Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Ένας άντρας θέλει να αυξήσει τα κράτη

Κάθε άντρας που θα εκτιμήσουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής, σίγουρα έχει μια σαφή ιδέα για το τέλειο πέος. Επιθυμεί οι λεπτομέρειες μπορεί να διαφέρουν, αλλά το μέγεθος εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητα, ίσως, για όλους. Μικρό μήκος και την περίμετρο του ανδρισμού έχει γίνει μια σοβαρή αιτία συγκρότημα και έμμονες ιδέες για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι. Γιατί στο σπίτι; Τόσο οικείο πρόβλημα, δεν είναι σύνηθες, να γνωστοποιεί, εκτός αυτού, αν είναι δυνατόν για την επίλυσή τους ανεξάρτητα, χωρίς τη συμμετοχή τρίτων — γιατί να μην προσπαθήσουμε;

Διεύρυνση του πέους στο σπίτι αλήθεια ή μύθος;

Μικρό πουλί να ικανοποιεί όχι όλα, και δεν θα πρέπει να λαμβάνουν αυτό το πρόβλημα ως "η ανικανότητα να απολαύσουν". Πώς να αυξηθεί στο σπίτι, τα κράτη δεν πρέπει να το ζητήσει κανείς — τα περισσότερα από αυτά τα συστήματα είναι επιφυλακτικοί. Ωστόσο, ο σκεπτικισμός μάταια — η επιστημονική πρόοδος οδηγεί σε ολοένα και πιο αποτελεσματικές μεθόδους διεύρυνσης πεών στο σπίτι. Σχεδόν σε κανένα μυϊκό ιστό, και "εργάζονται" για την υδραυλική αρχή. Η ικανότητα να επιμήκυνση και αλλαγή του όγκου υπό πίεση δημιουργεί το δυναμικό για την επιμήκυνση του πέους.

Οι φήμες λένε ότι μόνο για 2 μήνες να συναντηθεί με μια πολύ στενή τρύπα αρσενικό όργανο μπορεί να μειωθεί. Μια τέτοια δήλωση δεν είναι αλήθεια, ωστόσο, η αλλαγή μεγέθους σε ένα μεγάλο δρόμο, σίγουρα δεν είναι ένας μύθος. Η συστηματική εφαρμογή των στοχευμένων δράσεων, ιδίως, ειδικές ασκήσεις, αποτελεσματικά εργαλεία και τα κατάλληλα εργαλεία στο εγγύς μέλλον θα επιτρέψει σε σας για να απαντήσει στο ερώτημα του αν πρέπει να αυξήσει το μέλος της βουλής. Και η απάντηση είναι Ναι, αλλά μόνο με τη σωστή προσέγγιση.

Λαϊκές θεραπείες

Στο Διαδίκτυο θα βρείτε πολλά άρθρα για το πώς να αυξήσει τα κράτη στο σπίτι λαϊκές θεραπείες και μεθόδους. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της εναλλακτικής ιατρικής στην ερώτηση, αν και μερικοί άνδρες, οι οποίοι αποφάσισαν να "ντεμοντέ" πειράματα πω το θετικό αποτέλεσμα.

Διττανθρακικό νάτριο

Κάποια εφαρμόστε κομπρέσες με μαγειρική σόδα και το μέλι, άλλοι λουτρά με διάλυμα σόδας και σόδα ποδιά. Επίσης η σόδα μπορεί να ληφθεί εσωτερικά. Η αποτελεσματικότητα δεν έχει αποδειχθεί και είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Τσάι από βότανα

Χρησιμοποιείται ένα αφέψημα της αψιθιάς, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα βάμμα σκόρδο (200 γρ. σκόρδο, 250 ml αλκοόλ καλής ποιότητας), έγχυμα θυμαριού (100 g σε 300 ml βραστό νερό).

Βοτανικό

Ένα από τα πιο γνωστά δημοτικά τρόπους — το τρίψιμο του πέους χυμό αλόης πιέζεται από τα "ενήλικα" φύλλα (πρέπει να κοπεί στις ρίζες). Η εναλλακτική λύση είναι βάμμα της ιπποκαστανιάς, η οποία μπορεί να γίνει τον εαυτό σας ή να αγοραστεί σε ένα συνηθισμένο φαρμακείο. Εκχυλίσματα από τη ρίζα ginseng, Ginkgo leaf και hawthorn φρούτων, επίσης, στη λίστα με τα ταμεία μη παραδοσιακό "φάρμακο".

