Σόδα για μεγέθυνση του αρσενικού μέλους: οδηγίες χρήσης

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος για την επίλυση αυτού του ευαίσθητου αρσενικού προβλήματος. Η χειρουργική επέμβαση εγγυάται αξιόπιστα ότι το πέος θα μεγαλώσει, αλλά δεν είναι κάθε άνθρωπος έτοιμος να πάει κάτω από το μαχαίρι, και δεν έχουν όλοι τα μέσα να το κάνουν. Η χρήση σόδας είναι πολύ φθηνότερη και επομένως πιο δημοφιλής. Το αν αυτό παράγει αποτέλεσμα είναι μια αμφίσημη ερώτηση. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ που χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο διεύρυνσης του πέους από μόνα τους ήταν ικανοποιημένοι. Αλλά υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος είναι αναποτελεσματική και ανασφαλής, ακόμη και επικίνδυνη.

Ποιος είναι ο κίνδυνος διόγκωσης του πέους με σόδα;

Σε μια προσπάθεια αύξησης της αξιοπρέπειας των ανδρών χωρίς χειρουργική επέμβαση και ισχυρά φάρμακα, πολλοί άνδρες τείνουν να χρησιμοποιούν σόδα για να διευρύνουν το πέος με απλό τρόπο. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το προϊόν μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και να είναι επικίνδυνο.

Ο υδρογονάνθρακας είναι ένα αλκαλικό προϊόν το οποίο, σε σημαντικές ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους βλεννογόνους του σώματος. Σε αυτό το πλαίσιο, τα έλκη εμφανίζονται στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων όταν υιοθετείται η στοματική χορήγηση. Επιπλέον, σε συνδυασμό με νερό, το προϊόν σχηματίζει διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο οδηγεί σε μετεωρισμό και σχηματισμό αερίων. Η εξωτερική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη αλλεργικών δερματικών αντιδράσεων ή εγκαυμάτων.

Παρενέργειες

Παρενέργειες της μαγειρικής σόδας

Όταν σκέφτεστε αν θα χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος, αξίζει να σκεφτείτε τις παρενέργειες. Συχνά οι άνθρωποι φοβούνται ότι η θεραπεία θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα. Σημειώστε ότι η σόδα δεν έχει ειδικές αντενδείξεις, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή είναι όταν το δέρμα είναι κατεστραμμένο - τραύματα, ρωγμές, γρατζουνιές και εκδορές. Επειδή το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και ερεθισμό του επιθηλίου.

Συνιστάται επίσης να ελέγχετε εκ των προτέρων πώς αντιδρά το δέρμα στο προϊόν. Υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης εάν το σώμα είναι υπερβολικά ευαίσθητο.

Για δοκιμές, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο χέρι σας και να περιμένετε 10 λεπτά.. Εάν δεν εμφανιστεί εξάνθημα, ερυθρότητα και κνησμός, η μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία.

Γενικά δεν υπάρχουν παρενέργειες. Μπορεί να εμφανιστεί ξηρό δέρμα, αλλά αυτό μπορεί εύκολα να διορθωθεί με μια λιπαρή κρέμα. Επομένως, εάν ένας άντρας θέλει να χρησιμοποιήσει σόδα, δεν μπορεί να ανησυχεί για τις αρνητικές επιπτώσεις της ουσίας. Το κύριο πράγμα είναι να εκτελέσετε σωστά τη διαδικασία και να παρατηρήσετε την αντίδραση του σώματος.

Δεν το συνιστούμε!

Το αν η διεύρυνση του πέους είναι ρεαλιστική είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά πολλοί ειδικοί ιατροί αρνούνται κατ 'αρχήν την αποτελεσματικότητα της τεχνικής. Στην πραγματικότητα, το διττανθρακικό μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να το κάνει πιο λεπτό, με αποτέλεσμα την αυξημένη ροή προς το πέος.

Ωστόσο, αυτή η τεχνική έχει μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Δεν έχει την ιδιότητα να είναι σταθερό, δεν επηρεάζει τις φυσιολογικές ιδιότητες του φαλλού. Επιπλέον, η παράλογη χρήση τέτοιων μεθόδων μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανεπιθύμητων ενεργειών:

Η πιο ισχυρή μέθοδος για τη μεγέθυνση του πέους. Το μέλος έχει αυξηθεί κατά + 5, 5 cm. Χρειάζεστε μόνο. . . Διαβάστε περισσότερα> > >
 • Ανάπτυξη αλλεργιών - ερυθρότητα, πρήξιμο, κατάθλιψη της αναπνευστικής οδού.
 • πρήξιμο και ερυθρότητα των γεννητικών οργάνων.
 • θυμωμένος κόπρανα, αέριο, καούρα, αέριο
 • καίει το δέρμα ή τους βλεννογόνους.
 • στυτική δυσλειτουργία, μειωμένη αποτελεσματικότητα
 • δυσκολίες στον σεξουαλικό τομέα.
 • φλέβες αράχνης στην περιοχή της βουβωνικής χώρας;
 • δευτερογενής λοίμωξη του δέρματος, εξανθήματα, πυώδεις διεργασίες.
 • επώδυνη ούρηση.

Σημαντικό!Πριν αναζητήσετε αποτελεσματικές μεθόδους για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, βεβαιωθείτε πρώτα ότι υπάρχει πρόβλημα. Εάν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις πανικού και δράσης, ελέγξτε εάν δικαιολογούνται τέτοιοι κίνδυνοι. Διαφορετικά, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας σχετικά με την επιλεγμένη μέθοδο και χρησιμοποιήστε την μετά την έγκρισή του.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν;

Τώρα ξέρετε πώς να μεγεθύνετε το πέος ενός άνδρα με μαγειρική σόδα. Με την τακτική χρήση μίας ή περισσότερων μεθόδων, μπορείτε να επιτύχετε τα εξής:

 • 1. Άμεση αύξηση έντασης κατά 1-2 εκατοστά.
 • 2. Ενίσχυση της ευαισθησίας του κεφαλιού, που συμβάλλει σε πλήρη στύση και φωτεινό οργασμό.
 • 3. Αλλάξτε τις παραμέτρους τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος.
 • 4. Τακτική εντατική κίνηση του αίματος στο ουρογεννητικό σύστημα, η οποία είναι η πρόληψη πολλών φλεγμονωδών ασθενειών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας μεθόδους μεγέθυνσης του πέους με σόδα ή εναλλακτικές διάφορες προσεγγίσεις.

Για να επιτύχετε πραγματική διεύρυνση του πέους, πρέπει να εκτελείτε διαδικασίες σε καθημερινή βάση. Απλώστε ένα καταπραϋντικό μαλακτικό στο δέρμα σας μετά από επαφή με μαγειρική σόδα. Μετά από δύο εβδομάδες τέτοιων χειρισμών, ένα διάλειμμα μπορεί να διευρύνει το πέος.

Φάση προετοιμασίας

Πριν χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους για να μεγεθύνετε το πέος ενός άνδρα με σόδα, είναι σημαντικό να έχετε ένα κατάλληλο και βήμα προς βήμα προετοιμασία. Βοηθά να προσαρμοστεί σωστά στη διαδικασία, ώστε να μην προκαλέσει παρενέργειες και το αντίθετο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά βήματα:

Προπαρασκευαστική φάση
 1. Αγοράστε πρώτα μια σόδα και δώστε προσοχή στην ημερομηνία λήξης. Προτιμήστε ένα υψηλής ποιότητας ακριβό προϊόν χωρίς ακαθαρσίες.
 2. Δοκιμάστε το δέρμα σας για αλλεργίες. Απλώστε λίγο νερό και μαγειρική σόδα στο χείλος των αγκώνων και ξεπλύνετε μετά από μια ώρα. Σε περίπτωση ερυθρότητας, φαγούρα, πρήξιμο ή ερεθισμό, πρέπει να σταματήσουν περαιτέρω μέτρα.
 3. Προετοιμάστε τα γεννητικά σας όργανα για μελλοντικές αλλαγές. Για να γίνει αυτό, τα υφάσματα πρέπει να ζεσταθούν, π. χ. Κάντε ένα ζεστό ντους ή κάντε μια συμπίεση με μια πετσέτα βουτηγμένη σε ζεστό νερό.
 4. Εάν η πρακτική απαιτεί τη χρήση άλλων μέσων ή αντικειμένων, προετοιμάστε τα επίσης.
 5. Γεμίστε τον εαυτό σας με υγρές και στεγνές πετσέτες για να αφαιρέσετε την περίσσεια μαγειρικής σόδας την κατάλληλη στιγμή.

