Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα;

Το ζήτημα του μεγέθους του πέους ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών. Και πολλοί σκέφτονται σοβαρά τη διεύρυνση των οργάνων, ακόμη και αν δεν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για αυτό. Μία από τις πρόσφατα δημοφιλείς τεχνικές είναι η διεύρυνση του πέους σόδας. Είναι δυνατόν;

Πώς επηρεάζει η μαγειρική σόδα το μέγεθος του πέους

Κατασκευασμένο από?

Η σόδα ή το όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται ευρέως. Χρησιμοποιείται όχι μόνο για το μαγείρεμα, αλλά και για τον καθαρισμό σκευών κουζίνας, την εξάλειψη της καούρας κ. λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής ενός σύγχρονου ατόμου.

Οι μοναδικές ιδιότητες της σόδας έχουν βρει την εφαρμογή τους στη μεγέθυνση του πέους. Επιπλέον, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα εφέ με αυτό το εργαλείο:

 1. Ο καθαρισμός των γεννητικών οργάνων των παθογόνων συμβάλλει στη γενική υγεία τους.
 2. Αφαίρεση τοξινών και τοξινών από το σώμα.
 3. Διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης.
 4. Εξάλειψη φλεγμονωδών διεργασιών.
 5. Θετική επίδραση στις πρώιμες εκδηλώσεις προστατίτιδας.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, οπότε η χρήση σόδας στο εσωτερικό οδηγεί σε αραίωση του αίματος, αγγειοδιαστολή και ομαλοποίηση της ροής του αίματος. Έτσι, το αίμα ρέει στα πυελικά όργανα και βελτιώνει τη στύση.

Όταν αυτός ο παράγοντας χρησιμοποιείται με τη μορφή λουτρών και συμπιέσεων, διεγείρεται μια έντονη ροή αίματος προς το όργανο, η οποία οδηγεί στην επέκταση των σπηλαίων σωμάτων και συμβάλλει στη διεύρυνση του πέους.

Αντενδείξεις

Δεν συνιστάται η χρήση μαγειρικής σόδας εάν πάσχετε από τις ακόλουθες ασθένειες:

 • γαστρικό έλκος,
 • γαστρεντερικές διαταραχές όπως χρόνια γαστρίτιδα,
 • οξύ στομάχου,
 • Αλλεργία σόδας.

Απαγορεύεται η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα με διάφορες λοσιόν και μασάζ στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Παρουσία ατομικής δυσανεξίας στο φάρμακο,
 • πληγές ή εξανθήματα στα γεννητικά όργανα.

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στη μαγειρική σόδα, πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε το προϊόν στο δέρμα του πέους και μόνο στη συνέχεια στον βλεννογόνο. Για εσωτερική χρήση, πάρτε πρώτα τη μισή συνιστώμενη μερίδα σκόνης ψησίματος.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η σόδα είναι ανθεκτική. Απαγορεύεται η εκτέλεση της θεραπείας με έναν παράγοντα που έχει λήξει, καθώς και με κιτρινωπό χρώμα ή δυσάρεστη οσμή.

Οδηγίες χρήσης

Πριν από τη χρήση σόδας εξωτερικά, είναι απαραίτητο να κάνετε μια δοκιμή ευαισθησίας. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε μια μικρή ποσότητα νερού στη σόδα για να φτιάξετε ένα είδος κουάκερ. Η προκύπτουσα σύνθεση εφαρμόζεται στο δέρμα του πέους, μετά την οποία είναι απαραίτητο να περιμένετε περίπου μισή ώρα. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα ή κάψιμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν έχετε αλλεργίες και μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Μασάζ ουράς

Μέθοδος μασάζ

Σύμφωνα με κριτικές, το μασάζ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος με σόδα. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε σωστά και να λάβετε υπόψη τα ατομικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου. Μετακινηθείτε με τη μέγιστη προσοχή, καθώς ακόμη και η ισχυρή τριβή μπορεί να βλάψει το δέρμα του πέους.

Η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί σε τρία βήματα:

 1. προετοιμασία. Πάρτε μια μαλακή πετσέτα και βρέξτε την σε ζεστό νερό. Πρέπει να τυλίξετε το πέος και να το αφήσετε σε αυτό το σχήμα για λίγα λεπτά. Αυτή η δράση είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της ροής του αίματος και την αύξηση της ελαστικότητας του πέους. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές την επόμενη μισή ώρα.
 2. μασάζ. Αυτή η τεχνική στοχεύει να τεντώσει το όργανο. Αυτό κατανέμει τη ροή του αίματος ομοιόμορφα στις φλέβες. Εκ των προτέρων, μια πάστα παρασκευάζεται από σόδα (η σκόνη αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα νερού έως ότου επιτευχθεί η απαιτούμενη συνοχή), η οποία στη συνέχεια τρίβεται απαλά στο πέος με τεντώνοντας κινήσεις.
 3. αποφοίτηση. Μετά τη διαδικασία, πρέπει να ξαπλώσετε εντελώς χαλαρή. Δεν συνιστάται να παραλείψετε αυτό το στάδιο καθώς το σώμα μπορεί να το αντιληφθεί ως άγχος που επηρεάζει αρνητικά την αποκατεστημένη ροή αίματος.

λήψη σόδας

Αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους με μαγειρική σόδα λειτουργεί καλά για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Για παράδειγμα σε συνδυασμό με μασάζ και μπανιέρες. Από μόνο του, συμβάλλει μόνο στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος, αλλά δεν οδηγεί σε αισθητή αύξηση του οργάνου. Οι οδηγίες για τη λήψη σόδας περιλαμβάνουν τη χρήση του προϊόντος δύο φορές την ημέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, η δόση θα πρέπει να αυξάνεται σταδιακά.

Για παράδειγμα, ξεκινήστε με ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού και δουλέψτε σταδιακά μέχρι μια κουταλιά της σούπας. Για καλύτερα αποτελέσματα για τη διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα, χρησιμοποιήστε το τακτικά για δύο έως τρεις μήνες.

Συμπίεση

Οι κομπρέσες χρησιμοποιούνται συχνά για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι με μαγειρική σόδα. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο μασάζ. Βοηθούν στη χαλάρωση των ιστών του οργάνου, γεγονός που καθιστά τις διαδικασίες μασάζ πιο αποτελεσματικές. Η συμπίεση γίνεται ως εξής:

 1. Διαλύστε 3 κουταλάκια του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό.
 2. Βρένουμε ένα μικρό κομμάτι γάζας στο διάλυμα που προκύπτει, μετά το οποίο πρέπει να συμπιεστεί καλά.
 3. Τυλίγουμε ένα μέλος της προετοιμασμένης γάζας και περιμένουμε 15 λεπτά.

Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο στην παραπάνω σύνθεση.

Μπάνιο

λουτρά

Ένα καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα διασφαλίζεται από σωστά προετοιμασμένα λουτρά. Η συνταγή της είναι πολύ απλή:

 1. Ρίξτε 5 λίτρα νερό στο δοχείο.
 2. Προσθέστε 2 πακέτα μαγειρικής σόδας.
 3. Ρίξτε ένα ζεστό μπάνιο. Η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 37 βαθμούς.
 4. Ρίξτε το παρασκευασμένο διάλυμα σόδας στο μπάνιο.
 5. Εκτελέστε τη λειτουργία εντός 20 λεπτών.
 6. Κάντε αντίθετο ντους για να αποκαταστήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

Τα αλκαλικά λουτρά μπορούν όχι μόνο να διευρύνουν το πέος σας με μαγειρική σόδα αλλά και να βελτιώσουν τη συνολική υγεία σας. Το γεγονός είναι ότι η δράση της σόδας βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στα κύτταρα των γεννητικών οργάνων. Έτσι, αποτρέπεται η ανάπτυξη κακοήθων νεοπλασμάτων και προστατίτιδας.

Ένα πλήρως αλκαλικό μπάνιο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μίνι μπάνιο. Δεν θα είναι δύσκολο να προετοιμάσετε μια λύση για αυτούς:

 1. Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό.
 2. Βυθίστε το πέος στο διάλυμα για 15 λεπτά.

Άλλες συνταγές για μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα

Το μέλι, το ελαιόλαδο, ακόμη και το βιετναμέζικο βάλσαμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της μαγειρικής σόδας. Ας εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες παρόμοιες συνταγές:

 1. σόδα και ελαιόλαδο. Αυτό το μοναδικό μείγμα έχει διπλό αποτέλεσμα: αφενός, η μαγειρική σόδα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και, αφετέρου, το λάδι αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών. Για να πάρετε μια θεραπεία, πρέπει να πάρετε 3 κουταλιές της σούπας σόδα και ελαιόλαδο, ανακατεύοντας καλά. Η αλοιφή τρίβεται στο πέος με απαλές κινήσεις.
 2. Βάλσαμο για σόδα και βιετναμέζικα. Δεδομένου ότι αυτό το βάλσαμο περιέχει πολλά χρήσιμα αιθέρια έλαια, έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη βελτίωση των μεταβολικών διεργασιών. Για την παρασκευή του προϊόντος, η σόδα πρέπει να διαλυθεί σε μικρή ποσότητα νερού έως ότου ληφθεί ένα μείγμα ζύμης. Μετά από αυτό, πρέπει να προστεθεί ένα βάλσαμο στο μέγεθος μιας κεφαλής σπίρτας σε κάθε κουταλιά της σούπας της σύνθεσης. Η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στο περίνεο και στο πέος. Σε περίπτωση αίσθησης καψίματος, το προϊόν πρέπει να ξεπλυθεί αμέσως με κρύο νερό.
 3. Σόδα και μέλι για μεγέθυνση του πέους. Όταν μαγειρεύεται σωστά, είναι ένα πολύ δυνατό προϊόν. Για να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, πρέπει να αναμίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα με 0, 5 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Το τελικό προϊόν εφαρμόζεται στο πέος για λίγα λεπτά και μετά ξεπλένεται με ζεστό νερό.
 4. σόδα και τζίνσενγκ. Αυτό το φαρμακευτικό φυτό χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Η χρήση του ginseng μαζί με τη μαγειρική σόδα επιτρέπει ένα πολύ υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Η συνταγή για τη διεύρυνση του πέους με σόδα παρασκευάζεται ως εξής: σε ένα ζυμαρικό μείγμα που λαμβάνεται με αραίωση σόδας με μια μικρή ποσότητα νερού, πρέπει να προσθέσετε φρέσκες ρίζες τζίνσενγκ, θρυμματισμένες σε μπλέντερ σε αναλογία 3: 1. Τρίψτε την αλοιφή στο πέος και στην ηβική περιοχή.

Ποιο αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται;

Πολλοί άντρες που θέλουν να μεγεθύνουν τα γεννητικά τους όργανα αναρωτιούνται τι αποτέλεσμα να περιμένουν από τη χρήση μαγειρικής σόδας. Πρώτον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ελπίζουμε για ένα θαύμα, καθώς είναι εγγυημένο να διευρύνει το πέος μόνο μέσω χειρουργικής μεθόδου. Οι συνταγές με βάση τη σόδα έχουν περισσότερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε ελαφρά μεγέθυνση του πέους. Έτσι, η πραγματική διόγκωση του πέους με σόδα είναι 1-2 cm.

Κριτικές διεύρυνσης σόδα

Η αποτελεσματικότητα της σόδας αποδεικνύεται από διάφορες θετικές κριτικές. Ας δούμε μερικά από αυτά.

"Ήμουν πάντα ανασφαλής λόγω του μικρού του μεγέθους. Πιθανώς εξαιτίας αυτού υπήρχαν προβλήματα στην ιδιωτική μου ζωή. Και όταν δεν είχα φίλη για περισσότερα από τρία χρόνια, αποφάσισα να σκεφτώ σοβαρά αυτό το πρόβλημα. Ήταν σαν ναπηγαίνετε στο γιατρό. Είναι ενοχλητικό, γι 'αυτό αποφάσισα να περιηγηθώ στο Διαδίκτυο. Εκεί έφτασα στη συνταγή για τη διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα. Ήταν η απλούστερη αλοιφή. Και οι δύο φθηνές και φαινομενικά αβλαβείς επειδή είναι απλή σόδα! Γενικά, άρχισα να κάνω ό, τι γράφτηκε στις οδηγίες, να είμαι υπομονετικός και ακόμη και αν μετά από ένα μήνα δεν υπήρχαν αποτελέσματα, συνέχισα επιμελώς με τις καθημερινές μου ρουτίνες. Ως αποτέλεσμα, κατάφερα να αυξήσω το πέος μου κατά 1, 5 εκατοστά. Αυτό, φυσικά, δεν είναιόσο γράφεται σε όλους τους τύπους διαφημιστικών καμπανιών, αλλά αυτό είναι ένα πραγματικό αποτέλεσμα. "

"Η φύση με έχει ανταμείψει με όλα εκτός από το κύριο πράγμα . . . Και εδώ, για να είμαι ειλικρινής, τα κορίτσια ήταν απογοητευμένα. Και το είδα. Με την πάροδο του χρόνου νόμιζα ότι δεν έπρεπε να αντέξω αυτήν την κατάσταση, γιατί μπορεί να διορθωθεί. Εκτός αυτού, φίλε μου, πώς μου είπε πώς μεγάλωσε το πέος του με σόδα. Φυσικά δεν τον πίστεψα - αυτό είναι κάπως ανοησία. Αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω. Έκανα μπάνιο για δύο εβδομάδες, έκαναν κομπρέσες και έπιναν ακόμη και μια λύση σόδας - το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Για δύο εβδομάδες το πέος φάνηκε να είναι μακρύτερο και παχύτερο. Συνεχίζω αυτήν την επιχείρηση μέχρι σήμερα - λειτουργεί πραγματικά, αν και είναι πιο αργό από ό, τι θα ήθελα. "