Διεύρυνση πέους (φαλλοπλαστική)

χειρουργική επέμβαση

Το μέγεθος του πέους εξαρτάται από τα δομικά χαρακτηριστικά του άνδρα και την κληρονομιά του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ανεπαρκές μέγεθος του πέους οφείλεται σε ορμονικές ανισορροπίες ή συγγενείς ανωμαλίες.

Επί του παρόντος, η χειρουργική επέμβαση είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για τη μεγέθυνση του πέους. Ωστόσο, πριν αποφασίσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ένας άντρας θα πρέπει να εξετάσει όλες τις πιθανές αντενδείξεις και να συμβουλευτεί έναν καταρτισμένο χειρουργό.

Τύποι λειτουργιών

Με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, μπορεί να επιτευχθεί μεγέθυνση πέους σε μήκος και πλάτος. Οι άνδρες καταφεύγουν συχνά σε συνδυασμένες επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για την αλλαγή του μεγέθους του πέους:

  • Η σφιγκτομή είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την επιμήκυνση του πέους. Αυτή η τεχνική θεωρείται η πιο σύγχρονη και ασφαλέστερη, αλλά αντενδείκνυται σε ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία. Η ουσία του έγκειται στην τομή της ταινίας ανάρτησης (από το Ligamentum Suspensorium Penis - ταινία ανάρτησης του πέους, Tomia - τομή). Η επέμβαση σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος κατά 1-2 cm και, στη συνέχεια, φορώντας μια ειδική ορθοπεδική συσκευή (διαστολέας) αυξάνει το πέος κατά 4-6ευθυγραμμίστε το πέος.
  • Το Lipofilling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την πάχυνση του πέους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εισαγωγή του λιπώδους ιστού του ασθενούς κάτω από το δέρμα του γεννητικού οργάνου. Η επέμβαση μπορεί να μεγεθύνει το πέος σε διάμετρο περίπου 1 cm. Η ανάκτηση δεν διαρκεί πολύ, αλλά είναι βραχύβια.
  • Η μεταμόσχευση μυών είναι μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αύξηση της διαμέτρου του πέους. Ο ιστός από το κοιλιακό τοίχωμα ή η περιτονία χρησιμοποιείται για μεταμόσχευση. Το πτερύγιο τοποθετείται στο γεννητικό όργανο, τα αγγεία ράβονται. Ως αποτέλεσμα, η διάμετρος του πέους μπορεί να αυξηθεί κατά 3-4 cm.
  • Το προσθετικό Fallo εκτελείται αποκλειστικά σύμφωνα με αυστηρές ενδείξεις, όπως όχι μόνο το ανεπαρκές μέγεθος του πέους, αλλά και η δυσλειτουργία του. Ιστός χόνδρου ή ελαστικά υλικά χρησιμοποιούνται για την πρόσθεση.

Μετρημένες τιμές

Με εξαίρεση τις αναπτυξιακές ανωμαλίες, αυτή η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται για αισθητικούς λόγους όταν η διεύρυνση του πέους είναι απαραίτητη για να οδηγήσει σε μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Εάν το πέος λειτουργεί κανονικά και ο άντρας είναι αναπαραγωγικός, δεν υπάρχει άμεση ένδειξη χειρουργικής επέμβασης. Ο ειδικός αποφασίζει πόση φαλλοπλαστική απαιτείται.

Αντενδείξεις

Η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους αντενδείκνυται εάν ο ασθενής έχει σοβαρές ασθένειες, βλάβες εσωτερικών οργάνων, αιμορραγικές διαταραχές, διαβήτη, ογκολογία κ. λπ.

Η απόφαση σχετικά με την πιθανότητα μιας φαλλοπλαστικής λαμβάνεται από τον θεράποντα ιατρό με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης και την κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Προετοιμασία για τη λειτουργία

Πριν από την επέμβαση, ο χειρουργός συμβουλεύεται τον ασθενή. Ο γιατρός θα σας ενημερώσει για όλους τους πιθανούς κινδύνους και συνέπειες και θα επιλέξει την καταλληλότερη χειρουργική τεχνική.

Στην προπαρασκευαστική φάση, ένας άντρας πρέπει να υποβληθεί σε ολοκληρωμένη εξέταση του σώματος με σκοπό πιθανές αντενδείξεις. Ο ασθενής πρέπει να δωρίσει αίμα και ούρα, να υποβληθεί σε διαδικασία EKG και ακτινογραφίας και να εξεταστεί από ουρολόγο.

Επιχειρησιακή πρόοδος

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέχθηκε στην κλινική, η επέμβαση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Η διαδικασία της λειτουργίας εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και την επιλεγμένη τεχνική.

Η λινατινοτομία και η λιποπλήρωση διαρκούν περίπου μία ώρα κατά μέσο όρο. Μεταμόσχευση μυών - περίπου 3 ώρες. Η διάρκεια της επέμβασης είναι 1-2 ώρες.

ανάκτηση

Ο χρόνος αποκατάστασης μετά τη σφιγμομυθοτομία είναι σχετικά σύντομος: μετά την επέμβαση, ο ασθενής πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 2 ημέρες. Μετά την έξοδο, θα πρέπει να έρχεστε τακτικά για check-up και ντύσιμο. Μετά από 2-3 εβδομάδες το ράμμα γίνεται σχεδόν αόρατο. Πρέπει να φοράτε την επέκταση για τουλάχιστον 6 μήνες.

Τα προσθετικά Fallo απαιτούν μεγαλύτερη και πιο σοβαρή περίοδο ανάκαμψης. Η διάρκειά τους εξαρτάται από το σώμα του άνδρα.

Η φάση ανάρρωσης μετά από μεταμόσχευση μυών διαρκεί τουλάχιστον 5 εβδομάδες.

Ένα μικρό πέος είναι ένα πολύ ευαίσθητο πρόβλημα που εμποδίζει έναν άνδρα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Οι ειδικοί του ιατρικού κέντρου "CM-Clinic" διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για την επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους. Για να μάθετε περισσότερα για τη φαλλοπλαστική και να κλείσετε ραντεβού με χειρουργό

Δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τη φαλλοπλαστική

Πού γίνεται η τομή για τη στεγανοποίηση;

Η χειρουργική περιοχή μπορεί να προσεγγιστεί είτε στην ηβική περιοχή είτε κατά μήκος της μέσης γραμμής του όσχεου. Η τελευταία μέθοδος είναι λιγότερο τραυματική και δεν αφήνει σημάδια. Η ηβική μέθοδος πρόσβασης χρησιμοποιείται όταν υπάρχει ανάγκη για μέγιστη απελευθέρωση του μέρους του πέους που είναι κρυμμένο στο σώμα.

Απαιτούνται επίδεσμοι μετά από μια σφιγκτομοτομή;

Ναι, ο πρώτος επίδεσμος εφαρμόζεται την ημέρα της εκφόρτισης (την επομένη της λειτουργίας). Στη συνέχεια - σύμφωνα με τις συστάσεις του χειρουργού.

Πρέπει να φορεθεί μια επέκταση μετά τη σφιγκτομοστομία;

Δεν είναι απαραίτητο να φοράτε επέκταση, αλλά θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Η απόφαση για τη χρήση της συσκευής λαμβάνεται από τον γιατρό ξεχωριστά.

Είναι επιβλαβές να φοράτε επέκταση;

Όχι, εάν τηρούνται οι κανόνες εφαρμογής: Μην φοράτε για περισσότερο από 3 ώρες στη σειρά, μην πιέζετε υφάσματα. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση.