Πώς να αυξήσετε το πάχος του πέους: Αυξήστε το πάχος του πέους

Συχνά ψυχικά συμπλέγματα, προβλήματα στη σεξουαλική και ιδιωτική ζωή, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αμφιβολία για τον εαυτό οφείλονται στο μέγεθος του πέους.

Με βάση μια κοινωνιολογική έρευνα, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι περισσότερο από το 50% των ανδρών είναι δυσαρεστημένοι με τη διάμετρο του πέους τους.

Κατά κανόνα, σκέφτονται σωστά, εάν μια γυναίκα δεν επικεντρώνεται πολύ στο μήκος του πέους, σίγουρα θα προσέχει το πάχος. Συχνά συμβαίνει ότι η δυσαρέσκεια του συντρόφου στο κρεβάτι έγκειται στους λόγους για ένα πολύ λεπτό πέος.

Μασάζ γεννητικών οργάνων

Μασάζ προστάτη για αύξηση του πάχους του πέους

Η πιο κοινή και ευκολότερη μέθοδος διεύρυνσης του πέους είναι το μασάζ. Αυτή η πρακτική διεύρυνσης πέους βασίζεται στις παλαιότερες τεχνικές που έχουν φτάσει στην εποχή μας.

Πολλοί ιατροί ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι τέτοιες τεχνικές όχι μόνο παράγουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα, αλλά βοηθούν επίσης να διατηρηθούν τα αποτελέσματα για πάντα. Ένα σημαντικό όφελος είναι ότι το μασάζ μπορεί να γίνει στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και τεχνικές μασάζ που θα δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν έχουν παρενέργειες, δεν έχουν αντενδείξεις, αλλά ταυτόχρονα βοηθούν στην ενίσχυση των ανδρικών λειτουργιών.

Κατά κανόνα, η διεύρυνση του πέους συμβαίνει ταχύτερα όταν ασκούνται ασκήσεις με στύση. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά και προσεκτικά για να μην προκαλέσουν βλάβη.

Άσκηση για αύξηση του πάχους:

 • Προθέρμανση του φαλλού, γεγονός που του δίνει μεγαλύτερη ελαστικότητα.
 • Στη συνέχεια, εφαρμόζεται λιπαντικό στο πέος.
 • Μπορείτε να επιτύχετε μια όρθια κατάσταση πιέζοντας και χαϊδεύοντας το πέος.
 • Όταν φτάσετε στο 100%, το ένα χέρι πιέζει τη βάση του πέους και το άλλο τραβάει το κεφάλι, αρκεί να κρατήσετε για 1 λεπτό.
 • Στο τέλος του χρόνου, ξεκουραστείτε για ένα λεπτό, επαναλάβετε 5 φορές με διακοπές.

Για αρχάριους, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τις ασκήσεις με ελαφρύ φορτίο και να αυξήσετε σταδιακά την ένταση. Όταν εμφανίζεται πόνος, πρέπει να μειώσετε την πίεση στο πέος.

Χάρη σε μια τόσο απλή άσκηση που διατηρεί τη ροή του αίματος στο πέος, ο στυτικός ιστός διευρύνεται, προκαλώντας τη διεύρυνση του πέους.

Μπορείτε να βρείτε διάφορες φωτογραφίες, βίντεο και κριτικές αυτής της τεχνολογίας στο Διαδίκτυο. Πολλοί άνδρες μαρτυρούν ότι η μέθοδος στο σπίτι δίνει σημαντικά και υψηλά αποτελέσματα, αλλά δεν αξίζει να μείνουμε μόνο σε μία άσκηση.

Στη συντριπτική πλειοψηφία, καθένας από τους άντρες συμπλήρωσε αυτή την άσκηση με ένα ειδικό φάρμακο φτιαγμένο από φυσικά και αποτελεσματικά συστατικά.

Το τζελ μεγέθυνσης πέους εφαρμόζεται στο πέος δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί μετά την προπόνηση και το βράδυ μετά την προπόνηση. Με έναν τακτικό συνδυασμό ασκήσεων και τζελ, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 1. Υπάρχει αύξηση στο μήκος και το πάχος του πέους.
 2. Το μέλος γίνεται πιο σκληρό, μια στύση επιτυγχάνεται γρηγορότερα.
 3. Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται.

Λόγω του γεγονότος ότι το τζελ δεν περιέχει τοξικές και επικίνδυνες ουσίες για το σώμα, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για παρενέργειες ή αρνητικές επιδράσεις στο σώμα.

Μπάλες κλειτορίδας για ανδρική αξιοπρέπεια

Μπάλες για μεγέθυνση του πέους

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση σφαιρών κλειτορίδας για τη διεύρυνση του πέους έχει γίνει η πιο δημοφιλής.

Η διαδικασία είναι δικαιολογημένη και ασφαλής και το πιο σημαντικό, επιτρέπει στη γυναίκα να φέρει απίστευτη ευχαρίστηση.

Η εισαγωγή μπάλων κάτω από το δέρμα είναι μια αρκετά ασφαλής διαδικασία, ο κίνδυνος επιπλοκών είναι σχεδόν μηδενικός.

Με την εισαγωγή μπάλων, υπάρχει τοπική αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας σε πάχος, η οποία δεν είναι λιγότερο σημαντική για τον σύντροφο.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό της μπάλας:

 • Η επέμβαση πραγματοποιείται σε εξωτερικούς ασθενείς με τοπική αναισθησία.
 • Διάρκεια όχι περισσότερο από 20 λεπτά.
 • Ο γιατρός κάνει εγκάρσιες τομές 0, 5 cm.
 • Ο αριθμός των κοπών εξαρτάται από τον αριθμό των σφαιρών που χρησιμοποιούνται.
 • Μετά την επούλωση, δεν απομένουν ουλές, χάνονται κυρίως στις φυσικές πτυχές του δέρματος του πέους.

Μετά τη διαδικασία, οι τομές ράβονται με ειδικό απορροφητικό υλικό, δηλ. Η. δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα νήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και ασφαλής, μετά από αυτό θα πρέπει να απέχετε από στενές σχέσεις για 3 εβδομάδες.

Ο αριθμός των σφαιρών καθορίζεται πάντα από τον άνθρωπο, ο γιατρός χρειάζεται απλώς να τις διανείμει σωστά, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ασθενών. Κατά μέσο όρο, ο βέλτιστος αριθμός σφαιρών είναι 3 έως 8 κομμάτια.

Τα οφέλη από τη χρήση σφαιρών κλειτορίδας είναι τα ακόλουθα:

 1. Η παρουσία σφαιρών σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη στύση, δεν επηρεάζει τις αναπαραγωγικές και ουρικές λειτουργίες.
 2. Αύξηση του πάχους του φαλλού.
 3. Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
 4. Πρόσθετη διέγερση για τον σύντροφο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλες τις διαδικασίες διεύρυνσης του πέους, αυτή η μέθοδος είναι η μόνη ακίνδυνη τεχνική και είναι αναστρέψιμη.

Δηλαδή, εάν ένας άντρας θέλει να ξεφορτωθεί τις σφαίρες, ανεξάρτητα από τον λόγο, το εμφύτευμα αφαιρείται πολύ εύκολα.

Τεχνολογία σύσφιξης

Οι σφιγκτήρες είναι η τεχνική της φυσικής διεύρυνσης του πέους (NPL). Η ουσία της προπόνησης είναι να πιέζετε το πέος με ένα σφιγκτήρα, διατηρώντας το πρησμένο με αίμα για λίγο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτή η τεχνική απευθύνεται μόνο σε εκείνους τους άνδρες που έχουν μακρά ιστορία άσκησης διαφόρων τεχνικών και πρακτικών διεύρυνσης πέους στο σπίτι. Για αρχάριους, αυτή η μέθοδος είναι πολύ επιθετική και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές.

Τα οφέλη αυτής της τεχνικής διεύρυνσης πέους είναι τα ακόλουθα:

 • Διεύρυνση πέους σε μήκος και πάχος.
 • Το πέος μεγαλώνει τόσο όταν είναι σε ηρεμία όσο και όταν είναι όρθιο.

Ένας σφιγκτήρας χρειάζεται για εκπαίδευση, συνήθως οι άνδρες χρησιμοποιούν σφιγκτήρες αυτοκινήτων ή κλειδαρά για αυτούς τους σκοπούς. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με έναν σφιγκτήρα και να αυξήσετε σταδιακά τον αριθμό του.

Τεχνική για άνδρες που εξασκούν το τέντωμα πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 1. Το μέλος πρέπει να είναι σε όρθια κατάσταση.
 2. Τυλίξτε το στη βάση με έναν ελαστικό επίδεσμο (μήκος 30 εκατοστά και πλάτος 2-3 εκατοστά), όχι πολύ σφιχτό, αλλά αισθητό.
 3. Δέστε με κάποιο είδος δαντέλας (ο κόμπος είναι επάνω), η δαντέλα πρέπει να τεντωθεί.
 4. Κάντε μασάζ στο πέος έως ότου η στύση είναι 80%, τραβώντας την άκρη πιο σφιχτά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σώμα.
 5. Χωρίς να απελευθερώσετε την ένταση, τυλίξτε μια δαντέλα γύρω του, δέστε έναν άλλο κόμπο στο κάτω μέρος, στη συνέχεια δύο ακόμη κόμβους - δεξιά και αριστερά.
 6. Συνδέστε τον σφιγκτήρα.

Η πρώτη προπόνηση με αυτήν την τεχνική δεν πρέπει να υπερβαίνει τα λίγα λεπτά. Ο χρόνος πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Μπορείτε να περπατήσετε μόνο για 10 λεπτά μετά από 2 εβδομάδες καθημερινής προπόνησης.

Όταν το πέος σφίγγεται με ένα σφιγκτήρα και διατηρείται για ένα χρονικό διάστημα, αυτό είναι γνωστό ως παθητικό σφίξιμο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή η τεχνική συμπληρώνεται με υγρό τζελ.

Extender και ειδική κρέμα

Επέκταση για αύξηση του πάχους του πέους

Υπάρχει μια άποψη ότι μια ορθοπεδική συσκευή βοηθά μόνο στη διεύρυνση του πέους σε μήκος. Στην πραγματικότητα αυτή η δήλωση δεν είναι αλήθεια. Γιατί όταν ένα όργανο μεγαλώνει σε μήκος, μεγαλώνει και σε πλάτος.

Το κύριο πλεονέκτημα μιας τέτοιας συσκευής είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι χωρίς ιατρική συνταγή.

Μια αλλαγή στο πάχος μπορεί να φανεί μετά από λίγες μόνο εβδομάδες χρήσης.

Ωστόσο, για να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, συνιστάται να φοράτε τη συσκευή σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να συμβαίνει φυσική πάχυνση του οργάνου.

Οι οδηγίες χρήσης είναι πολύ απλές:

 • Διορθώστε το στοιχείο στη συσκευή.
 • Ρυθμίστε τη δύναμη σύσφιξης χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό βίδας.
 • Αυξήστε τη δύναμη έλξης κάθε 10 ημέρες.

Η ουσία του μηχανισμού είναι ότι όταν φοριέται, τα κύτταρα τεντώνονται και ο αριθμός τους αυξάνεται, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το μέλος. Μετά την επέκταση, μια κρέμα μεγέθυνσης πέους θα πρέπει να εφαρμοστεί στο πέος.

Δεδομένου ότι η επέκταση έχει εξωτερικό αποτέλεσμα, η κρέμα πραγματοποιεί το εσωτερικό αποτέλεσμα, διεισδύει στο κυτταρικό επίπεδο και επιταχύνει την κυτταρική διαίρεση.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πάντα μέσω ενός συνδυασμού διαφορετικών μέσων και πρακτικών για τη διεύρυνση του πέους.

Ωστόσο, ποια μέθοδος να επιλέξει, ποιο μέγεθος ταιριάζει στο ισχυρό φύλο και στον σύντροφό του, καθορίζεται ξεχωριστά, αφού ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.