Μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους: μέθοδοι και σκοπιμότητα

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Το μέγεθος του γυναικείου μαστού και του αρσενικού πέους συζητείται εδώ και αιώνες. Σύμφωνα με το ευρέως διαδεδομένο σενάριο, οι επιθέσεις πραγματοποιούνται συντριπτικά εναντίον φορέων «χαμηλότερων αξιών». Πηγαίνει ακόμη και στο παραλογισμό, υποστηρίζουν οι «καθηγητές καναπέδων», τόσο περισσότερο το καλύτερο.

Αυτό οδήγησε σε μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των ανδρών - πώς να μεγεθύνετε το πέος ενός άνδρα. Η εύρεση όλων των μεθόδων, των θετικών και αρνητικών μεθόδων τους, καθώς και της ψυχολογικής πτυχής της ερώτησης, συνιστάται σε όποιον μετράει ίντσες.

Λίγη ανατομία και στατιστικά στοιχεία

Για να μην μπείτε στην επιστημονική ζούγκλα, αρκεί να γνωρίζετε μερικά πράγματα:

 • Ακριβώς όπως το μέγεθος των ποδιών, της μύτης και άλλων μερών που προεξέχουν από το σώμα, κάθε μεμονωμένο μέλος έχει προσωπικές αναλογίες. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του μεγέθους και του σχήματος των χεριών, της μύτης, των δακτύλων κ. λπ. , με τα γεννητικά όργανα. Όλες οι φήμες που κυκλοφορούν μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι παρά μύθος και εξαπάτηση.
 • Τα σπογγώδη και σπηλαιώδη σώματα καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του πέους. Το όνομά του μιλά από μόνη της, κατά τη διάρκεια μιας στύσης αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες με αίμα, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της σκληρότητας και του μεγέθους του οργάνου. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι σημαντικό ρόλο παίζει η παροχή αίματος σε πλήρες μέγεθος. Εάν η ροή του αίματος στην πυελική περιοχή μειωθεί, θα επηρεάσει άμεσα την ποιότητα του "πλήρους συναγερμού". Πριν αναζητήσετε τρόπους για να μεγεθύνετε το πέος σας, είναι σημαντικό να προσέχετε την καρδιαγγειακή υγεία.
 • Αυτό που "προεξέχει" από το εξωτερικό δεν είναι ακόμη ολόκληρο το γεννητικό όργανο, μέρος του είναι κρυμμένο μέσα. Όταν ένα άτομο είναι υπέρβαρο, μέρος του πέους κρύβεται στο λιπαρό στρώμα του όσχεου, μειώνοντας το οπτικά.

φυλή και μέγεθος

Αλλά υπάρχει σχέση μεταξύ αγώνα και μέσου όρου. Οι Ασιάτες μπορούν να καυχηθούν με το πιο μέτριο διαμέτρημα. Για αυτούς, το 10 cm είναι ο κανόνας. Το αντίθετο ισχύει για τους Αφρικανούς, όπου υπολογίζεται μια μέση τιμή 16 έως 17 cm. Σε άλλες χώρες όπως η Ευρώπη, αυτός ο αριθμός είναι «χρυσός μέσος» 13 έως 14 cm.

Ένα όργανο με διάμετρο 15 cm και μήκος άνω των 33 cm είναι ο κάτοχος της εγγραφής στο πεδίο της "φαλλομετρίας". Και εδώ δεν υπάρχει τίποτα να ζηλευτούμε, είναι απίθανο ένα άτομο που περιγράφεται τον 20ο αιώνα να έχει πλήρη σεξουαλική επαφή.

Ηλικία και μέσος όρος

Ηλικία και μέσος όρος

Σε γενικές γραμμές, η λέξη "κανόνας" έχει μικρή χρησιμότητα σε σχέση με αυτό το μέρος του σώματος. Όλα τα δεδομένα που ελήφθησαν από τους ειδικούς ήταν τόσο ατομικά που έπρεπε να υπολογίζονται κατά μέσο όρο. Η διαφορά +/- μερικά εκατοστά δεν σημαίνει τίποτα. Η ανάπτυξη του πέους χωρίς παθολογίες ξεκινά στην ηλικία των περίπου 9 ετών. Ταυτόχρονα, οι μέσοι δείκτες σε ήρεμη κατάσταση είναι οι εξής:

 • Στην ηλικία των 9 έως 12 ετών, το μέσο μήκος κυμαίνεται εντός 4 cm. Κάθε χρόνο το μέλος αυξάνεται κατά 0, 5 cm σε 1 cm.
 • Στην ηλικία των 13 έως 15 ετών, το ελάχιστο μήκος είναι περίπου 5-6 cm.
 • Μέχρι την ενηλικίωση, το πέος επιμηκύνεται στα 7-10 cm.

Συνεπώς, οι δείκτες διέγερσης είναι οι εξής:

 • Σε ένα παιδί ηλικίας μεταξύ 9 και 12 ετών, ο όρθιος φαλλός φτάνει τα 8 έως 11 cm.
 • Σε ηλικία 13-15 ετών, αυτή η τιμή αλλάζει κατά 12-16 cm.
 • Σε εφήβους ηλικίας μεταξύ 16 και 18 ετών, ο μέσος δείκτης κυμαίνεται από 13 έως 17 cm.

Συνήθως η αύξηση του μήκους τελειώνει στην ηλικία των 18 ετών. Σε αυτήν την ηλικία, το μέλος του μελλοντικού συζύγου έχει μέγιστο μήκος. Μετά από αυτό, ο όγκος του οργάνου αυξάνεται και το μήκος του ελαττώνεται ελαφρά. Με άλλα λόγια, οι έφηβοι έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος αλλά λιγότερο σε όγκο από έναν τελικά σχηματισμένο οργανισμό.

Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι στα κορίτσια, το τελικό βάθος του κόλπου (σε ενθουσιασμένη και ήρεμη κατάσταση) είναι το ίδιο με τα αρσενικά μεγέθη. Με απλά λόγια, υπάρχουν κορίτσια που μπορούν να διαρκέσουν 8 ίντσες (που είναι μεγάλη σπανιότητα) και υπάρχουν εκείνα που έχουν αρκετό κεφάλι και 14 ίντσες. Το γυναικείο γεννητικό όργανο είναι φαινομενικά ελαστικό και μπορεί να "προσαρμοστεί" σε σχεδόν οποιαδήποτε διάμετρο, το οποίο δεν λέει για το μήκος.

Σε προσωπικές συνομιλίες, πολλά κορίτσια αναφέρουν ότι ο χρυσός μέσος όρος είναι 15 εκατοστά. Και δεν είναι τρομακτικό αν ο σύντροφός σας δεν έχει μερικές ίντσες στις δηλωμένες τιμές. Αν και δεν είναι απολύτως σαφές γιατί όλα αυτά μιλούν για την υποχρεωτική παρουσία ενός μεγάλου και ισχυρού πέους που εκτελείται στο Διαδίκτυο επειδή προκαλεί πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συνταγές για όσους δεν ξέρουν πώς να μεγαλώνουν μέλη στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας.

Η ψυχολογική πλευρά του προβλήματος

ψυχολογική πλευρά του προβλήματος

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι δείκτες μεγέθους πέους σχετίζονται με οικείες λεπτομέρειες, η δημοφιλής κουλτούρα αρέσει να μεταδίδει την ύπαρξη "ιδανικών" αναλογιών για την ανδρική αξιοπρέπεια. Είναι σαν 90: 60: 90 για τις γυναίκες. Ταυτόχρονα, ασκείται πίεση στο πιο αδύναμο σημείο - η ικανότητα να ευχαριστεί το δίκαιο σεξ.

Σε ταινίες ενηλίκων, όλοι οι ηθοποιοί έχουν τα ίδια «ιδανικά» μεγέθη. Στη λογοτεχνία ενηλίκων, οι κύριοι χαρακτήρες οδηγούν τα κορίτσια στην έκσταση με την απλή εμφάνιση ενός οργάνου. Επιπλέον, υπάρχουν υπέροχες κυρίες στον Παγκόσμιο Ιστό που θέλουν να υποστηρίξουν ότι τα μέτρια μεγέθη είναι εκτός ζήτησης μεταξύ των γυναικών.

Τα ψεύτικα γεγονότα ασκούν ψυχική πίεση σε κάθε άνδρα και τον αναγκάζουν να πιστέψει ότι το (πραγματικά φυσιολογικό) μέγεθός του είναι ανεπαρκές. Αυτό οδηγεί σε ανασφάλεια και αμφιβολίες για τον εαυτό σας και τη σεξουαλική σας ικανότητα. Και πολλοί από τους συναδέλφους τους αρέσει να ψεύδουν "λίγο" για τις πραγματικές τους αξίες, γεγονός που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέσο μήκος του πέους, ανατρέξτε στο άρθρο μας.

Η πόλη δέχθηκε τέσσερις ίντσες βροχοπτώσεων, αλλά οι άνδρες ισχυρίστηκαν ότι και οι δέκα. - Ανέκδοτο.

