Μια αποτελεσματική μέθοδος μεγέθυνσης του πέους είναι η χρήση μαγειρικής σόδας

Προφυλακτικό μπανάνας

Δεν είναι τίποτα το πέος να ονομάζεται ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό είναι θέμα υπερηφάνειας ενός άνδρα, υπό την προϋπόθεση ότι ο όγκος του σε μια ενθουσιασμένη κατάσταση ευχαριστεί το μάτι του ιδιοκτήτη.

Αυτή είναι η σπάνια περίπτωση που έχει σημασία το μέγεθος. Αλλά τι να κάνετε εάν το πέος δεν είναι πολύ εντυπωσιακό, φυσικά; Ή πιστεύει ο ιδιοκτήτης του ότι ο καλύτερος φίλος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος; Τέτοιες ιδεοληπτικές σκέψεις μετατρέπονται σε αξιοπρέπεια, και από ένα αντικείμενο υπερηφάνειας το κύριο αρσενικό όργανο γίνεται αντικείμενο ντροπής και πηγή γελοίας. Σήμερα πρόκειται να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη διεύρυνση του πέους χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα στο σπίτι.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αυξηθεί η αυτοεκτίμηση ενός άνδρα και να απαλλαγούμε από συμπλέγματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων - τεχνητή διεύρυνση του πέους του. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από προτάσεις που περιγράφουν ριζικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για την επίλυση αυτού του προβλήματος: από αλοιφές έως χτύπημα έως χειρουργική επέμβαση.

Οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους είναι αρκετά ακριβές και μη ασφαλείς και συχνά απλώς άχρηστες. Υπάρχει κάτι πιο ασφαλές και κατά προτίμηση δεν είναι πολύ ακριβό;

Υπάρχει ένα εργαλείο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι απλή σόδα ψησίματος.

Ας δούμε πώς η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους σας; Ποια τεχνολογία βρίσκεται πίσω από αυτήν τη μέθοδο; Ας ορίσουμε -είναι το πέος σας πραγματικάπου χρειάζεται διεύρυνσηή το μικρό του μέγεθος είναι μια εφεύρεση μιας άρρωστης φαντασίας.

Ίσως έχετε ένα κανονικό;

Μπορεί να εκπλαγείτε (αναφέρομαι τώρα σε άντρες με μικρά πέος), αλλάτο μέγεθος του πέους σας έχει σημασία μόνο για εσάς.Δεν έχει σημασία για το κορίτσι με το οποίο θέλετε να κάνετε σεξ.

Για ένα κορίτσι, το κύριο πράγμα είναι η τρυφερότητα σε έναν άνδρα, καθώς και η ικανότητα να διατηρεί το σώμα του σε κατάσταση μόνιμης στύσης κατά τη διάρκεια της αγάπης.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι η απόλαυση μιας γυναίκας σεξουαλική επαφή δεν εξαρτάται από το μέγεθος του πέους του σεξουαλικού συντρόφου της.
Το σεξ όργανο θεωρείται φυσιολογικό εάν το μήκος του σε κατάσταση ενθουσιασμούείναι μεταξύ 12 και 17 εκατοστών. Σε ηρεμία, αυτή η παράμετρος κυμαίνεται από 7 έως 10 cm.

Να θυμάστε ότι το πέος μετριέται σε θερμοκρασία δωματίου. Είναι χρήσιμο για έναν άντρα να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν σαφή όρια σε αυτόν τον τομέα.Υπάρχει λόγος ανησυχίας μόνο εάν το όρθιο πέος είναι μικρότερο από 8 cm.

Συμπέρασμα: Εάν το μέγεθος του πέους πληροί τους παραπάνω δείκτεςΤοαντιστοιχεί, δεν υπάρχουν φυσιολογικοί λόγοι για τη διεύρυνση του οργάνου.

Εάν ένας άντρας κανονικού μεγέθους εξακολουθεί να έχει εμμονή με την ιδέα της διεύρυνσης, τότε είναι ήδη αποτέλεσμα ψυχολογικών λόγων όπως η άρρωστη ματαιοδοξία και το σύνθετο κατωτερότητας.

Ιατρικές ενδείξεις

Διαβούλευση με τον γιατρό σχετικά με ιατρικές ενδείξεις για τη διεύρυνση του πέους

Μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις όπου το πέος ενός άνδρα πρέπει πραγματικά να διευρυνθεί για ιατρικούς λόγους και δεν αποτελεί εφεύρεση μιας άρρωστης φαντασίας.

Τέτοιες καταστάσεις σπάνια συμβαίνουν, αλλά συμβαίνουν. Εδώ είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητη η διεύρυνση του πέους:

 • Η νόσος του Peyronie;
 • micropenis;
 • τραυματισμοί;
 • Σπηλαιώδης ίνωση;
 • υποσπαδίες;
 • Υπερβολικός λιπώδης ιστός στην περιοχή της βουβωνικής χώρας;
 • επεισόδια.

Αυτές είναι οι κύριες συνθήκες που απαιτούν χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση του μεγέθους του πέους.

Αντενδείξεις

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα παραγόντων που θα κάνουν την επέκταση να αντενδείκνυται:

 • Παρουσία ψυχικής ασθένειας.
 • Η παρουσία χρόνιων παθολογιών στο οξύ στάδιο.
 • Αποδυναμωμένη ανοσία;
 • Η παρουσία πυώδεις λοιμώξεις, έλκη, πληγές.
 • παρουσία φλεγμονωδών παθολογιών.
 • Ατομική δυσανεξία στην πλαστική χειρουργική.
 • Σοβαρές ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος;
 • σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να μην μεγεθύνετε το πέος ακόμα κι αν το θέλετε.

Περιγραφή της ίδιας της διαδικασίας

Η μέθοδος είναι εύκολη στην εφαρμογή, δεν απαιτεί σημαντικό κόστος μετρητών και χρησιμοποιείται στο σπίτι.

Συνταγή για τη μεγέθυνση του πέους με σόδα:

 • μαγειρική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο, διατίθεται σε όλα τα παντοπωλεία).
 • ένα μικρό μαλακό σφουγγάρι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για να πλένετε τα πιάτα, αρκεί να είναι μαλακό και να μην γρατσουνίζει το δέρμα).
 • λίγο φυτικό λάδι.

Πριν ένας άντρας μεγαλώσει το πέος του με μαγειρική σόδα, πρέπει να ελέγξει την ατομική του ευαισθησία σε αυτήν την ουσία.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αραιώσετε τη σκόνη με ζεστό νερό για να διατηρήσετε τη ζύμη. Μετά από αυτό, απλώστε το προκύπτον μείγμα στο κεφάλι και την ακροποσθία.

Η σύνθεση πρέπει να διατηρείται στο δέρμα του πέους για 15-25 λεπτά.. Μετά το πλύσιμο της σύνθεσης με νερό, πρέπει να προσέχετε ώστε να μην υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις στο σημείο επαφής με το σώμα. Εάν δεν υπάρχουν αποκλίσεις στο χρώμα της επιδερμίδας με τη μορφή κηλίδων ή σοβαρής ερυθρότητας, τότε μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους με σόδα.

Τεχνολογία επεξεργασίας

Η τεχνολογία εφαρμογής έχει ως εξής: λιπάνετε το πέος με φυτικό λάδι σε όλο το μήκος του. Στη συνέχεια ρίξτε μια λεπτή στρώση ξηρής σκόνης όξινου ανθρακικού νατρίου στην λιπανμένη επιφάνεια. Αφού καλυφθεί πλήρως η επιφάνεια, θα πρέπει να τρίψετε τη μάζα σε σκόνη στο δέρμα του οργάνου με απαλές κυκλικές κινήσεις με σφουγγάρι.Αυτή η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί εντός πέντε λεπτών..

Μετά από αυτό, οι κινήσεις μασάζ σταματούν και η σόδα που εμποτίζεται με φυτικό λάδι παραμένει στην επιφάνεια του πέους για άλλα 2-3 λεπτά.Μετά από αυτό, η σύνθεση ξεπλένεται καλά με νερό.

Για να αποφευχθεί ο ερεθισμός, το δέρμα λιπαίνεται με κρέμα μωρού μετά από θεραπείες νερού. Σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας, συνιστάται η χρήση διαλύματος σόδας σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού προς ένα ποτήρι νερό. Συνιστάται να κάνετε ένα τέτοιο μπάνιο για τον καλύτερο φίλο σας όχι περισσότερο από 10 λεπτά.

Η διαδικασία εκτελείται λίγες ώρες πριν από μια οικεία συνάντηση, καθώςη επίδραση της μαγειρικής σόδας στο μέγεθος του πέους έχει βραχυπρόθεσμη επίδραση.

Τα άτομα που επιλέγουν αυτήν τη μέθοδο πρέπει να λάβουν υπόψη ότι το πέος μπορεί να μεγεθυνθεί μόνο κατά λίγα χιλιοστά μετά από μια τέτοιαδιαδικασία. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από ελαφρά υπεραιμία του εξωτερικού δέρματος του πέους. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ροή αίματος στο σώμα του.

Ο άντρας που μεγάλωσε το πέος του με σόδα

Απόδοση μεθόδου

Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα για το εάν είναι δυνατόν να διευρυνθεί το πέος με μαγειρική σόδα. Η αποτελεσματικότητα μπορεί να κριθεί μόνο από τα λόγια εκείνων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την μέθοδο βελτίωσης στην πράξη. Αυτή η μέθοδος δεν βοηθά όλους. Αυτή η μέθοδος βοήθησε πολλούς. Άλλοι δεν ένιωσαν το αποτέλεσμα.

Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που δεν έχουν εφαρμόσει την τεχνολογία αυτής της μεθόδου λόγω ατομικής δυσανεξίας και αλλεργικών αντιδράσεων στη σόδα.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι άνδρεςκατάφεραν να μεγεθύνουν το πέος τους κατά μερικά εκατοστά. Αλλά θα μπορούσαν να επιτύχουν τέτοια αποτελέσματα μόνο μετά από μήνες χρήσης.

Για να κριθεί η αποτελεσματικότητα της διεύρυνσης του πέους με μαγειρική σόδα, μόνο ένα άτομο που το έχει χρησιμοποιήσει για πολλές εβδομάδες μπορεί να κρίνει.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα της μεθόδου περιλαμβάνουν:

 • Βραχυπρόθεσμο, προσωρινό αποτέλεσμα;
 • Ελαφρά αύξηση του σώματος του πέους (3-4 mm κατά μέσο όρο);
 • Υψηλή πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων.
 • Κίνδυνος τραυματισμού των βλεννογόνων και του δέρματος.
 • Έλλειψη επίσημης ιατρικής έρευνας.

Εάν για κάποιο λόγο αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους δεν σας ταιριάζει, σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με άλλες δημοφιλείς μεθόδους!Εάν το "όργανο" είναι μεγαλύτερο από 8 cm, σας συνιστούμε να σκεφτείτε επιλογές βάσει του τεντώματος του ιστού των οργάνων:

 • Επέκταση ή φορείο;
 • κρεμαστά φορτία;
 • άσκηση ή jelqing;
 • μασάζ;
 • αντλίες κενού.

Συνιστούμε να συνδυάσετε τις παραπάνω μεθόδους με τη χρήση αλοιφών, κρεμών, πηκτωμάτων ή σπρέι και τη χρήση τροφών και βοτάνων για την ανάπτυξη του πέους ως συμπλήρωμα.

Συμπέρασμα

Άνθρωπος με ένα τεράστιο αγγούρι

Ελπίζουμε ότι σε αυτό το άρθρο μπορέσαμε να αποκαλύψουμε όλα τα σημαντικά σημεία σχετικά με τη διεύρυνση του πέους με σόδα; Προφανώς, αυτή η διαδικασία δεν είναι δύσκολη.

Το κυριότερο είναι ότι μετά την ανάγνωση αυτών των πληροφοριών, κάθε άνθρωπος θέτει στον εαυτό του μόνο μία ερώτηση:Εξάλλου, οι ανδρικές ιδιότητες δεν εξαρτώνται από το μέγεθος του πέους. Και οι γυναίκες δεν κρίνουν έναν άνδρα σύμφωνα με αυτές τις παραμέτρους.

Επιπλέον, η διαδικασίαεμπεριέχει κινδύνους για την υγεία. Δεν είναι τόσο μεγάλα και δεν αρέσουν τα επακόλουθα της χειρουργικής επέμβασης, αλλά είναι.

Πιστεύετε ότι ο χρόνος, η προσπάθεια και ο κίνδυνος αξίζουν μερικά επιπλέον χιλιοστά ή ακόμα και εκατοστά;

Έχετε σκεφτεί τα πάντα και θέλετε ακόμη να έχετε ένα μέλος διαθέσιμο, το οποίο θα έχει τουλάχιστον μερικά χιλιοστά περισσότερο;

Λοιπόν, δεν υπάρχουν εμπόδια στην πραγματοποίηση του ονείρου σας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά από τα απαραίτητα συστατικά και θα ξέρετε πώς να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας σόδα.Καλή τύχη με τα πειράματά σας!