Μεγέθυνση του πέους σε μήκος

Το ζήτημα του μεγέθους της αρρενωπότητας ανησυχούσε πάντα τους άνδρες, ειδικά στη νεολαία τους. Αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ανδρικής αυτοεκτίμησης. Σχεδόν κάθε μέλος του ισχυρότερου σεξ ενδιαφερόταν για το φυσιολογικό μέγεθος του πέους και το συνέκρινε με τις παραμέτρους του.

Η τρέχουσα βαθμολογία μεγέθους πέους είναι:

  • micropenis - όταν το μήκος του εκτεταμένου πέους δεν υπερβαίνει τα 2 cm.
  • Μικρό πέος - πέος μικρότερο από 9, 5 cm σε όρθια θέση.
  • Κανονικό πέος - στατιστικά μέσο μέγεθος 3, 5 cm ή περισσότερο σε στυτική κατάσταση.
  • Γίγαντας πέος - μήκους άνω των 24 cm όταν είναι σε όρθια θέση.

Το μακρύτερα επίσημα εγγεγραμμένο πέος είναι 34, 3 cm.

Το μήκος του πέους εξαρτάται από το ύψος και το βάρος ενός άνδρα. Όσο υψηλότερη είναι η ανάπτυξη, όσο μεγαλύτερο είναι το πέος, όσο πιο παχύς ο άνθρωπος, τόσο μικρότερο είναι το πέος του.

Το πέος μπορεί επίσης να ποικίλει σε σχήμα:

  • κυλινδρικό εάν η βάση και το άκρο του πέους έχουν περίπου την ίδια διάμετρο.
  • Το
  • έδειξε πότε οι βάσεις είναι σημαντικά ευρύτερες από τις βάνες.
  • μανιτάρι, όταν το πέος έχει πλατύ κεφάλι και στενή βάση.

Ο βαθμός μεγέθυνσης του πέους κατά τη στύση δεν εξαρτάται από το μέγεθός του σε κατάσταση ηρεμίας.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΦΥΛΟΥ

Για να προσδιοριστεί το μέγεθος του πέους, πρέπει να μετρηθεί σωστά. Η μέτρηση γίνεται σε όρθια θέση του σώματος κατά μήκος της ραχιαίας (άνω) επιφάνειας από τη βάση του πέους (πενοβική γωνία - η γωνία που σχηματίζεται από τη βάση του πέους και το πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα) μέχρι την άκρη του κεφαλιού σε μια ήρεμη, τεντωμένη και όρθια κατάσταση. Η γωνιακή γωνία πρέπει να είναι 90 μοίρες (το πέος είναι παράλληλο με το δάπεδο).

Για τις πιο ακριβείς μετρήσεις μεγέθους πέους, θα χρειαστεί να κάνετε πολλές μετρήσεις σε διαφορετικές ημέρες και ώρες. Τότε τα αποτελέσματα είναι κατά μέσο όρο. Αυτή η προσέγγιση λαμβάνει υπόψη πιθανές διακυμάνσεις φυσικού μεγέθους λόγω σεξουαλικής διέγερσης, ώρας της ημέρας, θερμοκρασίας δωματίου, συχνότητας σεξουαλικής δραστηριότητας και σφαλμάτων μέτρησης.

Τα αποτελέσματα θεωρούνται ανακριβή εάν οι μετρήσεις λαμβάνονται από την κάτω πλευρά του πέους, σε καθιστή θέση ή όταν γέρνετε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ GENUS

συντηρητικές μεθόδους μεγέθυνσης πέους

Η συντηρητική μέθοδος επιμήκυνσης του πέους είναι η χρήση επέκτασης (ειδική συσκευή τεντώματος). Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε από ορισμένες αφρικανικές φυλές στην αρχαιότητα για να επιμηκύνει το λαιμό, τα αυτιά, τα χείλη και το πέος.

Η μέθοδος βασίζεται στη φυσιολογική αντίδραση του ζωντανού ιστού στην εφαρμογή μιας εφελκυστικής δύναμης, η οποία εκδηλώνεται σε επιταχυνόμενη κυτταρική διαίρεση και σε αύξηση της μάζας του ιστού. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η ανάγκη να φοράτε την επέκταση για μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 6 μήνες) για τουλάχιστον 4 έως 6 ώρες κάθε μέρα ενώ στέκεστε, ξαπλώνετε, περπατάτε και κάθεστε. Με τη βοήθεια μιας επέκτασης, το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί έως και 5 cm χωρίς να το αραιώσει.

Η συντηρητική τεχνική για τη διεύρυνση του πέους δεν έχει παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σωστά και δεν επηρεάζει τη γονιμότητα ή τη στύση.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΟΥ

Η χειρουργική θεραπεία της διεύρυνσης του πέους συνίσταται στην αλλαγή της αναλογίας του μήκους των περινεϊκών (εσωτερικών, κρυμμένων) και κρεμασμένων (εξωτερικών) τμημάτων της αρσενικής ουρήθρας μέσω μιας χειρουργικής ανατομής του εναιωρήματος του πέους (ligamentotomy).

Η ligamentotomy πραγματοποιείται από ουρολόγο ή ανδρολόγο. Η λινατινοτομία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τοπική είτε με γενική αναισθησία. Μία από τις χειρουργικές προσεγγίσεις στη ζώνη εναιωρήματος του πέους είναι η πενοσοροτική (μέσω του όσχεου, η οποία καθιστά την μετεγχειρητική ουλή αόρατη). Μετά την ανατομή του δέρματος, το corpora cavernosa ωθείται στην άκρη, η ταινία εναιώρησης εκτίθεται και κόβεται. Στη συνέχεια, γίνεται αιμόσταση και ράψιμο του δέρματος. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέγεθος του ίδιου του πέους δεν αλλάζει, αλλά μόνο μια αναδιανομή του μήκους προς την κατεύθυνση της αύξησης του κρεμασμένου μέρους του.

Οι άνδρες που επιλέγουν αυτόν τον τύπο διεύρυνσης του πέους πρέπει να θυμούνται ότι η λειτουργία του συνδέσμου που κόβεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης είναι να διατηρεί το όρθιο πέος. Μετά τη σφιγκτήρα, το πέος γίνεται πιο εύκαμπτο κατά τη διάρκεια της στύσης, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος κατά τη συνουσία.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥ

Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, ένας άντρας συνιστάται συχνότερα χειρουργική θεραπεία (ligamentotomy) με περαιτέρω χρήση επέκτασης (συντηρητική θεραπεία) εντός 6 μηνών από την μετεγχειρητική περίοδο, δηλαδή, χρησιμοποιείται μια συνδυασμένη προσέγγιση θεραπείας.