Μπορεί να αυξηθεί το πέος με αντλία;

χρησιμοποιώντας αντλία για μεγέθυνση του πέους

Για πολλούς άνδρες, το μέγεθος του πέους είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και η αιτία πολλών συμπλεγμάτων. Μερικές φορές συμβαίνει ότι το μέγεθος του πέους ταιριάζει εντός των φυσιολογικών ορίων, αλλά ο άνδρας δεν είναι ακόμα ευχαριστημένος με αυτό και αισθάνεται ανασφαλής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση αντλίας κενού. Είναι δυνατόν να διευρύνετε το πέος με τη βοήθεια μιας αντλίας, πώς να το χρησιμοποιήσετε και πολλά άλλα, θα μάθετε από το άρθρο μας.

Γιατί χρειάζεστε μια αντλία πέους

Η διεύρυνση του πέους με αντλία ήταν μια τάση τα τελευταία χρόνια. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να αγνοήσουν αυτή τη μονάδα και άρχισαν να τη μελετούν. Σύμφωνα με τη μελέτη, η αντλία βρέθηκε ότι ήταν μια αρκετά ασφαλής μέθοδος διεύρυνσης του πέους και μια μεγάλη εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική.

Η αντλία βοηθά στην παροχή αίματος στο όργανο, με αποτέλεσμα οι ιστοί να αρχίσουν να αναπτύσσονται ενεργά και το μέγεθος του πέους αυξάνεται σταδιακά. Στους άνδρες, για παράδειγμα, υπάρχουν θετικά αποτελέσματα στη διεύρυνση του πέους, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος. Η αντλία είναι μια συσκευή που αποτελείται από ένα διαφανές έμβολο και μια αντλία (ή λαμπτήρα).

Ο άντρας τοποθετεί τη μονάδα του στο μπουκάλι ενώ πιέζει την αντλία έχει ως αποτέλεσμα την άντληση πίεσης και αέρα. Η κατασκευή είναι εξοπλισμένη με μαξιλάρια λατέξ για να μην προκαλεί ενόχληση. Οι γιατροί εντοπίζουν τα ακόλουθα θετικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

 1. Βοηθά στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας. Υπάρχει μια ισχυρή ροή αίματος στα πυελικά όργανα, η οποία ενεργοποιείται από την πίεση που δημιουργείται.
 2. Ένας άντρας μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα κενό αέρος λίγο πριν έρθει σε επαφή. Το πέος γίνεται λιγότερο ευαίσθητο και ο άντρας μπορεί να δώσει στη γυναίκα ευχαρίστηση για πολύ περισσότερο.
 3. Εξαλείψτε την καμπυλότητα του πέους. Με τη συσκευή μπορείτε να το «ισιώσετε» λίγο.
 4. Διεύρυνση του πέους. Όπως γράψαμε παραπάνω, αυτή η συσκευή διεγείρει πολύ ισχυρή ροή αίματος, η οποία αυξάνει τον όγκο του πέους.
 5. Ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων του γεννητικού οργάνου. Η τακτική και σωστή χρήση της αντλίας κάνει τα αγγεία πιο ελαστικά και ισχυρότερα, γεγονός που αποτρέπει πολλές ασθένειες.
Αντλία μεγέθυνσης πέους

Τύποι αντλιών κενού

Στην προηγούμενη παράγραφο απαντήσαμε στο ερώτημα κατά πόσον είναι δυνατό να διευρύνουμε το πέος με μια αντλία σαφώς καταφατικά. Όλοι οι τύποι αυτών των βάσεων κενού έχουν παρόμοιο σχεδιασμό. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι αντλιών κενού που χρησιμοποιούνται για τη διεύρυνση του πέους. Η λίστα σας είναι:

 • νερό- η πιο σύγχρονη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε νερό. Το μπουκάλι αντλεί νερό αντί αέρα και θεωρείται η πιο αποτελεσματική επιλογή από όλα. Κατά συνέπεια, η τιμή για μια τέτοια αντλία είναι η υψηλότερη.
 • Αυτομάτως- Μια τέτοια συσκευή δημιουργεί κενό με ηλεκτρική αντλία και λειτουργεί με μπαταρίες. Η πίεση μπορεί να παρακολουθείται σε ένα μανόμετρο που είναι ενσωματωμένο στη συσκευή. Τέτοια παιχνίδια ανήκουν στο μεσαίο τμήμα τιμών.
 • Εγχειρίδιο- Εάν είστε σε προϋπολογισμό, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Η πίεση στο πέος θα αυξηθεί λόγω της πίεσης στο αχλάδι. Αυτή είναι η φθηνότερη διαθέσιμη αντλία πέους.

