Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με μαγειρική σόδα: 100% αλήθεια, παρενέργειες

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να αυξήσουν τον ανδρισμό τους. Υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω για την επίλυση ενός τόσο ευαίσθητου προβλήματος. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα φάρμακα αποτυγχάνουν να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι άνδρες αρχίζουν να καταφεύγουν σε παραδοσιακές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους.

Πρόσφατα, η μέθοδος της μεγέθυνσης του πέους με τη βοήθεια σόδας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Λεμονάδα για μεγέθυνση πέους

Δημοφιλείς μέθοδοι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας. Κάθε ένα από αυτά έχει τις δικές του αντενδείξεις.
Επομένως, αφού μελετήσετε την ουσία της μεθόδου, δώστε προσοχή στα χαρακτηριστικά της.

Πάρτε σόδα μέσα

Η μαγειρική σόδα λαμβάνεται συνήθως από το στόμα ως συμπλήρωμα σε άλλες μεθόδους. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν ευρέως γνωστές από την αρχαιότητα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να έχει θετική επίδραση σε όλα τα εσωτερικά συστήματα και όργανα. Μερικές χρήσιμες ιδιότητες:

 • ξεκινά τις μεταβολικές διεργασίες.
 • επαναφέρει το βάρος στο φυσιολογικό.
 • αυξάνει τη δραστηριότητα και τη ζωτικότητα του σπέρματος.

Μερικές φορές το μήκος του πέους δεν αναπτύσσεται πλήρως λόγω διαφόρων τύπων ασθενειών. Η σόδα απομακρύνει τις τοξίνες και τις τοξίνες από το σώμα που μπορεί να προκαλέσουν τέτοια ενόχληση.

Το πρωί και το βράδυ, συνιστάται να λαμβάνετε μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα μετά τα γεύματα. Σταδιακά πρέπει να αυξήσετε τη δόση, η μέγιστη ποσότητα είναι 1 κουταλιά της σούπας.

Εάν υπάρχει άλλη περίπτωση χρήσης. Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σόδας αραιώνεται σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Πρέπει να λαμβάνεται το πρωί πριν από τα γεύματα.

Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να αγοράσετε ειδικές κρέμες, κάψουλες ή σπρέι στο φαρμακείο. Αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος, ενισχύουν τη στύση.

Αλκαλικά λουτρά

Μια από τις πιο αποτελεσματικές λαϊκές συνταγές είναι το μαγείρεμα στον ατμό ενός μέλους στο μπάνιο. Για να προετοιμάσετε το διάλυμα, πρέπει να διαλύσετε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα λίτρο ζεστό νερό. Στη συνέχεια, βάλτε το πέος σε ένα μπολ με το μείγμα και περιμένετε 20 λεπτά. Ξεπλύνετε το πέος σας με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν σωματίδια μαγειρικής σόδας.

Σόδα λουτρά για μεγέθυνση πέους

Συμπιέζεται με σόδα για αύξηση του μεγέθους του πέους

Πώς μεγαλώνεις το πέος σου; Πριν κάνετε μια τέτοια διαδικασία, πρέπει να προετοιμάσετε μια ειδική λύση. Τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα προστίθενται σε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Και εδώ στάζουν τρεις σταγόνες κάρδαμο και λάδι κυπαρισσιού. Μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Το θυμίαμα που αποπνέει τη λύση θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πριν πάτε για ύπνο καθώς συνιστάται η ανάπαυση στο κρεβάτι μετά.

Μια γάζα ή ένα πανάκι υγραίνεται στο μείγμα που προκύπτει και τυλίγεται γύρω από το πέος. Θα πρέπει να καλύπτει πλήρως το πέος. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται για ένα μήνα, αν είναι δυνατόν καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα μόνο μετά από 30 ημέρες.

Μασάζ πέους με μαγειρική σόδα

Το μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος.

Είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά και να ακολουθείτε όλους τους κανόνες. Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα και μαλάκωμα της σόδας, πρέπει να προσθέσετε φυσικό μέλι.

Πρέπει να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα στο πέος με κυκλικές κινήσεις και κάντε μασάζ αργά.

Επιπλέον πληροφορίες! Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από ενήλικες άνδρες αλλά και από έφηβα αγόρια. Γιατί δεν έχει αντενδείξεις.

Πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία τρεις φορές την ημέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο μέλι. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο. Τρέφει τους ιστούς του οργάνου, κάνει το πέος πιο σφριγηλό και πιο ελαστικό

Αστερίσκοι με σόδα

Για να μεγεθύνουν το πέος στο σπίτι, χρησιμοποιούν συχνά βάλσαμο με αστερίσκο μέντας για το κρυολόγημα σε συνδυασμό με σόδα. Ωστόσο, απαιτείται πολύ μικρή ποσότητα αυτού του συστατικού.

Για να προετοιμάσετε το μείγμα, πρέπει να ανακατέψετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, μια κουταλιά της σούπας καθαρό κρύο νερό και έναν αστερίσκο στην άκρη του μαχαιριού. Μετά την προετοιμασία σύμφωνα με τη συνταγή, η σύνθεση εφαρμόζεται στα γεννητικά όργανα και αφήνεται για 10 λεπτά.

Σόδα με βάλσαμο για μεγέθυνση πέους

Μασάζ κενού

Εκτελείται με κυλινδρική αντλία κενού. Θα πρέπει να εφαρμόζεται σόδα στο πέος και στη συνέχεια να τοποθετείται αντλία στα γεννητικά όργανα. Ο αέρας αντλείται προς τα μέσα, μετά από λίγα λεπτά η αντλία πρέπει να χαμηλώσει. Αυτή η μέθοδος βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Επομένως, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μασάζ, για παράδειγμα.

Διάλυμα σόδας με μασάζ για μεγέθυνση πέους

Υπάρχουν αντενδείξεις στη χρήση του;

Κάθε τεχνική μεγέθυνσης πέους έχει τις δικές της αντενδείξεις και η σόδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η διαδικασία πρέπει να εγκαταλειφθεί:

 • Σίγουρα δεν θα είναι χρήσιμο εδώ για άνδρες με σακχαρώδη διαβήτη. Ο λόγος για αυτό είναι η άμεση επίδραση στα αιμοσφαίρια.
 • Η παρουσία κακοήθων όγκων. Η σόδα έχει δράση αραίωσης του αίματος και ένα τέτοιο περιβάλλον είναι ευεργετικό για τα καρκινικά κύτταρα να πολλαπλασιάζονται και να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα.
 • Ευαίσθητο δέρμα. Όταν το δέρμα ενός άνδρα δεν είναι μόνο ευαίσθητο αλλά και ξηρό, η σόδα προκαλεί ερεθισμούς και φλεγμονές.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα, δοκιμάστε την στο δέρμα του χεριού σας. Εάν δεν υπάρχει ενόχληση ή ερεθισμός 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα γεννητικά όργανα.

Υπάρχουν επίσης αντενδείξεις για τη λήψη σόδας. Για παράδειγμα, αυξημένη οξύτητα στο στομάχι, εάν εισέλθει σόδα σε αυτό, μπορεί να αναπτυχθεί πεπτικό έλκος. Εάν η σόδα αντενδείκνυται για εσάς, υπάρχουν άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Μέθοδοι χρήσης μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους

Παρά το αρκετά ευρύ φάσμα εφαρμογών της γνωστής λευκής σκόνης, δεν πρέπει να γίνεται υπερβολική χρήση. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας και υπερβολικά μεγάλης κατανάλωσης σόδας, μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητες συνέπειες, οι οποίες στη συνέχεια πρέπει να αντιμετωπιστούν ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν πρακτικά σημαντικές αντενδείξεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε τις προφυλάξεις. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης αυτού του προϊόντος, να τηρείτε την προβλεπόμενη δοσολογία, να κάνετε μασάζ και τρίψιμο μόνο με καθαρά χέρια. Αυτά τα απλά μέτρα σας προστατεύουν από ανεπιθύμητες συνέπειες.

Άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης

Η εναλλακτική ιατρική προσφέρει διάφορες μεθόδους και συνταγές για τη μεγέθυνση του πέους. Η βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για τη μεγέθυνση του πέους.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται αφεψήματα, αφεψήματα από διάφορα φαρμακευτικά φυτά. Δημοφιλής:

 1. Ginko biloba. Για τη μεγέθυνση του πέους χρησιμοποιούνται φύλλα φυτών, καθώς σε αυτό το τμήμα συσσωρεύεται η μεγαλύτερη ποσότητα ενζύμων και ευεργετικών ιχνοστοιχείων που είναι κατάλληλα για την παρασκευή ενεργών συστατικών και εκχυλισμάτων. Η δράση του φυτού στοχεύει στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος στο γεννητικό όργανο, μετά τη χρήση του, ο άνδρας αισθάνεται αύξηση της ευαισθησίας και η αντοχή αυξάνεται.
 2. Τζίνσενγκ. Το φυτό χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ανικανότητας και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Η χρήση τζίνσενγκ αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, γεγονός που κάνει το πέος μεγαλύτερο.

Λογικός:

 • Έγχυμα από θρυμματισμένες και ολόκληρες ρίζες ginseng. 20 g του φυτού χύνονται με 200 ml αλκοόλης (70%). Χρησιμοποιήστε 20 σταγόνες δύο φορές πριν από τα γεύματα.
 • Έγχυμα μελιού. 0, 5 κουταλιές της σούπας μέλι αναμιγνύονται με 300 g ψιλοκομμένης ρίζας ginseng και εγχέονται για 20 ημέρες. Πίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Διάφορα μασάζ στο πέος και τα αυγά θεωρούνται αποτελεσματικά. Το ταϊλανδέζικο μασάζ με επιλεκτικά αποτελέσματα σε βιολογικά ενεργές ζώνες, που είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία του πέους, είναι πολύ δημοφιλές. Άλλες διαδικασίες και ασκήσεις χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, την τόνωση του δέρματος και όλων των εσωτερικών ιστών του πέους, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση του πέους.

Οποιεσδήποτε διαδικασίες με σόδα θα πρέπει να πραγματοποιούνται μετά από έλεγχο της αντίδρασης του σώματος στην ουσία, μεταξύ άλλων μετά από διαβούλευση με ειδικούς.

Άλλες λαϊκές μελωδίες

Σύγκριση μεγάλων και μικρών

Εκτός από τη σόδα για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες λαϊκές μεθόδους για να μεγεθύνετε το πέος και να απαλλαγείτε από προβλήματα στύσης. Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση αφεψημάτων κάθε μέρα πριν τον ύπνο, με βάση:

 • Ρίζα τζίνσενγκ, η οποία διαταράσσει τη σύνθεση της κορτιζόλης.
 • Ρίζα τζίνσενγκ και tribulus, που διεγείρουν την παραγωγή ωχρινοτρόπων ορμονών και προάγουν την απελευθέρωση τεστοστερόνης στο κυκλοφορικό σύστημα.
 • Αψιθιά, που αυξάνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την πλήρωση του πέους με αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης.
 • Ρίζα τζίντζερ, η οποία μειώνει τη χοληστερόλη και εμποδίζει τις αρτηρίες να φράξουν με πλάκες χοληστερόλης.
 • Ο χυμός αλόης, ο οποίος ομαλοποιεί τη μεταβολική διαδικασία στους ιστούς, επιταχύνει το σχηματισμό νέων δομικών μονάδων των σπηλαιωδών σωμάτων.

Μέθοδοι αποχής

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους στο σπίτι που είναι καλύτερο να αποφεύγονται. Διαφορετικά υπάρχει υψηλός κίνδυνος επιπλοκών.

