Πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες και μεθόδους: τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το μήκος και το πάχος του πέους. Αλλά δεν επιλέγουν όλοι ακριβή και απρόβλεπτη χειρουργική επέμβαση για να αυξήσουν την ανδρική αξιοπρέπεια.

Εάν δεν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές μεθόδους. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητά τους, καθώς υπάρχουν πολλές θετικές και εξαιρετικά αρνητικές κριτικές. Δούλεψε για μερικούς άντρες και όχι για άλλους.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους είναι αφέψημα και εγχύσεις φαρμακευτικών βοτάνων. Επικεντρώνονται στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, στην αύξηση της ισχύος και στη βελτίωση της στύσης. Με φυσιολογική κυκλοφορία αίματος, διαφορετικές μονάδες προπόνησης - jelqing και άντληση - επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα

Είναι επίσης δυνατό να μεγεθύνετε το πέος; Πώς να προετοιμάσετε κρέμες ή αλοιφές στο σπίτι που προάγουν την επιταχυνόμενη ανάπτυξη του πέους; Ας σκεφτούμε λοιπόν πώς να χρησιμοποιήσετε λαϊκές θεραπείες για να μεγεθύνετε το πέος και βοηθούν πραγματικά στο αποτέλεσμα που θέλετε;

Διεύρυνση πέους με φαρμακευτικά φυτά

Είναι δυνατό να αυξηθεί το μήκος και το πάχος του πέους με τη βοήθεια φαρμακευτικών φυτών. Στη βάση τους, τα αφέψημα και οι εγχύσεις προετοιμάζονται για εσωτερική κατανάλωση. Το Ginkgo biloba είναι ένα μοναδικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στον ιατρικό τομέα. Τα φάρμακα που βασίζονται στο συστατικό αυξάνουν την ευαισθησία του πέους και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα φυτό στην καθαρή του μορφή, ωστόσο, με την προσθήκη του ginkgo biloba, πολλά συμπληρώματα διατροφής πωλούνται για φυσική χρήση. Η σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής περιέχει επιπλέον βιταμίνες και μέταλλα, γεγονός που αυξάνει τη ζωτικότητα.

Το Ginseng είναι ένα φυτό που βελτιώνει τη στυτική λειτουργία και έχει αφροδισιακές ιδιότητες. εξασφαλίζει την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος. Για να μεγεθύνετε το πέος, πιείτε έγχυση.

Συνταγή:

 • Ρίξτε 20 g θρυμματισμένης ρίζας ginseng σε 200 ml αλκοόλης.
 • Επιμείνετε 7 ημέρες.
 • Πάρτε 20 σταγόνες κάθε φορά, δύο φορές την ημέρα.
 • Πίνετε μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Οι λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους περιλαμβάνουν το φυτό που ονομάζεται θυμάρι. Βοηθά στην επιτάχυνση της φυσικής ανάπτυξης του πέους. Το τσάι από βότανα παρασκευάζεται στη βάση του. Ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο βότανο χύνεται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Επιμείνετε 10 λεπτά. Πίνετε 250 ml δύο φορές την ημέρα. Η απόδειξη λαμβάνει χώρα εντός 4 μηνών.

Το σκόρδο είναι ένα φυσικό αφροδισιακό. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι η έγχυση σκόρδου λειτουργεί σαν χάπι Viagra. Ένα ψιλοκομμένο γαρίφαλο σκόρδου προστίθεται σε 200 ml αλκοόλης. Επιμονή 3 ημερών. Πίνετε 15 σταγόνες υγρού καύσης τρεις φορές την ημέρα. Θεραπεία - από 3 μήνες.

Αντικειμενικά, τα φαρμακευτικά βότανα είναι πραγματικά ικανά να αυξήσουν τη δραστικότητα, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του σεξ. Ωστόσο, είναι απίθανο να αυξήσουν σημαντικά το μήκος του πέους.

Βαζελίνη για μεγέθυνση του πέους

Ίσως η παλαιότερη "παλιομοδίτικη" μέθοδος χρησιμοποιεί βαζελίνη για μεγέθυνση του πέους. Η ουσία είναι απλή - το βαζελίνη εγχύεται κάτω από το δέρμα του αναπαραγωγικού οργάνου, το οποίο επιτρέπει την αύξηση του πάχους του. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι. Στο πλαίσιο αυτής της μεθόδου, ο φαλλός μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας.

Το πέος στερεώνεται στη βάση. Στη συνέχεια, το βαζελίνη εγχύεται κάτω από το δέρμα του πέους με μια σύριγγα. Μετά τη διαδικασία, το δέρμα αντιμετωπίζεται με αντισηπτικό διάλυμα. Το βαζελίνη εγχύεται προσεκτικά επειδή η ουσία δεν κατανέμεται ομοιόμορφα. Με τη σωστή προσέγγιση, ο φαλλός μπορεί να διευρυνθεί σε 15 λεπτά.

Αυτή η τεχνική είναι δύσκολο να εφαρμοστεί εάν ένα άτομο δεν έχει ιατρική εκπαίδευση. Εάν επισκεφθείτε έναν γιατρό, θα αρνηθεί τέτοιου είδους χειρισμούς. Η μέθοδος είναι μη ασφαλής και γεμάτη με διάφορες επιπλοκές.

Η προσωπική κατανάλωση βαζελίνη μπορεί να οδηγήσει στις ακόλουθες αρνητικές συνέπειες:

 1. Η ουσία συσσωρεύεται άνισα κάτω από το δέρμα, γεγονός που κάνει το πέος να φαίνεται αφύσικο.
 2. Κατά τον χειρισμό, μπορεί να εισαχθεί λοίμωξη, καθώς το βαζελίνη δεν είναι αποστειρωμένη ουσία. Η λοίμωξη, με τη σειρά της, οδηγεί σε φλεγμονή και άλλες επιπλοκές.
 3. Αλλεργική αντίδραση.

Η εισαγωγή πετρελαίου ζελέ στο πέος είναι μια αποτελεσματική μέθοδος. Αλλά η πιθανή ζημιά υπερτερεί του αναμενόμενου αποτελέσματος. Αυτός ο χειρισμός είναι μια άμεση οδός προς την ανικανότητα.

Παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Δεν υπάρχουν μαγικά φάρμακα που μπορούν να μεγεθύνουν το πέος. Ως εκ τούτου, οι άνδρες είναι έτοιμοι να πειραματιστούν για να επιτύχουν ανάπτυξη πέους. Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι η χρήση μαγειρικής σόδας. Χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους: λαμβάνεται από το στόμα, κάνει λουτρά και λουτρά, προετοιμάζει αλοιφές.

Όταν το όξινο ανθρακικό νάτριο έρχεται σε επαφή με το δέρμα του πέους, παρατηρείται ερεθιστικό αποτέλεσμα που οδηγεί στη ροή του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του τεντώματος του πέους. Ως μονοθεραπεία, η σόδα δεν θα λειτουργήσει, ο φαλλός δεν θα βοηθήσει στη διεύρυνσή της.

Μια αλοιφή προετοιμάζεται για μασάζ στο πέος. Πάρτε μια κουταλιά της σούπας όξινο ανθρακικό νάτριο και φυσικό μέλι. Ζυμώνουμε καλά και μετά το μείγμα εφαρμόζεται στο πέος. Κάντε μασάζ για 5-10 λεπτά. Αυτή η πιθανότητα αύξησης μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες:

 • Αλλεργία;
 • Γρατσουνιές, πληγές;
 • Επώδυνες αισθήσεις.

Στα φόρουμ του NUPers - υποστηρικτές της φυσικής διεύρυνσης του πέους, είναι δημοφιλής μια συνταγή για σπιτική κρέμα με βάση τους βδέλλες. Η προετοιμασία της αλοιφής είναι απλή.

Πρώτα πρέπει να στεγνώσετε τις βδέλλες. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο φαρμακείο. Στη συνέχεια, τα αποξηραμένα σκουλήκια - 100 g αλέθονται σε κατάσταση σκόνης. Χύνονται με λιωμένο βούτυρο ή λίπος προβάτου.

Η τελική κρέμα βδέλλα πρέπει να τρίβεται καθημερινά λίγο πριν πάτε για ύπνο.

Άλλοι τρόποι αύξησης της αξιοπρέπειας των ανδρών

μικρό και διευρυμένο πέος χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των λαχανικών

Φυσικά, η κρέμα βδέλλας είναι μια άσχημη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους. Αλλά ακόμη και μια τέτοια συνταγή έχει τους δικούς της υποστηρικτές που υποστηρίζουν ότι η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά. Είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε, καθώς η ανάπτυξη του φαλλού είναι ατομική για κάθε μία. Εάν συνδυάσετε την κρέμα με άλλες μεθόδους, είναι πολύ πιθανό να αυξήσετε το μήκος και το πάχος του πέους.

Το κρεμαστό φορτίο είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που χρησιμοποιήθηκε πριν από εκατοντάδες χρόνια. Αν οι άντρες κρεμούσαν πέτρες στο πέος, τώρα έχουν βρει κάτι άλλο - συνδέουν βάρη διαφορετικών βαρών. Ξεκινάτε με ένα μικρό βάρος, αυξάνοντας σταδιακά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το επισυνάψετε. Τις περισσότερες φορές, ένα σχοινί ή επίδεσμος συνδέεται στο άκρο στη βάση του οργάνου με ένα άγκιστρο. Στο άγκιστρο προστίθεται ένα φορτίο συγκεκριμένης μάζας. Πρέπει να ξεκινάτε πάντα μικρά, επειδή η υπερβολική ένταση μπορεί να προκαλέσει το σχίσιμο των συνδέσμων του πέους, το οποίο δεν σχετίζεται μόνο με τον πόνο αλλά και με την επιδείνωση της στυτικής λειτουργίας.

Για να κάνετε το πέος πιο παχύ, χρησιμοποιήστε μια αντλία κενού. Η συσκευή δεν μπορεί να αποδοθεί σε λαϊκές μεθόδους, αλλά βοηθά πραγματικά στην αύξηση του πάχους του πέους. Για να έχετε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, πρέπει να εκπαιδεύσετε το φαλλό για τουλάχιστον 3 μήνες.

Παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης του φαλλού:

 1. Μελισσοθεραπεία. Πιστεύεται ότι το δηλητήριο της μέλισσας προάγει την ενεργό ανάπτυξη του πέους.
 2. Χειροκίνητο τέντωμα του πέους.
 3. Μεγέθυνση με ηλεκτρική σκούπα. Μια εξαιρετικά επικίνδυνη και αναποτελεσματική μέθοδος.

Ως εναλλακτική λύση στις μεθόδους που περιγράφονται, μπορείτε να δοκιμάσετε την αυτο-ύπνωση. Αυτή η επιλογή δεν απαιτεί καμία προσπάθεια ή επένδυση κεφαλαίων. Υπάρχει μια άποψη ότι όλες οι σκέψεις είναι υλικές. Εάν πιστεύετε ότι ένας άντρας έχει μεγάλο πέος, τότε θα είναι. Ο χειρισμός δεν είναι δύσκολος: ένας άντρας κάθεται σε μια καρέκλα ή ξαπλώνει στο κρεβάτι, κλείνει τα μάτια του και προσπαθεί να χαλαρώσει. Πρέπει να κάνετε γυμναστική 5 λεπτών με βαθιές αναπνοές και αργές εκπνοές.

Τότε πρέπει να φανταστείτε ότι ο φαλλός είναι μεγάλος, δυνατός και προεξέχει. Όσο πιο καθαρή είναι η εικόνα, τόσο πιο ενεργά αντιδρά ο οργανισμός σε αυτήν. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να διαλογιστείτε για 5-7 λεπτά για αρκετούς μήνες. Λένε ότι αυτή η μέθοδος βοηθά να έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική ζωή. Αυτό είναι εφικτό επειδή ο διαλογισμός εξουδετερώνει τα αποτελέσματα του στρες και της νευρικής έντασης, γεγονός που βελτιώνει την ανύψωση.

Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς τρόποι που υπόσχονται να αυξήσουν το μέγεθος του πέους. Αλλά αν λειτουργούν είναι μια άλλη ερώτηση. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια πιο παραδοσιακή επιλογή για τη διεύρυνση του πέους, καθώς οι λαϊκές θεραπείες είναι γεμάτες όχι μόνο με κακά αποτελέσματα, αλλά και με διάφορες επιπλοκές.