Χειρουργική επέκταση πέους

Ενδείξεις για μεγέθυνση του πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης

Αυτό συμβαίνει ακριβώς στη σύγχρονη κοινωνία, το ανδρικό πέος να είναι το πιο δημοφιλές όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Προκαλεί τεράστια συνομιλία, συγκίνηση, γελοιοποίηση, θαυμασμό και ούτω καθεξής.

Οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι το φυσιολογικό μήκος ενός άνδρα πέους όταν είναι όρθιο είναι μεταξύ 5 και 8 ίντσες. Πιθανώς πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά το μέγεθος του πέους ενός άνδρα σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο των ορμονών του φύλου στο σώμα του. Τούτου λεχθέντος, όσο περισσότερες ορμόνες, τόσο μεγαλύτερο είναι το πέος. Μια περίσσεια μπορεί να αναγκάσει το πέος να μεγαλώσει έως και 25-30 ίντσες. Με μειωμένα επίπεδα ορμονών ή συγγενή νόσο του ενδοκρινικού συστήματος, το πέος είναι μικρό - 12 έως 14 εκατοστά ή λιγότερο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μήκος του πέους είναι 16 έως 18 εκατοστά.

Η σύγχρονη ιατρική επιτρέπει τη χειρουργική επέκταση της ανδρικής ηλικίας. Τέτοιες επεμβάσεις είναι πραγματικά σκόπιμες μόνο όταν υπάρχει χαμηλό επίπεδο ορμονών φύλου στο σώμα και παρουσία μικροπενίου (στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας ιατρικός όρος) όταν το μέγεθος του γεννητικού οργάνου σε στυτική κατάσταση είναι 10 cm ή λιγότερο.

Ωστόσο, υπάρχει μια άποψη μεταξύ των ανδρών ότι όσο μεγαλύτερο είναι το πέος, τόσο καλύτερη είναι η στύση και τόσο πιο πιθανό είναι μια γυναίκα να είναι ικανοποιημένη κατά τη διάρκεια του σεξ. Βιάζουμε να σας απογοητεύσουμε, αλλά αυτό δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, η ικανότητα ευχαρίστησης του δίκαιου σεξ δεν εξαρτάται από το μέγεθος του πέους, όλα εξαρτώνται από τα άλλα ταλέντα, ικανότητες και δεξιότητες ενός άνδρα.

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Ακόμα κι αν το μέγεθος του πέους είναι εντός των ορίων των 12 έως 20 cm και θέλετε να το μεγεθύνετε για κάποιο λόγο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση.

  • αντλία κενού. Η κλασική έκδοση. Το κενό βοηθάει στη ροή του αίματος στο πέος. Στη συνέχεια, τσιμπήστε το γεννητικό όργανο με δακτύλιο για να μειώσετε τη ροή του αίματος. Τα μειονεκτήματα της συσκευής είναι προφανή: μόλις αφαιρέσετε το δαχτυλίδι, το πέος σίγουρα θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση αμέσως. Παρενέργειες: μώλωπες, βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία, αποστήματα, προσωρινή στυτική δυσλειτουργία.
  • Βάρη, ασκήσεις όλων των ειδών.Θυμηθείτε μια για πάντα ότι το πέος δεν είναι μυς όπως ο δικέφαλος, για παράδειγμα. Δεν μπορεί να ασκηθεί, να διογκωθεί ή κάτι τέτοιο. Ωστόσο, υπάρχουν μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εύκολο τέντωμα και επιμήκυνση του πέους. Αυτές οι μέθοδοι βασίζονται κυρίως στο τέντωμα με βάρη. Τέτοιες παρεμβάσεις χωρίς προηγούμενη χειρουργική επέμβαση μπορούν να σχίσουν τους συνδέσμους και τους ιστούς. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην πραγματοποιούνται τέτοιοι χειρισμοί και αμφισβητούν σοβαρά την αποτελεσματικότητά τους.
  • tablet, κρέμες και άλλες συσκευές.Παράλογο παράλογο. Τέτοια μέσα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαφημιστικό κόλπο για τους κατασκευαστές. Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις διόγκωσης του πέους με τη βοήθεια τέτοιων φαρμάκων και παραγόντων.

χειρουργική επέμβαση

Οι γιατροί λένε ότι η επέμβαση διεύρυνσης πέους δεν είναι η πιο δημοφιλής στην πλαστική χειρουργική αυτές τις μέρες. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τάσεις στην κοινωνία, αυτό είναι πιθανώς κατανοητό. Εξάλλου, οι κύριοι πελάτες των πλαστικών χειρουργών είναι ακόμα γυναίκες. Σύμφωνα με έναν από τους ειδικούς στον τομέα αυτό, η χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση του γεννητικού οργάνου έχει μεγάλη ζήτηση σε άνδρες ασθενείς. Επιπλέον, οι επεμβάσεις εκτελούνται όχι μόνο από άτομα που αποκλίνουν από τον κανόνα σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, αλλά και από άτομα για τα οποία ακόμη και 20 cm δεν αρκούν.

Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος σε αντίθεση με άλλες που πραγματοποιούνται επίσης. Όπως με κάθε χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν κίνδυνοι και η πιθανότητα οι προσδοκίες σας μετά τη διαδικασία να μην ταιριάζουν με τα πραγματικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν δύο τύποι χειρουργικής επέκτασης πέους:

  1. επέκταση πέους.Το πέος προσαρτάται στη λεκάνη με ειδικούς ιμάντες στήριξης (κορδόνια). Μέρος του οργάνου είναι κρυμμένο στο σώμα. Κόβοντας αυτούς τους συνδέσμους, μπορεί να δει κανείς περισσότερο από το πέος. Προκειμένου οι σύνδεσμοι να μην λιώσουν ξανά αμέσως, πρέπει να φορεθεί μια ειδική συσκευή για έξι μήνες, η οποία εκτελεί τη λειτουργία στάθμισης και τραβήγματος προς τα πίσω. Αυτή η συσκευή είναι γνωστή ως επέκταση. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, εκτείνεται στο αρσενικό γεννητικό όργανο, το οποίο οδηγεί σε αύξηση του αριθμού των κυττάρων στους ιστούς που το αποτελούν. Για ασθενείς που εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το εάν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους ή όχι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρέπει να φοράτε επέκταση για 6 ώρες κάθε μέρα, με διαλείμματα 15 λεπτών κάθε 2 ώρες (και να το φοράτε ενώ κοιμάστεαπαγορεύεται). Είναι πολύ δύσκολο να τοποθετήσετε μια τέτοια συσκευή σε σφιχτά ρούχα, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσετε έναν ενεργό τρόπο ζωής. Το να φοράτε επέκταση είναι γεμάτο με επιπλοκές όπως η παραφίωση. Μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση, πλήρη ανάρρωση και επιπλέον ασκήσεις, μπορείτε να επιτύχετε αύξηση του μεγέθους του πέους κατά 3-5 cm.
  2. Πάχυνση του πέους.Από την αρχή, αυτή η διαδικασία περιελάμβανε τη στοιχειώδη μεταμόσχευση λιπώδους ιστού από άλλα μέρη του σώματος του ασθενούς στον άξονα του πέους. Αυτό έκανε το μέλος πιο μαζικό. Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα σε αυτήν την επιλογή, καθώς ο λιπαρός ιστός απορροφάται μερικώς και το πέος γίνεται ανώμαλο. Η σύγχρονη τεχνική εκτέλεσης αρσενικών παχύνσεων περιλαμβάνει τη χρήση ενός αλλομοσχεύματος, ενός ιστού που έχει μεταμοσχευτεί από έναν γενετικά διαφορετικό οργανισμό.

Πόσο κοστίζει η επέκταση του πέους;

Η πλαστική χειρουργική επέκταση του πέους έχει αρκετά μεγάλο κόστος. Ένα τόσο μικρό εύρος τιμών σχετίζεται με τη χρήση διαφόρων τεχνικών. Η τιμή εξαρτάται επίσης από τον τύπο παρέμβασης (επιμήκυνση, πάχυνση).

Πιθανοί κίνδυνοι και επιπλοκές μετά τη λειτουργία

Πριν ξαπλώσετε στο τραπέζι λειτουργίας, πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Γενικά, η απόδοση ενός τέτοιου πλαστικού είναι 97, 5%. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, μόνο το 35% των ασθενών είναι πραγματικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, ενώ ένα άλλο 50% ψάχνει για νέους τρόπους μεγέθυνσης του πέους.

Οι επιπλοκές είναι ουλές, λοιμώξεις, αλλαγές στην κανονική γωνία στύσης, ανικανότητα και μειωμένη ευαισθησία.

Το αρσενικό πέος είναι ένα πολύ ευαίσθητο και ασυνήθιστο όργανο. Αξίζει να μεγαλώσετε ένα κανονικό πέος σε απίστευτα μεγέθη εάν κινδυνεύει η σεξουαλική και ψυχική σας υγεία;