Σημαντικοί λόγοι για την αλλαγή του μεγέθους

Είναι ένα πράγμα όταν ένας άντρας ψάχνει πώς να μεγεθύνει το πέος του επειδή ήθελε απλώς. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ήπιες μέθοδοι και ορισμένα φάρμακα θα τον βοηθήσουν. Αλλά ένα άτομο με παθολογίες σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να συναινέσει στη χειρουργική επέμβαση. Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να βοηθήσει η χειρουργική επέμβαση:

Τρόποι αλλαγής του μεγέθους του πέους
 • Micropenis - εάν το μέγεθος δεν επαρκεί για την κανονική κίνηση. Συνήθως είναι 2-3 cm.
 • Η σηραγγώδης ίνωση είναι μια ασθένεια στην οποία το corpus cavernosum πυκνώνει και ο ινώδης ιστός (που αποτελεί τους ανθρώπινους τένοντες) υπάρχει στη θέση του χώρου για τη ροή του αίματος.
 • Η παθολογία του Peyronie είναι ο ίδιος συνδετικός ιστός (ινώδης) που από την εμφάνισή του παραμορφώνει το κανονικό σχήμα του οργάνου.
 • Οι Epispadias είναι μια συγγενής διαταραχή. Παραμορφώνει την άνω ουρήθρα.
 • Υποσπαδία - Το άνοιγμα της ουρήθρας βρίσκεται σε λάθος μέρος.
 • Τραυματισμός και τραύμα σε ένα όργανο.

Άλλοι λόγοι μπορούν να εντοπιστούν σε αισθητικούς λόγους για τη λειτουργία. Για παράδειγμα, λόγω της δομής του σώματος, το πέος είναι κρυμμένο στον λιπώδη ιστό του ηβικού οστού.

Μέθοδοι αλλαγής του μεγέθους

Μόλις ληφθεί η απόφαση να πληρώσετε για τη φαλλοπλαστική ή να συνδέσετε ένα βαρύτερο βάρος στο "εργαλείο εργασίας" σας, αξίζει να δοκιμάσετε μια ασφαλέστερη μέθοδο στην αρχή. Δείτε το άρθρο σχετικά με το jelqing.

φυσική αγωγή

Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν στο γυμναστήριο και παίρνουν ταλαντεύονται στήθη και κύβους στο στομάχι τους, τι τους εμποδίζει να αντλήσουν ένα άλλο μέρος του σώματός τους; Υπάρχουν πολλές ασκήσεις πέους εκεί έξω, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να μάθετε πριν ξεκινήσετε:

 • Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να πάρετε μια ατελή στύση καθώς αυτό θα βελτιώσει την απόδοση της άσκησης.
 • Το όργανο πρέπει να ζεσταθεί πριν από τη διαδικασία. Ένα ζεστό μπάνιο ή μια ζεστή πετσέτα είναι αρκετό, είναι απαραίτητο.
 • Αξίζει ένα καλό λιπαντικό.
 • Μην συνεχίζετε την άσκηση εάν είναι επώδυνη. Διαφορετικά θα μπορούσατε να τραυματίσετε τον εαυτό σας.

Για την άσκηση "τέντωμα", πρέπει να τραβήξετε το κεφάλι (ή τον κορμό) με τον δείκτη σας και, εάν είναι απαραίτητο, τον αντίχειρά σας και να τραβήξετε το πέος, το οποίο θα το κρατήσει σε αυτήν την κατάσταση για 10-15 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε την άσκηση. Η ένταση πρέπει να εναλλάσσεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις (αριστερά-δεξιά).

Άσκηση για τη διεύρυνση του πέους

Μην τραβάτε πολύ σκληρά, δεν είναι εύκολο να κάνετε μασάζ στο όργανο. Δεν μπορείτε να κάνετε την άσκηση με το όργανο σας πλήρως ανυψωμένο. Είναι καλύτερα να σκεφτείτε κάτι δυσάρεστο αυτή τη στιγμή. Σε λίγους μήνες, μπορεί να επιτευχθεί αύξηση μήκους 1-2 cm.

Για να αυξήσετε την αξιοπρέπεια σας, χρειάζεστε ένα λιπαντικό και την ίδια ημι-όρθια κατάσταση. Το πέος πιάνεται στη βάση του με δάχτυλα με το γράμμα "O", και μετά μεταφέρονται μεταφραστικές κινήσεις από την αρχή στο κεφάλι για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, το χέρι επιστρέφει στην αρχική του θέση στην αρχή του πέους και επαναλαμβάνει τις ενέργειες με το άλλο χέρι. Το πρώτο χέρι συνεχίζει να κρατά τη βάση για τη ροή του αίματος.

