Διεύρυνση της βάμψης

Διαβούλευση με γιατρό για μεγέθυνση πέους

Κατά καιρούς, η επιθυμία διεύρυνσης του πέους εμφανίζεται σε κάθε άνδρα. Γιατί όμως να κάνουμε μεγαλύτερο κεφάλι και γιατί αυτή η παράμετρος είναι τόσο σημαντική;

Το μήκος και το πάχος του PCh παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της οικειότητας. Και η κεφαλή του γεννητικού οργάνου είναι υπεύθυνη για την ένταση των αισθήσεων, την ευαισθησία και τη δύναμη του οργασμού. Με τη διεύρυνση αυτού του τμήματος του φαλλού, μπορείτε να έχετε περισσότερη ευχαρίστηση στο σεξ.

Πότε είναι απαραίτητη η αύξηση;

Για να αυξήσετε το μέγεθος της κεφαλής του πέους, δεν αρκεί να έχετε μερικά συμπλέγματα στο μέγεθος της αξιοπρέπειας. Είναι απαραίτητο να έχετε πολλές ενδείξεις για τη διαδικασία:

 1. Μικρό μέγεθος πέους.
 2. Αδυναμία επίτευξης οργασμού με φυσιολογική διέγερση.
 3. Έλλειψη ζωντανών αισθήσεων κατά τη στενή επαφή με μια γυναίκα.
 4. Χαμηλή ευαισθησία και τάση για μακρές και επώδυνες στύσεις.
 5. Ασυμμετρία της κεφαλής.

Σε ονομαστικούς όρους, το μικρό μέγεθος του μετατροπέα είναι ένδειξη διαφόρων χειρισμών που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση αυτής της ανεπάρκειας. Ωστόσο, η απόφαση για την επέμβαση λαμβάνεται σε συνεργασία με τον γιατρό. Δηλαδή, πριν αποφασίσετε για οικεία πλαστική χειρουργική, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Εάν ο γιατρός αποφασίσει ότι ο ασθενής δεν χρειάζεται πλαστική διόρθωση του πέους, ο άντρας κινδυνεύει να απορριφθεί.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να αρνηθείτε:

 • με λοιμώξεις της περιοχής των γεννητικών οργάνων.
 • σε φλεγμονώδεις ασθένειες χρόνιας φύσης.
 • με ενδοκρινικές διαταραχές.
 • με τυπικές παραμέτρους του φαλλού.

Εάν το μήκος του γεννητικού οργάνου δεν είναι μικρότερο από 16 cm και το μήκος της κεφαλής δεν είναι μικρότερο από 4 cm, ο γιατρός θα παραπέμψει τον ασθενή σε ψυχίατρο και όχι στο χειρουργείο. Καθώς αυτά τα μεγέθη είναι φυσιολογικά και δεν χρειάζονται μεθόδους διόρθωσης. Μάλλον, τα προβλήματα ενός ανθρώπου σχετίζονται με την ψυχική του κατάσταση.

Μέθοδοι Διεξαγωγής

Πώς να μεγεθύνετε τη βλεφαρίδα του πέους; Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους, ξεκινώντας από μια πολύπλοκη χειρουργική διαδικασία και τελειώνοντας με ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

Χειρουργική μέθοδος

Η αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας γίνεται μέσω χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιά. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την εμφύτευση εμφυτεύματος (ειδική μήτρα).

Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους

Η μήτρα εμφυτεύεται στο υποδόριο στρώμα, γεγονός που κάνει το πέος μεγαλύτερο. Η χρησιμοποιούμενη μέθοδος και το γεγονός ότι η επέμβαση γίνεται υπό αναισθησία ενέχουν ορισμένους κινδύνους. Επιπλέον, η διαδικασία έχει πολλά μειονεκτήματα:

 1. Μακρά περίοδος ανάρρωσης.
 2. Μεγάλη πιθανότητα απόρριψης εμφυτεύματος.

Όταν η μήτρα «δεν ριζώσει», το άτομο αναπτύσσει φλεγμονώδεις διεργασίες στον ιστό του πέους που μπορεί να οδηγήσει σε γάγγραινα ή νέκρωση ιστού.

Η αύξηση της ευαισθησίας μέρους ενός οργάνου με αυτή τη μέθοδο πραγματοποιείται μόνο με την έγκριση ενός γιατρού, όταν υποδεικνύεται. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι αμετάβλητο και θα παραμείνει σε όλη τη ζωή ενός άντρα.

