Είναι δυνατή η διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση;

ο άντρας κοιτάζει το μέγεθος του πέους

Το πρόβλημα της διεύρυνσης του πέους ανησυχεί πολλούς άνδρες. Ακόμη και στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να χειριστούν το πέος με διάφορους τρόπους για να αυξήσουν το μέγεθός του. Αν κοιτάξετε τα σχέδια που έκαναν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή, μπορείτε να δείτε τους ηγέτες των κρατών τους. Οι τεράστιοι φαλλοί τους συμβόλιζαν την εξουσία.

Πραγματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Στην εποχή μας, οι άντρες αναζητούν επίσης μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου δεν απευθύνονται σε μάγους. Με την πάροδο των ετών, η ανθρωπότητα έχει συσσωρεύσει πολλές γνώσεις σχετικά με τη δομή αυτού του ανδρικού οργάνου και την επίδρασή του στους εσωτερικούς ιστούς.

Έχει γίνει πολλή έρευνα. Τα πειράματα έδειξαν ότι ο φαλλός μπορεί να διευρυνθεί τόσο χειρουργικά όσο και μέσω ειδικών ασκήσεων.

Χάπια και κρέμες ανάπτυξης πέους

Ασφαλή χάπια για τη μεγέθυνση αυτού του οργάνου μπορείτε να τα αγοράσετε από φαρμακείο ή να τα παραγγείλετε στο διαδίκτυο. Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν χωρίς παρενέργειες. Βασίζονται σε μια σειρά από ειδικά βότανα που είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους. Η ανάμειξη βοτάνων δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα χάπια μπορούν να ληφθούν από όλους, αλλά λειτουργούν διαφορετικά για όλους. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε φάρμακα των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει ήδη αποδειχθεί και όχι να αγοράζετε ελάχιστα γνωστά φάρμακα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σπρέι. Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός στο φαρμακείο θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό.

Οι κρέμες χωρίζονται σε 3 τύπους, ανάλογα με το αποτέλεσμα που έχουν:

  • Βραχυπρόθεσμα
  • Μακρύς;
  • Δευτερεύουσα δράση.

Με τη βοήθειά τους, είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί η ανδρική αξιοπρέπεια στο σπίτι.

Χρησιμοποιώντας επεκτάσεις και βάρη

Το να κρεμάσετε διάφορα βάρη στο πέος είναι η παλαιότερη μέθοδος αύξησης του μήκους του. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική.

Για μερικά χρόνια αδιάκοπη μεταφορά φορτίου ή χρήση επέκτασης, μπορείτε να μεγεθύνετε το όργανο κατά 2 εκατοστά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωστόσο, η ευαισθησία του πέους μπορεί να μειωθεί και να προκύψουν προβλήματα υγείας.

Χειρουργική αύξηση

Χειρουργικά, ο λιπώδης ιστός του ασθενούς πυκνώνει το πέος. Αλλά μια τέτοια λειτουργία δεν είναι φθηνή. Και αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα της διαδικασίας. Επιπλέον, δεν υπάρχει επέκταση της ανδρικής αξιοπρέπειας, το αποτέλεσμα της διεύρυνσης μπορεί να γίνει αισθητό μόνο στη διάμετρο.

Πολλοί άνδρες απορρίπτονται με αυτή τη μέθοδο επειδή έχουν περίοδο ανάρρωσης μετά από χειρουργική επέμβαση. Το πέος μπορεί να έχει μόνιμη ουλή.

Μεγέθυνση με αντλία κενού

Με αυτό το εργαλείο, το πέος επιμηκύνεται σε μήκος. Το κόστος της αντλίας κυμαίνεται από $ 200 έως $ 300. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται με την αποδυνάμωση του οργάνου.

Ως αποτέλεσμα των μελετών που πραγματοποιήθηκαν, αποδείχθηκε ότι η διεύρυνση του γεννητικού οργάνου με αντλία κενού δεν είναι ισόβια. Για πραγματική αύξηση του όγκου, πρέπει να εμφανιστούν νέα κύτταρα στο ίδιο το πέος.

Η μέθοδος αύξησης του οργάνου με ασκήσεις

Οι ασκήσεις πέους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την ανδρική αξιοπρέπεια. Ο άντρας τα φτιάχνει μόνος του. Ονομάζονται "jelqing" - άρμεγμα, δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Τεχνική άσκησης:

  • Η στύση πρέπει να είναι ελλιπής κατά 40%.
  • Μια μικρή ποσότητα λιπαντικού πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος και την ακροποσθία για να αποφευχθεί βλάβη του οργάνου.
  • Πιάστε τη βάση του πέους και τραβήξτε την προς τα κάτω προς τη βλεφαρίδα. Οι κινήσεις πρέπει να είναι προς μία κατεύθυνση. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή του αρμέγματος.

Η άσκηση πρέπει να γίνεται για τουλάχιστον ένα μήνα.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους διεύρυνσης του πέους, οι ασκήσεις κυριαρχούν επειδή βασίζονται στη γνώση για τη δομή του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου. Χάρη στο σύστημα εξάσκησης, μπορείτε όχι μόνο να επιμηκύνετε το όργανο, αλλά και να το κάνετε πιο παχύ. Προκειμένου το πέος να μεγαλώσει 2-3 εκατοστά σε μήκος και 1 εκατοστό σε περιφέρεια, είναι απαραίτητο να εξασκηθείτε για τουλάχιστον 10-12 εβδομάδες.

Οι άνδρες που θέλουν να διευρύνουν το πέος αμφιβάλλουν αν αυτή ή αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική και πόσο να περιμένουν για θετικά αποτελέσματα. Οι ουρολόγοι αναφέρουν ότι οι τεχνικές πραγματικά λειτουργούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους και να προσδιορίσετε την πιο αποδεκτή.

Μετά από ένα μήνα συστηματικής εξάσκησης και αυστηρής τήρησης των οδηγιών, το πρώτο αποτέλεσμα είναι ήδη αισθητό.