Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι: όλοι ασφαλείς μεθόδους

Δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους του άνδρα

Παρά τα υφιστάμενα πρότυπα και δείκτες, ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος του πέους, υπάρχουν άνδρες που εξακολουθούν να είναι δυσαρεστημένοι με τις επιλογές τους. Δεν απορώ που πολλοί άνδρες ανησυχούν — πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι;

Χειρουργική επέμβαση επιτρέπεται μόνο για σοβαρούς λόγους. Και σε αυτή τη βάση, θα αρχίσουν να ψάχνουν για όλα τα είδη των τρόπων. Στην πραγματικότητα, τεχνικές και τεχνολογίες για την αυτο-επιμήκυνση της παρτίδας, και το πιο σημαντικό να επιλέξετε για τον εαυτό τους με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Είναι δυνατόν να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι;

Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ρωτήσω, είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος εναλλακτικούς τρόπους, χωρίς πλαστικά και χειρουργική επέμβαση.

Ιατρικές εμπειρογνώμονες προσφέρουν πολλές διαφορετικές τεχνικές που λειτουργούν με βάση την εξής αρχή:

 • το τέντωμα του σηραγγώδους και σπηλαιώδης ιστούς του φαλλού, τα οποία είναι υπεύθυνα για το μέγεθος του οργάνου κατά τη διάρκεια της στύσης;
 • η αυξημένη ροή του αίματος που απαιτείται για να επιτύχει ή να διατηρήσει στύση του πέους;
 • ενισχύστε τη στυτική λειτουργία και την αύξηση της λίμπιντο που επηρεάζουν τη σεξουαλική δραστηριότητα Γενικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μέγεθος του πέους δεν επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων Γενικά, και την αναπαραγωγική υγεία.

Μια άλλη ερώτηση, αν το πρόβλημα είναι στο κεφάλι, όταν το μέγεθος του σώματος προκαλεί την εμφάνιση των συγκροτημάτων και την αυτο-αμφιβολία. Σε αυτή την περίπτωση, οι άνδρες μπορούν να αναπτύξουν στυτική δυσλειτουργία ψυχογενή προέλευση.

Πόσα εκατοστά μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη στο σπίτι;

Μερικά sites που έχουν πληροφορίες ότι είναι ρεαλιστικό να αυξάνεται ανεξάρτητα από το σώμα μέχρι 5 εκατοστά σε διάμετρο και μήκος.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

 • Φυσιολογικές και τα ατομικά χαρακτηριστικά – αν ένας άνθρωπος είναι επιρρεπείς σε ταχεία ανάπτυξη, και το αναπαραγωγικό όργανο θα αυξηθεί σημαντικά όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικές μεθόδους.
 • Επιμονή – η διαδικασία από το τέντωμα των ιστών δεν είναι γρήγορα, έτσι θα πρέπει να επιμείνουμε και να περνούν το χρόνο τους για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα;
 • Συστηματική – επιλέγοντας τη μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαδικασίες τακτικά. Μερικές φορές αυτό λειτουργεί για να αυξήσει το πέος κατά 1-2 cm, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Προσοχή! Τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση του μήκους του πέους είναι οι μέθοδοι της χειρουργικής επέμβασης. Άλλοι τρόποι για να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη δεν είναι πάνω από 2-4 cm

Ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Για τη διεύρυνση πεών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις. Ασκήσεις που θα ταιριάζει σε άνδρες που αντενδείκνυνται για την εφαρμογή των διαφόρων εργαλείων στο πέος, προκειμένου να αποφευχθούν αλλεργικές αντιδράσεις.

Η πιο παραγωγική είναι 3 ασκήσεις, καθένα από τα οποία θα εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τέντωμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσει το πέος στο σπίτι – τέντωμα. Το τρέξιμο είναι αρκετά απλή, θα πρέπει πέος πάρει το κεφάλι και τραβήξτε. Είναι επιθυμητό να πραγματοποιήσει τη διαδικασία σε διαφορετικές γωνίες. Η δύναμη της σύγκρουσης, είναι σημαντικό να αυξηθεί ομοιόμορφα και ομαλά, έτσι ώστε να μην τραυματίσει τον ιστό. Άσκηση τέντωμα, συνιστάται να εκτελέσετε 10-15 λεπτά, μόνο υπό την προϋπόθεση αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα.

Το τράβηγμα

Για την άσκηση αυτή θα πρέπει να φέρει το πέος σε κατάσταση ελαφρά διέγερση. Η ουσία της μεθόδου έγκειται στο γεγονός ότι το πέος τραβιέται προς τα κάτω και πίσω, τότε ο άνθρωπος κάθεται πάνω του. Αυτή η άσκηση σας επιτρέπει να αυξήσετε την βάση του πέους, να επιμηκύνει και να αυξήσει το μέγεθος στη διάμετρο. Ο μηχανισμός δράσης συνίσταται στην αυξανόμενη πίεση στα σηραγγώδη σώματα.

Κάμψη

Αυτή η άσκηση απαιτεί, επίσης, μερική στύση. Θα πρέπει το πέος στροφή σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αυτό δεν θα πρέπει να είναι το αίσθημα του πόνου, οπότε προσέξτε για τα συναισθήματά τους. Αν χειραγώγηση παίρνει μια έντονη δυσφορία, τότε αυτή η άσκηση θα πρέπει αμέσως να διακόπτεται. Την επόμενη φορά, κάμψη θα πρέπει να πραγματοποιήσει πιο προσεκτικοί για να αποφευχθεί η βλάβη των ιστών.

Λιπαντικά

Ειδική υπαίθρια προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσει το πέος σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχουμε αποτελέσματα στο σπίτι σας χωρίς να βλάψουν το σώμα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιέχουν οργανικά συστατικά που έχουν σχεδόν καμία αντένδειξη για άνδρες.

Μηχανισμός δράσης λιπαντικά έρχονται σε 3 τύπους:

 • Γρήγορα – μετά από να χρησιμοποιήσει το εργαλείο σύμφωνα με τις οδηγίες του πέος αυξήθηκε κατά μερικά εκατοστά, θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα πριν από την επαφή.
 • Τζελ για να αυξήσει το φαλλό – χρήση προϊόντων αυτό το είδος χρειάζεται αρκετούς μήνες για να επιτύχουν ένα σωρευτικό αποτέλεσμα.
 • Βοηθητικές AIDS – χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλες μεθόδους, όπως οι ασκήσεις, είναι πιο σχεδιαστεί για να αλλάξετε το μήκος και το πάχος του πέους.

Η χρήση των λιπαντικών θεωρείται ασφαλής μέθοδος για να αυξήσει το μέγεθος του πέους τους. Αλλά πριν από την εφαρμογή πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες, αντενδείξεις και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πέος διεύρυνση λαϊκές θεραπείες

Εκτός από την άσκηση και ειδικό εξωτερικό μέσο για να αυξήσει το πέος μπορεί να διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Το πρώτο μέρος μπορείτε να δώσετε ένα συνηθισμένο μαγειρική σόδα, επίσης, βοηθά με βότανα – θεραπείες που βασίζονται σε βότανα και φαρμακευτικά φυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά, και λαμβάνεται από το στόμα σε μορφή έγχυση και το αφέψημα.

Διττανθρακικό νάτριο

Η μαγειρική σόδα είναι πωλούνται σε κάθε μαγαζί και είναι φθηνή, έτσι ώστε οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση τους δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά πολύ προϋπολογισμό.

 • Κομπρέσες με μαγειρική σόδα. Για το μαγείρεμα, θα πρέπει να αναμίξετε τη σόδα με το μέλι και εφαρμόστε σε όλο το μήκος του πέους, εκτός από το κεφάλι;
 • Λουτρά με διάλυμα σόδας. Δεν μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζουν την ανάπτυξη των φλεγμονών. Η διαδικασία συνιστάται πριν από τη σεξουαλική επαφή, διστακτικά την επίτευξη της στύσης;
 • Scrub με βάση την σόδα. Αυτό το scrub, όχι μόνο αυξάνει το σεξουαλικό όργανο, αλλά έχει και προληπτική δράση, εμποδίζει την ανάπτυξη των ουρολογικών παθήσεων. Χειρισμός θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από ένα ζεστό ντους, εν κατακλείδι, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε ένα πέος ενυδατική κρέμα;
 • Μασάζ με τη χρήση μαγειρικής σόδας. Πρώτον, το κράτος χρειάζεται να εφαρμόσετε μια βάση ή ελαιόλαδο, στη συνέχεια, τη σόδα και το μασάζ με ένα μαλακό σφουγγάρι για 5 λεπτά. Μετά από αυτό, περιμένουμε 2 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Γρασίδι

Σημείωση σχετικά με τη σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής για τη διεύρυνση πεών, είναι μέρος των βοτάνων μπορεί να παρέχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Οι ειδικοί να εντοπίζουν τις ακόλουθες μονάδες για να αυξηθεί το μήκος και το πάχος του φαλλού:

 1. Epimedium κορέας Epimedium, η οποία χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τη στυτική δυσλειτουργία και επηρεάζει το μέγεθος του ανδρικού πέους. Το κύριο ενεργό συστατικό του φυτού είναι icariin, το οποίο διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και τα σπηλαιώδη σώματα του πέους, διεγείρει τη στύση.
 2. Ginseng – αποδεδειγμένο εργαλείο, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στο σπηλαιώδη σώματα του πέους. Μετά την πρώτη εφαρμογή της έντονης πέος γεμίζει με αίμα, και, συνεπώς, αυξάνει σε πάχος και μήκος.
 3. Dinality Χορτά και της Μαλαισίας ginseng, το οποίο αποκαθιστά τις σπασμένες στύση, αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε ιστούς του πέους. Επιπλέον, το βότανο αυξάνει τον όγκο του σπέρματος στους άνδρες, και το λίμπιντο.

Χάπια για τη διεύρυνση πεών

Διευρύνει το πέος στο σπίτι, επίσης, με τη βοήθεια των φαρμάκων που μπορούν να συνθετικό και φυσικό (διαιτητικά Συμπληρώματα). Ο μηχανισμός της δράσης τους έγκειται συχνά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς του πέους, η οποία αυξάνει το φυσικό τρόπο.

Κινέζικα tablet – σήμερα είναι το πιο δημοφιλές προϊόν για τη διεύρυνση πεών, το κύριο συστατικό των οποίων είναι το Κινέζικο ginseng. Αυτή η ουσία που ενισχύει το σώμα είναι η αντοχή και η προστατευτική λειτουργία, βελτιώνει τον τόνο των ιστών και του δέρματος και αυξάνει επίσης τη ροή του αίματος. Λόγω βέβαια την εφαρμογή της αθροιστικής επίδρασης βοηθά στην αύξηση του σώματος.

Διαιτητικά συμπληρώματα αυτά είναι παρασκευάσματα με βάση φυτικά συστατικά και βιταμίνες, τα οποία είναι καλύτερα σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.

Καλό Συμπληρώματα περιέχουν τα ακόλουθα ενεργά συστατικά:

 • Το σιτέλαιο – αυτό το προϊόν περιέχει σελήνιο και ο ψευδάργυρος, τα οικοδομικά υλικά τη σύνθεση της τεστοστερόνης.
 • Η βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό, μια ουσία σημαντική για την αναπαραγωγική υγεία των ανδρών επηρεάζει την ελαστικότητα και επεκτασιμότητα των ιστών του πέους και επίσης αυξάνει τη δραστικότητα και την λίμπιντο.
 • Σπόροι κολοκύθας περιέχουν ψευδάργυρο, και είναι ένα απαραίτητο ρυθμιστής της αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Άλλες μεθόδους για την αύξηση του πέους

Για να αλλάξετε την ένταση και το μήκος του πέους είναι επίσης δυνατή με τη βοήθεια του ειδικά ακροφύσια, αντλίες και τα διαλυτικά.

Αντλία

Η συσκευή αυτή μοιάζει με μια αντλία, η αρχή λειτουργίας του εξασφαλίζει αυξημένη ισχύ, την ανέγερση και τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής αντρών επιπλέον να αυξήσει το μέγεθος του οργάνου. Αλλά το θέμα είναι ότι η αντλία σας επιτρέπει άτομα να επιτύχουν μια στύση ακόμα και με τη στυτική δυσλειτουργία με τη βοήθεια του κενού που προκαλεί το αίμα να φτάσει στο σπηλαιώδη σώματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού θα πρέπει με τον ακόλουθο τρόπο:

 1. μέλος των cream, και στη συνέχεια να εισαχθεί στον κύλινδρο της συσκευής?
 2. ο κύλινδρος αντλείται ο αέρας που οδηγεί σε πίεση στο σώμα;
 3. η πίεση αυξάνει τη ροή του αίματος, αυξάνοντας έτσι το μήκος και το πάχος του πέους σας;
 4. ενσωματωμένος μετρητής πίεσης ρυθμίζει την πίεση στο σώμα;
 5. χρησιμοποιήστε την αντλία πριν από την επαφή.

Το αποτέλεσμα, το οποίο υπόσχεται να αντλία, στην πραγματικότητα προσωρινά, ώστε να χρησιμοποιείται σε άτομα με στυτική δυσλειτουργία και μικρά μεγέθη, όπως η βοηθητική συσκευή.

Διαλυτικά

Η συσκευή επέκτασης είναι μια ειδική κατασκευή, η οποία συνδέεται με τα γεννητικά όργανα για να αυξήσει το μήκος και το πάχος τους, καθώς και για την εξάλειψη καμπυλότητα. Η αρχή λειτουργίας του είναι υπερβολική ένταση των ιστών και την παρατεταμένη έκθεση. Λόγω αυτό τα κύτταρα του σπηλαιώδη σώματα αρχίζουν να διαιρούνται και να αναπτυχθούν.

Η συσκευή επέκτασης είναι η μόνη συσκευή που έχει μια μακροχρόνια θεραπευτικά αποτελέσματα. Οι γιατροί εγκρίνουν τη χρήση τους για την ευθυγράμμιση του σώματος και την αύξηση του μεγέθους του. Το κύριο πράγμα που μπορεί να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ειδικού, καθώς η μέθοδος ενέχει υψηλό κίνδυνο τραυματισμού.

Διαλυτικά έρχονται σε διάφορες μορφές – loopy, το κενό και τη ζώνη. Η πιο εύκολη και αποτελεσματική είναι η αγκαλιά και το κενό φωτιστικά, άρθρωση είναι πολύ χαμηλότερες. Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή θα πρέπει να είναι κάθε μέρα για αρκετές ώρες, όταν το σώμα συνηθίσει το τέντωμα, η συσκευή επέκτασης tweak για τη νέα ένταση.

Προϊόντα για μεγάλο καβλί

Μια ισορροπημένη διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας και την πλήρη λειτουργία της σεξουαλική σφαίρα ανδρών. Για να αυξήσετε το μέγεθος του κράτους, φυσικά, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Καρπούζι – συστατικά των καρπών αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς του πέους.
 • Protein – η πρωτεΐνη είναι υπεύθυνη για τα επίπεδα τεστοστερόνης και την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού, έτσι ώστε οι άνδρες πρέπει να καταναλώνουν τακτικά τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, ιδιαίτερα το κρέας, το τυρί, τα αυγά και το γάλα.
 • Ξηροί καρποί και σπόροι – μια μεγάλη πηγή θρεπτικών συστατικών, βιταμινών που αυξάνουν τη σύνθεση της τεστοστερόνης.
 • Θαλασσινά , ειδικά τα στρείδια είναι αφροδισιακά, περιέχουν τα απαραίτητα άνδρες ψευδάργυρο, ο οποίος αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη σεξουαλική ικανότητα.
 • Πράσινοι – ιδιαίτερα το σπανάκι, το σέλινο, το μαϊντανό, επίσης, ότι αυξάνει την τεστοστερόνη και την ενίσχυση της υγείας γενικότερα.

Καλή διεγερτικά σεξουαλικές λειτουργίες θεωρούνται φυτικά έλαια, βότανα, και, επίσης, σκούρα σοκολάτα, μούρα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, σπόροι κολοκύθας.

Συμπέρασμα

Στην πραγματικότητα να αυξήσει το μέγεθος του πέους στο σπίτι σας χωρίς τη χειρουργική επέμβαση και ιατρική βοήθεια δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα και το αποτέλεσμα της τακτικής σκληρή δουλειά. Ένας άντρας θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύνολο από τεχνικές από αυτές που περιγράφονται στο άρθρο, και στη συνέχεια συστηματικά να εφαρμόσει όλες τις συστάσεις, να παρακολουθείτε την καθημερινή σας μενού και τον τρόπο ζωής για να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες. Δεν βασίζονται σε γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως η ανάπτυξη στα κράτη περισσότερα από 3-4 cm έως τις υπάρχουσες παραμέτρους, μπορεί να δώσει μόνο η πλαστική χειρουργική, αλλά δεν συντηρητικούς τρόπους.