Η χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες άλλες εναλλακτικές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους - μασάζ, τρίψιμο, τέντωμα, γυμναστική και μια συγκεκριμένη δίαιτα.

Πώς επηρεάζει η σόδα το πέος;

Η σόδα είναι όξινο ανθρακικό κάλιο, το οποίο έχει έντονη ιδιότητα αραίωσης του αίματος. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, το προϊόν βελτιώνει την αποτελεσματικότητα διαφόρων ασκήσεων και γυμναστικής για την ανάπτυξη του φαλλού. Το υγρό αίμα διανέμεται στα όργανα του ουροποιητικού συστήματος γρηγορότερα και πιο εύκολα, γεγονός που εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος.

Υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που μπορεί να κάνει η μαγειρική σόδα:

 1. Το κύριο πλεονέκτημα της διεύρυνσης του πέους μαγειρικής σόδας είναι η προσιτή τιμή και η έλλειψη μεγάλου οικονομικού κόστους. Κάθε άνθρωπος έχει πάντα ένα πακέτο σόδας στο σπίτι του και δεν χρειάζεται πολλά χρήματα για να αγοράσει ένα φρέσκο. Ερεθισμός του δέρματος στο σημείο εφαρμογής, ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε πρήξιμο του πέους.
 2. Επίδραση σόδας στο πέοςΗ τοπική επιρροή βελτιώνει την ποιότητα της στύσης, πράγμα που σημαίνει ότι η τεχνική είναι κατάλληλη για μικρά προβλήματα ισχύος.
 3. Ένας μικρός ερεθισμός των ιστών έχει προληπτική δράση έναντι διαφόρων ασθενειών των πυελικών οργάνων.
 4. Η χρήση όξινου ανθρακικού καλίου υπόσχεται ένα προσωρινό αλλά γρήγορο αποτέλεσμα, επομένως χρησιμοποιείται λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 5. Τα τοπικά εφέ δεν έρχονται σε αντίθεση με την παράλληλη εφαρμογή άλλων τεχνικών και μεθόδων μεγέθυνσης του πέους - χάπια, μασάζ, συμπληρώματα διατροφής, άσκηση και λαϊκές θεραπείες.

Ποια είναι η χρήση;

Δυστυχώς, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται μόνο για μαγείρεμα και για καούρα. Ωστόσο, ήδη διεξάγονται πολλές μελέτες που δείχνουν ότι το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς όχι μόνο για το μαγείρεμα ή ως εναλλακτική λύση των οικιακών χημικών.

Η σόδα βοηθά επίσης στη διεύρυνση του πέους και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών ασθενειών.

Προτού καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, πρέπει να απαλλαγείτε από φλεγμονώδεις ασθένειες. Το όξινο ανθρακικό νάτριο έχει ξηραντικό, αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Συνολικά, αυτό οδηγεί στην καταστολή κάθε φλεγμονής και στην ανάπτυξη της νόσου.

100% μέθοδος χρήσης μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μαγειρική σόδα για να λάβω 100% αποτελέσματα; Αυτό γίνεται τοπικά με τρεις τρόπους:

Η σόδα ως τρόπος μεγέθυνσης του πέους σας
 1. Βάλτε μια μικρή ποσότητα σκόνης στα δάχτυλά σας και στη συνέχεια τρίψτε την απαλά στο δέρμα του πέους σας χωρίς να ασκήσετε υπερβολική πίεση. Ταυτόχρονα, αποφύγετε την επαφή με το κεφάλι, ώστε να μην προκαλέσετε εγκαύματα στην βλεννογόνο μεμβράνη. Κάντε ένα συνοδευτικό μασάζ για 3-5 λεπτά για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος κατά μήκος του κορμού. Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική πριν από τη σεξουαλική επαφή καθώς προάγει τη μέγιστη στύση.
 2. Απλώστε ζεστό φυτικό λάδι σε ένα λεπτό στρώμα στον άξονα του πέους και μετά απλώστε μια μικρή ποσότητα σόδας ψησίματος και τρίψτε το με κινήσεις μασάζ για 4-6 λεπτά. Τέλος, σκουπίστε το όργανο με ένα υγρό πανί ή ξεπλύνετε με ζεστό τρεχούμενο νερό.
 3. Εκτελέστε τους ίδιους χειρισμούς, αλλά με σόδα και μέλι. Ανακατέψτε και τα δύο συστατικά σε ίσες αναλογίες και επιλέξτε το πιο φρέσκο ​​και πιο υγρό μέλι. Μετά από αυτό, απλώστε το μείγμα κατά μήκος του φαλλικού άξονα και κάντε κινήσεις τρίψιμο με τα χέρια σας.

Προετοιμασία για τη διαδικασία επέκτασης

Πριν ξεκινήσετε τη διεύρυνση του πέους, πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές:

 • Αγορά σόδας. Συνιστάται να μην εξοικονομήσετε χρήματα και να επιλέξετε την πιο ακριβή επιλογή χωρίς ακαθαρσίες.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στη σόδα ψησίματος πριν τη χρησιμοποιήσετε σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή για να μεγεθύνετε το πέος σας. Για να το κάνετε αυτό, βρέξτε την περιοχή στον αγκώνα με νερό και απλώστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Μετά από μια ώρα, μπορείτε να ελέγξετε την επιδερμίδα: εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα, κνησμός και ερεθισμός, τότε είναι ασφαλές να ξεκινήσετε το πείραμα.
 • Τα γεννητικά σας όργανα πρέπει να είναι έτοιμα για θεραπεία της διεύρυνσης. Ως εκ τούτου, συνιστάται να τα ατμόζετε σε ζεστό νερό. Κάντε το με μια συμπίεση υφάσματος ή απλά στο ντους.
 • Προετοιμάστε πρόσθετα συστατικά για το μασάζ μεγέθυνσης (εάν απαιτείται από την επιλεγμένη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους).
 • Για μέγιστη άνεση κατά τη μεγέθυνση, ρίξτε στεγνές και βρεγμένες σερβιέτες για να αφαιρέσετε γρήγορα την περίσσεια μαγειρικής σόδας.

Όλοι οι άλλοι τρόποι χρήσης σόδας για μεγέθυνση πέους

Εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, αλλά σίγουρα σας εγγυάται προσωρινό αποτέλεσμα και αύξηση της στύσης. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά τις υπάρχουσες μεθόδους, μπορείτε να επιτύχετε τέντωμα ιστών, πράγμα που σημαίνει μια μικρή αύξηση στο μήκος και το πάχος του φαλλού. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σωστά και συστηματικά. Προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Ποτό σόδας- λαμβάνεται από το στόμα μία ώρα πριν από τα γεύματα ή το πρωί με άδειο στομάχι, έτσι ώστε να μην πραγματοποιούνται πεπτικές διαδικασίες στο στομάχι αυτήν τη στιγμή. Εφαρμόστε μία φορά την εβδομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε μαθήματα 2 εβδομάδων ημερησίως και μετά από διάλειμμα 2 εβδομάδων. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε μισό κουταλάκι του γλυκού όξινο ανθρακικό κάλιο σε ένα ποτήρι βραστό ζεστό νερό και πάρτε το μετά από ένα γεύμα το πρωί.
 2. Δίσκοι- Λαμβάνονται 2 κουταλιές σόδας για 2 λίτρα νερού. Για μια τέτοια διαδικασία, ετοιμάστε ένα βάζο, ρίξτε ένα ζεστό διάλυμα 38-41 μοιρών και τοποθετήστε το γεννητικό όργανο εκεί για 15-30 λεπτά.
 3. Συμπίεση- Πάρτε ένα καθαρό, υγρό πανί και πασπαλίστε ένα ομοιόμορφο στρώμα μαγειρικής σόδας πάνω του. Στη συνέχεια εφαρμόστε τον ιστό στον άξονα του πέους σας και κρατήστε το για περίπου 20 λεπτά. Στο τέλος της διαδικασίας, ξεπλύνετε τα πάντα με ζεστό τρεχούμενο νερό.
 4. Ξεφλούδισμα- Για αυτήν τη διαδικασία, βρέξτε το πέος σας με νερό και, στη συνέχεια, πασπαλίστε με σόδα και τρίψτε το. Ένα ελαφρύ τσούξιμο μπορεί να γίνει αισθητό κατά το τρίψιμο. Εάν ενταθεί, η διαδικασία πρέπει να σταματήσει αμέσως.
 5. Μασάζ- ζεσταίνετε το δέρμα του πέους με μια ζεστή συμπίεση ή ζεστό ντους. Βρέξτε τα χέρια σας και, στη συνέχεια, πασπαλίστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας στο πάτωμα. Στη συνέχεια, κάντε ελαφρές κινήσεις τρίψιμο του αναπαραγωγικού οργάνου και κάντε μασάζ από τη ρίζα του φαλλού στο φρενίμα του. Τελειώστε με ένα ζεστό ντους για να ξεπλύνετε τυχόν υπόλοιπα προϊόντα.
Συνταγές σόδας

Οι πιο γενναίοι άνδρες εξασκούν ακόμη και μικρο κλύσμα. Κατά μέσο όρο, έχουν σχεδιαστεί για ένα μάθημα δύο εβδομάδων - μία φορά κάθε 2 ημέρες. Πρώτα πρέπει να κάνετε ένα κλύσμα καθαρισμού με ζεστό, καθαρό νερό και μόνο μετά από αυτό, εισαγάγετε ένα διάλυμα σόδας. Διαλύστε 1 μικρό κουτάλι σκόνης σε γυάλινο δοχείο με 200 ml ζεστού προ-βρασμένου νερού και εγχύστε αργά και σταδιακά στον πρωκτό.

Πιείτε σόδα

Για τη βελτίωση της μεγέθυνσης του πέους, επιτρέπεται η λήψη σόδας από το στόμα σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους. Σε μέτριες ποσότητες, η σόδα έχει ευεργετική επίδραση στα εσωτερικά συστήματα του σώματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανεπαρκές μέγεθος των γεννητικών οργάνων και αργή στύση συμβαίνει λόγω ταυτόχρονης νόσου που εμφανίζονται χωρίς συμπτώματα.

Η τακτική χρήση μαγειρικής σόδας για ενίσχυση επιτρέπει τον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες που προκαλούν φλεγμονώδεις και μεταδοτικές ασθένειες.

Η σόδα πρέπει να λαμβάνεται σε ελάχιστες ποσότητες: ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων (συνιστάται η αραίωση της ουσίας σε υγρό). Εάν το σώμα ανέχεται καλά τη σόδα ψησίματος, η ποσότητα μπορεί να αυξηθεί σε ένα μικρό κουτάλι.

Η ενέργεια θα επηρεάσει τις παραμέτρους του μέλους και θα σας βοηθήσει να τις αυξήσετε; Άμεσα - όχι. Ωστόσο, η κατανάλωση μαγειρικής σόδας στο εσωτερικό θα έχει θετική επίδραση στην υγεία και την ευημερία σας και θα βοηθήσει στην πρόληψη της φλεγμονής και των διαδικασιών λοίμωξης.

Σημειώστε: εάν έχετε ήδη βακτηριακές ή άλλες ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, αυτές πρέπει να αντιμετωπίζονται με κατάλληλα φάρμακα και λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες ενός γιατρού. Επιπλέον, η σόδα απαγορεύεται για ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, πεπτικές διαταραχές και αλλεργικές αντιδράσεις. Εάν έχετε κοιλιακό άλγος, ναυτία και καούρα, καθώς και συχνές κινήσεις του εντέρου, θα πρέπει να διακόψετε αυτήν τη θεραπεία και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό το συντομότερο δυνατό.

Αντενδείξεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, καθώς βοηθά στην επίλυση σεξουαλικών προβλημάτων, η μαγειρική σόδα μπορεί επίσης να βλάψει το σώμα. Απαγορεύεται η χρήση με τις ακόλουθες αντενδείξεις:

 • ουρηθρίτιδα, κυστίτιδα ή προστατίτιδα.
 • γαστρίτιδα και γαστρεντερικά έλκη;
 • σακχαρώδης διαβήτης;
 • ογκολογικά νεοπλάσματα;
 • αλλεργία προϊόντος;
 • διαταραγμένο οξύ του στομάχου.
 • μικροτραύμα του δέρματος του πέους;
 • παθολογία του πέους.

Προειδοποίηση!Απαγορεύεται η χρήση διττανθρακικού καλίου που έχει λήξει. Πριν από τη χρήση, φροντίστε να ελέγξετε τη φρεσκάδα, δίνοντας προσοχή στο χρώμα και το άρωμα. Εάν παρατηρήσετε κιτρινωπή απόχρωση και δυσάρεστη μυρωδιά, τότε εγκαταλείψτε την ιδέα.

Είναι αλήθεια ότι η σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο ή είναι μύθος;

Εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι μόνο από το δικό σας παράδειγμα, καθώς αυτή είναι μια καθαρά ατομική ερώτηση. Μην υποθέσετε ότι η μαγειρική σόδα είναι πανάκεια. Δεν υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά το μήκος του πέους, αλλά ορισμένες αλλαγές είναι ακόμα δυνατές. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε μια κατάλληλη συνταγή και να την ακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας ώστε το πείραμα να είναι χρήσιμο:

Σόδα για μύθος ή αλήθεια για τη μεγέθυνση του πέους
 • μην κάνετε κατάχρηση του προϊόντος, ακολουθήστε τις οδηγίες και το πρόγραμμα.
 • Εάν υπάρχει αλλεργική αντίδραση, διακόψτε τη διαδικασία υπέρ μιας ασφαλέστερης εναλλακτικής λύσης.
 • Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν έχετε βλάβη ή δερματικές παθήσεις.
 • Μην τρίβετε το μείγμα πολύ ενεργά κατά τη διάρκεια του μασάζ, αποφύγετε το κεφάλι και το όσχεο.
 • σταματήστε την πρακτική των συγγενών παθολογιών και των παραμορφώσεων των οργάνων.
 • Παρακολουθήστε το βίντεο προεπισκόπησης για να κατανοήσετε με σαφήνεια την ουσία των διαδικασιών.
 • ερευνήστε τη θεωρία για το πώς ακριβώς βοηθά η μαγειρική σόδα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την εξάσκηση.

Εάν προβλήματα με σεξουαλικές λειτουργίες και μέγεθος οργάνου προκαλούνται από άλλες παθολογίες των εσωτερικών οργάνων, τότε η χρήση μιας τέτοιας θεραπείας θα είναι αναποτελεσματική. Το τρίψιμο πιθανότατα θα έχει μόνο προσωρινό αποτέλεσμα και αν αξίζει τον κίνδυνο, εξαρτάται από εσάς.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση μαγειρικής σόδας

Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα; Δράστε όχι μόνο τακτικά, αλλά και προσεκτικά! Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιτύχετε το επιθυμητό μέγεθος και θα αποφύγετε τις επιπλοκές. Ακολουθούν οι προτάσεις που πρέπει να ακολουθήσει οποιοδήποτε μέλος του ισχυρότερου σεξ που επιλέγει ένα τέτοιο πείραμα:

 • Η αναλογικότητα είναι πάνω απ 'όλα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε υπερβολική σόδα πέους και να την τρίβετε αρκετές φορές την ημέρα, διαφορετικά θα έχετε ερυθρότητα και σοβαρά εγκαύματα.
 • Εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό, προσέξτε ιδιαίτερα και εφαρμόστε πρώτα το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος.
 • Μην εφαρμόζετε μαγειρική σόδα σε κατεστραμμένο δέρμα που είναι γδαρμένο, τρίβεται ή ερεθίζεται. Διαφορετικά, η ζημιά στο πέος θα επιδεινωθεί και θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός γιατρού.
 • Μην τρίβετε τη διογκωμένη σόδα πολύ επιθετικά ή μην προσπαθείτε να αγγίξετε τα μάτια και τους βλεννογόνους του πέους.
 • Μην χρησιμοποιείτε προϊόν που έχει λήξει. Όχι μόνο είναι άχρηστο, αλλά μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες επιδερμικές αντιδράσεις και αλλεργίες. Μην χρησιμοποιείτε προϊόν με ύποπτο χρώμα και δυσάρεστη οσμή.
 • Εάν έχετε παθολογικές συγγενείς παραμορφώσεις του πέους, τέτοιες τεχνικές απαγορεύονται επίσης.
 • Μάθετε τη θεωρία πριν ξεκινήσετε την πρακτική. Το υλικό βίντεο θα σας βοηθήσει με αυτό, αναφέροντας λεπτομερώς τις αναλογίες, το χρόνο επεξεργασίας και άλλες αποχρώσεις.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με τη βοήθεια σόδας εφαρμόζοντας το εξωτερικά

εξωτερική χρήση σόδας

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο, πρέπει να εκτελέσετε έναν έλεγχο ευαισθησίας. Η λάσπη σόδας πρέπει να εφαρμόζεται σε μια μικρή περιοχή του γεννητικού δέρματος. Εάν μετά από 25 λεπτά δεν υπάρχει καύση ή ερυθρότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Ο πιο αποτελεσματικός και δημοφιλής τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος με σόδα είναι το μασάζ. Για καλά αποτελέσματα, η διαδικασία πρέπει να εκτελείται σωστά, τακτικά και λαμβάνοντας υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Η διαδικασία πραγματοποιείται σε βήματα:

 1. προπαρασκευαστική φάση. Μια μαλακή πετσέτα εμποτισμένη με ζεστό νερό τυλίγεται γύρω από το πέος και αφήνεται για λίγα λεπτά. Η δράση στοχεύει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος του οργάνου. Πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία τέσσερις φορές μέσα σε 20 λεπτά.
 2. μασάζ. Η τεχνική χειραγώγησης πρέπει να στοχεύει στο τέντωμα του πέους. Το μασάζ και το τέντωμα θα κατανέμουν την αποκατεστημένη ροή αίματος υψηλού όγκου ομοιόμορφα στις φλέβες. Η σόδα πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Παρασκευάζεται μια πάστα σόδας εκ των προτέρων (μια μικρή ποσότητα σόδας αραιώνεται με νερό ως συνέπεια της πάστας), η οποία τρίβεται απαλά στους ιστούς του πέους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μορφή σκόνης της ουσίας. Ωστόσο, εάν διαλυθεί, η σόδα θα μουλιάσει καλύτερα και θα δώσει ένα καλό αποτέλεσμα.
 3. Η τελική φάση. Μετά τον χειρισμό, πρέπει να χαλαρώσετε και να ξαπλώσετε. Εάν σηκωθείτε αμέσως και επιστρέψετε στον κανονικό ρυθμό της ζωής σας, το σώμα θα το αντιληφθεί ως άγχος που επηρεάζει την αποκατεστημένη ροή αίματος.

Εκτός από το μασάζ, υπάρχουν και άλλες συνταγές για τη διεύρυνση του πέους με μπέικιν πάουντερ.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους και στην αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας στους άνδρες. Παρά τη μεγάλη αξιοπρέπεια ενός άνδρα, είναι συχνά δύσκολο για έναν άνδρα να ευχαριστήσει μια γυναίκα - μια στύση εξασθενεί, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μειώνεται, οι αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σε σίγαση.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο δεν διεγείρει την έναρξη της διέγερσης, αλλά η χρήση του συμβάλλει στην ταχεία και, πάνω από όλα, δωρεάν αποκατάσταση της αποτελεσματικότητας. Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και η δύναμη της στύσης είναι εξίσου σημαντικές.

