Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα

Αν ψάχνετε τρόπους να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, είστε δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του ανδρισμού σας. Για να αποφύγετε ριζικά μέτρα, αξίζει να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές που συνιστούν οι θεραπευτές που μπορούν να διευρύνουν το πέος και να απαλλαγούν από το ψυχολογικό σύμπλεγμα.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα

Απαιτείται προπαρασκευαστική προετοιμασία πριν από οποιεσδήποτε διαδικασίες μεγέθυνσης πέους στο σπίτι σε πάχος ή μήκος. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένες συστάσεις:

 1. Αγοράστε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής σόδας. Μην προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά βρείτε μια ακριβή επιλογή χωρίς μόλυνση.
 2. Φροντίστε να κάνετε τεστ για αλλεργίες σε σόδα. Μην διακινδυνεύετε να πάρετε μαγειρική σόδα στο πέος σας χωρίς να το κάνετε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υγράνετε την πτυχή του αγκώνα και να εφαρμόζετε ένα μικρό προϊόν εκεί. Μετά από μια ώρα, κοιτάξτε την κατάσταση του δέρματος: εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα ή φαγούρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με σόδα τσαγιού.
 3. Το αρσενικό μέλος πρέπει να είναι προετοιμασμένο για θεραπεία, πρώτα στον ατμό με χλιαρό νερό. Ακολουθήστε τη διαδικασία με μια υφασμάτινη κομπρέσα.
 4. Προετοιμάστε πρόσθετα συστατικά μασάζ για να μεταμορφώσετε τον ανδρισμό σας (εάν απαιτείται στη συνιστώμενη συνταγή μεγέθυνσης πέους στο σπίτι).
 5. Για να κάνετε τους χειρισμούς όσο το δυνατόν πιο άνετους, όταν μεγαλώνετε το πέος με σόδα τσαγιού, αποθηκεύστε στεγνές και υγρές σερβιέτες που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε γρήγορα την περίσσεια σόδας από την επιδερμίδα και τους βλεννογόνους.

Προετοιμασία για τη διεύρυνση του πέους με σόδα

Μόλις κατανοήσετε το θέμα του αν η σόδα μπορεί να κάνει το πέος μεγαλύτερο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους θα πρέπει να εξερευνήσετε τους διαφορετικούς τρόπους χρήσης του προϊόντος:

 1. Εφαρμόστε ελαιόλαδο στην επιφάνεια του πέους - θα μαλακώσει εντελώς το λεπτό δέρμα. Μετά είναι η σειρά να χρησιμοποιήσουμε το μπέικιν πάουντερ. Πρέπει να εφαρμόζεται με απαλές κινήσεις μασάζ. Ο χειρισμός πρέπει να συνεχιστεί για αρκετά λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά την υπόλοιπη σόδα με νερό και λιπάνετε το πέος με μια ενυδατική κρέμα που θα αποτρέψει τον ερεθισμό.
 2. Η μαγειρική σόδα μεγαλώνει το πέος σας όταν το αχνίζετε στο μπάνιο; Ναι, αυτός είναι ένας ισχυρός τρόπος για να αυξήσετε αμέσως την αξιοπρέπειά σας. Πώς χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα σε αυτήν την έκδοση; Αραιώστε 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. Ουσίες σε ζεστό νερό (1 λίτρο υγρού είναι αρκετό). Βάλτε το γεννητικό όργανο στο μπάνιο για ένα τέταρτο της ώρας. Μετά τη διαδικασία, ξεπλύνετε τα υπολείμματα της σύνθεσης και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα.
 3. Ως μέσο μεγέθυνσης του πέους, συνιστάται η χρήση σόδας με μέλι, ανακατεύοντας τα προϊόντα σε ίσες αναλογίες. Εφαρμόστε την αλοιφή στα γεννητικά όργανα, περιμένετε λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, κάντε μασάζ στο πέος με τα χέρια σας. Μια τέτοια συνταγή όχι μόνο αυξάνει το μέγεθος, αλλά αυξάνει επίσης την ευαισθησία στο κεφάλι του οργάνου, η οποία είναι χρήσιμη πριν από τη σεξουαλική επαφή για την ενίσχυση των αισθήσεων.

Προσοχή! Για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα, απαιτείται ένα υγρό φυσικό προϊόν που παράγεται από μέλισσες. Το συνθετικό μέλι είναι κακό για αυτό.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για το πώς η σόδα επηρεάζει τον ανδρισμό. Οι κομπρέσες σόδας είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος μεγέθυνσης του πέους. Προετοιμάστε ένα ισχυρό διάλυμα (1 κουταλιά της σούπας ανά ποτήρι ελαφρώς ζεστού νερού). Βουτήξτε τη γάζα, τυλίξτε το πέος με ένα πανί και περιμένετε πέντε λεπτά. Αυτή η τεχνική εγγυάται ότι τα γεννητικά όργανα θα μεγαλώσουν!

Καθισμένος στο μπάνιο, χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις για να τεντώσετε το πέος σας. Για να το κάνετε αυτό, πιάστε το όργανο με δύο δάχτυλα που κινείτε προς το κεφάλι σας. Απαραίτητη απαίτηση: χωρίς πόνο, κάψιμο ή άλλη ενόχληση. Εάν παρατηρηθεί αυτή η συνθήκη, σταματήστε τη διαδικασία. Η τεχνική του τεντώματος του πέους στο μπάνιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των αγγείων.

Πώς λειτουργεί η σόδα στην ενίσχυση του ανδρικού οργάνου;

Για να καταλάβετε γιατί η μαγειρική σόδα είναι καλή για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, θα πρέπει να γνωρίζετε λίγα πράγματα για τις ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος:

 1. Η σόδα παρέχει τοπικό ερεθισμό στην επιδερμίδα, ο οποίος ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Το πέος στη συνέχεια διογκώνεται προσωρινά.
 2. Μετά από αυτό, η στύση αυξάνεται, η οποία είναι σημαντική για ορισμένα οικεία προβλήματα.
 3. Η ουσία δίνει γρήγορα αποτελέσματα. Με οποιαδήποτε συνταγή, μπορείτε να επιτύχετε άμεση διεύρυνση του πέους που θα εκπλήξει ευχάριστα τον σεξουαλικό σας σύντροφο.
 4. Μια πραγματική αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας συμβαίνει χωρίς τη χρήση χαπιών ή χειρουργικής επέμβασης.
 5. Η ουσία είναι φθηνή και εύκολη στη λήψη.

Είναι αλήθεια ότι η σόδα κάνει τη μεγέθυνση του πέους;

Το υγρό αίμα διανέμεται ενεργά στο ουρογεννητικό σύστημα. Η ουσία εμποδίζει την πιθανότητα θρόμβων αίματος, οι οποίες είναι επιπλοκές από ασκήσεις μασάζ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το ανδρικό όργανο

Μπορείτε να μάθετε όχι μόνο από δημοσιεύσεις, αλλά και από τις κριτικές ανδρών που έχουν εφαρμόσει αυτήν την τεχνική στην πράξη, πώς να χρησιμοποιούν σωστά την ουσία για να διευρύνουν το πέος.

Η διεύρυνση του πέους με όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο, αλλά λύνει προσωρινά το πρόβλημα. Η σόδα δεν είναι σε θέση να διορθώσει τις συγγενείς παθολογίες, αλλά σας επιτρέπει να ενισχύσετε μια στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Η διεύρυνση του πέους με σόδα είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος επίλυσης αυτού του λεπτού αρσενικού προβλήματος. Η χειρουργική διαδικασία εγγυάται αξιόπιστα ότι το πέος θα μεγαλώσει, αλλά δεν είναι κάθε άνθρωπος έτοιμος να πάει κάτω από το μαχαίρι και δεν έχουν όλοι τα μέσα να το κάνουν. Η χρήση σόδας είναι πολύ φθηνότερη και επομένως πιο δημοφιλής. Το αν υπάρχει αποτέλεσμα είναι ένα διφορούμενο ερώτημα. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου που χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο διεύρυνσης πέους μόνοι τους ήταν ικανοποιημένοι. Υπάρχουν όμως εκείνοι που θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος είναι αναποτελεσματική και μη ασφαλής, ακόμη και επικίνδυνη.

Μερικοί δημοφιλείς τρόποι για να μεγαλώσετε το πέος σας

Σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους: χειρουργική επέμβαση, λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, χρήση ειδικών κρέμων, αντλιών κενού, καθώς και παράγοντες βαρύτητας που μπορούν να βλάψουν την υγεία των ανδρών. Επιπλέον, συνιστάται μασάζ για τη διεύρυνση του πέους και η παραδοσιακή ιατρική δεν μένει στην άκρη.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους διεύρυνσης του πέους που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό με επιτυχία είναι η χρήση μαγειρικής σόδας. Αυτή η μέθοδος μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους όπως π. χ. Β. Συνδυάστε μασάζ. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης μαγειρικής σόδας είναι η σχετική ασφάλειά του σε αντίθεση με πολλές αμφίβολες κρέμες. Μετά την επέμβαση, υπάρχει κίνδυνος ένας άντρας να μην είναι πλήρως σεξουαλικά λειτουργικός. Τα βάρη δεν είναι ασφαλή γιατί μπορούν να βλάψουν το πέος.

Εφαρμογές σόδας

Η μαγειρική σόδα, ή διττανθρακικό νάτριο, είναι μια λευκή σκόνη. Έχει μεγάλη ποικιλία χρήσιμων ιδιοτήτων που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα, στον καθαρισμό, καθώς και στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Η σόδα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της τσίχλας στις γυναίκες, αλλά υπάρχουν και άλλες χρήσεις αυτού του προϊόντος για τους άνδρες.

Πριν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για να διευρύνετε το πέος σας, θα πρέπει να αποφασίσετε αν το χρειάζεστε πραγματικά. Οι επιστήμονες έχουν από καιρό αποδείξει ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται ένα μεγάλο γεννητικό όργανο για σεξουαλική ικανοποίηση - εδώ είναι που η τεχνολογία έχει σημασία. Όταν όμως ένας άντρας τολμά να λάβει τέτοια δραστικά μέτρα, είναι προτιμότερο να ξεκινήσει με την απλούστερη, πιο προσιτή και σχετικά φυσική μέθοδο, όπως η μαγειρική σόδα.

Διάλυμα σόδας για μεγέθυνση πέους

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη μαγειρική σόδα για τη διεύρυνση του πέους

Με τη βοήθεια της σόδας, που έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε μπάνια για το πέος. Βοηθούν στη σύσφιξη του πέους. Για να κάνετε μπάνιο, θα χρειαστείτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα για ένα ποτήρι ζεστό νερό. Είναι απαραίτητο να κάνετε μπάνιο για τουλάχιστον 15 λεπτά. Συνιστάται να κάνετε αυτή τη διαδικασία μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Πολλοί άνδρες είπαν στις κριτικές τους ότι το αποτέλεσμα μετά τη χρήση αυτής της μεθόδου είναι φτωχό. Αλλά σχεδόν όλοι παρατήρησαν ότι ακόμη και αν το πέος δεν πήρε βάρος, η ελαστικότητά του αυξήθηκε πολύ σημαντικά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα ως scrub. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να υγράνετε το πέος και στη συνέχεια να τρίβετε τη σόδα σε όλο το μήκος της με απαλές κινήσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών των χειρισμών, το αίμα αρχίζει να ρέει ενεργά στα γεννητικά όργανα. Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου την αρνητική πλευρά αυτής της μεθόδου. Η μαγειρική σόδα μπορεί να ερεθίσει και να κάψει το πέος σας. Πρέπει να εφαρμοστεί πολύ προσεκτικά. Αν και τα σωματίδια διττανθρακικού νατρίου είναι πολύ μικρά, μπορούν να τραυματίσουν το πολύ λεπτό και ευαίσθητο δέρμα του πέους και να προκαλέσουν πόνο. Το τρίψιμο με μαγειρική σόδα ενισχύει τη στύση και διευρύνει το πέος, αν είναι ελαφρώς, αλλά πραγματικά. Για να εδραιώσετε το αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση σόδας με γάλα, θα ενισχύσει τη γενική υγεία.

Scrub σόδας για μεγέθυνση πέους

Μια όχι και τόσο δημοφιλής, αλλά και αποτελεσματική μέθοδος χρήσης μαγειρικής σόδας για τη μεγέθυνση του πέους είναι η χρήση κομπρέσων. Η σόδα μουλιάζεται σε ένα καθαρό πανί (μπορεί να είναι ένας επίδεσμος διπλωμένος σε πολλά στρώματα) λίγο και εφαρμόζεται στο όργανο. Μπορείτε να αφήσετε αυτή τη συμπίεση για 15-20 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο.

Μην αφήνετε τη σόδα να μπει στη βλεφαρίδα για να μην την τραυματίσετε!

Σε περίπου δύο μήνες με μαγειρική σόδα, το πέος κερδίζει περίπου μια ίντσα, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από το σώμα και την χροιά του άντρα.

Θυμηθείτε ότι η χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Μετά τη διαδικασία, είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπλύνετε το πέος με ζεστό νερό χωρίς σαπούνι.

Σόδα και φύλλο κομπρέσας για μεγέθυνση πέους

Αντενδείξεις για τη χρήση σόδας

Πρακτικά δεν υπάρχουν σημαντικές αντενδείξεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε τα προληπτικά μέτρα. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης αυτού του προϊόντος, να τηρείτε την προβλεπόμενη δοσολογία, να κάνετε μασάζ και τρίψιμο μόνο με καθαρά χέρια. Αυτά τα απλά μέτρα σας προστατεύουν από ανεπιθύμητες συνέπειες.

Μην στεναχωριέστε αν δεν δείτε αποτελέσματα μετά την πρώτη χρήση μαγειρικής σόδας. Για να είναι αισθητό ένα αποτέλεσμα, η σόδα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά για δύο ή και τέσσερις μήνες. Είναι σκληρή δουλειά που απαιτεί τεράστια επιμονή και αφοσίωση.

Η αύξηση της μαγειρικής σόδας μπορεί να μην είναι κατάλληλη για άνδρες που έχουν ατομική δυσανεξία στο διττανθρακικό νάτριο. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε δυσφορία ή μη φυσιολογικές αντιδράσεις από τη χρήση μαγειρικής σόδας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε άλλη μέθοδο διεύρυνσης του πέους. Διαφορετικά, όχι μόνο μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση του πέους, αλλά και να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας.

Εάν ένας άνδρας δεν έχει μεγάλο πέος, μπορεί να χάσει την αυτοπεποίθησή του, να πάθει κατάθλιψη και, ως εκ τούτου, να χάσει το ενδιαφέρον του για τη σεξουαλική ζωή, φοβούμενος ότι η οικειότητα με έναν σεξουαλικό σύντροφο δεν θα φέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Για έναν άντρα, πρέπει να νιώθεις ασφαλής στο κρεβάτι για να ξέρεις ότι είναι πλήρης. Η χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί να λύσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Πολλή τύχη!

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα στο σπίτι

Γυναίκα κρυφοκοιτάζει το ανδρικό παντελόνι με μεγεθυμένη λεμονάδα πέους

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας κάνουν τους ανθρώπους να τη χρησιμοποιούν για να λύσουν τα πιο ασυνήθιστα προβλήματα.

Έτσι, οι περισσότεροι από τους άνδρες που ανησυχούσαν για μια δυσμενή σεξουαλική ζωή λόγω του μικρού μεγέθους του πέους άρχισαν να χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα για να το μεγεθύνουν.

Οι αναθεωρήσεις της εφαρμογής είναι αμφιλεγόμενες - η χρήση σόδας βοήθησε κάποιον και το πέος πραγματικά αυξήθηκε σε μέγεθος, άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνταγές που βασίζονται σε ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη διεύρυνση του πέους.

Σχετικά με χρήσιμες ιδιότητες

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι το χημικό όνομα για το μπέικιν πάουντερ που δεν χρησιμοποιείται μόνο στην κουζίνα, αλλά και σε άλλους χώρους.

Αυτό οφείλεται στις ακόλουθες θετικές ιδιότητες:

 1. Λόγω της περιεκτικότητας του προϊόντος σε διττανθρακικά ανιόντα και κατιόντα νατρίου, η ισορροπία οξέος-βάσης ομαλοποιείται όταν το πρόσθετο εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα.
 2. Υπάρχει μείωση του οιδήματος που σχετίζεται με την αφαίρεση επιβλαβών οξέων από τα νεφρά.
 3. Το οξυγόνο απορροφάται στα κύτταρα του δέρματος.
 4. Σημειώνεται η αποκατάσταση της ενέργειας και των βιολογικών διεργασιών στα κύτταρα του σώματος.
 5. Έχει ευεργετική επίδραση στη θεραπεία της βρογχίτιδας, μυκητιασικών λοιμώξεων, εγκαυμάτων.
 6. Έχει ευεργετική επίδραση στην κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών και βοηθά στην εξάλειψη των δερματικών προβλημάτων στο πρόσωπο.
 7. Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της πλάκας.

Η μαγειρική σόδα είναι δημοφιλής για την απώλεια βάρους στις γυναίκες και στη διεύρυνση του πέους στους άνδρες.

Επιδράσεις στην ανδρική αξιοπρέπεια

ένας άνδρας μελετά τις ιδιότητες της μαγειρικής σόδας για τη διεύρυνση του πέους

Για τη μεγέθυνση του πέους, χρησιμοποιείται η συνήθης μαγειρική σόδα, αλλά χρησιμοποιείται εσωτερικά και εξωτερικά.

Οι θετικές επιδράσεις του προϊόντος στα ανδρικά γεννητικά όργανα φαίνονται ως εξής:

 1. Αποβολή επιβλαβών μικροοργανισμών από το πέος - συνιστάται για χρήση σε μολυσματική ασθένεια που απαιτεί αντισηπτική θεραπεία.
 2. Η σόδα διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική ζωή.
 3. Προωθεί την αποβολή τοξινών και τοξινών - βοηθά στην παραγωγή ορμονών.
 4. Με τη βοήθεια της σόδας, απαλλάσσονται από το αρχικό στάδιο της προστατίτιδας, καθώς έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
η γυναίκα χαίρεται για το διευρυμένο πέος του άντρα με σόδα

Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε ρεαλιστικά τις δυνατότητες ενός συμπληρώματος διατροφής και να μην χάσουμε καθόλου χρόνο εάν το μήκος του πέους είναι μικρότερο από 10 εκατοστά. Εδώ μόνο η πλαστική χειρουργική θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του έργου.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να διευρύνει το πέος σας κατά 2 έως 3 ίντσες σε μήκος και 1, 5 ίντσες σε πλάτος. Επιπλέον, η θετική επίδραση δεν παρατηρείται σε όλους όσους έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνική διεύρυνσης του πέους με σόδα.

μασάζ

Μια αποτελεσματική εφαρμογή είναι το μασάζ με το αντίστοιχο συμπλήρωμα διατροφής.

Η δράση στοχεύει στη διεύρυνση των στομάτων του ιστού του πέους όπου ρέει αίμα και μικροθρεπτικά συστατικά. Αυτό επηρεάζει την πάχυνση και τη μερική επιμήκυνση του πέους.

Πριν ξεκινήσετε το μασάζ, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τις προφυλάξεις:

 • Απαιτείται τεστ ευαισθησίας. Η σόδα, προηγουμένως αναμεμειγμένη με νερό, εφαρμόζεται σε μια μικρή περιοχή του δέρματος για να σχηματιστεί ένας πολτός. Αφήστε τη σύνθεση για μισή ώρα και ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό. Εάν δεν υπάρχει φαγούρα ή ερεθισμός στο πέος, το συμπλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Το μασάζ πρέπει να γίνεται τακτικά, κατά προτίμηση καθημερινά, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα.
 • Οι κινήσεις μασάζ είναι απαλές και απαλές για να μην βλάψουν το λεπτό δέρμα του πέους.

Το μασάζ πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια, τα οποία παρουσιάζονται ως εξής:

 1. Προετοιμασία - μια μαλακή πετσέτα υγραίνεται σε ζεστό νερό και τυλίγεται γύρω από το πέος. Καθίστε σε αυτήν την κατάσταση για 20 λεπτά και βρέξτε ξανά την πετσέτα καθώς κρυώνει.
 2. Διαδικασία - Προετοιμάστε ένα μείγμα για μασάζ ανακατεύοντας το κύριο συστατικό με νερό μέχρι να γίνει μια κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις μασάζ, τρίψτε το μείγμα στο πέος, τεντώστε και πιέστε το όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο πόνος δεν πρέπει να επιτρέπεται.
 3. Συμπέρασμα - Μετά το μασάζ (30 λεπτά) πρέπει να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό να ξαπλώνετε χαλαρά για 30 λεπτά. Αφού το μέλος ξεπλυθεί με τρεχούμενο νερό, επιτρέπεται η χρήση προϊόντων υγιεινής.

Οι χειρισμοί που παρουσιάζονται θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος και στην εύκολη αύξηση του. Η τακτική χρήση προάγει μακροχρόνια αποτελέσματα.

λούτρο

μπάνιο με σόδα για μεγέθυνση του πέους

Συνιστάται να κάνετε λουτρά με διάλυμα σόδας, για το οποίο απαιτούνται τα ακόλουθα μέτρα:

 1. 2 πακέτα σόδας πρέπει να αναμιχθούν με ζεστό νερό σε δοχείο 3 λίτρων.
 2. Εισάγετε τη λύση στο μπάνιο, όπου το νερό συλλέγεται σε θερμοκρασία αποδεκτή για έναν άντρα.
 3. Κάθεσαι στο μπάνιο για 20 λεπτά.
 4. Για να αποκαταστήσουν το αίμα, καταφεύγουν σε ντους αντίθεσης.

Διεύρυνση πέους με μαγειρική σόδα - μύθος ή πραγματικότητα;

Η μέτρηση της μπανάνας προσομοιώνει τη μεγέθυνση του πέους με σόδα

Η πρώτη κατάσταση είναι κοινή στις σύγχρονες πολιτείες και γι 'αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για μια πιθανή λύση.

Πολλές γυναίκες αγαπούν τους άντρες λόγω των γεννητικών τους οργάνων, κάθε γυναίκα έχει τη δική της γνώμη και κάθε γυναίκα έχει το δικό της ιδανικό μέγεθος. Το 85% των γυναικών πιστεύει ότι τόσο το μήκος όσο και η περίμετρος είναι σημαντικά.

Αλλά τελικά, οι επιθυμίες του ωραίου φύλου δεν συμπίπτουν πάντα με την πραγματικότητα, και ως εκ τούτου ξεκινά η αναζήτηση νέων σεξουαλικών συντρόφων. Αν όμως αυτό το πρόβλημα είναι εύκολο να το λύσουν οι γυναίκες, τότε τι πρέπει να κάνουν οι άντρες με μικρό πέος;

Σήμερα, άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών ενδιαφέρονται για το πώς να διευρύνουν τα γεννητικά τους όργανα. Λόγω αυτού του ενδιαφέροντος, οι άνδρες αρχίζουν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο όπου συναντούν μια μεγάλη ποικιλία άρθρων και πρακτικών. Μερικά από αυτά είναι δόλια και παραπλανητικά, άλλα δεν δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και άλλα αποδεικνύουν την αλήθεια τους και δείχνουν το αποτέλεσμα. Σήμερα θα μιλήσουμε για μια μέθοδο όπως η διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια σόδας.

Η μαγειρική σόδα επηρεάζει το ανδρικό γεννητικό όργανο;

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι, αφού μπουν στο διαδίκτυο και καταχωρήσουν το αίτημά τους, σπεύδουν στον πρώτο σύνδεσμο που συναντούν. Ποιος είπε όμως ότι ο πρώτος σύνδεσμος έλεγε την αλήθεια και όχι μια σταγόνα ψέματος; Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί το πέος αυξάνεται σε μέγεθος; Γιατί αυξάνεται; Θα μιλήσουμε για αυτό τώρα.

Το πέος αυξάνεται επειδή αυξάνεται η ροή του αίματος στις αρτηρίες προς τα γεννητικά όργανα και μειώνεται η εκροή φλεβικού αίματος, με αποτέλεσμα οι κοιλότητες του ανδρικού αναπαραγωγικού οργάνου να γεμίζουν με αίμα και να αυξάνεται σε όγκο αρκετές φορές. Δηλαδή, για να διευρύνουμε το πέος πρέπει να αυξήσουμε τη ροή του αίματος στις αρτηρίες και η σόδα θα βοηθήσει. Η σόδα, όταν χρησιμοποιείται σωστά, λειτουργεί για να αραιώσει το αίμα, γεγονός που του επιτρέπει να αραιώσει το αίμα και να αυξήσει τη ροή του μέσα από τις αρτηρίες.

Αλλά και εδώ, υπάρχει μια «μύγα στην αλοιφή στο βαρέλι του μελιού». Απαντώντας στην ερώτηση: «Το μπέικιν πάουντερ συμβάλλει στη διεύρυνση του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου; "Οι γιατροί απαντούν - αρνητικά. Αλλά η επίδραση της σόδας στο σώμα μας δεν θα είναι η καλύτερη για εσάς. Λοιπόν, πριν κάνετε την ερώτηση" Πώς μπορείτε να διευρύνετε το σεξουαλικό όργανο ενός άντρα με διττανθρακικό νάτριο (σόδα); "Ρωτήστε τον εαυτό σας" Ποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει το σώμα μετά τη χρήση; "

Επιλογές χρήσης σόδας

Επιλογή: μπάνια

Η απλούστερη και πιο κοινή επιλογή κατασκευής είναι:

 • Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό.
 • Μουλιάστε ένα μέλος στην μπανιέρα για δεκαπέντε λεπτά.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο σαράντα πέντε λεπτά πριν την επαφή, διαφορετικά δεν θα υπάρχει ορατό αποτέλεσμα.

Μετά τη χρήση του μπάνιου, ένας άνδρας έχει αύξηση της ευκαμψίας του πέους και αύξηση του μεγέθους του κατά μέγιστο δύο εκατοστά, δεν έχει παρατηρηθεί τίποτα περισσότερο. Μην αφήσετε την ευελιξία να σας αποθαρρύνει και θα προκύψει μια μικρή αύξηση.

Επιλογή: ξεφλούδισμα

Αυτή η μέθοδος είναι πιο επιτυχημένη από τα λουτρά:

 • Ενυδατώστε όλο το μήκος του πέους.
 • Τρίψτε επίσης όξινο ανθρακικό νάτριο, δηλαδή σόδα, σε όλο το μήκος.

Σημείωση: Μερικοί άνθρωποι μοιράστηκαν την εμπειρία τους και ανέφεραν ότι μετά την εφαρμογή του scrub, αισθάνθηκε μια αίσθηση καψίματος στο πέος και εμφανίστηκε ένα εξάνθημα, δηλ. Ερεθισμός. Σκεφτείτε λοιπόν τρεις φορές πριν χρησιμοποιήσετε το scrub και αν το χρειάζεστε.

Το πέος ενός άντρα μπορεί να μεγαλώσει έως και 4 ίντσες σε μέγεθος. Θα χαρακτηρίζεται επίσης από ακαμψία, παρατεταμένη επαφή και αρκετούς άλλους παράγοντες.

Επιλογή: συμπίεση

 • Φτιάξτε μια αλοιφή από μέλι όξινο ανθρακικό νάτριο σε αναλογία ένα προς ένα.
 • Επικαλύψτε ένα μέλος με την αλοιφή που προκύπτει.
 • Μην τυλίγετε σφιχτά το πέος με αποστειρωμένα υλικά όπως επίδεσμοι, ιατρικές κουρτίνες και άλλα.

Σημείωση: μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός και μην εφαρμόσετε την αλοιφή στο κεφάλι, μπορεί να κάνει απολέπιση.

Προειδοποίηση: Οι παραπάνω μέθοδοι μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες όπως εξανθήματα, κνησμό, ερυθρότητα και άλλα.

Ο άνθρωπος μετρά το πέος μετά τη μεγέθυνση με μαγειρική σόδα

Προφυλάξεις

 1. Μην χρησιμοποιείτε σόδα στο σώμα - θα επηρεάσει αρνητικά τον γαστρεντερικό σας σωλήνα και το πέος δεν θα αναπτυχθεί από αυτό.
 2. Η μαγειρική σόδα είναι σκόνη και η σκόνη μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο της ζάχαρης στο σώμα. Επικίνδυνο για άτομα με διαβήτη. Σας συμβουλεύουμε να μην το διακινδυνεύσετε.
 3. Μην πειραματιστείτε με αλοιφή, είναι καλύτερο να το κάνετε σύμφωνα με αποδεδειγμένες συνταγές.
 4. Μην το παρακάνετε, μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα.

παραγωγή

Το διττανθρακικό νάτριο (σόδα) πιθανότατα αναφέρεται στο διάστημα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης ομάδας, καθώς δεν προκαλεί μεγάλη διεύρυνση του πέους, αλλά ταυτόχρονα παρέχει επιπλέον επιδράσεις όπως ευελιξία, μεγαλύτερη σεξουαλική επαφή και πολλά άλλα. Μάθαμε επίσης από αυτό το άρθρο ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για τη μεγέθυνση του πέους.

Οι άνδρες λένε αμέσως ότι το πέος δεν θα μεγαλώσει δέκα εκατοστά με τη χρήση σόδας, θα πρέπει να γίνεται τακτικά εκτός αν διαμαρτύρεστε για την υγεία σας. Τελικά, κανείς δεν πρόκειται να σου επιστρέψει την υγεία. Μην πειραματίζεστε με τα συστατικά της αλοιφής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ασθένεια που ονομάζεται ανικανότητα. Για μένα, είναι καλύτερο να αγοράζω αξιόπιστα φάρμακα που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί περισσότερες από μία φορές.