ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΗΣ: ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Όταν το πέος ενός άνδρα είναι μικρότερο από το μέσο όρο, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αμφιβολία, άγχος και ακόμη και κατάθλιψη. Επιπλέον, ο μύθος ότι είναι αδύνατο να ευχαριστήσει μια γυναίκα με μια μικρή ανδρική κατάσταση επιδεινώνει μόνο ένα βαθιά ψυχολογικό πρόβλημα σε ένα άτομο και γίνεται πηγή σοβαρών συμπλοκών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάνω από το 60% των ανδρών σκέφτηκαν τουλάχιστον μία φορά πώς να μεγεθύνουν το πέος τους στο σπίτι και τι μπορούν να κάνουν γι 'αυτό.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του αποτελέσματος του παράγοντα

Οι άνδρες πρέπει να θυμούνται ότι δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας για το μήκος των γεννητικών οργάνων και αυτός ο δείκτης καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα γενετικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Εάν το μήκος του πέους είναι μικρότερο από 8 cm όταν διεγείρεται, αυτό θεωρείται απόκλιση από τον κανόνα

Σεβαστή

Οι περισσότερες αλλαγές στο μήκος του πέους στοχεύουν στην αύξηση της ροής του αίματος προς το πέος και στην εμφάνιση του μεγαλύτερου. Μερικά από αυτά προάγουν επίσης τη στύση και προωθούν την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία του ανθρώπου.

Επισκόπηση των πιο δημοφιλών εργαλείων και τεχνικών

Πριν από τη μεγέθυνση του πέους του, συνιστάται σε έναν άντρα να εξοικειωθεί με τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές:

 • αντλία κενού. Αυτή η συσκευή δημιουργεί ένα κενό που αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, διευρύνοντας έτσι το πέος. Η αντλία κενού είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το πέος σε κύλινδρο και αντλήστε τον αέρα.
 • Χρησιμοποιήστε ένα προσαρμοσμένο δαχτυλίδι. Θα πρέπει να φοριέται στη βάση του πέους όταν ξυπνά. Η μέθοδος θα διευρύνει σημαντικά το πέος και θα αυξήσει το χρόνο της σεξουαλικής επαφής. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μόλις αφαιρεθεί ο δακτύλιος, το πέος θα είναι το ίδιο. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι ο δακτύλιος δεν μπορεί να φορεθεί για περισσότερο από 30 λεπτά, διαφορετικά θα προκύψουν σοβαρές συνέπειες για το άτομο.
 • Μεγέθυνση πέους με μπέικιν πάουντερ. Αυτή είναι μια μακροχρόνια λαϊκή μέθοδος που βοηθά στην προώθηση της ανάπτυξης του πέους. Εάν γίνει σωστά, είναι εντελώς ακίνδυνο.

Για να μεγεθύνετε το πέος σας και ταυτόχρονα να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας, οι γιατροί συστήνουν να αποφύγετε κάποιες μεθόδους που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές σε ένα άτομο. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να έχετε λιγότερα αποτελέσματα παρά να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

χάπια

Η χρήση διαφόρων συμπληρωμάτων διατροφής και άλλων μέτρων που δεν έχουν δοκιμαστεί μπορεί να οδηγήσει σε ορμονικές διαταραχές στον άνθρωπο, καθώς και σε ορισμένες διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος. Ως εκ τούτου, η ανεξέλεγκτη στοματική θεραπεία χωρίς ιατρική συνταγή θεωρείται ανεπιθύμητη για την πρακτική.

Κρεμαστά φορτία

Η μέθοδος ανάρτησης των βαρών υπόσχεται να αυξήσει τον ανδρικό. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι βλάπτει την επένδυση του πέους, ενώ η στύση μπορεί να προκαλέσει οίδημα, ουλές και καμπυλότητα του πέους. Αυτά τα αποτελέσματα είναι μη αναστρέψιμα, οπότε η ανάρτηση βάρους είναι κακή ιδέα για τη διεύρυνση του πέους.

Διεύρυνση πέους: χειρουργική επέμβαση, αποτελεσματικότητα μασάζ και καλύτερες ασκήσεις

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Οι πιο αποτελεσματικές και ταυτόχρονα ασφαλέστερες μέθοδοι αλλαγής του μεγέθους του πέους είναι μασάζ, ειδικές ασκήσεις και jelqing.

Διάφορες λαϊκές θεραπείες, αφέψημα φαρμακευτικών βοτάνων ή εγχύσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για τη μεγέθυνση του πέους.

Μασάζ

Για να κάνετε μασάζ στα γεννητικά όργανα, πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε λάδι μασάζ. Αυτό ενυδατώνει το δέρμα και αποτρέπει βλάβες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πρέπει να ξεκινήσετε το μασάζ τραβώντας το κεφάλι του πέους. Μετά από αυτό θα πρέπει να μείνετε λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε μασάζ στο όργανο σε όλο το μήκος του. Συνιστάται να επαναλαμβάνετε αυτήν τη διαδικασία καθημερινά, προσπαθώντας να μην την τραυματίσετε αλλά να την τεντώσετε.

Jelqing

Η μέθοδος jelqing βασίζεται σε τακτική ζύμωμα και τράβηγμα του πέους. Η διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει σταδιακά να αυξηθεί σε 30 λεπτά. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το όργανο πρέπει να τρίβεται έτσι ώστε να μην επιτευχθεί οργασμός. Εάν κάποιος πιστεύει ότι μια κυκλοφορία έρχεται σύντομα, αυτή η στιγμή πρέπει να καθυστερήσει σκόπιμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, η διεύρυνση του πέους συμβαίνει λόγω του στρες στο όργανο. Ένας άντρας πρέπει να ενεργεί πολύ προσεκτικά ώστε να μην προκαλεί τραυματισμό.

Ασκήσεις

Η χρήση ασκήσεων μεγέθυνσης πέους είναι μια από τις πιο ευεργετικές τεχνικές.

Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι ακόλουθες ασκήσεις:

 • Λιπάνετε το πέος με λάδι, πιάστε το στη βάση με τον αντίχειρα και το δείκτη σας. Τεντώστε αργά το δέρμα.
 • Επιστρέψτε σταδιακά στη βάση του πέους και μετά κατεβείτε στο κεφάλι και σηκώστε τη λαβή.
 • Πιάστε το πέος στη βάση του κεφαλιού. Τεντώστε το μέχρι να αισθανθείτε άβολα.

Η τροποποίηση του πέους Kegel βοηθά επίσης πολύ.

Λήψη ζωμών και εγχύσεων

Ο άνθρωπος μπορεί να διευρύνει το πέος του στο σπίτι χάρη στη χρήση ειδικών βοτάνων. Οι καλύτερες συνταγές για αυτό είναι:

 • Ginseng. Θεωρείται ένα ισχυρό αφροδισιακό που εμπνέει πάθος στους άνδρες. Θα πρέπει να πίνεται 30 σταγόνες την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας πρέπει να είναι μεγάλη.
 • Ντουμπρόβνικ. Χρησιμοποιείται καλύτερα με τη μορφή έγχυσης: πάρτε ένα ποτήρι βραστό νερό για 5 κουταλιές της σούπας βότανα. Πίνετε το τελικό προϊόν σε 2-3 κουτιά.
 • St. John's Wort. Επηρεάζει τη μικρή ροή του πυελικού αίματος και επίσης αυξάνει την αποτελεσματικότητά του. Το St. John's wort πρέπει να χρησιμοποιείται ως έγχυση: πάρτε 2 φλιτζάνια βραστό νερό σε ένα κουτάλι βότανα.
 • Αλόη. Ανακατέψτε μια κουταλιά χυμό από αυτό το φυτό με μέλι. Πάρτε τρεις φορές την ημέρα.
 • Θάλασσα buckthorn. Με χαμηλή δραστικότητα, ο χυμός ιπποφαές πρέπει να αναμιγνύεται με μούμια και να λαμβάνεται καθημερινά σε ένα κουτάλι.

Χρησιμοποιήστε μπέικιν πάουντερ

Η σόδα περιέχει όξινο ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο έχει επίδραση στην αραίωση του αίματος. Η διόγκωση του πέους παρατηρείται επειδή το αίμα, όταν υγροποιείται, ρέει καλύτερα στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος.

Υπάρχουν δύο τρόποι χρήσης της σόδας για το σκοπό αυτό:

 • Λιπάνετε το πέος με φυτικό λάδι. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μαγειρική σόδα στο δέρμα. Τρίψτε το καλά.
 • Πάρτε μια κουταλιά σόδα ψησίματος και ανακατεύετε σε 1 λίτρο νερό. Εφαρμόστε μια λύση για την εκτέλεση λουτρών. Η διάρκεια της διαδικασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά.

Λειτουργία για αύξηση

Σήμερα, η ανδρική ικανότητα μπορεί να αυξηθεί μέσω διαφόρων λειτουργιών. Τα πιο αποτελεσματικά είναι το πλαστικό του frenum, η εκτομή της υπερ-κυβικής περιοχής των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος και η τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων που κάνουν το όργανο παχύτερο.

Επιπλέον, η λιπόλυση, η οποία βασίζεται στην εισαγωγή του δικού της λιπώδους ιστού στο σώμα του πέους, ασκείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Πριν από οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, συνιστάται σε έναν άντρα να σκεφτεί προσεκτικά, καθώς είναι μια μάλλον σοβαρή διαδικασία που μπορεί να έχει μια σειρά από αρνητικές συνέπειες με τη μορφή οιδήματος, πόνου και σεξουαλικής δυσλειτουργίας.