Για καλύτερη φυσική κατάσταση, τοποθετείται επίσης πετσέτα στο πέος. Αρκεί να κρατάτε το αντικείμενο για 5 δευτερόλεπτα για 20 προσεγγίσεις. Μπορεί να εκτελεστεί ενώ στέκεται ή κάθεται στην άκρη της καρέκλας. Εάν πετύχετε με μια απλή πετσέτα, μπορείτε να συνεχίσετε να ασκείστε με ένα υγρό αντικείμενο.

Τα οφέλη των ασκήσεων Kegel έχουν πρόσφατα εντοπιστεί. Η εφαρμογή τους πραγματοποιείται με προσπάθειες να σταματήσει η ούρηση για 10 δευτερόλεπτα. Σταδιακά, μπορείτε να μάθετε να ελέγχετε καλύτερα τον μυ του υπολογιστή. Αυξάνει την αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ, δίνει υγεία στο σώμα και μέτρια αυξάνει το μέγεθος.

Φαρμακευτικά προϊόντα

Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει όλα τα φάρμακα των οποίων οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το μέγεθος του οργάνου μετά τη χρήση:

Φάρμακα για μέλος
 • χάπια. Χάρη στις ουσίες που περιέχονται σε αυτό, βελτιώνεται η στύση ενός ατόμου, παρατηρείται αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής κ. λπ. Η μέγιστη στύση αυξάνει ελαφρώς το μέγεθος του πέους και τη δύναμή του, με την τελευταία ποιότητα να εκτιμάται ιδιαίτερα από τις γυναίκες.
 • Συμπληρώματα διατροφής - Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να θεωρηθούν φαρμακευτικά προϊόντα. Είναι περισσότερο σαν «βιταμίνες και μέταλλα» που έχουν ευεργετική και, πάνω από όλα, ακίνδυνη επίδραση στο σώμα. Η σύνθεση περιλαμβάνει βότανα και φυσικά συστατικά, η δράση των οποίων βελτιώνει επίσης τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και τη στυτική λειτουργία του σώματος. Η ρίζα Ginseng, το περουβιανό maca, το cordyceps, το ginkgo biloba και άλλα φυσικά συστατικά χρησιμοποιούνται σε πολλά φαρμακευτικά προϊόντα για την υγεία και τη διεύρυνση των ανδρών.
 • τζελ, σπρέι και άλλες αλοιφές που πρέπει να τρίβονται στο πέος πριν από το σεξ. Οι ουσίες στη σύνθεση καθιστούν την εκσπερμάτωση ελαφρύτερη, το σεξ περισσότερο και το πέος παχύτερο και μεγαλύτερο (εάν μειώσετε την περιγραφή του έμπορου για να στεγνώσετε τα γεγονότα). Το αθροιστικό αποτέλεσμα συνεπάγεται ισχυρότερο αποτέλεσμα με παρατεταμένη χρήση.

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα φάρμακα βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο πέος. Με απλά λόγια, το αποτέλεσμα είναι προσωρινό, οι ασθενείς αναφέρουν αύξηση μεγέθους, αλλά μόλις σταματήσετε να παίρνετε ένα φάρμακο ή να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ, τα αποτελέσματά του σταδιακά εξασθενίζουν. Ωστόσο, είναι μια ασφαλής και προσιτή μέθοδος (σε σύγκριση με το ίδιο βάρος μεταξύ των ποδιών).

αντλίες για επέκταση και. . . Βάρη

Μεγέθυνση πέους με συσκευές

Η αντλία κενού δημιουργεί χώρο χαμηλής πίεσης γύρω από το πέος που εγχέεται σε αυτό. Η χαμηλή αρτηριακή πίεση αυξάνει τη ροή του αίματος ενώ μειώνει την εκροή. Αυξάνει σημαντικά το πάχος των οργάνων. Οι πρώτες συνεδρίες πραγματοποιούνται για 5 λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά τη διάρκεια χρήσης σε 20. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται όταν οι πιο ανθρωπιστικές μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές.

Η αντλία έχει κάποια μειονεκτήματα - ρήξη τριχοειδών, σκουρόχρωμο κάλυμμα, αιμορραγία κ. λπ. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, να μην υπερβαίνετε τη διάρκεια της συνεδρίας, καθώς και την πίεση που υποδεικνύεται στις οδηγίες.