Έτσι, γνωρίζοντας πώς να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα μπορεί να εξαλειφθεί ανεξάρτητα η αβεβαιότητα που προκαλείται από την αποτυχία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων στο σπίτι.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα συμβαίνει λόγω της εξουδετέρωσης της αρνητικής επίδρασης εξωγενών και ενδογενών παραγόντων. Το όξινο ανθρακικό νάτριο διεγείρει επίσης τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Χρήση σόδας στο σπίτι
 • Η κατανάλωση σόδας τσαγιού μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Το όξινο ανθρακικό νάτριο ομαλοποιεί την παραγωγή έκκρισης, η οποία επιτρέπει στους άνδρες να αποκαταστήσουν τα επίπεδα ορμονών και να ομαλοποιήσουν τις διαδικασίες φυσικού σχηματισμού.
 • Η σόδα τσαγιού αναστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Χρησιμοποιείται για την τόνωση των διαδικασιών αναγέννησης στο σπίτι. Η χρήση του βοηθά στη βελτίωση της υγείας και στηρίζει την πορεία των διαδικασιών ανάκαμψης.
 • Το αλκαλικό μέσο στο διάλυμα σόδας τσαγιού είναι επιβλαβές για όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Ταυτόχρονα, η φυσιολογική μικροχλωρίδα ομαλοποιείται γρήγορα και αναπαράγεται σε αλκαλικό περιβάλλον.
 • Για να κατανοήσετε καλύτερα πώς η σόδα επηρεάζει τη διεύρυνση του πέους, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και των βαρέων μετάλλων στο σώμα. Το όξινο ανθρακικό νάτριο βοηθά στην απομάκρυνση αυτών των ενώσεων από το σώμα και ως εκ τούτου βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των ανδρών και στην αλλαγή του μεγέθους του πέους.
> Οι παράτυπες διαδικασίες δεν οδηγούν σε εγγυημένο σταθερό αποτέλεσμα.

Ο τρόπος χρήσης του όξινου ανθρακικού νατρίου εξαρτάται όχι μόνο από τον δείκτη ποιότητας, αλλά και από τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. Η διεύρυνση του πέους με σόδα είναι μια πολύπλοκη δραστηριότητα που μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με τοπικά μέσα όσο και με πολύπλοκα αποτελέσματα.

Όλες οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους με σόδα έχουν πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις περισσότερες ασθένειες στο σπίτι και ταυτόχρονα να διευρύνετε το πέος σας με σόδα δωρεάν. Ο συνδυασμός μεθόδων θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από την αναποφασιστικότητα και τα προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα.

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε όχι μόνο πώς να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, αλλά και πώς να διορθώσετε τις παραβιάσεις της σεξουαλικής λειτουργίας. Επειδή ακόμη και αν το μέγεθος του οργάνου είναι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα κακή στύση, προβλήματα προκύπτουν κατά τη σεξουαλική επαφή.

 1. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το όξινο ανθρακικό νάτριο αυξάνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα.
 2. Αλλά εξουδετερώνει επίσης τις αρνητικές επιπτώσεις των ενδογενών και εξωγενών παραγόντων. Ως εκ τούτου, συνιστάται στους ανθρώπους να καταναλώνουν σόδα τσαγιού καθώς ενεργοποιεί την έκκριση και αποκαθιστά τα επίπεδα ορμονών.

Δεδομένου ότι ένα αλκαλικό περιβάλλον θεωρείται θανατηφόρο για παθογόνους μικροοργανισμούς, η λύση βοηθά στην ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας.

Το γεγονός ότι το όξινο ανθρακικό νάτριο απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα από το σώμα βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των ανδρών. Συμπεριλαμβανομένης της διεύρυνσης του πέους, η οποία συζητείται περαιτέρω στο άρθρο. Είναι κατανοητό ότι οποιαδήποτε τεχνική ισχύει μόνο εάν χρησιμοποιείται τακτικά. Ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις συστάσεις, ώστε να έχετε πραγματικά αποτελέσματα.