Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους (φωτογραφία)

Το μέγεθος της αρρενωπότητας είναι ο κύριος δείκτης της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής. Αυτό επηρεάζει τη δραστικότητα και εάν μπορεί να αυξηθεί με τη βοήθεια χαπιών, τότε η διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια φαρμάκων δεν είναι δυνατή. Γνωρίζοντας για ένα τέτοιο ανδρικό πρόβλημα, οι γιατροί βρήκαν μια λύση - διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια της άσκησης. Οι ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους και τα σεμινάρια βίντεο μπορούν να προβληθούν στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί αυτή η εκπαίδευση;

Η διεύρυνση οργάνων μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χέρια, ειδικές συσκευές, καθώς και υλικά στάθμισης που τεντώνουν το πέος με το βάρος τους.

Ο ιδανικός τρόπος άσκησης διεύρυνσης πέους στο σπίτι είναι η χειροκίνητη διεύρυνση πέους με δύο ή τρία δάχτυλα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εκτέλεσης, χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, πρέπει να ξεκινήσετε τη γυμναστική με βάση την αρχή από εύκολη σε δύσκολη.

Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους

Πρέπει να ξεκινήσετε με 15 λεπτά, στη συνέχεια ο χρόνος που αφιερώνετε στη διδασκαλία πρέπει σταδιακά να αυξηθεί σε 30 λεπτά την ημέρα. Πιστεύεται ότι ο πιο βολικός χρόνος για την άσκηση τέτοιων ασκήσεων διεύρυνσης πέους στο σπίτι είναι το πρωί και το βράδυ. Εάν επιλέξετε να κάνετε πιο δύσκολες ασκήσεις διεύρυνσης πέους, πρέπει να το κάνετε σταδιακά, όχι απότομα.

Η ιδανική επιλογή πριν ξεκινήσετε αυτό το είδος άσκησης είναι να συμβουλευτείτε έναν γιατρό που θα σας εξηγήσει λεπτομερώς πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι. Το πιο σημαντικό πράγμα κατά την έναρξη μιας τέτοιας εκπαίδευσης είναι ότι το κύριο πράγμα είναι η κανονικότητα της απόδοσης. Φυσικά, δεν πρέπει να περιμένετε ένα αστραπιαίο αποτέλεσμα, για να αυξήσετε την αξιοπρέπειά σας τουλάχιστον μερικά εκατοστά, πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά.

Προετοιμασία για εκπαίδευση διεύρυνσης πέους:

 1. Η διεύρυνση του πέους στο σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, η προετοιμασία για αυτό το είδος δραστηριότητας πρέπει να γίνεται κάθε φορά, θα βοηθήσει να γίνει η τάξη πιο παραγωγική.
 2. Πριν ξεκινήσετε την άσκηση, κάντε ντους και πλύνετε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην περινεϊκή περιοχή.
 3. Μετά το ντους, στεγνώστε με μια πετσέτα και στεγνώστε.
 4. Χρειάζεστε ένα ειδικό λιπαντικό για την τάξη, οπότε πηγαίνετε στο φαρμακείο εκ των προτέρων και αγοράστε το κι εσείς.
 5. Φροντίστε να επιλέξετε ένα μέρος για να κάνετε γυμναστική για τη διεύρυνση του πέους. Αρχικά, προσπαθήστε να εκτελέσετε όλους τους επιλεγμένους συνδυασμούς σε διαφορετικές στάσεις, όρθιοι, καθισμένοι, ξαπλωμένοι, ημικαθισμένοι, ξαπλωμένοι και επιλέξτε την επιλογή στην οποία θα είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα.
 6. Όπως τα χέρια, τα πόδια ή άλλοι μύες, το πέος πρέπει να ζεσταθεί πριν από την άσκηση. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ζεστές κομπρέσες. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ζεστάνετε μια πετσέτα ή άλλο παχύ ύφασμα με ένα σίδερο και να το εφαρμόσετε στην περιοχή του καβάλου. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές. Εάν έχετε ένα μαξιλάρι θέρμανσης στο χέρι, χρησιμοποιήστε το.
Προθέρμανση του πέους πριν από την άσκηση για ενίσχυση

Αφού ολοκληρωθεί η προετοιμασία, μπορείτε να ξεκινήσετε τη γυμναστική, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης βίντεο για την άσκηση διεύρυνσης πέους για πρώτη φορά.

Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους

Ποιες ασκήσεις αυξάνουν το πέος; Μπορείτε να διαβάσετε για ποιες ασκήσεις διεύρυνσης πέους μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικά σε κριτικές σε εξειδικευμένους ιστότοπους. Εάν δεν ξέρετε πώς να διευρύνετε το πέος σας με ασκήσεις, θα σας βοηθήσουν ειδικά μαθήματα γυμναστικής.

Η άσκηση μεγέθυνσης πέους και τα βίντεο με λεπτομερή περιγραφή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ειδικά εάν είστε αρχάριος στην επιχείρηση.

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους, ο καθένας πρέπει να επιλέξει κάτι ξεχωριστά, ανάλογα με το τι αποτελέσματα θέλει να επιτύχει και τι ακριβώς θέλει να επιτύχει με αυτά.

Ανάλογα με τις ασκήσεις που κάνετε, η διεύρυνση του πέους γίνεται με διαφορετικούς τρόπους. Η διεύρυνση του πέους στο σπίτι είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος επίλυσης του προβλήματος.

 • Τέντωμα του πέους σε μήκος.Οι ασκήσεις μήκους πέους είναι οι πιο δημοφιλείς ασκήσεις σε αυτόν τον τομέα, με τις ασκήσεις πάχυνσης πέους να είναι δεύτερες. Πάρτε μια άνετη θέση, πάρτε το πέος σας στα χέρια σας και απλά τραβήξτε το προς τα εμπρός. Δεν πρέπει να επιτυγχάνετε φανατισμό εάν αισθάνεστε πόνο τότε είναι ένα σημάδι ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε περαιτέρω. Τραβήξτε το πέος για πέντε δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το. Η παύση μεταξύ αυτών των σετ πρέπει να είναι περίπου 5 δευτερόλεπτα. Η σημασία μιας τέτοιας εκπαίδευσης για τη διεύρυνση του πέους είναι ότι το κύριο μέρος του στυτικού ιστού, το οποίο είναι το κύριο συστατικό της ανδρικής αξιοπρέπειας, βρίσκεται στην περιοχή της πυέλου και μπορεί να επιμηκυνθεί από εκεί, αυξάνοντας το όργανο κατά μερικά εκατοστά. Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας γυμναστικής, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν συμβαίνει στύση.
 • Τέντωμα του πέους για μεγέθυνση
 • Επέκταση του πέους ενώ κάθεστε.Για μια τέτοια γυμναστική απαιτείται μια πολύ μικρή στύση. Μην επιτρέπετε στο σώμα σας να αποκτήσει άλλο μέγεθος περίπου 30%. Πρέπει να το κατεβάσετε όσο μπορείτε και να καθίσετε. Μια τέτοια άσκηση στοχεύει στην αύξηση της πίεσης στα εσωτερικά συστατικά του πέους. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους του πέους τόσο στο μήκος όσο και στο πάχος, καθώς και στη διεύρυνση της βάσης του πέους.
 • τεντώνοντας το πέος για να γίνει μεγαλύτερο
 • Μασάζ οργάνων.Πριν ξεκινήσετε ένα μάθημα, είναι απαραίτητο να σηκώσετε λίγο το πέος, να το πάρετε με δύο δάχτυλα και να εκτελέσετε κινήσεις παρόμοιες με τις κινήσεις κατά τον αυνανισμό. Όταν σηκωθεί εντελώς, πάρτε το κεφάλι σας στα χέρια σας, πιέστε το στη βάση, τεντώνοντας το όργανο με αυτόν τον τρόπο μέχρι να αισθανθείτε δυσάρεστες αισθήσεις. Σταματήστε και ξεκουραστείτε αμέσως μετά. Πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά για να μην καταστραφούν οι σύνδεσμοι.
 • κουδούνιΤοΤοΤοΓια να επιτύχετε πλήρη στύση του πέους σας, ξεκινήστε να κινείστε από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω. Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να καταπονήσετε τους μυς του περινέου όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Άσκηση με καμπάνα για διεύρυνση του πέους
 • Jelqing.Αυτή η τεχνική για τη διεύρυνση του πέους είναι γνωστή παγκοσμίως. Για να ασκηθείτε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πέος σας είναι πάνω από το μισό όρθιο. Η κεφαλή δεν χρησιμοποιείται κάτω από ένα τέτοιο φορτίο, οπότε θα πρέπει να σταματήσετε να την αγγίζετε. Πιάστε το πέος από τον άξονα με δύο δάχτυλα, κάντε κινήσεις πάνω και κάτω και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό για να κάνετε την άσκηση πολύ πιο εύκολη. Εάν ξαφνικά αισθάνεστε ότι η εκσπερμάτωση πλησιάζει, σταματήστε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια συνεχίστε ξανά.
 • Jelqing για μεγέθυνση πέους
 • Κάμψη του πέους.Πρέπει να διασφαλιστεί ότι ο ανδρισμός αυξάνεται κατά το ήμισυ περίπου ή λίγο περισσότερο. Επίσης, λυγίστε το πέος προς διαφορετικές κατευθύνσεις, όπως σας βολεύει. Ωστόσο, ακούστε τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν σας πονάει ή απλά αισθάνεστε άβολα, τότε σταματήστε ή δράστε πιο προσεκτικά, καθώς ένας τέτοιος χειρισμός μπορεί να βλάψει τα γεννητικά όργανα.
 • Κάμψη πέους για διεύρυνση
 • Άσκηση Κέγκελ.Τέτοιες ασκήσεις για τα γεννητικά όργανα είναι χρήσιμες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες όταν θέλουν να έχουν μια καλή στύση και έναν πιο φωτεινό οργασμό. Η άσκηση γυμναστικής είναι πολύ, πολύ εύκολη. Είναι απαραίτητο να πιέσετε και να χαλαρώσετε ρυθμικά τους μυς του περινέου. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τύπος μυών είναι, απλώς πηγαίνετε στο μπάνιο και ξεκινήστε να ουρείτε. Απλώς κρατήστε τη δέσμη κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και θα καταλάβετε αμέσως ποιοι μύες εμπλέκονται. Μπορείτε να κάνετε μια τέτοια άσκηση όχι μόνο τη στιγμή που σας έχει ανατεθεί, αλλά και σε οποιαδήποτε ευκαιρία. Για παράδειγμα στο ασανσέρ, στο αυτοκίνητο, στο μετρό, στη δουλειά. Μην ανησυχείτε, από έξω δεν είναι καθόλου αισθητό. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάμε μια τέτοια γυμναστική και να επιστρέφουμε σε αυτήν όσο το δυνατόν συχνότερα. Όσον αφορά την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, το κύριο πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι η διδασκαλία διεγείρει πολύ καλά τις διαδικασίες κυκλοφορίας του αίματος.
 • Σύσφιξη.Προκειμένου τα αποτελέσματα σύσφιξης να είναι εντυπωσιακά, πρέπει να το κάνετε σωστά. Για να εκτελέσετε τέτοιους χειρισμούς, πρέπει να αγοράσετε μια συσκευή που πιέζει το πέος. Αυτοί είναι προσομοιωτές σύσφιξης.
Συμπύκνωση για διεύρυνση του πέους

Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε, τότε αναζητήστε κάτι κατάλληλο για το αίτημα εικόνας "φωτογραφία φωτογραφιών". Μετά από αυτήν την τεχνική, κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πέος.

Σπουδαίος!Είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί το πέος ακόμη και αν αυτό τεθεί υπό πίεση για περίπου 8 ώρες την ημέρα. Ωστόσο, για μερικούς είναι επώδυνο και άβολο.

Τι να κάνετε μετά την προπόνηση

Αφού ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας ασκήσεις μεγέθυνσης πέους, ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε στο πέος σας. Για να διορθωθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να φορέσετε μια επέκταση, αλλά αυτό εξαρτάται ήδη από τις προσωπικές επιθυμίες ενός και μόνο άντρα.

Επέκταση για διεύρυνση πέους

Επιπλέον, προσπαθήστε να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες, να προσαρμοστείτε στις καιρικές συνθήκες, να μην υπερθερμανθεί και να μην υπερψυχθεί, προσπαθήστε να τηρήσετε τις αρχές της σωστής διατροφής, να ασκηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην κάνετε καθιστική ζωή, μόνο τότε η φυσική διεύρυνση του Το πέος ξεκινά.

δίπλωμα

Ως εκ τούτου, η αύξηση του μήκους και του όγκου του πέους μέσω άσκησης είναι μια καλή τεχνική για τη διόρθωση των συμπλεγμάτων σας και την απόκτηση αυτοπεποίθησης. Για να αυξηθεί πραγματικά το πέος, τουλάχιστον μερικά εκατοστά, πρέπει να προσπαθήσετε, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει να κάνετε ασκήσεις μεγέθυνσης πέους στο σπίτι.