την ημέρα.

Σύμφωνα με την πρακτική παρατηρήσεις, τις λαϊκές θεραπείες αύξησης κράτους είναι λιγότερο αποτελεσματική από τις παραδοσιακές μεθόδους, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από τη σύγχρονη ιατρική. Ωστόσο, αυξάνοντας το κράτος από τις παραδοσιακές μεθόδους, που κινδυνεύουν να υπονομεύσουν την υγεία σας, τι μπορεί να ειπωθεί σχετικά με τη χρήση του ορμονικά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής αμφιβόλου ποιότητας.

Μέσο για τη διεύρυνση πεών

Αν οι άντρες θέλουν μια θεραπεία για τη διεύρυνση πεών, δεν πρέπει να ανησυχείτε: τα φαρμακευτικά προϊόντα που παράγει πολλά χρήματα που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τις διαστάσεις των γεννητικών οργάνων, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε την προετοιμασία, αντενδείξεις, για να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του σώματός σας.

Τα χάπια και τα ναρκωτικά

Για να λύσει το πρόβλημα με μια αδύναμη στύση του ανδρισμού, υπάρχουν διαφορετικά χάπια και διάφορα άλλα φάρμακα που συμβάλλουν στην αύξηση του πέους σε όλες τις κατευθύνσεις.

Σημαντικό! Εκτός από το βασικό σκοπό των εν λόγω ταμείων, την αύξηση της λίμπιντο, να εξαλείψει την πιθανότητα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, εγγυημένα για να παρέχουν ένα ευαίσθητο παρατεταμένη στύση.

Σε αναζήτηση λύσης για το πρόβλημα, θα πρέπει να κατανοήσουν τι σημαίνει να αυξήσει το κράτος, χωρίς να προκαλούν παρενέργειες. Κοιτάξτε προσεκτικά τις αλοιφές που παράγονται σε φυσικές και συνθετικές βάση.

Αν και η βιομηχανία παράγει μια μεγάλη ποικιλία από κρέμες, για να διορθώσει τις διαστάσεις του πέους, δεν είναι κάθε προϊόν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Αναλύοντας τις απόψεις των ανθρώπων, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα κεφάλαια σε αυτή την κατηγορία. Ορισμένα παρέχουν μια προσωρινή επίδραση, άλλοι έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις, αλλά απαιτούν τακτική χρήση.

Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα είναι εξαιρετικά απλή: πρώτα, διαβάστε τις οδηγίες, για να αποφασίσει με την απαιτούμενη δόση, και στη συνέχεια να εφαρμόσει την απαραίτητη ποσότητα επάνω στον άξονα του πέους και ακολουθήστε τις κινήσεις μασάζ που σας επιτρέπει να ΤΡΊΒΕΤΕ στο δέρμα κρέμα. Μην βιάζεστε, να εκτελέσει προσεκτικές και απαλές κινήσεις, αλλά έντονη. Χάρη σε αυτό το κράτος δεν θα είναι τραυματίες, η κρέμα είναι ενεργά συστατικά να εισχωρήσουν αποτελεσματικά στους ιστούς.

Σχεδόν όλα τα πηκτώματα, με σκοπό να αυξήσει τις διαστάσεις του ανδρισμού, την ίδια σύνθεση συστατικών. Περιέχουν ενεργά συστατικά, που χαρακτηρίζεται από αύξηση της θερμοκρασίας ή αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωσή τους είναι ελάχιστη, επειδή η υψηλή ενέργεια μπορεί να προκαλέσει μια επιπλοκή με τη μορφή πρήξιμο, εξανθήματα, κάψιμο, και τα εγκαύματα. Χρήση τζελ, πρέπει να τηρώντας σχολαστικά τις οδηγίες.

Για εγγυημένη αύξηση στο μέγεθος των γεννητικών οργάνων, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε την υποδόρια ένεση. Κοινή είναι δύο επιλογές για τη διεύρυνση πεών:

 • η χρήση του υαλουρονικού οξέος;
 • lipofilling.

Ας εξετάσουμε κάθε επιλογή τέτοια χειραγώγηση.

Το υαλουρονικό οξύ

Μια παρόμοια διαδικασία της ένεσης παρέχει την εισαγωγή κάτω από το δέρμα του πέους ειδικά υλικά πληρώσεως, βάση της οποίας είναι το υαλουρονικό οξύ. Αυτά τα υλικά είναι απόλυτα συμβατό με τους ανθρώπινους ιστούς.

Αυτή η μέθοδος για να αυξηθεί το μέγεθος του ανδρισμού είναι πολύ βολικό, επειδή δεν απαιτεί νοσηλεία και Γενική αναισθησία. Η περίοδος αποκατάστασης είναι σύντομος, μετά από μερικές μέρες ο άνθρωπος είναι σε θέση να οδηγήσει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή, αν και ελπίδα για μια μόνιμη επίδραση, δεν πρέπει να είναι.

Lipofilling

πέος διεύρυνση.

Αν ένας άνθρωπος φοβάται να μπει κάτω από το δέρμα του πέους συνθετικά υλικά, θα προσεγγίσουμε μια διαφορετική τεχνική – lipofilling. Η αύξηση του σώματος επιτυγχάνεται με την εισαγωγή κάτω από το δέρμα του ένα κράτος δικό τους λίπος που εξάγεται από άλλα μέρη του ανδρικού σώματος. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η σχετική σταθερότητα του αποτελέσματος που επιτυγχάνεται και την ασφάλεια.

Λαϊκές θεραπείες

Πολλά αποτελεσματικά εργαλεία και να προσφέρει την εναλλακτική ιατρική για την ανάπτυξη του ανδρισμού:

 • Το θυμάρι. Το φυτό πρέπει να συνθλίβονται και, στη συνέχεια, παρασκευάζεται και το αφήνουμε για έγχυση. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, τέσσερις μήνες, να πίνεις με άδειο στομάχι και πριν από τον ύπνο.
 • Σκόρδο. Ρίχνουμε το οινόπνευμα ψιλοκομμένο σκελίδες, ανακατεύουμε καλά με τη σύνθεση, αφήστε το να εμποτιστεί για δέκα ημέρες. Στη συνέχεια πίνετε καθημερινά 25 σταγόνες βάμματος 3 μήνες.
 • Σπόροι της αψιθιάς. Θα πρέπει να προσθέσετε νερό, στη συνέχεια, βράζουμε 10 λεπτά, στραγγίστε. Μετά την ψύξη υγρών.
 • Τα φύλλα του Ginkgo, hawthorn και ginseng. Ετοιμάστε ένα αφέψημα από αυτά τα συστατικά, μασάζ καθημερινά στο πέος.
 • Το βούτυρο, τα ψιλοκομμένα σπαράγγια και το γάλα μέσα στο υγρό, προσθέστε λίγο και γογγυλιών σπόρων, τοποθετήστε το δοχείο στη φωτιά, περιμένοντας για την απόκτηση πηχτό. Έλαβε αλοιφή τρίβονται στο δέρμα του πέους.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές συνταγές μη-παραδοσιακή θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει τα γεννητικά όργανα των ανδρών. Αλλά η δυνατότητα επεξεργασίας των βοτάνων είναι ατελείωτες, μπορείτε να επιλέξετε άλλες αποτελεσματικές αφέψημα που παρασκευάζεται από τα φαρμακευτικά φυτά.