Μύθοι και πραγματικότητες των τζελ ανδρικής ενίσχυσης, ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό;

Το μέγεθος του πέους είναι το πιο λεπτό και συναρπαστικό θέμα για τους περισσότερους άνδρες. Πολλοί άντρες ονειρεύονται να μεγαλώσουν το γεννητικό τους όργανο επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθός του. Διάφορες μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να επιμηκύνουν και να παχύνουν το πέος. Ωστόσο, το τζελ μεγέθυνσης πέους είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο αρσενικό μισό του πληθυσμού.

Είναι δυνατόν να επιμηκύνετε το πέος με μια κρέμα;

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας για την αποτελεσματικότητα αυτών των κεφαλαίων. Μέχρι σήμερα, πολλοί δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για μύθο ή για πραγματικότητα. Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται με σιγουριά ότι η χρήση πηκτωμάτων για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας είναι ένας μύθος. Εξηγούν τα συμπεράσματά τους λέγοντας ότι το μέγεθος των γεννητικών οργάνων είναι σε γενετικό επίπεδο και ως εκ τούτου καμία κρέμα δεν μπορεί να το αλλάξει.

Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που, κατά τη γνώμη τους, αρνούνται τη δυνατότητα τέτοιων κεφαλαίων να αλλάξουν το μέγεθος του πέους:

 • τα γεννητικά όργανα έχουν αναπτυχθεί πλήρως πριν από την ενηλικίωση.
 • το πέος αποτελείται από μυς που μπορούν να επιμηκυνθούν μόνο με την κίνηση.
 • Οι κρέμες δεν μπορούν να δράσουν στον μυϊκό ιστό του πέους.
Ένας άντρας κοιτάζει το πέος του με την επιθυμία να το μεγαλώσει με ένα τζελ

Ωστόσο, όλοι οι παραπάνω παράγοντες είναι ελαφρώς αμφιλεγόμενοι, γεγονός που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των κρεμών:

 • Τα επώνυμα προϊόντα είναι κατασκευασμένα μόνο από φυσικά στοιχεία και είναι απολύτως ασφαλή για αγόρια κάθε ηλικίας.
 • εκτός από τους μυς, υπάρχουν επίσης σπηλαιώδη σώματα στο πέος, τα οποία υπό την επίδραση των συστατικών των πηκτωμάτων επεκτείνονται ελαφρώς.
 • Είναι δυνατή η διεύρυνση του πέους με ένα τέτοιο τζελ, αν και το πέος σχηματίζεται έως 18-20 χρόνια.

Αφού εξοικειωθούμε με αυτούς τους παράγοντες, μπορούμε να δούμε ότι τα τζελ αυξάνουν πραγματικά το μήκος και τον όγκο του ανδρικού γεννητικού οργάνου.

Αρχή λειτουργίας

Έχοντας βεβαιωθεί ότι τέτοια κεφάλαια θα βοηθήσουν στην επιμήκυνση του πέους, θα πρέπει να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες της επίδρασής τους στο σώμα. Δεν είναι μυστικό ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα περιέχουν σπηλαιώδη σώματα που διευρύνονται και μεγαλώνουν 2-3 φορές τη στιγμή της στύσης. Προκειμένου να διευρυνθεί ο στυτικός ιστός, έγιναν τέτοια πηκτώματα.

Οι κρέμες ανάπτυξης πέους έχουν τα ακόλουθα ευεργετικά αποτελέσματα:

 • αυξήστε την ποσότητα των χρήσιμων στοιχείων στα κελιά.
 • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • αύξηση της λίμπιντο?
 • Ένας άντρας χρησιμοποίησε τζελ μεγέθυνσης πέους για να αυξήσει τη λίμπιντό του
 • αύξηση της διαμέτρου και του μήκους του ανδρισμού.
 • κάντε στύση 2-3 φορές.
 • βελτιώνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες εμφανίζονται μόνο εάν συνδυάσετε τα μέσα με το σωστό μασάζ. Επιταχύνει τη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, την επέκταση του στυτικού ιστού και βελτιώνει τη ροή του αίματος στους ιστούς του αρσενικού μέλους.

Ο άντρας χρησιμοποίησε το τζελ για να μεγαλώσει το πέος

σύνθεση

Έχοντας εξοικειωθεί με τις ευεργετικές ιδιότητες της χρήσης τέτοιων φαρμάκων, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τη σύνθεσή τους. Άλλωστε, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πηκτωμάτων διεύρυνσης του πέους επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά τους. Φυσικά, διαφορετικοί κατασκευαστές προσθέτουν διαφορετικά συστατικά στα προϊόντα τους. Ωστόσο, υπάρχει μια λίστα με αποτελεσματικά στοιχεία που προστίθενται συχνότερα από άλλα:

 • Τσάντα βοσκού. Προστίθεται για να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία στα γεννητικά όργανα για να αυξήσει τον μυϊκό τόνο.
 • Maca Peruvians. Η ρίζα αυτού του φυτού περιέχει μεγάλη ποσότητα προσταγλανδινών, ψευδαργύρου και σεληνίου. Αυτά τα στοιχεία αυξάνουν τη ροή του αίματος και αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.
 • Το βρύα, που βρίσκεται σε γέλες και κρέμες που χρησιμοποιούνται για τη διεύρυνση του πέους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Βρύο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στα αντισηπτικά του.
 • Εκχύλισμα από ρίζωμα και ρίζες ελέφαντα. Καταπολεμά τη φλεγμονή καλά, γι 'αυτό συχνά προστίθεται σε αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Επίσης αυξάνει την αναγέννηση των κυττάρων και διευρύνει τον στυτικό ιστό.
 • Εκχύλισμα σταφυλιού. Το συστατικό προστίθεται σε πηκτώματα προκειμένου να βελτιωθεί η ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αγγείων.
 • Γαϊδουράγκαθο. Διεγείρει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης στο σώμα.
 • Πόλος. Προωθεί την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και των σπηλαιωδών σωμάτων, διευρύνοντας έτσι το πέος.

Αυτά δεν είναι όλα τα συστατικά που προστίθενται στις κρέμες πέους. Τέτοια κεφάλαια προέρχονται επίσης από πυκνόφυλλο, τζίντζερ, κυδώνι και μουριά. Ο σωστός συνδυασμός των παραπάνω συστατικών θα κάνει το πέος 2-4 εκατοστά μακρύτερο και μεγαλύτερο.

Δημοφιλή τζελ

Πριν επιλέξετε ένα τζελ για άνδρες, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την επέκταση της ανδρικής αξιοπρέπειας. Μόνο αυτοί βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος που σχετίζεται με το μικρό του μέγεθος.

Τζελ ρίζας τζίντζερ

Δημοφιλές στους άνδρες που θέλουν να αλλάξουν το μέγεθος του πέους τους. Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο μόνο από φυσικές ουσίες και επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση παρενεργειών και άλλων σοβαρών επιπλοκών. Η τακτική χρήση του τζελ σταθεροποιεί τη σεξουαλική επιθυμία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο όργανο. Αυτό αυξάνει το μέγεθος του πέους κατά 1-3 cm όταν είναι όρθιο.

Τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή της κρέμας:

 • Πιπερόριζα. Θεωρείται ότι είναι το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό υπεύθυνο για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.
 • Ginseng. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην κάτω λεκάνη, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια της διέγερσης.
 • Κυδώνι με μουριά. Όπως το ginseng, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και διευρύνουν τον φαλλό.
 • Κάστανο. Αυξάνει τον όγκο του γεννητικού οργάνου διευρύνοντας τον στυτικό ιστό.
Η ρίζα τζίντζερ - ένα φυσικό αφροδισιακό, είναι μέρος των τζελ για τη διεύρυνση του πέους

Η γέλη εφαρμόζεται στο πέος κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο. Σε αυτή την περίπτωση, ο παράγοντας τρίβεται απαλά στο δέρμα από τη βάση μέχρι την κεφαλή του οργάνου.

Για να έχετε ένα απτό αποτέλεσμα, η κρέμα πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 2-3 μήνες.

Gel από γαϊδουράγκαθο

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος αύξησης της ανδρικής αξιοπρέπειας. Το εργαλείο βοηθά στη διεύρυνση του πέους κατά 4-5 εκατοστά και διατηρείται σε αυτό το μέγεθος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το τζελ θεραπεύει την ανικανότητα και αυξάνει την έλξη για το αντίθετο φύλο. Το κύριο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η σύνθεσή του, η οποία περιέχει μόνο φυσικές ουσίες. Είναι αυτοί που βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή και κάνουν το πέος μεγαλύτερο.

Το τζελ αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά:

 • Βουνό κορίτσι. Ένα καθολικό συστατικό που έχει θετική επίδραση σε όλες τις σεξουαλικές λειτουργίες ενός άνδρα.
 • Γαϊδουράγκαθο. Βοηθά στην αντιμετώπιση της έλλειψης ανδρικής ορμόνης στο σώμα.
 • Ελαστίνη. Δρα στους ιστούς του πέους, γεγονός που κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο και ελαστικό.
 • Μάκα. Ένα από τα κύρια συστατικά στην αποκατάσταση της ισχύος.
Το γαϊδουράγκαθο βοηθά στην έλλειψη ανδρικής ορμόνης στο σώμα

Πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα, είναι επιτακτική ανάγκη να μελετήσετε τις αντενδείξεις. Το τζελ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άνδρες με αλλεργίες σε οποιοδήποτε από τα συστατικά της σύνθεσης. Επομένως, πριν προχωρήσετε στην επιμήκυνση του οργάνου, συμβουλευτείτε έναν γιατρό και πραγματοποιήστε αλλεργικές δοκιμές.

Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αλλεργία μόνοι σας. Για να γίνει αυτό, μια μικρή ποσότητα του προϊόντος εφαρμόζεται στο γεννητικό όργανο. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το τζελ.

Το προϊόν χρησιμοποιείται για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, καθώς αυτή η κρέμα δεν λειτουργεί αμέσως. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, το πέος θερμαίνεται έτσι ώστε το τζελ να απορροφηθεί καλύτερα. Για να ζεσταθεί, το πέος είναι τυλιγμένο σε μια πετσέτα εμποτισμένη με ζεστό νερό. Η διαδικασία προθέρμανσης διαρκεί 10-15 λεπτά.

Κάστανος άγγελος

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για την αύξηση του ανδρισμού. Εκπρόσωποι της εταιρείας που παράγει αυτό το τζελ ισχυρίζονται ότι δεν έχει αντενδείξεις και είναι εντελώς ακίνδυνο για την υγεία. Η κρέμα για άντρες είναι κατασκευασμένη από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Puama muira. Βοηθά τους άνδρες με εξασθενημένη λίμπιντο να αποκαταστήσουν τη σεξουαλική τους επιθυμία και να κάνουν ξανά φυσιολογικό σεξ.
 • Κρεοπωλείο με ginseng. Μετά τη διείσδυση στο δέρμα, τα συστατικά επιταχύνουν την κυτταρική διαίρεση, γεγονός που αυξάνει τον όγκο της αρρενωπότητας.
 • Κάστανο με τζίντζερ. Στοιχεία έχουν προστεθεί στη σύνθεση για να βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος και να σταθεροποιήσουν την κυκλοφορία του αίματος.

Το τζελ χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για δύο μήνες. Είναι σημαντικό το τζελ να εφαρμόζεται τακτικά και χωρίς μεγάλες διακοπές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τζελ υδρολύματος αμινοξέος

Πολλοί άνθρωποι καταφέρνουν να διευρύνουν το πέος χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Εάν χρησιμοποιείτε μια τέτοια κρέμα τακτικά, η διάρκεια μιας στύσης θα διπλασιαστεί και η σεξουαλική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και υψηλής ποιότητας.

Συστατικά τζελ:

 • Υδρολυμένο αμινοξύ. Αυξάνει την κυτταρική διαίρεση και διευρύνει τον στυτικό ιστό.
 • Κολλαγόνο. Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να τεντώσετε το πέος χωρίς να το βλάψετε μέσω μασάζ.
 • Αιθανολαμίνη. Βελτιώνει τον οργασμό και επεκτείνει τη σεξουαλική επαφή πολλές φορές.

Οι κατασκευαστές συνιστούν τη χρήση της κρέμας για τουλάχιστον ένα μήνα για να μεγεθύνετε το όργανο κατά τουλάχιστον 1-2 εκατοστά. Το προϊόν τρίβεται δύο φορές την ημέρα κάθε δεύτερη μέρα.

Τζελ πηκτίνης

Ένα άλλο αποτελεσματικό τζελ που είναι δημοφιλές στους άνδρες. Αυτό το φάρμακο πωλείται όχι μόνο με τη μορφή γέλης, αλλά και σε σπρέι, το οποίο είναι βολικό και εύκολο στη χρήση. Κατά την κατασκευή, τα ακόλουθα συστατικά προστίθενται στο προϊόν:

 • Πηκτίνες. Προστέθηκε για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και την αγγειοδιαστολή.
 • Ελαιογραφίες. Ενυδατώστε το δέρμα του γεννητικού οργάνου.
 • Zευδάργυρος με σίδηρο. Ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αυξάνει τον συνολικό τόνο.

Τα παραπάνω συστατικά είναι απολύτως ασφαλή και δεν βλάπτουν την υγεία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Η τακτική και σωστή χρήση του τζελ αυξάνει τον όγκο του πέους κατά 30-40%. Για μέγιστα αποτελέσματα, το λιπαντικό διεύρυνσης πέους εφαρμόζεται καθημερινά για δύο μήνες.

δίπλωμα

Τα προβλήματα με το μέγεθος του γεννητικού οργάνου ενοχλούν ακόμη και εκείνους τους άνδρες των οποίων ο όγκος και το μέγεθος είναι στο φυσιολογικό εύρος. Για να αυξήσουν την αξιοπρέπειά τους, μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν ειδικά τζελ. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, πρέπει να μάθετε ποια κρέμα είναι καλύτερη. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εξοικειωθείτε με τη λίστα με τα πιο αποτελεσματικά μέσα διεύρυνσης του πέους.

Οπτικοποίηση της διεύρυνσης του πέους με τζελ και κρέμες