Στην περίπτωση λαϊκές θεραπείες με δική σας ευθύνη. Χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους διεύρυνσης πεών στο σπίτι, ο άνθρωπος πρέπει να καταλάβει τι είναι πραγματικά οι μέθοδοι εργασίας πρέπει να υποστηρίζεται από την έρευνα και αποδειχθεί σε επιστημονικό επίπεδο.

Κρέμες, τζελ, δισκία

Το ειδικό τζελ, κρέμες, σπρέι, χάπια και τα συμπληρώματα για την αύξηση του ανδρικού οργάνου είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και του αντίκτυπου μάλλον για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής αντρών από το μήκος της "συσκευής". Αλλά φυσικά, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί επιμήκυνση των κρατών, διεγείροντας την ανάπτυξη των ιστών και τη διαίρεση των κυττάρων.

Ως εκ τούτου, αυτά τα εργαλεία και τα φάρμακα που δείχνουν την αποτελεσματικότητα μόνο όταν χρησιμοποιείτε το "αξιόπιστες" με άλλες τεχνικές που δίνουν αποτελέσματα, επιβεβαιώνεται από επιστημονική έρευνα και τις πραγματικές εμπειρίες των ανθρώπων.

Ασκήσεις jelqing (jelq)

Η μέθοδος για την επιμήκυνση του πέους jelqing ήρθε σε μας από τη Μέση Ανατολή. Λίγοι το ξέρουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια αρχαία αραβική τεχνική, η οποία είναι μια χειραγώγηση του σεξουαλικό όργανο, παρόμοιο με το άρμεγμα. Υπάρχουν ξηρά, wet jelq και συμπίεση. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει το τέντωμα από το αρσενικό όργανο με τα χέρια σας.

Παραλλαγές παρόμοιων ασκήσεων πολλά, αλλά όχι το "μυστικό" τύπους ή καθολική προγράμματα δεν υπάρχει. Διαλέξτε ένα πρόγραμμα πρέπει να είναι εξατομικευμένες και να παραμείνουν σε αυτό που θα δείξει την αποτελεσματικότητα στην περίπτωσή σας. Την αντίδραση του οργανισμού υπό διαφορετικά φορτία — το κύριο ορόσημο.

Αρχικά να κάνω jelqing θα πρέπει να είναι σε ημι-ανέγερση και, στη συνέχεια, να αυξήσει την ένταση της κατάρτισης, λόγω της όρθια κατάσταση. Γαλουχήσει μια αυτο-πειθαρχία και να κάνει αυτές τις ασκήσεις τακτικά και να τηρούν μια αργή αύξηση.

Πώς είναι η όλη διαδικασία:

 • καθαρίστε το δέρμα με λίπος (σημαντικό για τους αρχάριους);
 • στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα δαχτυλίδι από το δείκτη και τον αντίχειρα στη βάση *
 • κάνει καλά την περίμετρο του πέους είναι ΕΝΤΆΞΕΙ-πιάσιμο
 • pinch από τον άξονα του πέους και να ωθήσει το αίμα προς το κεφάλι;
 • όταν το χέρι πλησιάζει το κεφάλι, το δεύτερο χέρι κάνει το OK λαβή στη βάση. Το πρώτο χέρι πήγε στο κεφάλι — κυκλοφόρησε, το δεύτερο αρχίζει να κινείται.

Μία προσέγγιση θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 10 λεπτά και αποτελείται από περίπου 250 επαναλήψεις. Σε Γενικές γραμμές, τα μαθήματα διαρκούν περίπου 40 λεπτά την ημέρα, και αυτή τη φορά περιλαμβάνει όχι μόνο το jelq, αλλά και άλλες ασκήσεις για ένα πιο ποικίλο φορτίο. Η αύξηση είναι αισθητή όχι αμέσως, έτσι θα πρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας για τη σκληρή δουλειά πάνω από ένα χρονικό πολλούς μήνες ή ακόμη και χρόνια.

Πώς να διευρύνει το πέος χωρίς πόνο με jelqing; Προκειμένου να αποφύγουν τον πόνο και τη ζημία, να κρατήσει ένα μέσο ρυθμό και το ρυθμό, ξεκινήστε με υγρό jelqing. Μετά από 6-8 εβδομάδες από την τακτική κατάρτιση για την αύξηση της στύσης για τη νέα τάξη από 50-70%. Λοιπόν jelqing σε συνδυασμό με το τέντωμα.

Εξετάστε μερικές πρόσθετες τεχνικές jelqing.

Η τζούλια

Περιλαμβάνει επιπτώσεων στο κεφάλι. Ενωθείτε με τον αντίχειρα και το δείκτη, και η αργή κίνηση έστειλε το αίμα στο κεφάλι, όπου μπορείς να κρατάς το χέρι για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Αντίστροφη jelq

Με το ένα χέρι να obkladyvaetsya στη βάση, το άλλο γύρω από το κεφάλι. Επόμενη κλήρωση την κάθετο προς το έδαφος. Και έτσι 30 επαναλήψεις.

Εκτός από την ευκαιρία για να επεκτείνει το "συσκευή" με την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών ασκήσεων μπορεί κανείς να παρατηρήσει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

 • η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο πέος;
 • πιο δύσκολο και superior στύσεις;
 • κατάργηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης;
 • την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης;
 • βελτιωμένο έλεγχο της στύσης.

Σε φόρουμ και γράφουν blogs πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι μέχρι 5 εκατοστά σε μήκος και μέχρι 3 στον τόμο: "Κατά την εφαρμογή των διαφόρων jelqing τεχνικές και αισθησιακό μασάζ πρέπει κανονικότητα και την πειθαρχία." Φυσικά, αυτές οι τιμές έχουν ατομικό χαρακτήρα, και εδώ είναι το αρχείο (ίσως υπερεκτιμηθεί — άνδρες αρέσει να υπερβάλλω). Αλλά, τουλάχιστον, ένα μεγάλο καθημερινό μασάζ προωθεί τη σημαντική βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των ανδρών.

Το τέντωμα

Όλοι οι χειρισμοί εκτελούνται αποκλειστικά με το χέρι. Ο στόχος σας είναι η ομαλή κίνηση, αρχίζοντας με αργή προσπάθεια. Επώδυνη αντίδραση του πέους εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια της λανθασμένη, υπερβολική τάση.

Jai-stretch ένταση κράτη προς τα εμπρός για 2 δευτερόλεπτα (άνω τέντωμα καλτσοδέτα πέος και το μυ PC), με τη συμμετοχή εναλλασσόμενο εξασθένηση από 2 δευτερόλεπτα. Εκτελείται 20 επαναλήψεις, το επίπεδο της στύσης, από το 0 έως το 40%. Προπόνηση χρόνο — περίπου 5 λεπτά, ή για ένα συγκεκριμένο αριθμό προσεγγίσεις. Τα θέματα σχετικά με το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα πανό, φόρουμ χρηστών προτείνουμε να συνδυάζουν την τεχνική με ασκήσεις αναπνοής.

Το κύριο σύνολο (Α, Β και αντίστροφα V-stretch) περιλαμβάνει τη σύλληψη του άξονα σε μια αυθαίρετη φάση (αλλά όχι το κεφάλι), ήπια το τέντωμα προς τα εμπρός και κρατήστε το τεντωμένο θέση για μισό λεπτό. Αποκατάσταση της ροής του αίματος οφείλεται στο χαϊδεύοντας το πέος στο πόδι. Τεντώστε το πέος σε διαφορετικές κατευθύνσεις για 30 δευτερόλεπτα.

Όπως και στην περίπτωση με άλλες τεχνικές ασκήσεις και μασάζ, κατά τους μήνες της κατάρτισης είναι δυνατό να παρατηρηθεί μια ασήμαντη οδηγήσει σε αύξηση των αναπαραγωγικών οργάνων. Πιο θετικές αλλαγές στη σεξουαλική ζωή των ανδρών.

Κρεμώντας

Αναστολή του φορτίου προς το αρσενικό όργανο δίνει μια αισθητή επίδραση σε σύγκριση με την άσκηση και το εγχειρίδιο των τεχνικών, αλλά, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να βλάψει το πέος. Δεν πρέπει να κολλάει πάρα πολύ βάρος, να δώσουν προσοχή στο σχεδιασμό της συγκράτησης στο κεφάλι — αυτό δεν πρέπει να είναι τραυματική. Σύντομο χρονικό φοράει σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αντισταθμιστεί από την αύξηση των φορτίων.

Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα εργοστάσιο αναστολή μοντέλα — hangery με χρήσιμες ζυγίζει περίπου 1.25 kg και το κενό τοποθετεί. Τους εμπειρογνώμονες συνιστούμε να χρησιμοποιείτε για τις αναστολές. Το κεφάλι είναι σταθερό το εύκολο κάμερα, όλοι οι κίνδυνοι έχουν μειωθεί σχεδόν στο μηδέν.

Αντλία

Ένας άλλος τρόπος πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι χωρίς κρέμες, εγχειρίδιο δράσεων και επιχειρήσεων — η χρήση των αντλιών. Κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία μια καλή στύση, ωστόσο, να θυμάστε ότι η παρατεταμένη έκθεση του πέους στο κενό οδηγεί σε βλάβη του δέρματος και σοβαρό οίδημα.

Gidropony, σε αντίθεση με τις συμβατικές αντλίες, δεν επιτρέπει την επαφή του δέρματος με ένα κενό, επομένως, να οδηγήσει σε αυξημένη και πιο παρατεταμένη τέντωμα των ιστών. Ζεστό νερό είναι μια χαρά ιστός θερμοτήτων και προωθεί την καλύτερη ελαστικότητα. Gidropompa σε θέση να δώσει ένα προσωρινό αποτέλεσμα (σας επιτρέπει να αυξήσετε το κράτος κατά 10-15% πριν το σεξ) ή να το διορθώσετε, όταν χρησιμοποιείται ως Συμπλήρωμα της επέκτασης.

Εφαρμογή gidropony χωριστά δίνει μια μικρή, αργή ανάπτυξη του πέους σε περίμετρο και το μήκος, και τα πρώτα αποτελέσματα (υπό τον όρο των ημερήσιων συνεδρίες διαρκούν 20 λεπτά) είναι ορατό μόνο μετά από 3-4 μήνες. Το δυναμικό πλευρά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Διαλυτικό χρώματος

Το σπίτι μέθοδος για την επιμήκυνση του πέους, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει αποδειχθεί από πολλές μελέτες, η χρήση της συσκευής επέκτασης. Εκτός από πέος διεύρυνση, αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να διορθώνετε την παραμόρφωση. Κατά τη διάρκεια της μακράς ώρες φορώντας τη συσκευή επέκτασης του πέους ιστός τεντωμάτων, να μεγαλώσει και να απαλλαγούμε από το άγχος. Ως εκ τούτου, η χρήση της επέκτασης επιτρέπει στους άνδρες να πάρει μερικά επιπλέον εκατοστά για ζωή.

Καμία αναμονή για τα αποτελέσματα; Αυτό εξαρτάται άμεσα από τα χαρακτηριστικά του σώματός σας, την κανονικότητα και τη Γενική φθορά του χρόνου. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια έχουν υπάρξει πολλές μελέτες που απέδειξαν την αποτελεσματικότητα της χρήσης της διαλυτικά.

Η μελέτη από τον D. Levine, το 2008, ο Στόχος της μελέτης ήταν να μελετήσει την επίδραση της έλξης — τέντωμα κράτη επέκτασης για τη διαδικασία της θεραπείας του Peyronie"s νόσου. Για 6 μήνες το αποτέλεσμα με τη μορφή της διόρθωσης είναι 33°, και επιπλέον, της μελέτης έδειξαν αύξηση του μήκους του πέους κατά 1-2. 5 cm, περίμετρο 0,5–1 cm.

Δ. Gontero Μελέτη το 2009, εκτείνεται μια συσκευή έλξης για 5 ώρες την ημέρα για 6 μήνες, έδειξε το αποτέλεσμα με τη μορφή της διόρθωσης των κρατών, στις 27 έως 31°, με επέκταση των 1,7 cm σε 12 μήνες μετά την έναρξη της μελέτης, διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα παρέμειναν οχυρωμένοι.

Το 2010, Δ. Gontero συνοψίζει τις 11 μελέτες που έχει αποδειχθεί για να αυξήσει το αρσενικό σεξουαλικό όργανο με τη χρήση των επεκτάσεων, και επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητά τους.

Η μελέτη του Δ. Nimobuhita το 2011, ο Ασθενής χρησιμοποιείται το διαλυτικό για 4-6 ώρες την ημέρα για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό και μέχρι το τέλος του 3ου μήνα από την καθημερινή φθορά ώρα ήταν 9 ώρες. Κατάφερε να αυξήσει το μήκος του πέους κατά μέσο όρο 1.7 cm

Η μελέτη του Δ. Μονκαδα το 2019 Είναι η πιο φιλόδοξη μελέτη που διεξήχθη μέχρι αυτό το σημείο. Ο αριθμός της μελέτης — 93, η περίοδος είναι 12 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα που ισιώνει κατά μέσο όρο 31.2°, επιμήκυνση — 1.8 cm (μέγιστη βαθμολογία — 3 cm).

Μετά από 6-8 μήνες από την ενεργό λειτουργία extender μπορεί να επιτευχθεί:

 • η αύξηση του μήκους τους *
 • πάχυνση του πέους (αυξάνοντας την περιφέρεια);
 • αύξηση της λίμπιντο;
 • την παράταση του χρόνου της σεξουαλικής επαφής.

Όταν χρησιμοποιείτε συσκευές με " λουρί τοποθετεί επίσης αυξάνει την ακροποσθία (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιμήκυνση, εάν χρειάζεται).

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι με τη χρήση της επέκτασης, αν δεν έχετε καταφύγει σε τέτοιες μεθόδους; Για αρχή, είναι σημαντικό να υποβληθούν σε ένα πρόγραμμα προσαρμογής στο στρες. Κατά τις πρώτες έξι εβδομάδες, θα πρέπει να αυξήσετε την καθημερινή σας φορώντας ώρα με μία ώρα και έξι και μια ένταση ισχύ από 200 g 1150 g. Στα πρώτα στάδια δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βία, αλλά να χρησιμοποιήσετε ένα φορείο ή khenger (αναστολή), είναι εφικτή.

Ένας κύκλος που φοράει το extender θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 60 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο από 3 ώρες, μετά την οποία απαιτεί ένα διάλειμμα για να αποκαταστήσει την κυκλοφορία. Να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, το συνολικό φορώντας τη φορά θα πρέπει να είναι 6 ώρες ημερησίως, και οι κύκλοι δεν πρέπει να είναι μακρά, αλλά περισσότερο από μια προσέγγιση, τόσο το καλύτερο (ένα σύνολο — όχι περισσότερο από 3 ώρες). Επιτρέπεται μια σπάνια διάλειψη, ενώ η συνιστώμενη καθημερινή άσκηση.

Γιατί να διευρύνει το πέος του στο σπίτι extender, ενδεχομένως και με ασφάλεια; Πολλές άλλες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την άνεση του σπιτιού, η χρήση των διαλυτικών χρώματος διαφέρει στο ότι δεν εφαρμόζεται σε ψευδο-επιστημονική και λαϊκή ιατρική. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου επιβεβαιώνεται όχι με τις απόψεις του φόρουμ χρήστες ή bloggers, και πραγματική έρευνα, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνδρες. Η χρήση της συσκευής αυτής δεν προκαλεί επιπλοκές, δεν θα βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία, μπορεί να είναι αρκετά άνετος και ανώδυνος, εκτός αν, φυσικά, να επιλέξετε το "σωστό" extender. Μπορείτε να το φορέσετε διακριτικά, ενώ στην εργασία, στο δρόμο, να ταξιδεύει, να κάνει τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού. Αυτό είναι ένα από τα λίγα μη-χειρουργικές μεθόδους που είναι σε θέση να δώσει ένα πραγματικό αποτέλεσμα, αντί να μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Το κύριο πράγμα είναι να εξασφαλίζεται ότι κανένα άτομο δεν αντενδείξεις.

Το αποτέλεσμα από μια πιο αξιόπιστη;

Χρησιμοποιώντας τζελ, κρέμες, ειδική διατροφή, Συμπληρώματα και χάπια, μπορείτε να επιτύχετε την τόνωση της ροής του αίματος, βελτίωση της στύσης, παρατείνει τη σεξουαλική πράξη, και, σε Γενικές γραμμές, η καλύτερη αυτο-έλεγχο κατά τη διάρκεια του σεξ. Τέτοιες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους στο σπίτι αντί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σε σχέση με την προώθηση του.

Κάνει ειδικές ασκήσεις, ένα συγκρότημα μασάζ, τακτική jelqing και κρεμαστά, μπορείτε να περιμένετε να αυξήσει το μήκος και την περίμετρο του πέους σας, αλλά είναι αρκετά αργή.

Αλλά πώς να διευρύνει το πέος στο σπίτι και να πάρει ένα σταθερό αποτέλεσμα χωρίς αρνητικές συνέπειες; Εμπειρογνώμονες και οι γιατροί-andrologists συνιστούμε τη χρήση υψηλής ποιότητας διαλυτικά συνδυασμό με το stretchable, και να συμπληρώσει και να παγιώσει τα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας την αντλία και gidropony ως μια βοηθητική συσκευή. Και μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα πρέπει να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση.