Απλές συνταγές πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

το πέος διεύρυνση στο σπίτι

Το πιο ακριβό και οδυνηρό μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι μια χειρουργική επέμβαση. Σταθερή ανάπτυξη παρέχει λιγότερο ριζοσπαστικές μεθόδους: κενό, ορθοπεδικών συσκευών, ασκήσεις και εκπαίδευση. Ένα απλό, αποτελεσματικό και δεν απαιτούν επαγγελματική ιατρική παρέμβαση.

Ανακινήστε εσωτερικά αποθέματα του οργανισμού, να αρχίσει να αυξήσει την περίμετρο του πέους μήκος θα βοηθήσει τις λεπτομερείς συστάσεις. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το φαλλό στο σπίτι, χωρίς το φόβο να απειλούν την υγεία μέτρων.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος του πέους σας με τα χέρια σας

Η πραγματικότητα της τροποποίησης κράτη επιβεβαιώνεται από χειρουργοί, ουρολόγοι και andrologists. Οι γιατροί λένε ότι οι άνδρες βρίσκονται σε κίνδυνο για χάρη της αύξησης σε μια βιασύνη και να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Για να αποφευχθεί αυτό, πρακτική, δοκιμασμένη, γιατρός-εγκεκριμένο μεθόδους.

Με την καθημερινή πρακτική προοδευτική εξοπλισμό από 2 cm συν. Είναι ένα μέσο, ορισμένοι +3.5-5 cm σε μήκος, η ισχυρή ανάπτυξη στην περιφέρεια. Με το νέο μέγεθος προσθήκη αυξημένη λίμπιντο, γρήγορη διέγερση, ισχυρή στύση.

Απολύτως φυσιολογικό το πέος μπορεί να είναι μικρή, λόγω της ψυχιατρικής διάγνωσης. Πραγματικότητα στρεβλώνει dysmorphic disorder. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις γυναίκες που υποφέρουν από ανορεξία

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους στο σπίτι σας τον εαυτό σας

Πρακτικές μεθόδους για την ανάπτυξη είναι να δουλεύει μόνος του και σε συνδυασμό. Το καθένα είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στις ιδιαιτερότητες του σώματός του.

ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Ασκήσεις

Το πέος δεν είναι δικέφαλος, αλλά έχει υψηλό δυναμικό ανάπτυξης. Η αύξηση σε μήκος οφείλεται στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, του συνδετικού ιστού, ινώδη χιτώνα, τα αγγειακά ενδοθηλιακά κοιλότητες σπηλαιώδη σώματα. Η σωματική άσκηση τεντώνει τους ιστούς, παράγει μια αύξηση στο μήκος και την περίμετρο. Η τακτική προσέγγιση θα δώσει +2 cm και πάνω.

Αρσενικό Jelqing

Jelqing είναι ένα ισχυρό άρμεγμα χειρισμούς που τραβούν πουλί. Είναι με βάση την αρχαία μέθοδο, κοινή στους άνδρες από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Η εκπαίδευση είναι ξηρό, υγρό (με λιπαντικό), με συμπίεση (προηγμένη έκδοση).

Κατά την έναρξη της τραβάει το επικεφαλής μέλος μόνη της. Στύση θα οδηγήσει την πρόοδο των αρχαρίων στο ελάχιστο. Το αίμα γεμίζει τα σώματα των σηραγγωδών σωμάτων, επηρεάζει την ευελιξία. Το μάθημα θα χάσει την ένταση και την αίσθηση.

Ισχυρή διέγερση (ανέγερση πάνω από 75%) είναι επικίνδυνη, δεδομένου ότι οι ιστοί δεν είναι έτοιμοι για σοβαρές φορτία. Η εκπαίδευση είναι καλύτερο να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Την ώρα που κάθε προσέγγιση διαρκεί μια ώρα. Η βάση της επιτυχίας είναι μια ισχυρή αυτο-πειθαρχία.

Βασική τεχνική:

 • θεραπεία η λίπανση του δέρματος;
 • να κάνει το ΟΚ για το πιάσιμο
 • ασφαλίστε σφιχτά στη βάση των κρατών, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ηβικό οστό;
 • με ένα λεπτό πίεση του να οδηγήσει το χέρι στο κεφάλι. Κρατήστε την πίεση, χωρίς διακοπή;
 • κάνει έλξης με το άλλο χέρι;
 • προσέγγιση διάστημα – έως και 10 λεπτά (περίπου 250 επαναλήψεις).

Διαμονή mid-tempo, το ρυθμό. Αποφύγετε επώδυνες αισθήσεις. Κάνει βασικές Jelqing για 2 μήνες (2-3 φορές την εβδομάδα). Με εμπειρία από το επίπεδο της στύσης με ασφάλεια αυξήθηκε σε 40-75%. Όταν οι ιστοί είναι εκπαιδευμένοι, μετατροπής για να στεγνώσει Jelqing. Δεν απαιτεί λίπανση.

Το άρμεγμα είναι φίλοι με το τέντωμα. Για να αυξήσετε το μήκος μέχρι το όριο του σώματος, απαλά, απαλά τράβηξε το βαρέλι μετά το Jelqing. Combo σίγουρη απάντηση στο ερώτημα πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι.

Μασάζ

Δυναμικά επηρεάζει την πρόοδο, την ετοιμότητα των ιστών για να τεντώσει. Το σπίτι ασκηθεί με επιτυχία σε πολλές τεχνικές μασάζ. Η μέθοδος είναι πάντα διαθέσιμη, με επιτυχία σε συνδυασμό με ένα ζεστό-up, εφαρμογές, λουτρά. Θεραπείες για την ενίσχυση κρέμες, τζελ, αλοιφές, σχεδιασμένο για την ανάπτυξη του πέους.

Αυνανισμός

Αυνανισμός

Απαλλαγή Αυνανισμός αναπτύσσεται σε λείο μυϊκό ιστό από το ενδοθήλιο επηρεάζει την πάχυνση του πίσω, στο μεσαίο τμήμα του κορμού. Τα κράτη σταδιακή αύξηση στο μήκος, το πάχος. Το συγκρότημα είναι τουλάχιστον 5 μήνες. Περιοδικότητα — 6 φορές την εβδομάδα. Μέση πρόοδος +1.5-2.5 cm μήκος, 0,5 εκατοστά σε πάχος.

Έναρξη κατάρτισης μετά από ένα ζεστό ντους. Βάλτε λιπαντικό με έναν αυξητικό παράγοντα. Μπορείτε να πάρετε μια άνετη θέση, ενεργοποιήστε το χαλαρωτικό βίντεο ή τη μουσική. Ο στόχος είναι να συμμετέχουν όλοι οι μύες του περινέου. Ο αυνανισμός είναι ομαλή, με μέτρια πίεση, μέχρι να εξαντληθούν.

Συγκρότημα Kegel

Εκπαίδευση διεγείρει βαθιά τους μυς κόκκυγα, το ηβικό περιοχές. Να τους αισθάνονται, κρατήστε την ούρηση για 2-3 δευτερόλεπτα.

Άσκηση:

 • εναλλακτικά μειώσει, να χαλαρώσετε τους μυς. Συνεχίστε για 30 δευτερόλεπτα, κρατώντας ένα γρήγορο ρυθμό *
 • στέλεχος των μυών, το βήμα, κάτω προς τα πάνω. Σε κάθε "βήμα" παύση για 2-4 δευτερόλεπτα. Σταδιακά το χρόνο παύσης σε 6 δευτερόλεπτα?
 • οι μύες σιγά-σιγά. Μετά τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, πάμε για χαλάρωση.

Το τέντωμα

Το τέντωμα προοδευτική εγχειρίδιο τεχνική για την αύξηση το κεφάλι στο σπίτι. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για την ανάπτυξη του το μήκος και την περίμετρο του κορμού. Ασκήσεις που εκτελούνται με τα χέρια σας, με τη συμμετοχή των βοηθητικών εξαρτημάτων και χωρίς.

Η προσέγγιση απαλά το ρεύμα του φορτίου. Θυμηθείτε, κάθε σύνολο δεν είναι μια διελκυστίνδα. Ο στόχος είναι μέτρια, αλλά η συνεχής προσαρμογή των ιστών για να τεντώσει. Η δομή του πέους αντιδράσει αρνητικά σε απότομες κινήσεις. Ξεκινήστε την εκπαίδευση — είναι αδύναμη και αργή προσπάθειες.

Jai — τμήματα:

 • ξεκινήστε με 20 επαναλήψεις για την ανέγερση 0-40%;
 • τεντώστε το μπαούλο, μειώνει την πίεση κάθε 2 δευτερόλεπτα.
 • συνεχίστε την άσκηση για 5 λεπτά ή μέχρι 40-50 προσεγγίσεων *
 • Jai συνδυάζονται με ασκήσεις αναπνοής.

Πριν Σεθ πάρτε ένα ζεστό ντους. Θα θερμότητα επάνω στον ιστό, θα μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού. Στην αρχική θέση να σταθεί ή να καθίσει. Αυτή η κατάσταση θα παραμείνει στο επίπεδο 0-40%

Το κύριο σύνολο (Α, Β, inverted V τέντωμα):

 • πιάσε το βαρέλι σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός από το κεφάλι;
 • τραβήξτε απαλά προς τα εμπρός, κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα.
 • να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας μερικά χειροκροτήματα μέλος του πόδι ή ασκήσεις Kegel;
 • αντίγραφο 1,2 βήματα;
 • συνεχίστε το τέντωμα του στομάχου, πλευρές, κάτω. Κατανείμει 30 δευτερόλεπτα για κάθε κατεύθυνση.

Όργανα και συσκευές για την αύξηση της

Εκείνους που έχουν αποφασίσει να σοβαρά την αναβάθμιση του φαλλού, επιθυμητή συσκευές.

Διαλυτικό χρώματος

διαλυτικό χρώματος για τη διεύρυνση πεών

Στην περίπτωση της διεύρυνσης πεών διαλυτικών χρώματος παρέχει το ορθοπεδικό αποτέλεσμα. Το σχέδιο αποτελείται από τα αιφνιδιαστικά δαχτυλίδια, σφιγκτήρες, μεταλλικές ράβδους. Το να φοράς περίοδο 6-12 μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, η συσκευή θα προσθέσει 3 cm ή περισσότερο.

Τύποι:

 • η μηχανική κεφαλή κρατάει το λουρί ή το βρόχο;
 • κενή κλειδώνει το κενό κουκούλα. Επιλογή για άνετη και ασφαλέστερη μηχανική. Καλή συμπεριφορά σε δημόσιους χώρους.

Η αύξηση βασίζεται σε περιοδικά αύξηση του μήκους των ράβδων. Ένταση, και το τέντωμα τονώνει τον ιστό για να διαιρέσετε την ανάπτυξη. Το αποτέλεσμα είναι στενά συνδεδεμένη με τη διάρκεια της φθοράς της συσκευής επέκτασης ανά ημέρα. Η βέλτιστη ώρα είναι 6 ώρες.

Αντλία

Στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων για την αναβάθμιση των κρατών αντλία είναι τα κλασικά. Με τη βοήθειά τους, να εκτελέσετε βασικές αγγειακή τεχνολογία. Το τέντωμα των ιστών του πέους συμβαίνει με τη βοήθεια των φιαλών. Σύμφωνα με τους ουρολόγους, θεραπεία με τοπική αρνητική πίεση αυξάνει όχι μόνο το μέγεθος αλλά και την δραστικότητα.

Το βαρέλι τοποθετείται στον κύλινδρο με μια αντλία αέρα,δημιουργήστε ένα κενό. Παίρνει γρήγορα τη ροή του αίματος γίνεται μεγαλύτερη. Για να κρατήσει το αίμα πήγε πίσω, η βάση σφιγκτήρας δαχτυλίδι, που θυμίζει ένα λουρί.

Η μέθοδος λειτουργεί με επιτυχία στη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, είναι η πρόληψη της στασιμότητας. Κενή ενεργοποιεί προηγουμένως ανενεργό δίκτυο τριχοειδών αγγείων, βελτιώνει το λεμφικό, την κυκλοφορία του. Ο εγκέφαλος λαμβάνει τα ερεθίσματα, το νευρικό σύστημα ανταποκρίνεται σε βελτιωμένη στύση και φωτεινά οργασμούς

Χρησιμοποιήστε την αντλία σόλο δίνει τη βραχυπρόθεσμη επίδραση. Μετά την αφαίρεση του δακτυλίου, το πέος θα επιστρέψει στο συνηθισμένο μέγεθος. Το κλιπ να θέσει ένα μέγιστο των 20-25 λεπτά. Παρατεταμένη επαφή θα βλάψει τον ιστό, τα αιμοφόρα αγγεία, θα αφήσει μελανιές, πληγές. Εάν παραβιάσετε τους κανόνες ασφαλείας, θα υπάρξει μια προσωρινή ανικανότητα, το δέρμα θα γίνει πιο λεπτή και χάνει το φυσικό χρώμα.

Αντλία:

 • το air – ξηρή μέθοδος, στην οποία το βαρέλι τοποθετείται σε ένα περιβάλλον αέρα με αρνητική πίεση;
 • το νερό στη φιάλη προσθέτουμε ζεστό νερό για πιο ήπια άσκηση.

Η μέθοδος θα λειτουργήσει αν το σωστά επιλεγμένο μέγεθος του βολβού. Η εμπειρία δείχνει ότι η πιο αποτελεσματική δείγματα αέρα. Παρέχουν εγγυημένη αύξηση του +2 εκατοστά σε μήκος.

Αποσυμπιεστής

φορείο πέος διεύρυνση

Ορθοπεδική ζώνη σύστημα αποτελείται από ένα στέμμα, το ρουλεμάν ώθησης, πλυντήρια, ευέλικτη ζώνη.

Τύποι:

 • μηχανική – στερέωση βρόχο. Είναι άβολο, δεν υπάρχει τρόπος να το "μυστικό" που φοράει για μεγάλο χρονικό διάστημα;
 • το κενό με ένα ακροφύσιο, προσαρμοσμένο για καθημερινή χρήση. Είναι κατάλληλο για τη φθορά σε όλα τα σημεία.

Βάσει των κρατών που φορούσε το δαχτυλίδι. Μηροί παίξει η ταινία, το έβαλε στο κεφάλι της βίδας. Η τάση εφελκυσμού ρυθμίσετε την πόρπη, έτσι ώστε να προσαρμοστούν.

Ζώνη κενό σύστημα – άμεση ανάλογο της επέκτασης.

Κρεμάστρα

Ανάρτηση — προοδευτική μέθοδος, η οποία δανείστηκε από άλλα Έθνη. Το πλέγμα των εμπορευμάτων, δίνει την ένταση μέλος του συνδέσμου.

Η μέθοδος δεν είναι παρόμοια με άλλες σχεδιαστικές τεχνικές. Το φορτίο αρχίζει το σοβαρό έργο της την υποστήριξη των συνδέσμων (αυτά που κόβεται). Υπάρχει ένα υψηλό φορτίο του ινώδη χιτώνα. Τονισμένους δύναμη προκαλεί το στέλεχος να αναπτυχθεί στην περίμετρο και το μήκος.

Τύποι χειρολαβών:

 • μηχανική – κομπρέσα στο κεφάλι τοποθετεί
 • κενό – fix το κενό ακροφύσιο.

Αναστολή πραγματοποιείται, ενώ η συνεδρίαση, λιγότερο, ενώ στέκεται. Το φορτίο που στέλνει το πέος προς τα κάτω σε γωνία 90 μοιρών. Σε αυτή τη θέση η κρεμάστρα ενεργά τραβά το σύνδεσμο. Καθημερινές προπονήσεις θα παρέχουν +2-3 cm.

Αποσυμπιεστής

Η συσκευή τεντώνει το σπηλαιώδης, σπογγώδες σώμα, πυκνό, ελαστικό ιστό του πέους, αυξάνει τη ροή του αίματος. Η πρώτη πρόοδος έρχεται μετά από 2 μήνες της άσκησης. Ένα άτομο φτάσει στην επιμήκυνση στο 0.5-1", βλέπε τη Συμπληρωματική ανάπτυξη έρχεται με το χρόνο (6-12 μήνες).

Εργαλεία

Hardware-based τεχνικές για την εργασία με επιτυχία διορθωτικά μέτρα για τη διεύρυνση πεών.

Κρέμες, τζελ και σπρέι

Δεν θα αποκρύψει, κρέμες, σκόνες, δίνοντας μια σταθερή αύξηση στην ποσότητα, δεν είχε εφευρεθεί. Όλα τα σπρέι, τζελ λειτουργήσει ως ένα αποτελεσματικό βοηθητικό μέσο.

Το έργο των ναρκωτικών:

 • βελτίωση της πλαστικότητας των ιστών;
 • η ανάκτηση του πλήρους αίματος;
 • προστασία τριχοειδών αγγείων, των αγγείων που τροφοδοτούν το πέος από θρόμβους αίματος, τραυματισμοί;
 • η θεραπεία των πληγών.

Χωρίς εκπαίδευση, αλοιφές, κρέμες χρησιμεύσει ως λιπαντικό, ενισχυτή ισχύος. Δουλεύει μόνος του, αυξάνουν το κράτος μόνο κατά τη στιγμή της συνουσίας.

Χάπια

Έμπειροι άνδρες θα προβούν σε όλες τις ευκαιρίες ανάπτυξης. Το πέος χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σύνολο των θρεπτικών συστατικών. Φορώντας συσκευές, ασκήσεις, σώμα μασάζ που θα πρέπει να πάρει τα μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα. Αυτή τη στιγμή είναι υπέρβαση. Το φορτίο πρέπει να εναλλάσσεται με την ανάπαυση.

Συμπληρώματα διατροφής σε χάπια – φυσικό Συμπλήρωμα διατροφής. Το αγρόκτημα παρέχει ένα χρήσιμο φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Θα λάβετε:

 • υγιή ενδοκρινείς αδένες;
 • όσο ταχύτερη είναι η κίνηση του αίματος μέσα στους ιστούς του μέλους *
 • γερά νεύρα;
 • μια πλήρης σύνθεση των αρσενικών ανδρογόνων.

Ορμόνες

Οι ορμόνες μπορεί να διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία της φύσης. Λανθασμένη τεχνική θα διαταράξει τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος.

Ρυθμιστές δραστικότητα

Αποτελεσματικά φάρμακα είναι διαθέσιμα στο φαρμακείο.

Η αρχή της λειτουργίας εξαρτάται από τις δραστικές ουσίες:

 • vardenafil χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Μετά από να πάρει μέσα, λειτουργεί για περίπου 6 ώρες. Το κράτος αυξάνει σε μέγεθος, λόγω της ενισχυμένης ροής του αίματος;
 • η ταδαλαφίλη – βοηθά εκείνους που δεν είναι σε θέση να επιτύχει το φυσικό, υψηλής ποιότητας στύση. Διαφορετικά παρατεταμένη επίδραση μέχρι και 36 ώρες. Πραγματική αύξηση του μεγέθους έχει μια ισχυρή ροή του αίματος;
 • το sildenafil είναι η πρώτη από την ομάδα της PDE-5 είναι το κορυφαίο προϊόν για τους άνδρες. Εξάλειψη της στυτικής δυσλειτουργίας για 4-5 ώρες.

Φαρμακολογικών παραγόντων — την κύρια πηγή αύξησης, ελαστικό ύφασμα.

Βασικές βιταμίνες Nupera:

 • το σελήνιο είναι δεν συντίθεται όργανα, εισέρχεται στο σώμα μόνο με το φαγητό. Ισχυρό κρατά τεστοστερόνης, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος;
 • ψευδάργυρος– μοιραστείτε του ανδρικού σώματος κάτω από το 3%. Περιέχει το σπέρμα, τον αδένα του προστάτη, λευκοκύτταρα, ερυθροκύτταρα. Απαιτεί συνεχή αναπλήρωση;
 • οι βιταμίνες Ε και C — μια καλή συμβολή για την αναβάθμιση της δραστικότητας των παραμέτρους του σπέρματος, να βελτιώσει το αποτέλεσμα των διατάσεων.

Παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές

Δύναμη διορθωτικά μέτρα λαϊκά καιρό αποδειχθεί στην πράξη.

Τροφές και βότανα

Σχετικά με την κατάσταση του ιστούς του πέους επηρεάζεται από:

κολοκύθας σπορέλαιο για το πέος
 • pumpkin seed oil – προσθέσετε σε μια σαλάτα ή να πιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού με άδειο στομάχι. Μετά από ένα μήνα εγχειρίδιο διατάσεων είναι 20% πιο παραγωγικοί;
 • το σέλινο, ξινή κρέμα, καλαμαράκια, μύδια, κόκκινη ψάρια – τα προϊόντα για άνδρες. Ισοπέδωσε τις ορμόνες, την αύξηση της λίμπιντο, ανέγερση
 • ξηροί καρποί, σπόροι (καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, σουσάμι) , να φάει μόνο του ή με μέλι. Μια ισχυρή συμβολή για την υγεία των ανδρών, την κατάσταση των αγγείων του πέους;
 • τα αφεψήματα, τα τέλη (θυμάρι, ginseng, αρτεμισία, τζίντζερ). Αντικαταστήστε το συνηθισμένο τσάντες τσαγιού. Πίνετε το αφέψημα μία φορά την ημέρα. Η πηγή της παλιρροιακές δυνάμεις, ισχυρή στύση.

Ο κατάλογος δεν είναι φανταστική, κάνει το σώμα υγιές, ισορροπία τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Για την πραγματική πέος διεύρυνση δεν χρειάζεται μόνο τροφή, απαραίτητη η τακτική άσκηση.

Σόδα

NaCl είναι ένα τρόπος για να αυξηθεί. Σόδα (1 κουταλάκι του γλυκού), διαλυμένο σε ζεστό νερό κάνει θαύματα. Λουτρά για το φαλλό τελευταία 10 λεπτά. Διαδικασία γίνεται 60 λεπτά πριν από το φύλο.

Το μέγεθος θα αυξηθεί λόγω της ισχυρής παροχή αίματος. Μέγιστο κέρδος — μέχρι 3 εκατοστά του Μέτρου θεωρείται προσωρινή. Κολύμβηση με μαγειρική σόδα δεν μπορεί να αγνοηθεί, θα κάψει το δέρμα.

Γλυκιά μου

Σόδα προσθέστε το μέλι, κάνετε καθημερινά μασάζ. Όταν τρίβει το βαρέλι η αρχή εργασίας της βελτίωσης της ροής του αίματος. Το μέλι θα μαλακώσει λειαντικά ερεθισμό από σόδα, φωτεινό αλκαλική αντίδραση. Το ευαίσθητο ιστό του πέους για να απαλλαγούμε από τον ερεθισμό.

Μέτρο ενιαία, λειτουργεί με μια θετική ψυχική στάση. Μέσα χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέλισσα προϊόντων Βασιλικού πολτού.

Ακροφύσιο γρήγορη, για τους τεμπέληδες

Συνημμένα είναι διαθέσιμα, δεν απαιτούν την παροχή κατάρτισης και δεξιοτήτων. Ποιότητα παιχνιδιών φύλων κοντά σεξ κατάστημα.

Η βάση της σειράς:

το ακροφύσιο κράτη
 • ακροφύσιο με διέγερση της κλειτορίδας και του πρωκτού;
 • η πάχυνση του μοντέλου *
 • επέκταση *
 • δομένος;
 • ανακούφιση?
 • διεγερτικά του gel.

Δεν είναι όλα τα είδη των συνημμένων είναι ευχάριστο εταίρους. Επιλέγοντας το καλύτερο παιχνίδι για δύο, προ-συζήτηση με ένα φίλο.

Το ποια μέθοδο θα επιλέξετε

Η επιλογή εξαρτάται από τον τελικό στόχο.

Για παράδειγμα:

 • διέγερση της ροής του αίματος, η σταδιακή αύξηση κοιλότητες σηραγγώδες σώμα κειμένων, βελτίωση της στύσης (γέλη, κρέμα, ψεκασμού, αντλία, λουτρά με μαγειρική σόδα, το μέλι, μασάζ, τεχνικές, διατροφή, Συμπληρώματα, δισκία);
 • το τέντωμα του σπογγώδη, σηραγγώδους ιστού, των συνδέσμων (extender, κρεμάστρα, ασκήσεις, jelqing);
 • το συνδυασμένο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ένα συνδυασμό των μεθόδων.

Το max πρόοδο που παρέχει η τελευταία επιλογή. Αυτός profilaktirujut συμφόρηση, βελτιώνει τη λίμπιντο, τη δύναμη της στύσης. Το αποτέλεσμα είναι μια μη αναστρέψιμη αύξηση κράτους.

Τα μέτρα ασφαλείας

Γνωριμία με τις τεχνικές, νομίζω σχετικά με την ασφάλεια, τους κινδύνους και τις επιπλοκές.

Αντενδείξεις:

 • ψυχικές διαταραχές;
 • δερματικών και αφροδισίων νόσων *
 • φλεγμονή, παθολογία των οργάνων της μικρής πυέλου.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε να πάρετε σχετικά με το νομικό τρόπο του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, να κρατήσει μια τακτική προπόνηση με τον εξοπλισμό, την πρακτική εγχειρίδιο τεχνικών. Οργανώστε τη σωστή διατροφή, μια βιταμίνη α έκρηξη, είναι η βάση της ταχείας προόδου.