Κανόνες αντλίας

Εάν έχετε αγοράσει μια συσκευή και θέλετε να ελέγξετε στην πράξη εάν η μεγέθυνση πέους με αντλία είναι ρεαλιστική, εξοικειωθείτε με τις βασικές αρχές της. Είναι πολύ σημαντικό να μην το παρακάνετε και να μην το εκθέτετε υπερβολικά στα γεννητικά σας όργανα.

 1. Αρχικά, εκκενώστε όλο τον αέρα από τη συσκευή - μόνο όταν το κάνετε αυτό θα είναι έτοιμο για χρήση.
 2. Αγοράστε ένα ειδικό λιπαντικό εκ των προτέρων και αλείψτε το σε όλο το πέος.
 3. Εισάγετε προσεκτικά το όργανο στο έμβολο της συσκευής σας. Τώρα είναι σημαντικό να έχετε στύση - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιοδικά για ενήλικες ή βίντεο πορνό.
 4. Μόλις νιώσετε ότι έχετε πετύχει τη μέγιστη στύση, ήρθε η ώρα να βάλετε το δαχτυλίδι. Σας συμβουλεύουμε να το προετοιμάσετε εκ των προτέρων και να το βάλετε δίπλα σας για να μην τρέξετε.
 5. Χρησιμοποιήστε μια αντλία, λαμπτήρα ή μοχλό για να δημιουργήσετε ένα κενό. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τους χειρισμούς άλλες 10 φορές.
 6. Οι γιατροί συνιστούν τη χρήση μιας τέτοιας συσκευής για όχι περισσότερο από 15-20 λεπτά. Εάν υπερβείτε αυτόν τον χρόνο, υπάρχει κίνδυνος ερυθρότητας και μώλωπες στην περιοχή του πέους. Δυστυχώς, εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από τα συμπτώματα που περιγράφονται, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή έως ότου εξαφανιστεί η ερυθρότητα και η κυάνωση. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να επιβραδύνετε και να χρησιμοποιήσετε την αντλία λιγότερο έντονα, όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Εσείς και η κυρία σας θα λατρέψετε πώς φαίνεται το πέος μετά την αντλία κενού - φαίνεται πιο εντυπωσιακό από μια κανονική στύση.

Εάν χρησιμοποιείτε υδραυλική αντλία, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Ξαπλώστε στο μπάνιο και γεμίστε τη βρύση με ζεστό νερό. Βάλτε το πέος μέσα.
 • Πιέστε τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ηβικό σας οστό, πιέστε προς τα κάτω για να αποστραγγίσετε την περίσσεια υγρού.
 • Ασκείτε πίεση και επικεντρωθείτε στο πώς αισθάνεστε. Απελευθερώστε τη συσσώρευση πίεσης μετά από περίπου τρία λεπτά. Εάν δεν αισθάνεστε καμία ενόχληση, επαναλάβετε τη διαδικασία περίπου πέντε φορές.

Σπουδαίος:Εάν, μετά από πολλές φορές χρήση της εφεύρεσης, διαπιστώσετε ότι το πέος σας έχει υποβαθμιστεί κατά τη διάρκεια της επαφής ή η στύση έχει εξαφανιστεί εντελώς, διακόψτε τη χρήση. Διαβάστε ξανά τις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι κάνατε το σωστό.

Υδροαντλία για μεγέθυνση πέους

Πώς να επιλέξετε τη σωστή αντλία

Πώς να επιλέξετε μια αντλία για ένα μέλος και να μην κάνετε λάθος;

 1. Επιλέξτε το μέγεθος του παιχνιδιού με βάση το μέγεθος του όρθιου πέους. Προσθέστε περίπου τριάντα τοις εκατό περισσότερο σε αυτόν τον τόμο.
 2. Η διάμετρος της αντλίας δεν είναι πολύ σημαντική. Δώστε προσοχή στη διάμετρο του ανοίγματος στη μανσέτα. Αν θέλετε να διευρύνετε το πέος σας, αγοράστε μια μανσέτα μικρής διαμέτρου.
 3. Αγοράστε μια συσκευή με αντλία με λειτουργία ανακούφισης πίεσης. Είναι πολύ πιο βολικό και πρακτικό από τη μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του μηχανήματος.
 4. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν η αντλία διαθέτει μανόμετρο, δηλαδή ένα βολικό σύστημα ελέγχου πίεσης. Δεν είναι πάντα καλό να βασίζεστε μόνο στα δικά σας συναισθήματα.
 5. Εάν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε μια συσκευή, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με μια αντλία χειρός. Είναι πιο απλό και σας επιτρέπει να αντλείτε αέρα με ένα κανονικό αχλάδι.

Ποιος από τους τρεις τύπους αντλιών είναι πιο αποδοτικός - χειροκίνητος, αυτόματος ή νερού - δεν μπορεί να απαντηθεί με σαφήνεια. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η υδραυλική αντλία προσφέρει ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα. Αλλά δεν μπορούν όλοι να το αντέξουν οικονομικά. Ως εκ τούτου, με βάση τις προτιμήσεις σας και το μέγεθος του πορτοφολιού, πρέπει να κάνετε μια δύσκολη επιλογή.

Πόσο μπορείτε να διευρύνετε το πέος σας με μια αντλία; Σύμφωνα με πραγματικές κριτικές από άνδρες, μετά από μερικούς μήνες τακτικής χρήσης, το πέος γίνεται 1, 5-2 φορές πιο παχύ. Η διαδικασία ανανέωσης δεν είναι τόσο γρήγορη.

Φροντίδα και αποθήκευση

Πλύνετε το σεξ παιχνίδι με ζεστό νερό και σαπούνι πριν και μετά από κάθε χρήση, περιποιηθείτε το με ένα διαθέσιμο αντισηπτικό εάν το επιθυμείτε. Τα λιπαντικά με βάση βαζελίνη ή φυτικά έλαια δεν πρέπει να συνδυάζονται με την αντλία. Αυτό μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο βλάβες στη συσκευή, αλλά και επιδείνωση της ευημερίας σας.

Αφού ξεπλύνετε το χρησιμοποιημένο παιχνίδι, στεγνώστε το καλά και στεγνώστε το πριν το αποθηκεύσετε. Φυλάξτε το σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωρίς να αγγίξετε άλλες συσκευές (π. χ. ντίλντο). Κρατήστε την αντλία σας μακριά από παιδιά και ζώα. Αποφύγετε μηχανικούς κραδασμούς (με αποτέλεσμα η συσκευή να πέσει και να χτυπήσει).

Εάν χειρίζεστε τη συσκευή προσεκτικά, θα παρατείνει τη ζωή της σημαντικά. Να θυμάστε ότι αυτή η τεχνική συσκευή δεν πρέπει να υποβάλλεται σε επεξεργασία με διάλυμα αλκοόλης, υπεροξείδιο του υδρογόνου ή βραστό νερό. Αυτό θα βλάψει το προϊόν.

Πώς να φτιάξετε μια αντλία πέους με τα χέρια σας

Η συσκευή μπορεί να είναι κατασκευασμένη από θραύσματα που είναι βέβαιο ότι βρίσκονται στο γκαράζ ή την ντουλάπα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπιεστή ή αντλία μανσέτας, ιατρική σύριγγα ή κανονικά πλαστικά μπουκάλια. Για να δημιουργήσετε ένα κενό πέους από έναν παλιό συμπιεστή (όπως ένα σπασμένο ψυγείο), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Αφαιρέστε τον συμπυκνωτή και τον εξατμιστή από τον παλιό συμπιεστή. Συνδέονται με τη βάση με σωλήνες χαλκού που απλά πρέπει να κόψετε.
 2. Συνδέστε το σε πηγή ενέργειας.
 3. Πάρτε το φίλτρο αέρα και συνδέστε το στην είσοδο. Το φίλτρο μπορεί να αγοραστεί σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε μικρή τιμή.
 4. Επιλέξτε έναν ελαστικό σωλήνα της επιθυμητής διαμέτρου και συνδέστε τον στο φίλτρο.
 5. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι σωστή και δοκιμάστε τη. Εάν έχετε κάνει τα πάντα σωστά, μια σπιτική συσκευή θα λειτουργεί σαν την καλύτερη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή.

Προσοχή!Ωστόσο, οι σπιτικές συσκευές μπορεί να είναι επικίνδυνες, οπότε είναι καλύτερο να αγοράσετε μια παρόμοια συσκευή σε ένα οικείο κατάστημα.

Αντλία μόνος σας για μεγέθυνση πέους

Πού να αγοράσετε και πόσο κοστίζει;

Το κόστος αυτών των συσκευών ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και το υλικό.

Κριτικές χρηστών

 • Άντρας, 32 ετών: «Αν και το πέος μου δεν είναι το μικρότερο, πάντα ήθελα περισσότερο. Με κάθε ειλικρίνεια, αμφιβάλλω ότι μια αντλία θα μπορούσε να διευρύνει το πέος μου, αλλά αφού είδα ένα συναρπαστικό βίντεο, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μετά από δύο μήνες, παρατήρησα ότι το πλάτος είχε αυξηθεί και αυτό δεν είναι καθόλου ψευδαίσθηση. "
 • Άντρας, 29 ετών: «Οι φίλοι μου έκαναν χαριτολογώντας μια αυτόματη αντλία. Προσπάθησα και δεν είχα παράπονο. Ο φουσκωμένος κόκορας φαινόταν πολύ εντυπωσιακός - μερικές φορές το χρησιμοποιούσα ακριβώς πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το προτείνω σε άλλους! "

Τελικά

Η αντλία κενού χρησιμοποιείται αποτελεσματικά από τους άνδρες για τη διεύρυνση του πέους και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών. Εάν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, διαβάστε τις συστάσεις και συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστα λάθη.