Οι επεκτάσεις είναι συσκευές που απλώς τεντώνουν ένα πέος. Είναι παρόμοιο με την άσκηση, αλλά η συσκευή είναι πιο ριζοσπαστική. Φοριέται για 1-2 μήνες. Το ίδιο το προϊόν έχει πολλές παραλλαγές, αλλά η βάση είναι δύο ράβδοι με ένα δακτύλιο μεταξύ τους για να πιάσουν το κεφάλι. Η ίδια η συσκευή είναι προσαρτημένη στη βάση του οργάνου. Σταδιακά, οι αλτήρες επιμηκύνονται και το όργανο επιμηκύνεται. Η ίδια η διαδικασία είναι σταδιακή και δεν είναι οδυνηρή (όταν χρησιμοποιείται σωστά). Η επέκταση διεγείρει τα κύτταρα του οργάνου που τεντώνουν τον ιστό. Καλύτερα να φοράτε στο σπίτι. Το μήκος αυξάνεται κατά 5 mm ανά μήνα και η συσκευή βοηθά επίσης στη διόρθωση της καμπυλότητας.

Με βάρη, η αρχή είναι παρόμοια με τη χρήση επέκτασης, αλλά σχετίζεται με τραυματικές πρακτικές. Ένας βρόχος κατασκευάζεται από το σχοινί και τοποθετείται στη βάση της κεφαλής του πέους. Ένα βάρος συνδέεται με το άκρο του σχοινιού και ο άντρας ακολουθεί την επιχείρησή του. Εάν αισθάνεστε άβολα, σταματήστε αμέσως αυτήν τη δραστηριότητα.

Το τέντωμα οργάνων με βάρη εφευρέθηκε πριν από τα επεκτατικά.

Συμβουλές

Σε θεματικά καταστήματα (σεξουαλικά καταστήματα), πωλούνται ειδικά εξαρτήματα που τοποθετούνται στο πέος πριν από τη σεξουαλική επαφή. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως τα ελλείποντα εκατοστά. Τα ακροφύσια διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη και δονούμενα προϊόντα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μειωμένη ευαισθησία κατά τη διάρκεια του σεξ. Και μόνο ένα κορίτσι θα νιώσει την ένταση, για έναν άνδρα τα πάντα παραμένουν όπως πριν.

Φαλλοπλαστική

Δισκοπλαστική για μεγέθυνση πέους

Υπάρχουν διάφοροι τύποι λειτουργιών που στοχεύουν στην αλλαγή σχήματος, μήκους και πλάτους:

 • Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι είναι τα πλαστικά επαύξησης. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός κόβει την ταινία που στηρίζει το πέος και την ωθεί προς τα εμπρός. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε μερικές ίντσες. Η αύξηση της διαμέτρου επιτυγχάνεται με άντληση λιπαρού ιστού ή σιλικόνης.
 • Υπάρχουν επίσης προσθέσεις στις οποίες ο σπηλαιώδης ιστός συμπληρώνεται με ενδοπροθέσεις. Υπάρχουν πολλοί τύποι προθέσεων. Τα πιο σοβαρά ραμμένα μαζί με αντλία και δεξαμενή για πλήρη στύση. Για τη μεγέθυνση του πέους, ωστόσο, αρκούν απλά ελαστικά μονοκόμματα ένθετα.
 • Απλή πλαστική χειρουργική. Αυτό χρησιμοποιείται για την έγχυση εμφυτευμάτων από σιλικόνη ή γέλη στον ασθενή.
 • μεταμόσχευση μυών.
 • Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος εγχέονται στον κορμό του οργάνου. Ο όγκος που προκύπτει διαρκεί ένα χρόνο, καθώς το οξύ στο σώμα διαλύεται σταδιακά.

Πιθανά προβλήματα

Σε περίπτωση ακατάλληλων τεχνικών άσκησης, υπερδοσολογίας ή ανεπιτυχών χειρισμών, μπορούν να παρατηρηθούν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Δυσφορία στο όργανο.
 • μώλωπες και μώλωπες, σκουρόχρωμο δέρμα.
 • Στέγνωμα από το δέρμα, ρωγμές.
 • Ένα εξάνθημα στην επιφάνεια του πέους.
 • Αιματηρή απόρριψη, εμφάνιση εξωτερικών ελαττωμάτων.
 • στυτική δυσλειτουργία. Προβλήματα ούρησης

Εάν εμφανιστεί κάποιο από τα συμπτώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με ιατρική μονάδα.

Πριν αποφασίσετε για μία από τις μεθόδους που αναφέρονται, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά εάν το μέγεθος είναι πραγματικά ανεπαρκές. Ή ίσως όλα έχουν να κάνουν με την ικανότητα. Όπως παρατηρούν πολλά κορίτσια - ακόμη και το μεγαλύτερο πέος δεν σώζει έναν άνδρα από ανικανότητα συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του σεξ