Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι: Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις

πώς να μεγεθύνετε το ίδιο το πέος

Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ενός μικρού πέους. Αυτό είναι ανησυχητικό για τους νέους και τους συντρόφους τους, καθώς το μέγεθος επηρεάζει το επίπεδο ικανοποίησής τους.

Η ιατρική προσφέρει πολλές επιλογές, αλλά μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το μέγεθος του πέους σας. Ας δούμε μερικές αποτελεσματικές ασκήσεις.

Μασάζ κεφαλής

Βυθίστε ένα μαλακό πανί σε ζεστό νερό, τυλίξτε το γύρω από το πέος σας και αφήστε το εκεί για λίγα λεπτά. Το θερμό υλικό αυξάνει τη ροή του αίματος και επιταχύνει τη ροή του αίματος. Στη συνέχεια συνεχίστε απευθείας με το μασάζ: πάρτε το χαλαρό πέος στα χέρια σας και τραβήξτε το προς εσάς με πίεση στο κεφάλι. Κάντε αυτό αργά και σταδιακά αυξήστε την ένταση. Εκτελέστε αυτόν τον χειρισμό για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Στη συνέχεια, πιέστε το πέος στο χέρι σας (μόνο χωρίς οδυνηρές αισθήσεις! ) Και κάντε κυκλικές κινήσεις μασάζ. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία 20 φορές και κάντε την πρώτη άσκηση απόσυρσης, όχι πάνω αλλά κάτω, αριστερά και δεξιά.

Στη συνέχεια είναι η τρίτη άσκηση - είναι απαραίτητο να ζυμώσετε το πέος σε όλο το μήκος του. Οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι ένα σωστό σύνολο ασκήσεων θα έχει αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα.

τεχνική που δίνω

Μπορείτε να αυξήσετε όχι μόνο το μήκος, αλλά και το ίδιο το κεφάλι. Αυτό το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό. Είναι απαραίτητο να πάρετε τη βάση του πέους με τα δάχτυλά σας, να αποστάξετε το αίμα στο κεφάλι και να το πιέσετε πιο σκληρά. Θυμηθείτε ότι η άσκηση πρέπει να γίνει αργά και η προσέγγιση στο κεφάλι πρέπει να συνοδεύεται από στερέωση για λίγα δευτερόλεπτα. Η όλη άσκηση θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά.

τεχνική κώνου

Αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει να έχετε ισχυρότερες στύσεις και πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό απαιτεί την εύρεση του μυϊκού μυός σας, ο οποίος μπορεί να βρεθεί κατά την ούρηση. Σταματήστε αυτήν τη διαδικασία στη μέση και μπορείτε να την βρείτε.

Για να μεγεθύνετε το πέος, πρέπει να συρρικνωθείτε και να χαλαρώσετε γρήγορα το μυ, να αυξήσετε τον αριθμό των καθημερινών συσπάσεων και να αυξήσετε την ένταση. Ο χρόνος συμπίεσης και χαλάρωσης πρέπει να είναι ο ίδιος, αλλά η δύναμη είναι ισχυρότερη κάθε φορά. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα.