ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΛΟΥ ΜΕ ΜΑΣΑΖ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν κάθε σύγχρονος άντρας θέλει να μεγεθύνει το πέος του. Και αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν, γιατί κάθε νεαρός άνδρας θέλει να φαίνεται αξιοπρεπής στα μάτια του συντρόφου του. Και ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το πέος είναι εντυπωσιακά μεγάλο, μερικές επιπλέον ίντσες δεν θα είναι περιττές.

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές κρέμες, αλοιφές και χάπια που υπόσχονται να κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο, αλλά πολλά από αυτά είναι απλά "ψεύτικα" και μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν σε προβλήματα στύσης. Για να αποφευχθεί αυτό, συνιστάται να δώσετε προσοχή σε μια μέθοδο όπως το μασάζ για τη διεύρυνση του πέους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του μασάζ για τη διεύρυνση του πέους

πώς να μεγεθύνετε το πέος με μασάζ

Όταν ρωτήθηκε πώς μπορεί να διευρυνθεί το πέος με τη βοήθεια ειδικού μασάζ, οι περισσότεροι άντρες δεν ελπίζουν ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητά του. Κατά κανόνα, ωστόσο, αναγνωρίζουν το λάθος τους γρήγορα καθώς η σωστή τεχνική μασάζ για τη διεύρυνση του πέους δείχνει το αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν.

Εκτός από τη μεγέθυνση του πέους, η τεχνική μασάζ προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα:

  • Το μασάζ πέους μπορεί να γίνει στο σπίτι.
  • Η διεύρυνση του γεννητικού οργάνου μέσω μασάζ δεν απαιτεί οικονομική επένδυση.
  • Μασάζ στο πέος όχι μόνο διορθώνετε το μέγεθός του, αλλά έχετε επίσης θετική επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.
  • Εάν ακολουθείτε αυστηρά τη σωστή τεχνική μασάζ, τότε τέτοια μέτρα είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία των ανδρών.

Ταυτόχρονα, εκτός από τα πλεονεκτήματα, το μασάζ για τη διεύρυνση του πέους έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: χαμηλή απόδοση. Ανάλογα με τον τύπο της τεχνικής μεγέθυνσης του πέους, το μήκος μπορεί να αλλάξει μόνο κατά ένα έως δύο εκατοστά.

Προετοιμασία για το μασάζ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε για αυτό πριν αναρωτηθείτε πώς να κάνετε σωστό μασάζ για μεγέθυνση πέους.

Ενδιαφέρουσα στιγμή!Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι μια καλή διάθεση. Μην ξεκινάτε κινήσεις μασάζ σε ένταση ή νευρική κατάσταση.

πώς να προετοιμαστείτε για ένα μασάζ διεύρυνσης πέους

Πριν ξεκινήσετε το μασάζ, συνιστάται να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και μετά τρίψτε την περιοχή της βουβωνικής περιοχής με στεγνή πετσέτα. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας αποσπούν την προσοχή ενώ κάνετε μασάζ. Για απόλυτη χαλάρωση, προτείνουμε να παίζετε χαλαρωτική μουσική.

Πρώτα απ 'όλα, το σεξουαλικό όργανο πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση ενθουσιασμού. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πιάσετε το κεφάλι και να το πιέσετε δυνατά, αλλά ταυτόχρονα να υπολογίσετε τη δύναμη, ώστε να μην υπάρχει δυσφορία ή πόνος. Στη συνέχεια, το πέος πρέπει να τεντωθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό γίνεται πολύ προσεκτικά έως ότου εμφανιστούν συμπτώματα. Πρέπει να συνηθίσετε σε αυτήν την κατάσταση, όταν ο πόνος υποχωρήσει, μπορείτε να τραβήξετε το πέος λίγο περισσότερο.

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε ήδη να αρχίσετε να εκτελείτε την προεπιλεγμένη τεχνική μεγέθυνσης του πέους.

Προκειμένου το μασάζ να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μην επηρεάσει την υγεία των ανδρών, θα πρέπει να ξεκινήσει όταν η στύση δεν υπερβαίνει το 70%. Απαγορεύεται αυστηρά το μασάζ όταν η στύση είναι πλήρης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ως αποτέλεσμα της χειροκίνητης έκθεσης στο πέος, ρέει αρκετά μεγάλη ποσότητα αίματος. Και σε μια τέτοια κατάσταση η δυσφορία και ο πόνος αυξάνονται.

Αυτο-μασάζ για μεγέθυνση πέους

Εκτός από το ερώτημα εάν είναι δυνατόν να διευρυνθεί το πέος μέσω μασάζ, οι άντρες ενδιαφέρονται πάντα για το πώς μπορεί να γίνει χωρίς οικονομικά μέσα. Ένας από τους πιο δημοφιλείς και φθηνότερους τύπους τριψίματος που μπορεί να γίνει στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια κάποιου άλλου είναι το αυτο-μασάζ. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί, γι 'αυτό συνιστάται να κάνετε μασάζ καθημερινά.

