Μπορείτε να μεγαλώσετε γρήγορα το πέος σας;

Πρώτα απ 'όλα, μια τέτοια διαδικασία είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολο έργο που απαιτεί πολλή προσπάθεια και όχι λιγότερη δύναμη θέλησης, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει πολύ όλη την προσπάθεια που καταβάλλετε. Πώς μπορείτε να μεγαλώσετε γρήγορα το πέος σας; Είναι πολύ δύσκολο!

Οι άντρες καλύπτουν μικρό και διευρυμένο πέος

Πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι αυτή η διαδικασία είναι συχνά αρκετά κουραστική και δεν πρέπει να στενοχωριέται και να εγκαταλείπει το προγραμματισμένο αν δεν έχει γρήγορα αποτελέσματα, γιατί αυτό είναι φυσιολογικό και με μια τέτοια διαδικασία δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει ένα γρήγορο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα Το

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με την πάροδο του χρόνου, οι ασκήσεις θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλες, όπως: Τώρα ας μιλήσουμε για τους καλύτερους τρόπους μεγέθυνσης του πέους σας. Πρώτον, μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους: χειρωνακτική θεραπεία και ασκήσεις (jelqing) και τη χρήση ειδικών συσκευών ή μέσων. Ας δούμε και τις δύο επιλογές.

Πώς να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος σας και ποιες συσκευές πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Δεν είναι όλα τα προϊόντα κατάλληλα για γρήγορη μεγέθυνση του πέους. Υπάρχουν 3 επιλογές που πρέπει να προσέξετε: αντλίες, επεκτάσεις και ειδικές κρέμες.

  1. Μια αντλία κενού για τη διεύρυνση του πέους και μια ειδική συσκευή ενεργούν στο πέος με τον ίδιο τρόπο, μόνο το περιβάλλον εφαρμογής είναι διαφορετικό. Το συν είναι προφανές - υπάρχει μια ισχυρή αλλά βραχυπρόθεσμη διεύρυνση του πέους. Αλλά με την τακτική χρήση, το μέγεθος μεγαλώνει για πάντα. Με τη βραχυπρόθεσμη διεύρυνση, μπορείτε να εκπλήξετε το άλλο σας μισό με ένα εξαιρετικό μέγεθος, γι 'αυτό η αντλία θα σας βοηθήσει όταν πρέπει να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος σας.
  2. Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους
  3. Ανανέωση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μιλάμε για άμεση μεγέθυνση και θα πρέπει να φοράτε τη συσκευή για περισσότερο από μία εβδομάδα. Μόνο τότε εμφανίζεται ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί ακόμα να θεωρηθεί γρήγορη, άλλες χειρωνακτικές μέθοδοι φέρνουν ορατά αποτελέσματα σε τουλάχιστον μισό χρόνο.
  4. Επέκταση για διεύρυνση πέους
  5. Κρέμες μεγέθυνσης πέους. Η αγορά μιας καλής ποιότητας κρέμας θα σας βοηθήσει πραγματικά να μεγαλώσετε γρήγορα το πέος σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις κριτικές και τις αντενδείξεις πριν από την αγορά. Η αλοιφή είναι η πιο εύκολη στη χρήση, δεν θα έχετε καμία ενόχληση. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε κρέμα και μία από τις παραπάνω συσκευές μαζί. Σε αυτή την περίπτωση, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μέγιστος.

Μη αυτόματη αύξηση

Το συνεχές τζελκινγκ δεν βοηθά πάντα στη γρήγορη μεγέθυνση του πέους. Πρέπει να εξασκηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά θα μιλήσουμε εν συντομία για αυτήν την τεχνική. Εάν κάποιος δεν γνωρίζει τι είναι, τότε αυτή είναι μια ειδική τεχνική, η ιστορία της οποίας ξεκινά από την αρχαιότητα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διευρύνει το ανδρικό φύλο. Αυτός ο κανόνας μπορεί σίγουρα να ονομαστεί ο πιο σημαντικός, γιατί χωρίς "jelqing" δεν θα έχετε ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσοχή όμως πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις ασκήσεις, φροντίστε να διαβάσετε τις προφυλάξεις ασφαλείας γιατί η πιθανότητα βλάβης στο πέος σας είναι πολύ, πολύ υψηλή, ειδικά με τις πρώτες κιόλας ασκήσεις.

Μια άλλη συμβουλή είναι να αλλάξετε, να αντικαταστήσετε και να κάνετε εναλλακτικές ασκήσεις για το πέος σας. Αυτός ο κανόνας πρέπει να τηρείται γιατί μπορείτε απλά να υπερφορτώσετε το σώμα σας με τις ίδιες δραστηριότητες και οι συνέπειες αυτού θα είναι πολύ, πολύ άβολες, οπότε προσέξτε.

παραγωγή

Να θυμάστε πάντα να παρακολουθείτε πάντα την κατάστασή σας και την κατάσταση του οργάνου σας. Δηλαδή, δεν μπορείτε να το υπερφορτώσετε, αλλά ούτε και να κάνετε τις ασκήσεις πολύ εύκολες, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορείτε να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αγοράσετε ειδικές συσκευές ή μέσα σε οποιοδήποτε κατάστημα σεξ και στη συνέχεια η διαδικασία θα είναι πολύ πιο γρήγορη. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να δώσετε άλλη μια φορά προσοχή στο γεγονός ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, γιατί μόνο σε αυτή την περίπτωση θα επιτύχετε αυτό που θέλετε.