Κόστος διεύρυνσης πέους; Παραλλαγές διαδικασίας και οι τιμές τους

Ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα της ιατρικής είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια φυσιολογική και υγιή ζωή χωρίς σεξουαλική επαφή. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη λειτουργική υγεία του πέους, καθώς και από τα χαρακτηριστικά της ανατομικής δομής του. Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι το πέος τους δεν είναι κανονικού μεγέθους και ως εκ τούτου επιλέγουν να αναζητήσουν τις υπηρεσίες των χειρουργών. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αναλύσετε εάν το μέγεθος του πέους χρειάζεται πραγματικά προσαρμογή και επίσης να μάθετε πόσο κοστίζει η διεύρυνση του πέους.

ο άντρας σκεφτόταν το κόστος της επέμβασης διεύρυνσης πέους

Τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με το πέος;

Το μέγεθος, η εμφάνιση και η λειτουργία του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση θάρρους, δύναμης και υγείας από την αρχαιότητα. Οι ψυχολόγοι λένε ότι οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου που έχουν προβλήματα με το πέος δεν έχουν καλή επαφή, ειδικά με το γυναικείο φύλο, είναι διαβόητοι και ανασφαλείς. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διευκρινίσετε πόσο θα κοστίσει η επέμβαση διεύρυνσης πέους, καθώς πολλοί άνθρωποι προτιμούν μια διαφορετική μέθοδο διόρθωσης λόγω αυτού του γεγονότος.

Η διαδικασία δεν πραγματοποιείται για όλους όσους θέλουν, καθώς πρέπει να υπάρχουν κοινωνικές, ιατρικές ή αισθητικές ενδείξεις. Βασικά, ένας άντρας αντιμετωπίζει τα ακόλουθα προβλήματα:

 • ανεπαρκές μήκος πέους.
 • μικρή διάμετρος του πέους.

Αυτά τα προβλήματα αναγκάζουν έναν άντρα να αναζητήσει διάφορους τρόπους μεγέθυνσης του οργάνου, μερικοί από τους οποίους ενέχουν κίνδυνο για την υγεία, ενώ άλλοι γενικά δεν είναι αποτελεσματικοί. Διάφορες ασκήσεις και μασάζ με στόχο τη βουβωνική χώρα έλαβαν θετικά σχόλια, χάρη στους καθημερινούς χειρισμούς, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και τα δομικά στοιχεία του πέους τεντώνονται. Ωστόσο, ένα από τα μειονεκτήματα μιας μεθόδου τόσο ριζικής όσο η χειρουργική επέμβαση είναι το υψηλό κόστος της διεύρυνσης του πέους.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο διόρθωσης του πέους, πρέπει να επισκεφθείτε ένα ιατρικό ίδρυμα, όπου ένας ειδικός θα χρειαστεί να κάνει μια διάγνωση για να προσδιορίσει την παρουσία παθολογικών διεργασιών και να προσδιορίσει την αιτία που οδήγησε σε αλλαγή στη γεωμετρία του φαλλού. Γενικά, όλες οι αιτίες μπορούν να χωριστούν σε συγγενείς και επίκτητες. Οι ακόλουθοι παράγοντες είναι έμφυτοι:

 • Φύμωση - αδυναμία ανοίγματος της ακροποσθίας.
 • ανώμαλη ανάπτυξη?
 • ακανόνιστο σχήμα του πέους.

Αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται σε έναν άνδρα από τη γέννηση και για κάποιο λόγο δεν επιλύθηκαν στην πρώιμη παιδική ηλικία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους γιατρούς που πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη εξέταση και στους γονείς που δεν έδωσαν προσοχή στην παραμόρφωση των γεννητικών οργάνων του παιδιού εγκαίρως. Η δομή αλλάζει οπτικά κατά τη συναρμολόγηση για τους ακόλουθους λόγους:

 • παθολογία της ανάπτυξης του στυτικού ιστού και του tunica albuginea, που στην ιατρική ονομάζεται ίνωση.
 • Συγγενής δυσπλασία του σπογγώδους σώματος λόγω επισπαδίας και υποσπαδίας.

