Πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χημικά

Πώς μπορεί να διευρυνθεί το πέος ενός άνδρα χωρίς χημικά; Ποια μέθοδος διεύρυνσης και πήξης του πέους δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος. Πολλοί άντρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του φαλλού και ονειρεύονται να επιμηκύνουν, να παχύνουν ή να το ισιώσουν. Ο στόχος μπορεί πραγματικά να επιτευχθεί ρεαλιστικά εάν επιλέξετε μια αποτελεσματική μέθοδο. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να σταθμίζονται όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να δοθεί προτίμηση στην επιλογή με την υψηλότερη απόδοση.

Χειρουργική επίλυση προβλημάτων

χειρουργικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης χωρίς χημικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν θα ευχαριστήσει δύο στους τρεις άντρες. Τουλάχιστον αυτό λέει η έρευνα.

Αποδεικνύεται ότι μόνο κάθε τρίτος ασθενής είναι ικανοποιημένος με το νέο μέγεθος μετά την επέμβαση. Δυστυχώς, η χειρουργική επέμβαση δεν ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες του ισχυρότερου σεξ.

Μέθοδοι χειρουργικής διεύρυνσης πέους

Η πρώτη μέθοδος είναι η επιμήκυνση του πέους με τη λιγκεντοτομία. Σχεδόν το 30% του πέους είναι κρυμμένο στο σώμα και προσκολλάται στο κάτω μέρος του ηβικού οστού. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η ζώνη αγκύρωσης κόβεται έτσι ώστε το κρυφό μέρος του φαλλού να απελευθερώνεται από το σώμα. Έτσι μπορείτε να επεκτείνετε το πέος σας κατά 2-3 cm. Ωστόσο, πρέπει να φοράτε επέκταση για μεγάλο χρονικό διάστημα για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε κάθε είδους κινδύνους κατά την ανάκαμψη. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ο δεύτερος τύπος χειρουργικής επέμβασης είναι η πάχυνση του πέους. Μπορεί να παρασκευαστεί με έγχυση λίπους από άλλο μέρος του σώματος του ασθενούς, εξωγενή γέλη ή υαλουρονικό οξύ κάτω από το δέρμα. Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου διαρκεί από 3 μήνες έως αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί. Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας χρησιμοποιούνται απόλυτα ασφαλείς ουσίες.

Η τρίτη μέθοδος συνίσταται στην εμφύτευση ειδικών εμφυτευμάτων στα σπηλαιώδη σώματα του πέους, τα οποία διογκώνονται «ανάλογα με τις ανάγκες». Αυτή η μέθοδος εγγυάται μια άμεση στύση όποτε θέλετε, αλλά μπορεί επίσης να διευρύνει ελαφρώς το πέος υπό ορισμένες συνθήκες. Το μειονέκτημα είναι ότι τα εμφυτεύματα δεν αφαιρούνται μετά την εμφύτευση.

Μηχανική μεγέθυνση πέους

μηχανικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Πρόκειται για όλες τις παραδοσιακές μεθόδους συστηματικής καθημερινής διατάσεως του πέους. Η αρχή είναι παρόμοια με άλλες αφρικανικές παραδόσεις που σχετίζονται με την επιμήκυνση των αυτιών, του κάτω χείλους ή του λαιμού.

Ο ιστός τελικά καταρρέει και τεντώνεται, αλλά αυτό μπορεί να φανεί μόνο στο πέος όταν δεν υπάρχει στύση. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης, το μήκος παραμένει σχεδόν το ίδιο όπως πριν από την έναρξη της θεραπείας.

Αυτή η μέθοδος δεν είναι μόνο επώδυνη και μέτρια αποτελεσματική, αλλά έχει και ένα άλλο μειονέκτημα: μετά από λίγο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στύσης.

Μεγέθυνση κενού κενού

Αυτή η μέθοδος έχει δοκιμαστεί καλά και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική πολλές φορές. Η εργασία της αντλίας κενού - ένας κύλινδρος με έμβολο και ένας εύκαμπτος δακτύλιος σύσφιξης - βασίζεται στο γεγονός ότι κατά τη δημιουργία μιας περιοχής χαμηλής πίεσης, αντλείται περισσότερο αίμα στο φαλλό από ό, τι όταν μια στύση προκαλείται από διέγερση. Αυτό το αυξάνει πολύ και το αίμα στο εσωτερικό συγκρατείται από τον δακτύλιο.

Μια τέτοια διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα λεπτά για να τεθεί σε ισχύ και συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν μεγάλη δυσκολία να στύσουν. Οι κατασκευαστές και οι γιατροί των αντλιών κενού συστήνουν να αφαιρεθεί ο δακτύλιος σύσφιξης εντός 30 λεπτών

για να αφαιρέσετε

διόγκωση πέους με τζελ και κρέμα

Η κατάσταση φαίνεται καλύτερη όταν πρόκειται για τζελ ή κρέμες για τη μεγέθυνση του πέους. Περιέχουν διεγερτικές και ενισχυτικές ουσίες όπως ginseng, ginkgo biloba, εκχύλισμα τριφυλλιού και αλόη βέρα. Επομένως, δεν περιέχουν χημικά και συνθετικά συστατικά.

Πηκτώματα και κρέμες για μεγέθυνση του πέους

Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν τέτοια τζελ και κρέμες χρησιμοποιούνται στην εξάσκηση τεχνικών μασάζ, μεταξύ των οποίων είναι δημοφιλές το jelqing.

Χάρη στη φυσική τους βάση, δεν είναι εθιστικές και δεν συμβάλλουν στη συσσώρευση ανεπιθύμητων ουσιών στο σώμα. Η ιδιαιτερότητά τους είναι το σωρευτικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και μετά από πολύ καιρό.

Όπως σημειώνεται από τους άνδρες που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με τζελ ή κρέμα για να διευρύνουν το πέος τους, η χρήση τέτοιων φυσικών διεγερτικών επιτρέπει ισχυρότερη στύση, βελτιωμένη παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα, καλύτερη σεξουαλική απόδοση και ταχύτερη απόκριση στα σεξουαλικά ερεθίσματαμια ταχύτερη ανάκαμψη του σώματος μετά τη σεξουαλική επαφή. ζωντανή αίσθηση σεξουαλικής επαφής.