Αυτο-μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Πρώτα, βυθίστε ένα μικρό κομμάτι μαλακού υφάσματος (πετσέτα) σε ζεστό νερό και στη συνέχεια τυλίξτε το γύρω από το πέος σας για λίγα λεπτά (αρκούν δύο έως τρία λεπτά). Αυτό προάγει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια, το πέος σκουπίζεται απαλά με στεγνή πετσέτα.

Σημαντικό!Παρεμπιπτόντως, η χρήση μιας ειδικής κρέμας βοηθά στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του πέους.

Στη συνέχεια εκτελούνται τα ακόλουθα:

  1. Το χαλαρό γεννητικό όργανο σφίγγεται σταθερά με το δεξί χέρι και απομακρύνεται από εσάς. Οι ενέργειες πρέπει να εκτελούνται για λίγα λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά τη στεγανότητα. Πάρτε λίγα λεπτά μακριά.
  2. Το πέος σφίγγεται σε μια γροθιά και πραγματοποιούνται κυκλικές κινήσεις μασάζ. Η δράση πραγματοποιείται είκοσι φορές.
  3. Το μέλος είναι σφιγμένο σε γροθιά και μυτερά δεξιά, αριστερά, κάτω και πάνω. Υπάρχει μια μικρή παύση.
  4. Όλο το μήκος του πέους είναι τσαλακωμένο (τουλάχιστον δέκα φορές).

Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες που λάβατε, τώρα ξέρετε πώς να μεγεθύνετε ένα μέλος στο σπίτι μέσω μασάζ.

Ταϊλανδέζικο μασάζ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ για μεγέθυνση πέους είναι πολύ δημοφιλές σήμερα. Για να το κάνετε σύμφωνα με όλους τους κανόνες, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τη φίλη σας (που γίνεται στο σπίτι) ή με μια ειδική αίθουσα μασάζ.

Αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει όχι μόνο να αλλάξετε το μέγεθος του πέους, αλλά και να επηρεάσετε το γεγονός ότι ο αριθμός των βλαβών οργασμών αυξάνεται σημαντικά και η στύση αυξάνεται.

Ταϊλανδέζικο μασάζ διεύρυνσης ουράς

Πριν ξεκινήσετε ένα μασάζ που θα διευρύνει το πέος με αυτήν την τεχνική, συνιστάται ο άντρας να ζεσταθεί ελαφρώς κάνοντας μασάζ στο λαιμό, τους ώμους, το στήθος και τα πόδια. Μετά πηγαίνετε στους γλουτούς, θα πρέπει να κάνετε μασάζ δυνατά και αργά. Συνιστάται να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στον πρωκτό του άνδρα. Πηγαίνετε στην αφή, στις ωοθήκες, εδώ πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο σε έναν άνδρα.

Στη συνέχεια, ο άντρας πρέπει να βρίσκεται σε στάση ντόγκι και η γυναίκα πρέπει να αρχίσει να χαϊδεύει το πέος του από το κεφάλι.

Άλλες δημοφιλείς τεχνικές μασάζ

Πολλοί νέοι αναρωτιούνται πώς να μεγεθύνουν το πέος τους μέσω μασάζ, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι πρέπει επίσης να επιλέξουν τη σωστή τεχνική. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να εξετάσετε ποιο μασάζ αύξησης είναι κατάλληλο για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς πειράματα.

Μεταξύ των πιο αποτελεσματικών τεχνικών αυτού του τύπου μασάζ είναι οι ακόλουθες:

  • Ξηρά μέθοδος.Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στο σπίτι χωρίς λίπανση. Το πέος πιάνεται από τη βάση του αντίχειρα και του δείκτη και στη συνέχεια τραβιέται έντονα προς τα κάτω και προς τα έξω. Όλες οι κινήσεις πραγματοποιούνται πολύ αργά.
  • Τάο.Σίγουρα κάθε άντρας που τουλάχιστον μία φορά ενδιαφερόταν για το πώς να μεγεθύνετε ένα πέος με μασάζ έχει ακούσει αυτήν την τεχνολογία. Η ουσία έχει ως εξής: πιέστε σταθερά το κεφάλι του πέους με τα δάχτυλά σας, παρακολουθώντας συνεχώς την πίεση. Στη συνέχεια, το πέος τραβιέται από τη βάση προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

Τώρα που έχετε εξοικειωθεί με όλες τις παραπάνω μεθόδους, τώρα γνωρίζετε ακριβώς πώς να κάνετε μασάζ για τη διεύρυνση του πέους.