Οι επίκτητες ασθένειες δεν είναι λιγότερο συχνές, προκύπτουν ως αποτέλεσμα αρνητικών παραγόντων του εξωτερικού ή του εσωτερικού περιβάλλοντος. Η ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση ανήκει αποκλειστικά στον άνθρωπο που δεν έκανε καμία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή δεν πήγε εγκαίρως σε ιατρική εγκατάσταση. Αυτές οι ασθένειες περιλαμβάνουν αυτές τις εκδηλώσεις:

 • η διείσδυση ξένων αντικειμένων στα γεννητικά όργανα.
 • ανάπτυξη επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών ·
 • Βλάβη και τραυματισμός στο πέος.

Για να μην οδηγήσετε σε σοβαρές επιπλοκές ή παθολογικές διεργασίες, θα πρέπει να ανταποκριθείτε αμέσως σε σημεία της νόσου. Οι παραμορφώσεις εμφανίζονται για τους ακόλουθους λόγους:

 • σοβαρή βλάβη στο cavernosum corpus, καθώς και τραύμα που οδήγησε σε μερική ή πλήρη ρήξη του tunica albuginea.
 • ως αποτέλεσμα επιπλοκών της νόσου του Peyronie.
 • μετά από μεταδιδόμενες παθήσεις που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα - πριαπισμός.
 • συνέπεια μιας χειρουργικής επέμβασης, για παράδειγμα της προσθετικής του ανδρικού οργάνου.

Οι παραπάνω παράγοντες οδηγούν σε αλλαγή στην εμφάνιση του πέους, με αποτέλεσμα ο άντρας να επιλέξει χειρουργική διόρθωση, αλλά πρώτα πρέπει να μάθετε πόσο κοστίζει η διεύρυνση του πέους.

Κρυφές λειτουργίες μελών

Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι το πρότυπο ενός κανονικού φαλλού είναι τουλάχιστον 8 ίντσες με μεγάλο κεφάλι και μεγάλο πάχος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας, δεν ήταν δυνατό να καθοριστεί ένας συγκεκριμένος κανόνας, καθώς διαφέρει σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης ενός άνδρα και εξαρτάται από άλλα χαρακτηριστικά του σώματός του. Κατά τη γέννηση, έχει μήκος μόλις 3 εκατοστά και όταν εκτείνεται περίπου 4 εκατοστά. Το μέγεθος του πέους ενός Ευρωπαίου άνδρα σε ηρεμία είναι περίπου 9 εκατοστά και αυξάνεται στα 12-18 εκατοστά όταν είναι όρθιο, από το οποίο μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το μήκος του είναι κατά μέσο όρο 15 εκατοστά. Ωστόσο, οι άνδρες που έχουν αυτό το μέγεθος πιστεύουν ότι είναι πολύ μικρό και θέλουν να ξέρουν πόσο κοστίζει η διεύρυνση του πέους και πώς να το κάνουν ακόμη.

Οι ενδείξεις για το διορισμό μιας επέμβασης είναι διάφορες συγγενείς παθολογίες που οδηγούν σε επιδείνωση της ποιότητας ζωής ενός άνδρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, απώλεια γονιμότητας. Το πέος είναι συχνά μικρό επειδή είναι κρυμμένο στον ιστό του οσχέου. Αυτή η παθολογία ονομάζεται κρυφό πέος, δεν ήταν δυνατό να μελετηθεί πλήρως και να προσδιοριστούν οι ακριβείς αιτίες της εμφάνισής του. Το πρώτο χρησιμοποίησε τον όρο «1954, αλλά μόλις 23 χρόνια αργότερα οι γιατροί μπόρεσαν να ορίσουν τον όρο με σαφήνεια.

Το λανθάνον πέος είναι μια ανωμαλία στην ανάπτυξη του συγγενή πέους, που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός φυσιολογικού μεγέθους πέους σε έναν άνδρα, αλλά κρυμμένο πίσω από τους ιστούς του όσχεου, καθώς και το υποδόριο λίπος της ηβικής ζώνης.

Από αυτό μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ο κρυμμένος φαλλός είναι μια ασθένεια στην οποία το σεξουαλικό όργανο έχει το φυσιολογικό μέγεθος του στυτικού ιστού που αντιστοιχεί στην ηλικία. Οι ακόλουθοι παράγοντες οδηγούν στην εμφάνιση αυτής της παθολογίας:

 1. να είναι υπέρβαρα?
 2. Υποανάπτυξη στη σεξουαλική ανάπτυξη.
 3. μικροσκοπικός ιδιοπαθής φαλλός.
 4. μεγάλη κήλη?
 5. Η σταγόνα, η οποία επηρεάζει τις μεμβράνες των όρχεων και άλλες καταστάσεις στις οποίες το όσχεο μεγαλώνει τόσο ώστε να κρύβει εντελώς το γεννητικό όργανο.
 6. Υπογοναδισμός.

Εάν υποψιάζεστε την ανάπτυξη αυτής της παθολογίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα ιατρικό ίδρυμα όπου ο θεράπων ιατρός θα κάνει διάγνωση, θα καθορίσει την αιτία αυτής της κατάστασης και θα διευκρινίσει το κόστος της διεύρυνσης του πέους. Σε αυτή την περίπτωση, ο τύπος του κρυμμένου πέους έχει μεγάλη σημασία:

 • Βυθισμένο. Σε αυτή την περίπτωση, η βάση του πέους είναι εκεί που χρειάζεται, αλλά ο στυτικός ιστός είναι κρυμμένος στους ιστούς του μαστού και του όσχεου.
 • Μεμβρανώδης. Μια προφανής ανεπάρκεια του δέρματος γίνεται αισθητή στην κοιλιακή επιφάνεια του οργάνου, κάνοντας μια μετάβαση στο δέρμα του οσχέου και στη συνέχεια αμέσως στην ακροποσθία.
 • Κλιμακωτός. Ένα άλλο όνομα για την παθολογία είναι η μεταφορά οσχέου μέλους, στην οποία η βάση του οργάνου μετατοπίζεται στο κεντρικό τμήμα του οσχέου.

Η ασθένεια αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση, γίνονται κάποιες πλαστικές αλλαγές στους συνδέσμους του πέους και του όσχεου. Σε αυτή την περίπτωση, ο αρνητικός παράγοντας είναι η μεγάλη περίοδος αποκατάστασης και το κόστος της επέμβασης διεύρυνσης πέους. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας θεραπείας αυξάνεται μέσω της χρήσης ορμονικών παραγόντων. Εάν είναι απαραίτητο, η κήλη αφαιρείται.

Διάφορες επεμβάσεις διεύρυνσης πέους

Πριν αποφασίσετε για τη χειρουργική διόρθωση του πέους, υπάρχουν μερικές πολύ σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ώστε να μπορέσει να διευκρινίσει τις ενδείξεις για την επέμβαση και επίσης να εκδώσει παραπομπή για διαγνωστικά μέτρα. Με τη βοήθειά τους, οι ειδικοί καθορίζουν την καταλληλότητα της διαδικασίας και επιβεβαιώνουν την απουσία αντενδείξεων. Ένας ουρολόγος ή ανδρολόγος από ένα τοπικό νοσοκομείο είναι κατάλληλος για αυτούς τους σκοπούς.

Η επέμβαση γίνεται από χειρουργούς σε ιδιωτική πλαστική κλινική ή σε μεγάλα νοσοκομεία της πόλης. Από το είδος της επέμβασης και τις ιδιαιτερότητες της κλινικής, καθορίζεται πόσο θα κοστίσει η επέμβαση διεύρυνσης πέους. Τα ιδιωτικά ιδρύματα αναφέρουν στους τιμοκαταλόγους τους ότι το κόστος των παρεμβάσεων είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στα συμβατικά νοσοκομεία. Φυσικά, οι συνθήκες κράτησης, ο επαγγελματισμός των γιατρών και η ποιότητα του εξοπλισμού είναι πολύ καλύτερες στις πρώτες.

Η πλαστική χειρουργική πραγματοποιείται σύμφωνα με διαφορετικές μεθόδους, εξαρτάται από τις επιθυμίες του ασθενούς και τον διορισμό του θεράποντος ιατρού. Οι ειδικοί λένε ότι είναι σκόπιμο να γίνει η επέμβαση εάν το μήκος του πέους είναι μικρότερο από 12 εκατοστά.

Προσφέρονται οι ακόλουθοι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων:

 • Συμπλήρωση λιπαρών.Σε αυτή τη λειτουργία, χρησιμοποιείται ο λιπώδης ιστός του ασθενούς, αφαιρείται από ένα μέρος και τοποθετείται στην εσωτερική κοιλότητα του πέους. Μερικά από τα κύτταρα διαλύονται, τα υπόλοιπα παραμένουν, αν και μπορούν επίσης να φύγουν με την πάροδο του χρόνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταμοσχεύονται μυϊκά πτερύγια, αλλά αυτό αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο διαφόρων επιπλοκών. Αυτή η διαδικασία προσθέτει περίπου 1 εκατοστό. Πρόκειται για μια πολύ ασήμαντη διεύρυνση του πέους, η τιμή εξαρτάται από την αξιοπιστία της κλινικής και τη θέση της.
 • Μεταμόσχευση μυών.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία για να μεγεθύνετε το πέος, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού. Προστίθενται περίπου 3-4 μονάδες σε εκατοστά, αλλά δεν μπορεί κάθε ίδρυμα να εκτελέσει αυτήν τη λειτουργία. Διενεργείται υπό γενική αναισθησία, η ουσία του έγκειται στο γεγονός ότι ο μυϊκός ιστός λαμβάνεται από την κοιλιακή κοιλότητα και μεταμοσχεύεται στο πέος. Αυτή είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, οπότε πριν την πραγματοποιήσει, ένας άντρας πρέπει να περάσει όλες τις αναλύσεις, να συμβουλευτεί έναν ουρολόγο και έναν αναισθησιολόγο. Είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε σωστά για τη διαδικασία, για αυτό δεν θα μπορείτε να καταναλώνετε φαγητό και νερό (σε περιορισμένες ποσότητες) 10 ώρες πριν από την επέμβαση. Αυτή η διαδικασία έχει κάποιες αντενδείξεις για τις οποίες η επέμβαση απορρίπτεται απαραίτητα, όπως: ψυχοσυναισθηματική αστάθεια, σακχαρώδης διαβήτης, υψηλή αρτηριακή πίεση, προβλήματα με την πήξη του αίματος. Αυτή είναι η πιο ακριβή διαδικασία διεύρυνσης πέους.
 • Λιγαμεντοτομή.Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ο άνδρας εγχέεται με γενική αναισθησία · εάν αυτή η αναισθησία είναι δυσανεκτική, χρησιμοποιείται νωτιαία αναισθησία. Ο γιατρός αναλύει τον σύνδεσμο του πέους που είναι προσαρτημένος στα οστά της λεκάνης. Εξαιτίας αυτού, το μέγεθος του πέους αυξάνεται. Μετά την τομή, ο χειρουργός αφαιρεί το κρυφό τμήμα και στη συνέχεια ράβει την τομή. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτή τη διαδικασία λόγω του κόστους της διεύρυνσης του πέους, καθώς το κόστος είναι πολύ χαμηλό.
 • Προσθετική Fallo.Αυτή η διαδικασία χαρακτηρίζεται από την αυξημένη πολυπλοκότητά της και επομένως πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο ειδικό. Απαιτείται επίσης γενική αναισθησία για την εφαρμογή του, ο γιατρός κόβει τον ιστό που επιτρέπει την πρόσβαση στα σπογγώδη σώματα του πέους και στη συνέχεια εμφυτεύεται εκεί ένα εμφύτευμα. Διαφορετικοί τύποι πρόθεσης είναι γνωστοί στη σύγχρονη ιατρική, μπορεί να είναι μια φουσκωτή πρόθεση, κατασκευασμένη από πλαστικό ή ακόμα και σκληρή, η τελευταία εγκαθίσταται πολύ λιγότερο συχνά. Αυτή η διαδικασία διαρκεί πολύ, αλλά εγγυάται το πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα της αύξησης του μήκους. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να καθορίσετε πόσο κοστίζει η διεύρυνση του πέους, αυτό το ποσό είναι γνωστό ότι είναι πολύ μεγάλο.