Ένεση γέλης

Η αύξηση κεφαλής με τζελ με βάση υαλουρονικό οξύ είναι πολύ δημοφιλής επειδή μια τέτοια διαδικασία:

 • λιγότερο τραυματικό?
 • έχει ελάχιστες αντενδείξεις ·
 • δεν απαιτεί μεγάλη περίοδο αποκατάστασης ·
 • καλά ανεκτό από τους ασθενείς.
 • πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.
 • αποκλείει κάθε παρέμβαση στην κοιλότητα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα τζελ που γεμίζει το διάστημα μεταξύ της κεφαλής της καρδιάς και του υποδόριου στρώματος, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος της αξιοπρέπειας. Η διαδικασία με αυτό το τζελ πραγματοποιείται σε διάφορα βήματα, οι ενέσεις πραγματοποιούνται εντός 3-5 ημερών. Στη συνέχεια, ο ασθενής αναρρώνει.

ένεση υαλουρονικού οξέος για μεγέθυνση του πέους

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένας άντρας μπορεί να παρατηρήσει κάποιες αλλαγές:

 1. Οίδημα των ιστών.
 2. Πόνος στην ακροποσθία.
 3. Ερυθρότητα του δέρματος.

Αλλά αυτές οι αλλαγές περνούν γρήγορα και δεν έχουν συνέπειες. Το υαλουρονικό οξύ έχει μια σύνθεση παρόμοια με αυτή των βιολογικών υγρών, η απόρριψή του είναι σχεδόν αδύνατη. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αλλεργικές αντιδράσεις μόνο στο τζελ ή στα συστατικά του. Για το λόγο αυτό, η διεύρυνση της κεφαλής του γεννητικού οργάνου με αυτή τη μέθοδο θεωρείται η ασφαλέστερη.

Ωστόσο, η διαδικασία έχει ένα μειονέκτημα - με την πάροδο του χρόνου, το υαλουρονικό οξύ διαλύεται, για το λόγο αυτό πρέπει να επαναλαμβάνετε περιοδικά τις ενέσεις της ουσίας για να έχετε το αποτέλεσμα.

φαρμακευτική αγωγή

Η διεύρυνση του πέους μπορεί επίσης να γίνει με τη λήψη ορισμένων φαρμάκων. Αυτά είναι χάπια που περιέχουν ορμόνες. Αυτά τα φάρμακα διεγείρουν την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα.

Μειονεκτήματα των ορμονικών σκευασμάτων:

 • οδηγεί σε ανισορροπία στο σώμα με παρατεταμένη χρήση.
 • είναι εθισμένοι και έχουν συμπτώματα στέρησης ·
 • το αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά από 6 εβδομάδες θεραπείας.

Ναι, τα φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, αλλά η χρήση τους οδηγεί σε μια ανεπιθύμητη παρενέργεια με τη μορφή μείωσης της ισχύος. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι "παρενέργειες" εμφανίζονται μόνο μετά τη διακοπή του φαρμάκου. Σπάνια εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας.

ένας άντρας πίνει ένα χάπι για να μεγαλώσει τη βλεφαρίδα

Γυμναστική και μασάζ

Για να σηκώσετε το κεφάλι του inverter στο σπίτι με τη βοήθεια μασάζ και κίνησης, θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν αριθμό κανόνων:

 • Ασκήσου τακτικά;
 • μην κάνετε μεγάλα διαλείμματα.
 • σταματήστε την άσκηση εάν υπάρχει δυσφορία.
 • Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό τζελ κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Προκειμένου να διευρυνθεί η κεφαλή του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι απαραίτητο να βελτιστοποιηθεί η ροή του αίματος σε ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα. Για να γίνει αυτό, συνιστάται να κάνετε τακτικά γυμναστική και μασάζ.

Περιγραφή 3 απλών ασκήσεων:

 1. Με τη βοήθεια των χεριών σας, φέρτε το όργανο σε στυτική κατάσταση και ανεβάστε το στο μέγιστο πλάτος.
 2. Πιέστε το πέος στην περιοχή του κεφαλιού μέχρι να γίνει όσο το δυνατόν πιο σφριγηλό, σταματήστε τη διαδικασία, αν υποχωρήσει η στύση, επαναλάβετε ξανά.
 3. Καθίστε σε μια καρέκλα, απλώστε τα γόνατά σας, βάλτε τα πόδια σας στο πάτωμα και χτυπήστε τους μηρούς με το όργανό σας, τα χτυπήματα πρέπει να είναι μαστιγώδη, αλλά όχι επώδυνα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μετατροπέας συχνότητας βρίσκεται σε ήσυχη (μη διεγερμένη) κατάσταση.

Η διεύρυνση της κεφαλής του πέους με αυτήν τη μέθοδο χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι δυνατή μόνο υπό μία προϋπόθεση - εάν ασκείστε για τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Όποια μέθοδο κι αν επιλέξει ένας άντρας, πρέπει να καταλάβει ότι ορισμένα προβλήματα σεξουαλικά δεν σχετίζονται με τις παραμέτρους του πέους ή του κεφαλιού του. Για το λόγο αυτό, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να αξιολογήσετε επαρκώς το πραγματικό μέγεθος του πέους πριν εξετάσετε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση.