Αντλία μεγέθυνσης πέους, οδηγίες χρήσης

πώς να χρησιμοποιήσετε μια αντλία μεγέθυνσης πέους

Η αντλία μεγέθυνσης πέους είναι μια άξια εναλλακτική λύση για χειρουργική επέμβαση και διάφορα χάπια! Τώρα είναι αρκετά δυνατό να διευρυνθεί το γεννητικό όργανο κατά αρκετά εκατοστά χωρίς τη βοήθεια γιατρών και δαπανηρών παρεμβάσεων. Πώς λειτουργεί η αντλία, τι είδους υπάρχουν, πώς χρησιμοποιείται αυτός ο προσομοιωτής και ποιοι περιορισμοί καθορίζουν οι κατασκευαστές της εφαρμογής;

Λειτουργίες για μεγέθυνση πέους

Η αντλία μεγέθυνσης πέους είναι μια συσκευή κενού με τη μορφή ενός εμβόλου από διαφανές πλαστικό και μια αντλία που χρησιμοποιεί ο χρήστης για να εκκενώσει τον αέρα από τη δεξαμενή και να δημιουργήσει την απαιτούμενη πίεση.

Για να στερεώσετε το πέος στη λάμπα, συνιστάται η χρήση ειδικού ελαστικού δακτυλίου σιλικόνης. Ο σχεδιασμός διαθέτει μαλακά μαξιλάρια λατέξ που παρέχουν άνεση και αποτρέπουν την πρόκληση βλάβης στο δέρμα.

Αυτό μοιάζει με συσκευές από γνωστούς κατασκευαστές, οι αντλίες που κατασκευάζονται στο σπίτι ενδέχεται να μην έχουν δακτύλιο ή ελαστικά στεγανοποιητικά.

Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι η δημιουργία υψηλής πίεσης στο έμβολο, το οποίο βελτιώνει τη ροή του αίματος στο σώμα του πέους και επεκτείνει το μήκος του. Οι τακτικές ασκήσεις αυξάνουν το πέος κατά δύο έως τρία εκατοστά, ανάλογα με τις αρχικές παραμέτρους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το προϊόν

Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της συσκευής:

 1. Αντλήστε τον αέρα έξω από τη δεξαμενή με ειδική αντλία ή λάμπα.
 2. Πλύνετε καλά το πέος και απλώστε ένα λιπαντικό στην επιφάνεια (μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακείο ή σεξουαλικό κατάστημα. Συνιστάται η χρήση λιπαντικών χωρίς διάφορα πρόσθετα, γεύσεις και χρώματα).
 3. η αρχή της αντλίας μεγέθυνσης του πέους
 4. Χρησιμοποιήστε τον αυνανισμό για να φέρετε το πέος σας σε όρθια κατάσταση (δεν πρέπει να φέρετε τον εαυτό σας σε οργασμό).
 5. Βάλτε τα γεννητικά όργανα στη φιάλη.
 6. Όταν είστε όρθιοι, τοποθετήστε το δακτύλιο συγκράτησης στο πέος σας.
 7. Αυξήστε σταδιακά την πίεση στο έμβολο με την αντλία και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας.
 8. Συνεχίστε τη διαδικασία για 5 λεπτά την πρώτη φορά, αυξάνοντας σταδιακά τον χρόνο σε μία συνεδρία σε 20 λεπτά.

Μην υπερβαίνετε το χρόνο της προπόνησης, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες και πρήξιμο στα γεννητικά όργανα, μικροτραύμα, που στη συνέχεια οδηγούν σε επιδείνωση της αποτελεσματικότητας. Εάν αισθανθείτε πόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης, σταματήστε τη διαδικασία.

Για να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης της αντλίας, ανατρέξτε στις οδηγίες προσομοιωτή του κατασκευαστή στα βίντεο εκπαίδευσης, εάν υπάρχουνΣυνιστάται να χρησιμοποιείτε τον προσομοιωτή καθημερινά για αρκετές εβδομάδες. Μόνο με τακτική χρήση θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές.

Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν

Σημειώστε τα ακόλουθα κριτήρια κατά την αγορά μιας συσκευής εκπαίδευσης:

 1. Αγοράστε τη συσκευή μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα που παρέχουν πιστοποιητικά για τα προϊόντα τους.
 2. Τα μεμονωμένα μέρη του προϊόντος πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ελαστικό λατέξ ή ιατρική σιλικόνη που δεν προκαλεί αλλεργίες σε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος.
 3. Η αντλία κενού για τη μεγέθυνση του πέους πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ασφαλή υλικά. Μην αγοράζετε γυάλινα αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό σε περίπτωση ζημιάς.
 4. Τα μοντέρνα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με στοιχεία που ρυθμίζουν το επίπεδο πίεσης, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία πιο αποτελεσματική.
 5. Μην υποτιμάτε το προϊόν, καθώς η υγεία σας εξαρτάται από την ποιότητά του.

Διαφορετικές κατασκευές

Τύποι αντλιών για μεγέθυνση του πέους

Επισημάνετε τα ακριβά μοντέλα νερού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά το μπάνιο σε χαλαρή κατάσταση. Αυτές είναι οι καλύτερες αντλίες που ξεχωρίζουν για την ευκολία χρήσης τους, την αντοχή στο νερό και την ικανότητα ρύθμισης του επιπέδου πίεσης.

Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρικές συσκευές που δημιουργούν αυτόματα κενό στην δεξαμενή όταν συνδέεστε στο δίκτυο.

Φθηνή εμφάνιση - χειροποίητη. Σε αυτήν την περίπτωση, αφαιρείτε τον αέρα μόνοι σας. Το κόστος του προσομοιωτή δεν είναι υψηλό, αλλά δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητά του.

Μπορώ να φτιάξω μια συσκευή μόνη μου;

Για λόγους ασφαλείας, δεν συνιστάται η χρήση σπιτικών συσκευών που μπορούν να βλάψουν τα σπηλαιώδη σώματα των γεννητικών οργάνων. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κάνετε μια αντλία για τη διεύρυνση του πέους με τα χέρια σας, συνιστάται να μην αποθηκεύσετε πρώτες ύλες.

Μια μεγάλη, ευρεία σύριγγα (διατίθεται σε φαρμακείο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύλινδρος. Είναι σημαντικό το εσωτερικό να είναι επίπεδο και χωρίς ζημιές. Μια λάμπα από ένα παλιό όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σφραγίδα για να διατηρηθεί το κενό στην σύριγγα.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια συσκευή;

Τα παρακάτω βήματα δημιουργίας είναι:

 1. Ανοίξτε μια μικρή οπή στο τέλος του κυλίνδρου.
 2. Τοποθετήστε τον πλαστικό σωλήνα με τον προσαρτημένο λαστιχένιο λαμπτήρα στο τέλος. Ο σωλήνας πρέπει να είναι κατασκευασμένος από ισχυρό, υψηλής πυκνότητας υλικό.
 3. Τοποθετήστε ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι γύρω από τις άκρες της σύριγγας για να προστατέψετε τα γεννητικά όργανα από τραυματισμό.
 4. Συνδέστε όλα τα στοιχεία με ένα στεγανωτικό. Το πάχος του στρώματος στεγανοποίησης πρέπει να είναι το ίδιο παντού.

Σημαντικό!Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή αμέσως μετά την κατασκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο λίγες ημέρες αφού στεγνώσει εντελώς το στεγανωτικό. Πριν από την άσκηση, σκουπίστε όλα τα μέρη της συσκευής με αντισηπτικό διάλυμα.

Πώς να συντηρείτε σωστά τη συσκευή

Εάν θέλετε η αντλία κενού μεγέθυνσης του πέους σας να διαρκέσει πολύ, ακολουθήστε τις οδηγίες για τη φροντίδα της συσκευής σας:

 1. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά, πλύνετε το καλά με ζεστό νερό και σαπουνόνερο, σκουπίστε το με μια πετσέτα ή χαρτοπετσέτες και αντιμετωπίστε το με αντισηπτικό (μπορείτε να τρίβετε τακτικά αλκοόλ για το σκοπό αυτό).
 2. Αγοράστε ένα λιπαντικό εκ των προτέρων χωρίς λιπαρά, λάδια, βαζελίνη και αρωματικά συστατικά. Το λιπαντικό μπορεί να βασίζεται σε νερό ή σε σιλικόνη. Τα προϊόντα κακής ποιότητας μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και να προκαλέσουν βλάβη σε μεμονωμένα στοιχεία.
 3. Πλύνετε καλά τη συσκευή με σαπούνι μετά από κάθε συνεδρία, διατηρήστε την στεγνή και μακριά από παιδιά.
 4. Χειριστείτε όλα τα στοιχεία με προσοχή και μην τα καταστρέψετε.
 5. Μην σκουπίζετε τη συσκευή με υπεροξείδιο του υδρογόνου, αλλά μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό για να το επεξεργαστείτε.

Αντενδείξεις για τη χρήση του

Με τη σωστή εκπαίδευση, το προϊόν είναι ασφαλές για τους άνδρες, αλλά υπάρχουν περιορισμοί όπου είναι καλύτερο να επιλέξετε μια άλλη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους:

 1. Μηχανική βλάβη και τραύμα στην ακροποσθία, μολυσματικές ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος (δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον παράγοντα σε αφροδίσια νοσήματα).
 2. Ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις διεργασίες στο οξύ και χρόνιο στάδιο.
 3. Σακχαρώδης διαβήτης.
 4. Νεφρική νόσος τελικού σταδίου.
 5. Διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος.
 6. τάση για θρόμβωση.

Η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από ανήλικα άτομα.

Πρέπει να συμβουλευτώ γιατρό πριν από τη διαδικασία;

Πριν αγοράσετε μια αντλία για μεγέθυνση πέους, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σχετικά με την καταλληλότητα και την παρουσία αντενδείξεων. Ο γιατρός θα εξετάσει το σώμα και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική συσκευή για εσάς. Ένας επαγγελματίας θα προτείνει τα λιπαντικά που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την άνεση και να αποφύγετε τραυματισμούς.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με ουρολόγο ή σεξολόγο για διαβούλευση.

Αξιολογήσεις συσκευών

πώς να μεγεθύνετε ένα στοιχείο με μια αντλία

Οι ανδρικές κριτικές για τις αντλίες είναι κυρίως θετικές. Οι ασθενείς παρατηρούν αύξηση στο πέος έως και 4 εκατοστά τόσο σε όρθια όσο και σε ήρεμη κατάσταση. Οι πρώτες βελτιώσεις θα είναι αισθητές μετά από περίπου 10 ημέρες τακτικής θεραπείας.

Οι κριτικές δείχνουν τον ανώδυνο χειρισμό και την απουσία δυσφορίας με προσεκτική χρήση και συμμόρφωση με όλες τις οδηγίες. Οι αρνητικές απόψεις σχετίζονται με την αγορά ή την κατασκευή συσκευής κακής ποιότητας, τη μη τήρηση των οδηγιών ή την αυξημένη ευαισθησία στα γεννητικά όργανα.

Μπορεί το προϊόν να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα

Για να επιτύχετε το αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση της συσκευής με άλλες μεθόδους μεγέθυνσης των γεννητικών οργάνων. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό φυτικό τζελ για τοπική χρήση που θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα οδηγήσει σε μικρές αλλαγές στο μέγεθος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιπαντικό.

Μια αντλία σε συνδυασμό με ένα κανονικό μασάζ είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για τη μεγέθυνση του γεννητικού οργάνου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Μια άλλη επιλογή είναι η λήψη συμπληρωμάτων για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Χρήσιμη υπόδειξη:Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας, δοκιμάστε μια συνεδρία μισή ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Παρενέργειες από τη χρήση του μηχανήματος

Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητες ενέργειες εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες:

 1. Κοκκίνισμα ή μπλε αποχρωματισμός του δέρματος και των βλεννογόνων.
 2. Οδυνηρές αισθήσεις που είναι απότομες, απότομες ή επώδυνες
 3. μώλωπες.
 4. αγγειακή βλάβη.
 5. Προσωρινή στυτική δυσλειτουργία.

Εάν εμφανιστούν αυτά τα σημάδια, σταματήστε να ασκείτε πίεση, αφαιρέστε προσεκτικά τα γεννητικά όργανα από το έμβολο και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Πλεονεκτήματα άρθρου

Τα σύγχρονα προϊόντα έχουν πολλά πλεονεκτήματα, δηλαδή:

 1. Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά που δεν προκαλούν αλλεργίες ή τραυματισμούς.
 2. Δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου πίεσης ανάλογα με το επίπεδο φυσικής κατάστασης.
 3. Εγγυημένη αλλαγή στο μέγεθος βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και αυξάνοντας την ελαστικότητα του Corpora Cavernosa.
 4. Ευκολία χρήσης και ταχύτητα (δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε διαδικασίες).
 5. Προσιτή τιμή για μια αντλία μεγέθυνσης πέους (το ακριβές κόστος εξαρτάται από το υλικό, τον κατασκευαστή και τις πρόσθετες δυνατότητες).
 6. Βολική αποθήκευση και διάρκεια ζωής.
 7. Συμβατότητα με όλα τα λίπη εκτός από εκείνα με λιπαρή υφή.

Πότε δεν μπορεί η αντλία να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Εάν το πέος και τα μικροπένια είναι καμπύλα (μέγεθος 2-3 εκατοστά), η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος θα επιλέξει τη βέλτιστη μέθοδο για τη μεγέθυνση του γεννητικού οργάνου.

Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην αρχή της κανονικότητας, δηλαδή, τα μαθήματα πρέπει να πραγματοποιούνται καθημερινά. Εάν παραλείψετε τις διαδικασίες, δεν θα δείτε το μέγεθος.

Έτσι, μια συσκευή με έμβολο πέους είναι ένα σύγχρονο ασφαλές εργαλείο, με το οποίο μπορούν να εξαλειφθούν τα ψυχολογικά σύμπλοκα και η επιθυμητή παράμετρος μπορεί να αλλάξει χωρίς δαπανηρές μεθόδους στη μακροχρόνια αποκατάσταση.