Οι καλύτερες ασκήσεις για μεγέθυνση πέους: Τεχνική

Ποιες ασκήσεις θα βοηθήσουν στη μεγέθυνση του πέους

Πολλοί άντρες φοβούνται και μάλιστα φοβούνται τη σχετικά χαμηλή αξιοπρέπεια τους. Οι εμπειρίες ενισχύονται από κοινωνικούς μύθους που έχουν δημιουργήσει μια σταθερή πεποίθηση: "Όσο περισσότερο το καλύτερο. "

Η υπερβολική ανησυχία για το μέγεθος του πέους οδηγεί σε αβεβαιότητα, ντροπή και πολυπλοκότητες. Κατά κανόνα, ωστόσο, το πρόβλημα είναι περισσότερο ψυχολογικής φύσης και ως επί το πλείστον έχει νόημα αποκλειστικά για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς σε μια οικεία σχέση και να δώσουν στον σύντροφό τους πλήρη σεξουαλική ικανοποίηση, πολλοί άνδρες θέλουν να μεγεθύνουν τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι, για αυτό πρέπει να κάνετε τακτικά ασκήσεις για να μεγεθύνετε το πέος.

Πώς μπορεί η άσκηση να σας βοηθήσει να διευρύνετε το πέος σας;

Οι ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους περιλαμβάνουν διαφορετικές τεχνικές. Έχει αναπτυχθεί ένα ολόκληρο σύστημα δραστηριοτήτων που επηρεάζουν το μέγεθος του φαλλού και της ανδρικής υγείας γενικά.

Το πέος διευρύνεται φυσικά. Το μέγεθός του αυξάνεται λόγω του μηχανικού τεντώματος του ιστού. Ως αποτέλεσμα, αρχίζει η ενεργός ανάπτυξη νέων κυττάρων και ο όγκος του οργάνου σε όρθια κατάσταση αυξάνεται αισθητά.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν ένα φορτίο στην περιοχή της πυέλου, απευθείας στους μύες και το δέρμα του πέους και ασκήσεις για τη σταθεροποίηση της ψυχο-συναισθηματικής κατάστασης.

Ως αποτέλεσμα των ασκήσεων, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • αυξάνει το μήκος και το πλάτος του πέους.
 • εξαλείψτε την πρόωρη εκσπερμάτωση, μάθετε να ελέγχετε την εκσπερμάτωση.
 • εξάλειψη της συμφόρησης, ομαλοποίηση της ροής του αίματος και αναπαραγωγική λειτουργία.
 • αποκτήστε ισχυρότερο και φωτεινότερο οργασμό.
 • για την πρόληψη ασθενειών του ουροποιητικού συστήματος
 • εξαλείφει τα ψυχολογικά προβλήματα (ανασφάλεια, δυσκαμψία, ντροπή) κ. λπ.

Για να μεγεθύνετε το πέος, είναι απαραίτητο να κάνετε ασκήσεις τακτικά. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση είναι το αποτέλεσμα αισθητό.

Προετοιμασία για την εκπαίδευση

Η διεύρυνση του πέους με την άσκηση απαιτεί λίγη προετοιμασία:

Τεχνική άσκησης για μεγέθυνση πέους
 1. μετρήσεις πέους. Πρέπει να σημειώσετε το μέγεθος του πέους πριν κάνετε τις ασκήσεις, ώστε να έχετε κάτι για να συγκρίνετε το αποτέλεσμα.
 2. Ψυχολογική άνεση. Πρέπει να προσέχετε ένα ήρεμο περιβάλλον. Το ηθικό στοιχείο επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της προπόνησης, οπότε πρέπει να ξεκινήσετε τις ασκήσεις με καλή διάθεση.
 3. υγιεινή. Πλύνετε καλά τα χέρια και τα γεννητικά σας όργανα για να αποφύγετε την πρόκληση λοιμώξεων κατά τη διάρκεια της τάξης.
 4. Όλες οι ασκήσεις πρέπει να εκτελούνται σε όρθια ή ημι-όρθια θέση.
 5. Προετοιμάστε ένα ειδικό λιπαντικό που θα βελτιώσει την ολίσθηση και θα αποτρέψει την πρόκληση βλάβης στο δέρμα.
 6. Πριν εκτελέσετε τις ασκήσεις, ζεστάνετε τον ιστό του οργάνου τοποθετώντας μια ζεστή συμπίεση στο φαλλό.

Τεχνική για τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις για μεγέθυνση πέους

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγεθύνετε το πέος σας. Ορισμένοι στοχεύουν να επεκταθούν, άλλοι στοχεύουν να επιμηκύνουν το πέος. Συνιστάται να συνδυάζονται και να εναλλάσσονται μεταξύ τους.

τερματικά

Με αυτήν την τεχνική, δημιουργείται υψηλή αρτηριακή πίεση στο όργανο. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοί τεντώνονται και το πέος αυξάνεται σταδιακά στον όγκο.

Η μέθοδος είναι αρκετά τραυματική και πρέπει να εκτελεστεί με προσοχή, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν παρενέργειες:

 • μείωση της ευαισθησίας.
 • μούδιασμα και μυρμήγκιασμα;
 • το όργανο γίνεται μπλε.
 • ανικανότητα.

Η κύρια αρχή είναι να σφίγγετε τις εξωτερικές φλέβες του πέους ενώ τα εσωτερικά μεγάλα αγγεία είναι ανοιχτά. Αυτό γίνεται με συνδετήρες (ελαστικό κορδόνι ή δαχτυλίδι πέους). Θα χρειαστείτε επίσης έναν ελαστικό επίδεσμο ή πανί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι απαραίτητο να τυλίξετε σφιχτά τη βάση του ημι-όρθιου πέους με έναν ελαστικό επίδεσμο και να το στερεώσετε με δακτύλιο ή κορδόνι. Μετά από 1 λεπτό, αφαιρέστε προσεκτικά τη δομή. Επαναλάβετε καθημερινά για μια εβδομάδα. Στο μέλλον, αυξήστε σταδιακά το χρόνο, αλλά όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Εάν αισθανθείτε δυσφορία (μυρμήγκιασμα, μούδιασμα, πόνος), αφαιρέστε τα αμέσως. Όταν υπάρχει έλλειψη οξυγόνου στους ιστούς, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο των νευρικών κυττάρων, η ευαισθησία και η στυτική δυσλειτουργία μειώνεται.

Ταοϊστικές ασκήσεις

Περιλαμβάνουν συνδυασμό αναπνευστικών ασκήσεων με χειρισμό γεννητικών οργάνων. Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για διαλογισμό ταντάρ. Οι πρακτικές συμβάλλουν στη διεύρυνση του πέους, στον συναισθηματικό αυτοέλεγχο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Οδηγίες:

 1. Προθέρμανση: Χρησιμοποιήστε τα μεσαία δάχτυλά σας για να πατήσετε την εσοχή στη βάση του κρανίου. Κάντε μασάζ έως και 50 φορές σε κυκλικές κινήσεις. Είναι σημαντικό να αναπνέετε σωστά: εισπνεύστε αέρα μέσω της μύτης σας, εκπνεύστε από το στόμα σας. Η γλώσσα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα άνω ούλα.
 2. Το κύριο μέρος της άσκησης: συστέλλεται γρήγορα τους μύες του πυελικού εδάφους, διατηρώντας τους τεταμένους για 15 δευτερόλεπτα ενώ παίρνετε βαθιές ανάσες. Στη συνέχεια εκπνεύστε αργά και χαλαρώστε τους μυς.
 3. Επανάληψη 21 φορές σε ένα σετ κάθε μέρα.

Εκτελέστε κινήσεις ενώ στέκεστε με τα πόδια του πλάτους ώμου και τα χέρια χαμηλωμένα.

κάμψη πέους

Άσκηση 1.Εκτελέστε τη διαδικασία όταν ο φαλλός βρίσκεται σε ημι-όρθια κατάσταση. Με δύο δάχτυλα με το ένα χέρι, πιάστε το πέος από τη βάση, με δύο δάχτυλα του άλλου χεριού κοντά στο κεφάλι. Λυγίστε το πέος έτσι ώστε τα δάχτυλα να αγγίζουν το ένα το άλλο. Παραμείνετε σε αυτήν την κατάσταση για 20 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία τέσσερις φορές την ημέρα, αλλάζοντας την κατεύθυνση της στροφής κάθε φορά. Περάστε τις πρώτες 2 εβδομάδες της τάξης.

Άσκηση 2.Κατάλληλο για συνεδρίες 3-4 εβδομάδων. Βαθμός στύσης 75%. Πιάστε τη βάση του πέους με τα δάχτυλά σας με το ένα χέρι, το άλλο - τη βάση του κεφαλιού. Λυγίστε το πέος στο μέγιστο, κρατήστε το για 2 δευτερόλεπτα και αφήστε το. Επαναλάβετε καθημερινά, εναλλάσσοντας τις πλευρές της στροφής (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά). Δεν πρέπει να ξεπεραστούν συνολικά 10 δευτερόλεπτα την ημέρα.

Αυτές οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το πάχος του πέους. Με τη βοήθειά τους, σε 1-2 μήνες συνεχούς προπόνησης, μπορείτε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα και να φτάσετε σε διάμετρο έως 1 cm.

Άσκηση Kegel

Αυτή η τεχνική έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση των μυών των γεννητικών οργάνων. Με τη βοήθεια διαφόρων ασκήσεων, μπορείτε να βελτιώσετε τη ροή του αίματος στους ιστούς και να μάθετε πώς να ελέγχετε τη στύση. Τα μαθήματα παρέχουν εξαιρετική πρόληψη ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος και έμμεσα συμβάλλουν στη διεύρυνση του πέους.

 1. Σφίξτε τους πυελικούς μύες και κρατήστε τους τεντωμένους για μισό λεπτό. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία τρεις φορές την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο για την κατάσταση υπό πίεση σε 1 λεπτό.
 2. Συμπληρώστε τους πυελικούς μύες γρήγορα και χαλαρώστε γρήγορα. Επαναλάβετε τουλάχιστον 20 φορές. Με την πάροδο του χρόνου, αυξήστε τον αριθμό των συμπιέσεων 100 φορές κάθε φορά. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική άσκηση που θα δώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα μετά από μια εβδομάδα τακτικής άσκησης.
 3. Συμπληρώστε αργά τους μυς του περινέου, κρατήστε τους για 5 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε αργά.
 4. Σπρώξτε αργά τους περινεϊκούς μύες προς τα έξω και, στη συνέχεια, συρρικνωθείτε γρήγορα. Επαναλάβετε 6 φορές.

Αραβική τεχνική ή jelqing

Άσκηση Jelqing για μεγέθυνση του πέους

Η τεχνική jelqing στοχεύει να παρέχει μακροχρόνια υποστήριξη για το κυκλοφορούν αίμα στο σώμα του πέους. Οι τάξεις διεγείρουν τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και συμβάλλουν στη σταδιακή ανάπτυξη του οργάνου, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος.

Πιάστε το πέος από τη βάση με 2 δάχτυλα και σύρετέ το προς το κεφάλι. Οι κινήσεις πρέπει να είναι ρυθμικές, δεν πρέπει να προκαλούν δυσφορία, ώστε να μην χρειάζεται να πιέζετε πάρα πολύ. Ταυτόχρονα, δεν αξίζει να επιτύχετε οργασμό.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, συνιστάται να διατηρείτε το πέος όρθιο για τουλάχιστον 10 λεπτά την ημέρα. Στο μέλλον, πρέπει να αυξήσετε σταδιακά το χρόνο για να αυξήσετε την κατάσταση στύσης έως και 20 λεπτά.

Σύστημα πρακτικής του Aaron Kemmer

Το αποτέλεσμα αυτού του συμπλέγματος δεν είναι μόνο η αύξηση της αρρενωπότητας, αλλά και τα υγιή αιμοφόρα αγγεία, τα ουρογεννητικά όργανα και οι ισχυροί πυελικοί μύες.

Η τεχνική αναπτύχθηκε με βάση τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • Συμπίεση- Είναι απαραίτητο να σφίγγετε και να χαλαρώνετε εναλλάξ αργά και γρήγορα. Αυτό προωθεί την κυκλοφορία του αίματος και την αύξηση του όγκου των οργάνων.
 • stretching- συνίσταται στο σταδιακό τέντωμα του οργάνου. Κάθε φορά που πρέπει να αυξάνετε το φορτίο. Οι ιστοί του πέους είναι αρκετά ελαστικοί, καθιστώντας αυτή την άσκηση εύκολη στην εκτέλεση.

Με τη συστηματική εφαρμογή του συγκροτήματος, μπορείτε να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα: πάχυνση - έως 2 cm, επιμήκυνση - έως 5 cm.

κουδούνι

Άσκηση με 100% στύση:

 1. Τεντώστε τους μυς του περινέου όσο το δυνατόν περισσότερο.
 2. Μετακινήστε ένα στοιχείο χωρίς όπλα σε διαφορετικές κατευθύνσεις, μιμούμενοι την κίνηση ενός κουδουνιού.
 3. Κάντε 2 λεπτά για την πρώτη εβδομάδα, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο.

Τέντωμα

Αυτή η άσκηση είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές. Ο σκοπός του είναι να προσαρμόσει το όργανο σε συνεχές στρες και να τεντώσει τους ιστούς του για να αυξήσει το μήκος σε όρθιο σχήμα. Αρχική θέση: καθιστή ή όρθια.

Θα πρέπει να τεντώσετε το δέρμα του φαλλού σταδιακά και χωρίς μεγάλη προσπάθεια:

 1. Πιάστε το όργανο από τη βάση ή πιο κοντά στο κέντρο.
 2. Τραβήξτε προς τα εμπρός. Φτάστε στο υψηλότερο δυνατό σημείο που δεν προκαλεί σημαντική ενόχληση αλλά διατηρεί την ένταση.
 3. Κρατήστε πατημένο για μισό λεπτό και αφήστε το.

Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές την ημέρα. Για να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος, πρέπει να κάνετε ασκήσεις βαρελιού ή κουδούνι μετά το τέντωμα. Κάθε φορά που πρέπει να αυξάνετε το φορτίο.

Το τέντωμα μπορεί να γίνει περιστρέφοντας τις κινήσεις. Κατάσταση στύσης: 50%. Είναι απαραίτητο να στρίψετε το πέος σε 1 ή 2 στροφές και ταυτόχρονα να το τεντώσετε προς τα εμπρός. Κρατήστε πατημένο για μισό λεπτό και αφήστε το.

Το διπλό τέντωμα είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές ασκήσεις για να κερδίσετε μήκος. Παρέχει την περιφέρεια του πέους στη βάση και κοντά στο κεφάλι ενώ τεντώνει το όργανο σε αντίθετες κατευθύνσεις. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε το φαλλό τεντωμένο για μισό λεπτό.

Συνιστάται διπλή περιστρεφόμενη έκταση μετά από 3-4 εβδομάδες καθημερινής άσκησης με τις προηγούμενες τεχνικές, καθώς είναι πολύ έντονη και μπορεί να είναι τραυματική για ένα μη εκπαιδευμένο όργανο. Βαθμός ανέγερσης: 50%. Πιάστε το πέος από τη βάση με το άλλο σας χέρι κοντά στο κεφάλι και τραβήξτε το προς τα πάνω. Καθώς τεντώνετε, κάντε κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σας σε αντίθετες κατευθύνσεις. Παγώστε τη θέση για 15-20 δευτερόλεπτα και αφήστε την.

Τι πρέπει να κάνετε μετά την προπόνηση για να βελτιώσετε την απόδοση της προπόνησης;

Σε σχέση με τις ασκήσεις, συνιστάται η χρήση ειδικών συσκευών για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι, π. χ. Β. Μια επέκταση. Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της επέκτασης ιστών. Το μακροπρόθεσμο ελαστικό αποτέλεσμα προάγει την ενεργή αναγέννηση των κυττάρων και την αύξηση του όγκου των οργάνων χωρίς να αλλάζει τις λειτουργικές ιδιότητες των ιστών. Η ανάπτυξη συμβαίνει τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος.

Για να ασκήσετε επιπλέον πίεση στους μυς του πέους και να τους αφήσετε να αναπτυχθούν ενεργά, συνιστάται να κρεμάσετε βάρη στο όρθιο πέος.

Επιπλέον, πρέπει να τηρούνται μερικές οδηγίες:

 1. Αθλητικές δραστηριότητες. Η σωματική δραστηριότητα έχει θεραπευτικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα. Επομένως, συνιστάται η συμπλήρωση της άσκησης με όλα τα είδη αθλημάτων που ασκούν πίεση στην κάτω κοιλιακή χώρα: ποδηλασία, οκλαδόν, τρέξιμο, κοιλιακοί μύες κ. λπ.
 2. Τερματισμός εθισμού. Διασπά την κανονική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, η οποία τελικά καταστρέφει όλες τις προσπάθειες.
 3. φαγητό. Τα ανθυγιεινά πιάτα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή και να εμπλουτίζονται με προϊόντα που έχουν θετική επίδραση στην ανάπτυξη του πέους: λαχανικά, φρέσκα λαχανικά, φρούτα, τζίντζερ, ξηροί καρποί, άπαχο κρέας και ψάρι, σπόροι, σκόρδο, γάλα που έχει υποστεί ζύμωση, αφροδισιακά (στρείδια, Οστρακόδερμο).
 4. βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής. Υπάρχουν ειδικά σύμπλοκα που εμπλουτίζουν το σώμα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για τη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία του πέους.
 5. Παρακολουθήστε την κατάσταση του ουροποιητικού συστήματος και αποφύγετε την ψύξη ή την υπερθέρμανση. Για χρόνιες παθήσεις, αντιμετωπίστε τις επιδείξεις εγκαίρως, έτσι ώστε η λοίμωξη να μην εξαπλωθεί και να μην επηρεάσει την κανονική ανάπτυξη του πέους.
 6. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνονται οι ασκήσεις για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η διεύρυνση του πέους είναι μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί επιμονή και χρόνο. Για να είναι εμφανές το αποτέλεσμα, πρέπει να εκτελούνται διάφορες ασκήσεις καθημερινά. Συνιστάται αρκετές φορές την ημέρα, ενώ το αποτέλεσμα είναι αισθητό σε ένα μήνα το νωρίτερο.

Μασάζ που διεγείρει τη ροή του αίματος ως συμπλήρωμα στην προπόνηση

Το μασάζ προθέρμανσης είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε άσκηση. Αυτό μπορεί να γίνει για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα μετά από κάθε συνεδρία. Η τεχνική είναι να τρίβετε ελαφρά το δέρμα. Είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε το λιπαντικό στις παλάμες των χεριών, να πιάσετε το πέος και να χρησιμοποιήσετε κυκλικές κινήσεις για να απλώσετε το τζελ σε ολόκληρη την επιφάνεια του φαλλού. Κάντε κινήσεις μασάζ μέχρι τεχνητή εκσπερμάτωση.