Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους;

Η πλειοψηφία των σύγχρονων ανδρών είναι εξοικειωμένοι με τα προβλήματα που συνδέονται με την αποτυχία και την παραβίαση της δραστικότητας. Πολύ συχνά τα προβλήματα ενός τέτοιου σχεδίου να γίνει μόνιμη, που τους καθιστά ένα σημαντικό εμπόδιο για μια φυσιολογική ψυχολογική και φυσιολογική ζωή.

Όταν ένα άτομο βρίσκεται αντιμέτωπο με τα πρώτα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας, θα πρέπει αμέσως να λάβει ορισμένα μέτρα. Δεν μιλάμε για τη χρήση ισχυρών φαρμάκων, αλλά η αναθεώρηση του Γενικού τρόπου ζωής, σχετικά με την απόφαση του το ζήτημα του πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους.

Υπάρχουν πολλοί διάφοροι φυσικοί τρόποι για την αύξηση της δραστικότητας. Αν αρχίσετε να δράσουμε πιο γρήγορα και χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Παράγοντες που μειώνει τη δραστικότητα

Ο αριθμός και η λίστα των παραγόντων που μπορεί να επηρεάσει την ανδρική λίμπιντο αρνητικές επιπτώσεις, δεν είναι αρκετά. Μεταξύ των πιο σημαντικών από αυτά μπορεί να εντοπίσει τέτοιες στιγμές, όπως:

 • Οι βλαβερές του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος *
 • Όχι καλή ποιότητα των τροφίμων *
 • Μειωμένη ανοσία;
 • Συνεχές άγχος;
 • Έντονη καθημερινή εργασία.
 • Για το λόγο αυτό, περισσότερο από το ήμισυ των ανδρών δεν είναι όλα είναι καλά στον οικείο τομέα. Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά σπάνια, λόγω σοβαρής
 • κόπωση ή αίσθημα κακουχίας.

Αλλά αν παραβιάσεις συμβαίνουν πιο συχνά, εάν δεν υπάρχουν εμφανείς λόγοι για αυτό, είναι απαραίτητο να ληφθούν ορισμένα μέτρα. Διαφορετικά, τα προβλήματα θα οδηγήσει στην συσσώρευση της αρνητικής ψυχολογικής ατμόσφαιρας, για το σχηματισμό της ένα τεράστιο αριθμό των συγκροτημάτων.

τα τρόφιμα-για-δύναμη

Την εμφάνιση του τα πρώτα σημάδια συνιστάται να λάβει ορισμένα μέτρα για να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση μόνοι τους, να λύσει το ζήτημα του πώς να αυξήσει την αρσενική σεξουαλική δραστικότητα αμέσως στο σπίτι.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των φυσικών μεθόδων θεραπείας

Παρά την αποτελεσματικότητα των μεθόδων για να αποφασίσει για το ζήτημα του πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες στο σπίτι γρήγορα που δεν συνδέονται με θαύματα. Ακόμη και τα πιο εξελιγμένα και ισορροπημένη διατροφή, τα πιο περίτεχνα φυσική δραστηριότητα και αιώνες δοκιμασμένη λαϊκές θεραπείες δεν θα αυξήσει την ισχύ πάνω από δύο μέρες.

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να κατευθύνεται στην εξάλειψη του προβλήματος ένα σημαντικό ποσό της θέλησης.

Χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους για την αποκατάσταση της δραστικότητας, μπορείτε να υπολογίζετε σε μια πλήρη απουσία παρενέργειες και αντενδείξεις, χαρακτηριστικό των ναρκωτικών.

Παρά την παρόμοια ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για να αποκτήσετε συμβουλές εμπειρογνωμόνων εξακολουθεί να ισχύει. Είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε ποια βότανα να πάρει, τι άσκηση θα έχει θετική επίδραση και καμία ζημιά.

Καλά σχεδιασμένη θεραπεία της ανικανότητα με φυσικό τρόπο είναι η ιδανική πρόληψη από διάφορες σεξουαλικές διαταραχές. Απλές μεθόδους που βασίζονται ως επί το πλείστον για την αλλαγή συνολικά του τρόπου ζωής, όχι απλά να διορθώσει κάποια προβλήματα με τη στύση, αλλά θα σας βοηθήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξεχάσουμε όλα τα βλάβες στο αναπαραγωγικό σύστημα του σώματος.

Με τις μεθόδους που φυσικά θα βελτιώσει τη γενική σεξουαλική υγεία είναι διαθέσιμο σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα υγιεινό τρόπο ζωής

Για το λόγο ότι το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων στον οικείο τομέα συνδέεται άμεσα με ένα λανθασμένο τρόπο ζωής, πρέπει να γίνουν τα πάντα για να το διορθώσει και να βελτιώσει το σώμα ως σύνολο. Για να αυξήσει δραματικά την ισχύ που χρειάζεται να χτίσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Να κάνετε στη ζωή σας σωματική δραστηριότητα. Κάθε πρωί, μπορείτε να θέλετε να ξεκινήσετε με μια μικρή επιβάρυνση, είναι μια καλή ιδέα να πάμε μια βόλτα. Να αθλούνται και να πηγαίνει στο γυμναστήριο, αντί να κάθεται στον καναπέ βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Όταν καθιστική εργασία απαιτείται για κάθε 50 λεπτά για να φτάσετε σε μια μικρή προπόνηση.
 2. Τον έλεγχο του βάρους. Αρσενικό δραστικότητα προκαλέσει σημαντική βλάβη παράγοντες, όπως το υπερβολικό βάρος και η υπερβολική λεπτότητα. Αν το βάρος του σώματος αποκλίνει από τον κανόνα, είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πας σε έναν διατροφολόγο, ο οποίος μετά από μια απλή τυπική έρευνα θα σας συνταγογραφήσει τη σωστή δύναμη του καθεστώτος.
 3. Άρνηση του εθισμούς. Είναι απαραίτητο να μειώσει τη συνολική ποσότητα αλκοόλ και το πιο σημαντικό, να αφαιρέσετε από τη διατροφή του ένα τσιγάρο. Μερικές φορές μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πιείτε ένα ποτήρι ποιότητας κόκκινο κρασί ή λίγο κονιάκ, αλλά ένα μπουκάλι μπύρα κάθε μέρα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
 4. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η νύχτα είναι αποκλειστικά για τον ύπνο, για να εργαστούν και να παίξουν εκεί μια άλλη φορά. Για να υποστηρίξει τη στυτική λειτουργία σωστά, πρέπει να κοιμηθείς, το σχέδιο της ημέρας, έτσι ώστε το όνειρο κράτησε τουλάχιστον επτά και οκτώ. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αργά η άνοδος είναι σε θέση να φέρει την ίδια ζημιά στο σώμα, καθώς και μια συνεχής έλλειψη ύπνου.

Αν ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες, μπορείτε να μόνο με τον τρόπο αυτό θα βελτιώσει σημαντικά το σώμα σας και να βελτιώσει την ποιότητα και τη διάρκεια της σεξουαλικής λειτουργίας.

Σωματική δραστηριότητα

Κατά την αρχική εκδηλώσεις της δυσλειτουργίας στη σεξουαλική σφαίρα, είναι σκόπιμο να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε την ημέρα σας ως εκ τούτου, να είναι σε θέση να ασκείστε τακτικά, να κάνω μια μικρή πρωί ασκήσεις, να κάνετε σωματικές δραστηριότητες. Όλα αυτά θα αυξήσουν την φυσική σεξουαλική ικανότητα του ανδρικού σώματος.

Αν με την πάροδο του χρόνου ένα μεγάλο τεταμένες, αν δεν υπάρχει γυμναστήριο και δεν υπάρχει χρόνος για να κάνει σπορ, μπορείτε να εκτελέσετε ειδικές ασκήσεις. Μιλάμε για γυμναστική Kegel για τα οποία δεν πρέπει να φύγει από το σπίτι και να περάσουν μια πολύ φυσική δύναμη.

Η ουσία των ασκήσεων αυτών είναι να μειωθεί η χαλάρωση και την ένταση των μυών του περινέου. Το προφανές πλεονέκτημα αυτής της άσκησης είναι η ικανότητά του να εκτελεί, χωρίς την ανάγκη να ξεφύγει από την δουλειά, δεν χρειάζεται καν να φύγει από την καρέκλα του.

Κατά την εκτέλεση όλους τους τύπους σωματικής δραστηριότητας, σημαντικό τακτική. Εάν εκτελέσετε αυτές τις ασκήσεις δύο ή τρεις φορές ανά ημέρα, βελτιώνοντας αρκετά γρήγορα ώστε να είναι αισθητή.

Η εξομάλυνση της δύναμης

Καλά μελετημένη και προσεκτικά επιλεγμένη διατροφή είναι πολύ σημαντική για την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Το ενήλικο ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τα τρόφιμα που προκαλούν την αύξηση της τεστοστερόνης, την ενίσχυση της σεξουαλική ικανότητα και βελτιώνει την σεξουαλική ικανότητα των ανδρών.

Εδώ είναι μερικοί βασικοί κανόνες του κτιρίου μια σωστή και υγιεινή διατροφή:

 1. Σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβει τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών, βιταμίνες, μακρο - και μικροθρεπτικών συστατικών.
 2. Για να διατηρηθεί η υψηλή δραστικότητα στη διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει κρέας, κοτόπουλο, μοσχάρι, κουνέλι, ψάρι σκουμπρί, το καλκάνι, ο τόνος και ο σολομός.
 3. Πολύ χρήσιμο σοκολάτα, η οποία θεωρείται απόλυτα φυσικό και ασφαλή αφροδισιακό. Για το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα με κακάο ποσό που δεν είναι μικρότερη από το 65%. Αυτό το προϊόν είναι όχι μόνο αποτελεσματική στη βελτίωση της διάθεσης, αλλά επίσης αυξάνει τη δραστικότητα. Αν πάρεις σοκολάτα με ξηρούς καρπούς – αμύγδαλα, φυστίκια και καρύδια – μπορείτε να πάρετε ακόμη μεγαλύτερη θετική επίδραση.
 4. Αποφύγετε τα τηγανητά. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί βρασμένο και στον ατμό πιάτα.
 5. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διατροφή από φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά όπως οι πατάτες, το σκόρδο, τα κρεμμύδια, ρόδια, σύκα και αβοκάντο.
 6. Απαραίτητη στη διαδικασία της αύξησης της δραστικότητας των διαφόρων θαλασσινών με καλαμάρι, γαρίδες, μύδια και στρείδια. Τα οστρακοειδή πρέπει να καταναλώνεται ωμό, καθώς η υψηλή θερμοκρασία είναι σε θέση να καταστρέψει όλους τους χρήσιμα συστατικά.
 7. Πρέπει να εισάγουμε στη διατροφή όλων των τύπων των πρασίνων και την αφθονία των μπαχαρικών. Χρήσιμες ιδιότητες των τροφίμων, όπως το σπανάκι, το σέλινο, κάρδαμο και γαρίφαλο.
 8. Κάθε μέρα θα πρέπει να τρώνε διαφορετικά είδη καρπών με κέλυφος αμυγδάλου, κέδρος, φουντούκι και καρύδι. Ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν φάτε τους ξηρούς καρπούς μαζί με το μέλι.
 9. Ανάμεσα στα πολλά είδη των πράσινων ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε χόρτα όπως το μαϊντανό. Αυτό το προϊόν είναι σε κατάσταση όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά να σταθεροποιήσει την ορμονική ισορροπία. Στη σύνθεση των δραστικών ουσιών που μειώνουν την παραγωγή των γυναικείων ορμονών, που αυτόματα προκαλεί αύξηση στα επίπεδα της τεστοστερόνης. Ταυτόχρονα, ο μαϊντανός είναι το τέλειο πρόληψη της προστατίτιδας.
 10. Πολύ χρήσιμο για τη δραστικότητα των ουσιών που περιέχουν: σταφίδες, χουρμάδες, δαμάσκηνα και ξερά βερίκοκα.

Επίσης, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δραστικότητα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Αυτά περιλαμβάνουν τα σταφύλια, η σόγια, τα ροδάκινα, kvass, μπύρα και καφέ. Τα προϊόντα αυτά είναι σε θέση να αυξήσει το συνολικό αριθμό αίμα τα οιστρογόνα και χαμηλότερη συγκέντρωση της τεστοστερόνης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη διατροφή και τα τρόφιμα λίγο πριν τη σεξουαλική επαφή. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί ελαφριά γεύματα. Αυτό μπορεί να είναι δυνατόν σαλάτες, ψάρια, φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να κάνετε στη διατροφή ορισμένων γαλακτοκομικών προϊόντων και του μελιού.

Αυτά είναι τα προϊόντα που είναι αρκετά καλά κορεσμένο, καλό για την ενέργεια, αλλά δεν φορτώνει οργάνων του πεπτικού συστήματος και ολόκληρου του οργανισμού.

Δημοφιλείς συνταγές για την αύξηση της δραστικότητας

Για πολλούς αιώνες, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για διάφορους τσάι και βάμματα σχεδιαστεί για να αυξήσει αποτελεσματικά την ισχύ. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και προσιτή βότανα και συνταγές:

 1. Τσουκνίδα. Ως πρώτες ύλες θα πρέπει να πάρετε το σπόρο του φυτού. Κατάλληλα προετοιμασμένοι βοτανικό τσάι και βάμματα σοβαρά να ενισχύσει το νευρικό σύστημα, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, αντι-φλεγμονώδη δράση. Τσουκνίδα αυξάνει τη συγκέντρωση της ελεύθερης τεστοστερόνης, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και αποκαθιστά την στύση.
 2. Το σκόρδο είναι επίσης απαραίτητη για να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Η χρήση του οδηγεί τη ροή του αίματος στο πέος, αντίστοιχα σημαντική αύξηση της ανδρικής δύναμης. Επιπλέον, το προϊόν έχει ένα τεράστιο αριθμό απαραίτητο για υγιείς άνδρες από μέταλλα και βιταμίνες που χρειάζεται το μαγνήσιο, το αιθέριο έλαιο και το σελήνιο.
 3. Η μέντα έχει μια δύναμη που δεν είναι μικρότερη από ένα σημαντικό αντίκτυπο. Αν καταναλώνεται καθημερινά τσάι μέντας, μπορεί αποτελεσματικά να αποκατασταθεί η ισχύς. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με το να παρέχει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα και την ανακούφιση του στρες. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σημαντικό να μην το παρακάνετε, καθώς υπάρχει κίνδυνος εύκολο να επιτύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
 4. Σπόροι κολοκύθας έχουν θετική επίδραση στη διαδικασία της αποκατάστασης της ανδρικής δύναμης. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και νόστιμα φαγητά που πολύ ευεργετικό για την υγεία των ανδρών. Αυτό το είδος προϊόντος έχει υψηλές ποσότητες των βιταμινών C και Ε, β-βιταμίνες και, επίσης, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και άλλων μακρο - και μικροθρεπτικών συστατικών.

Εάν χρησιμοποιείτε όλα τα παραπάνω προϊόντα, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τη δραστικότητα και τη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Αν τα συνδυάσετε με το σωστό τρόπο της ζωής, ένας άνθρωπος θα πάρει σε φόρμα και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την εμφάνιση, αλλά όχι μόνο για την κατάσταση του αναπαραγωγικού συστήματος.

για να αφαιρέσετε-προβλήματα-στην-κρεβάτι

Άσκηση από στυτική δυσλειτουργία

Τη βελτίωση και την αποκατάσταση δραστικότητα μπορεί να επιτευχθεί με μια καλά ειδικά σχεδιασμένη και προγραμματισμένη άσκηση. Υπάρχουν ειδικές κινήσεις και συγκροτήματα, η εκπλήρωση των οποίων συνεπάγεται την ηβική μυϊκές ομάδες που χαρακτηρίζονται από μια άμεση επίδραση στη στύση, ο βαθμός σοβαρότητας, τη διάρκεια και τη συνολική ποιότητα.

Το πιο ισχυρό και να αναπτυχθούν οι μύες είναι σε αυτόν τον τομέα, τόσο καλύτερη είναι η στύση.

Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις:

 1. Η άσκηση είναι η ιδέα της κρατώντας την πέτρα ανάμεσα στα πόδια του. Για την εφαρμογή της πρέπει να σταθεί, λυγίστε τα γόνατά σας και τοποθετήστε τα χέρια σας στους γοφούς σας. Μετά από αυτό, θα πρέπει, όπως πολύ Flex το πόδι του, ενώ το τέντωμα τους γλουτούς. Πλήρως ισιώσει τα πόδια δεν είναι απαραίτητη. Κατά τη διαδικασία εφαρμογής απαιτείται συνεχώς να φανταστείτε ότι ανάμεσα στα πόδια σου είναι μια πέτρα και δεν μπορεί να πέσει.
 2. Θα πρέπει να σταθεί όσο το δυνατόν ευθεία και τα χέρια σας να πέσει κάτω. Μετά από αυτό θα πρέπει να σηκώστε τα πόδια σας όσο το δυνατόν, προσπαθήστε να πάρετε τα γόνατα μέχρι την κοιλιά. Αν εκτελεστεί σωστά αυτή την άσκηση, θα μοιάζει με το βήμα μπροστά.
 3. Για να ανακτήσει τη δύναμη της δραστικότητας και αυξάνει σημαντικά ανδρισμού μέσα από ασκήσεις, που είναι γνωστή ως γέφυρα. Είναι απαραίτητο να πάρει την κατάσταση ξαπλωμένη. Τα γόνατα πρέπει να είναι λυγισμένα και τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Κατά την εκτέλεση αυτής της άσκησης, θα πρέπει να στοχεύουν τόσο υψηλές όσο το δυνατόν να άρει τη λεκάνη, και στη συνέχεια απλά να το φέρει πίσω στην αρχική του θέση. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να ολοκληρωθεί τουλάχιστον 10.
 4. Για την αύξηση της δραστικότητας θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο συγκρότημα καθημερινές ασκήσεις άλλο. Ξαπλώστε στην πλάτη σας πρέπει να χαλαρώσουν τα χέρια σας και σηκώστε ελαφρά το πόδι. Έκαναν μια μικρή περιστροφική κίνηση, που θυμίζει την Ποδηλασία. Κάνοντας την άσκηση επιθυμητό να πραγματοποιήσει μικρές επιτάχυνση και επιβράδυνση των κινήσεων.

Αν κάνετε μια τέτοια απλή σύνθετη η μέρα σου μπορεί να είναι αρκετά γρήγορα να εξαλείψει όλα τα προβλήματα με την ανικανότητα, επιπλέον, να βελτιώσει τη συνολική φυσική σας κατάσταση.