Κάθε τύπος χειρουργικής επέμβασης έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Με βάση αυτό, επιλέγεται μια συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργίας, αλλά οι επιπλοκές δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Πιθανές επιπλοκές

Φυσικά, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος παρενεργειών μετά από επέμβαση στο ανθρώπινο σώμα. Η διεύρυνση του πέους μέσω αυτής της μεθόδου δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα από αυτά είναι η αλλοιωμένη εμφάνιση του φαλλού, που μπορεί να μην είναι αυτό που θα περίμενε ένας άντρας. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν πολλές άλλες επιπλοκές:

 • Πυρετός;
 • Αιμορραγία;
 • Αιμάτωμα;
 • Ουλές
 • Διείσδυση μόλυνσης μέσω του τραύματος.
 • Παραβίαση της αναπαραγωγικής λειτουργίας.
 • ψυχο-συναισθηματική αποτυχία.
 • Νέκρωση;
 • μειωμένη ευαισθησία του πέους.
 • Απορρόφηση ιστών.
 • Θρόμβος αίματος;
 • μια ασυνήθιστη γωνία κλίσης του πέους όταν είναι όρθια.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο ειδικός δεν πρέπει μόνο να ενημερώσει τον άντρα για το κόστος της επέμβασης διεύρυνσης του πέους, αλλά και να τον προειδοποιήσει για πιθανούς κινδύνους. Ο άντρας αποφασίζει ανεξάρτητα εάν συνιστάται χειρουργική επέμβαση.

Ούτε ένας επαγγελματίας χειρουργός δεν θα εγγυηθεί το 100% του αποτελέσματος και το κυριότερο δεν θα είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα πότε ένας άντρας μπορεί να επιστρέψει στην κανονική σεξουαλική ζωή.

Πιστεύεται ότι μετά από χειρουργική επέμβαση ή χρήση επέκτασης, το πάχος του πέους μειώνεται σημαντικά. Αυτή η υπόθεση δεν είναι παρά μια μυθοπλασία, καθώς όταν τραβιέται ο ιστός του πέους, νέα κύτταρα σχηματίζονται σε ολόκληρη την περιφέρεια και όχι σε μια συγκεκριμένη θέση. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την ομοιόμορφη αύξηση της ανδρικής "αξιοπρέπειας" σε μήκος και πλάτος. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση επέκτασης, καθώς αυτή η συσκευή όχι μόνο τεντώνει το πέος αλλά και το διατηρεί στη σωστή κατάσταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αφού ο χειρουργός κόψει τους συνδέσμους.

Η χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου είναι η πιο αποτελεσματική διαδικασία επειδή σας επιτρέπει να αλλάξετε ριζικά την εμφάνιση του πέους, να ρυθμίσετε το μήκος και το πάχος του. Για την επέμβαση πρέπει να υπάρχουν πληροφορίες από τον θεράποντα ιατρό, για παράδειγμα συγγενείς δυσπλασίες ή το μέγεθος του πέους είναι μικρότερο από 12 εκατοστά. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσο κοστίζει η διεύρυνση του πέους - η τιμή αυτής της διαδικασίας είναι δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια, χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο γιατρό και μια μακρά περίοδο αποκατάστασης. Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση πλαστικού χειρουργού μόνο όταν το μέγεθος του πέους επηρεάζει πραγματικά την ποιότητα ζωής ενός άνδρα.