Προσοχή! Πολλές μέθοδοι βασίζονται σε εικασίες από άνδρες και δεν έχουν καμία επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητάς τους. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να επιλέξει μια αποτελεσματική τακτική μεγέθυνσης πέους.

φαρμακευτική αγωγή

Η κύρια αρνητική επίδραση των φαρμάκων είναι η ορμονική ανισορροπία.

Τα περισσότερα χάπια που βοηθούν στην επιμήκυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου περιέχουν ορμόνες και βιολογικά δραστικές ουσίες. Τέτοια φάρμακα έχουν συνήθως μεγάλη ποικιλία αντενδείξεων και παρενεργειών.

Σας συμβουλεύουμε να μελετήσετε - Ταμπλέτες Taxier - Χαρακτηριστικά χρήσης από άνδρες, αποτελεσματικότητα

Η χρήση ορμονικών φαρμάκων μπορεί να βοηθήσει μόνο στην αύξηση του μεγέθους του πέους κατά την εφηβεία. Κατά την εφηβεία, το σώμα εξακολουθεί να αναπτύσσεται ενεργά. Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, τέτοια χάπια δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν.

Η κύρια αρνητική επίδραση των φαρμάκων είναι η ορμονική ανισορροπία. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε πολλές παρενέργειες. Αυτά περιλαμβάνουν:

ο άντρας είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους
 1. Αποτυχία στυτικής λειτουργίας.
 2. Διαταραχή των σεξουαλικών αδένων.
 3. Μειωμένη απόδοση.
 4. Επιδείνωση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης.
 5. Η εμφάνιση σωματικών παθολογιών.

Οι ορμονικοί παράγοντες μπορούν επίσης να βλάψουν τη δραστηριότητα του ήπατος και των νεφρών, καθώς ασκούν μεγαλύτερη πίεση σε αυτά τα όργανα.

Κρεμαστά φορτία

Μια άλλη μέθοδος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του πέους είναι να κρεμάσετε βάρη στο πέος. Η τεχνική χρησιμοποιήθηκε από αφρικανικές φυλές στην αρχαιότητα. Τα αγόρια ήταν κρεμασμένα στο σώμα του πέους με βάρη από την παιδική ηλικία.

Με την πάροδο του χρόνου, το βάρος του φορτίου αυξάνεται. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να τεντώσετε το πέος μερικά εκατοστά. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα τέτοιων διαδικασιών, το πέος γίνεται πιο λεπτό και η στυτική λειτουργία εξασθενεί. Επομένως, δεν αξίζει να εξασκηθείτε στο κρέμασμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη σόδα για τη μεγέθυνση του πέους;

Η μεγέθυνση πέους με σόδα στο σπίτι γίνεται με διάφορους τρόπους. Κάθε ένα από αυτά αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

Από του στόματος λήψη

Η διεύρυνση του πέους με σόδα γίνεται και με τη λήψη του φαρμάκου. Για να γίνει αυτό, παρασκευάζεται ένα διάλυμα από μισό κουταλάκι του γλυκού του προϊόντος και ένα ποτήρι γάλα. Το προκύπτον προϊόν λαμβάνεται καθημερινά για ένα μήνα.

Η σόδα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία βοηθά στη μεγέθυνση του πέους. Επιπλέον, το προϊόν έχει θετική επίδραση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα του σπέρματος.

Το διάλυμα σόδας όχι μόνο θα βοηθήσει στην αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, αλλά και στον καθαρισμό του σώματος, στην πρόληψη του σχηματισμού κακοήθων όγκων, στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και στην απώλεια του υπερβολικού σωματικού βάρους.

καθάρισμα

Το έντερο είναι το πιο σημαντικό πεπτικό όργανο. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη δραστηριότητά του, διαταράσσεται η παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα. Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι με τον καθαρισμό των εντέρων, μπορεί κανείς να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη διεύρυνση του πέους.

Για τον καθαρισμό, οι μικροκλυστήρες κατασκευάζονται με διάλυμα σόδας. Παρασκευάζεται ως εξής: μια μεγάλη κουταλιά διττανθρακικού νατρίου χύνεται με ένα λίτρο ζεστό νερό, προβρασμένο. Δώστε κλύσματα μία φορά την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας είναι 30 ημέρες.

Λουτρά αλισίβας

Ένας άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας είναι να κάνετε αλκαλικά λουτρά. Για να το κάνετε αυτό, διαλύστε 500 g προϊόντος σόδας σε 3 λίτρα νερό και στη συνέχεια προσθέστε το στο μπάνιο. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι άνετη για το σώμα. Συνιστάται να μην κάνετε μπάνιο για περισσότερο από μισή ώρα και να χρησιμοποιείτε ντους αντίθεσης όταν τελειώσετε.

Τα λουτρά με μαγειρική σόδα βοηθούν να κάνετε τον ανδρισμό σας πιο πυκνό και μακρύτερο. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εμφάνιση φλεγμονής του προστάτη και των γεννητικών οργάνων, προκειμένου να απαλλάξετε το σώμα από επιβλαβείς ουσίες.

Μπάνια με σόδα για μεγέθυνση πέους

Μετά το μπάνιο, πρέπει να κάνετε ένα ντους αντίθεσης για να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος.

Σε αυτή την περίπτωση, η περιεκτικότητα σε σόδα είναι μεγαλύτερη για το σκοπό της διεύρυνσης του ανδρικού οργάνου, επομένως είναι σημαντικό να μην βλάψετε το δέρμα του πέους. Διαφορετικά, θα υπάρξει μια άβολη αίσθηση καψίματος.

Συμπιεσμένο

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα είναι να εφαρμόζετε κομπρέσες. Για να το κάνετε αυτό, ανακατέψτε 10 μεγάλες κουταλιές του προϊόντος με ένα λίτρο ζεστό νερό. Στη συνέχεια παίρνουν μια λωρίδα φυσικής ουσίας, τη βουτάνε στο διάλυμα και την τυλίγουν γύρω από το πέος.

Αφήστε τη κομπρέσα να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Συνιστάται να κάνετε τη διαδικασία τρεις φορές την ημέρα. Χάρη σε αυτήν, η ροή του αίματος αυξάνεται γρήγορα, γεγονός που οδηγεί σε επιμήκυνση και πάχυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου.

μασάζ

Μασάζ για μεγέθυνση πέους

Η μεγέθυνση του πέους με μαγειρική σόδα γίνεται και μέσω μασάζ. Η διαδικασία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες. Όλα αυτά έχουν ευεργετική επίδραση στη βελτίωση των διαστάσεων της αρρενωπότητας.

Το μασάζ πραγματοποιείται ως εξής:

 1. Πριν από αυτό, το δέρμα του πέους θερμαίνεται. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα εμποτισμένη σε ζεστό νερό.
 2. Μουλιάστε λίγο τα χέρια σας και ρίξτε πάνω τους μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας.
 3. Το αναπαραγωγικό όργανο γίνεται μασάζ με ελαφρές κινήσεις τριβής που κινούνται από τη βάση προς το φρύνο.
 4. Μετά τη διαδικασία, το προϊόν σόδας ξεπλένεται με ζεστό νερό.

Το μασάζ συνιστάται το βράδυ πριν τον ύπνο. Μετά τη διαδικασία, θα πρέπει να ξαπλώσετε για λίγο και να χαλαρώσετε το σώμα σας. Η συχνότητα του μασάζ είναι 2 φορές την εβδομάδα.

σφουγγάρισμα

Για τη μεγέθυνση του πέους, παρασκευάζεται ένα ειδικό scrub με σόδα. Για το σκοπό αυτό, γίνεται ένα μείγμα νερού και ζωοτροφών σε αναλογία 1: 1. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένας πολτός. Για να αυξηθεί το αποτέλεσμα, μια μικρή κουταλιά υγρό μέλι και μερικές σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο, που μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, προστίθενται σε αυτή τη μάζα.

Το νερό σε αυτή τη συνταγή μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως με φυτικά έλαια. Αλλά απλώς μην χρησιμοποιείτε ένα προϊόν ηλίανθου. Χάρη σε αυτά, θα είναι δυνατή όχι μόνο η μεγέθυνση του πέους, αλλά και η βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, η επιτάχυνση της επούλωσης των ιστών και η πρόληψη της ανάπτυξης φλεγμονής.

Για να μεγεθύνετε το πέος, πρέπει να εφαρμόσετε ένα τρίψιμο με ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα στην επιφάνειά του και να το τρίψετε με κυκλικές κινήσεις. Συνιστάται να κάνετε τη διαδικασία όχι περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα.

Προετοιμάστε πριν χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα

παρασκευή

Η προετοιμασία για τη διαδικασία είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε το πέος σας με μια μαλακή πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό. Αυτό θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και θα αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος. Η δράση πραγματοποιείται αρκετές φορές μέσα σε μία ώρα πριν από την έναρξη του μασάζ. Επιπλέον, στο προπαρασκευαστικό στάδιο, πρέπει να φτιάξετε ένα μείγμα για εφαρμογή: η σόδα και το νερό σε αναλογία 1: 1 αναμειγνύονται σε παχύρρευστη σύσταση. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ενυδατική κρέμα για μωρά στη σύνθεση. Βοηθά στην αποφυγή πιθανής ενόχλησης από μασάζ, ξεφλούδισμα και φαγούρα.

Αρνητική επίδραση στο σώμα

Το μπέικιν πάουντερ είναι ένα φυσικό προϊόν, επομένως η χρήση του είναι πρακτικά αβλαβής. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε με τη χρήση ανθρακικού υδρογόνου. Διαφορετικά, η σόδα μπορεί να βλάψει το σώμα.

Εάν χρησιμοποιείται συχνά σε υψηλές δόσεις, το προϊόν μπορεί να βλάψει την επένδυση της γαστρεντερικής οδού. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ελκών στην εσωτερική επιφάνεια των οργάνων.

Όταν η σόδα συνδυάζεται με νερό, δημιουργείται διοξείδιο του άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, η κατάποση διαλύματος σόδας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό σχηματισμό αερίων και φούσκωμα.

Παρενέργειες

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αλλεργικές αντιδράσεις (σε σπάνιες περιπτώσεις, με από του στόματος κατάποση, εμφανίζονται σοβαρές μορφές με σοβαρό οίδημα και αναπνευστική καταστολή, σε μια τέτοια κατάσταση συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό).
 • Ελαφρύ κοκκίνισμα και πρήξιμο των γεννητικών οργάνων (αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα υποχωρήσει μέσα σε μισή ώρα).
 • Κατάποση - αναστατωμένα κόπρανα, καούρα, αέρια και διάταση της περιτοναϊκής περιοχής.
 • Επώδυνες αισθήσεις, εγκαύματα του πέους (συχνότερα του βλεννογόνου).
 • Στυτική δυσλειτουργία, προβλήματα ισχύος.Προβλήματα στύσης στους άνδρες
 • Επώδυνη επαφή.
 • Σε σπάνιες περιπτώσεις - η εμφάνιση φλεβών αράχνης στη βουβωνική χώρα.
 • Σε περίπτωση βλάβης μπορεί να ακολουθήσει δευτερογενής μόλυνση, η οποία συνοδεύεται από εξανθήματα, πυώδη έκκριση και ενόχληση κατά την ούρηση.

Οδηγίες χρήσης

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους είναι να κάνετε μασάζ στο πέος. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να γίνει σωστά, για να μην προκληθεί βλάβη, αφού το δέρμα του πέους είναι πολύ λεπτό. Η διαδικασία λοιπόν αποτελείται από διάφορα βήματα:

 1. Παρασκευή. Σκοπός του σκευάσματος είναι να κάνει το δέρμα του πέους ελαστικό ενώ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι απαραίτητο να πάρετε μια πετσέτα, η οποία πρέπει να είναι πολύ απαλή, να τη μουλιέψετε σε ζεστό νερό και να την τυλίξετε γύρω από το πέος και να την αφήσετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές.
 2. Μασάζ. Οι ίδιες οι ασκήσεις μπορεί να είναι οτιδήποτε, ο κύριος σκοπός τους είναι να τεντώσουν το πέος. Μεταξύ των ασκήσεων, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του αίματος με ελαφρές κινήσεις μασάζ. Όταν ένα όργανο τεντώνεται, μια μεγάλη ροή αίματος ρέει σε αυτό και στη συνέχεια κατανέμεται ομοιόμορφα μέσω των φλεβών με ένα απαλό μασάζ. Συνιστάται η χρήση σόδας κατά τη διάρκεια του μασάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια μικρή ποσότητα της πούδρας στην παλάμη του χεριού σας και να την «τρίψετε» στο δέρμα. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη χρήση απολεπιστικού.
 3. Αναψυχή. Μετά τις ασκήσεις, πρέπει να χαλαρώσετε και να ξαπλώσετε. Εάν πηδήξετε και κάνετε επιχειρήσεις αμέσως, το σώμα γίνεται αγχωτικό. Στη συνέχεια, η ροή του αίματος, που μόλις κατάφερε να βελτιωθεί, θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά σκληρά.

Σας συμβουλεύουμε να μελετήσετε - σταγόνες για τη δύναμη των ανδρών με γρήγορη δράση: ποιο να επιλέξετε;

Οι ειδικοί λένε ότι ένας άντρας πρέπει να έχει καλή διάθεση και εντελώς χαλαρός κατά τη διάρκεια ενός μασάζ πέους.

Τα προβλήματα σεξουαλικής υγείας των ανδρών είναι συχνά ψυχολογικής φύσης, επομένως είναι σημαντικό να προσαρμόσετε τον εαυτό σας σωστά. Οι σεξολόγοι συμβουλεύουν να «ολοκληρώσετε το σχέδιο» των επιθυμητών εκατοστών στο κεφάλι σας και να παρουσιάσετε το αποτέλεσμα

Με άλλα λόγια, ένας άντρας θα πρέπει να αγαπά τον εαυτό του και να είναι αποφασισμένος να θαυμάσει το επίτευγμά του.

Λοσιόν με σόδα

πώς να ετοιμάσετε λοσιόν με σόδα για μεγέθυνση πέους

Οι λοσιόν ή οι κομπρέσες που παρασκευάζονται με μαγειρική σόδα είναι ένας άλλος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι. Για να φτιάξετε ένα διάλυμα σόδας, πρέπει να πάρετε 1-2 κουταλιές της σούπας. Σόδα και διαλύστε σε μισό ποτήρι ζεστό νερό. Στη συνέχεια, βρέξτε τη γάζα στο προκύπτον διάλυμα και εφαρμόστε την στο πέος. Η γάζα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να τυλίγει όλο το μήκος του οργάνου.

Συνιστάται να κάνετε λοσιόν κάθε μέρα για ένα μήνα. Μια εφάπαξ λειτουργία δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στο διάλυμα σόδας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι λάδι κάρδαμου, λάδι κυπαρισσιού και άλλα «ανδρικά» αρώματα. Το άρωμά τους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μην εστιάσετε στο πρόβλημα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, συνιστάται να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε.

Λεμονάδα εκεί μέσα

Η κατάποση μαγειρικής σόδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει οποιαδήποτε από τις μεθόδους μεγέθυνσης του πέους που αναφέρονται παραπάνω. Η σόδα έχει αρκετούς παράγοντες που έχουν ευεργετική επίδραση στα εσωτερικά συστήματα του σώματος. Μερικές φορές αποδεικνύεται ότι το μήκος του πέους δεν αποκαλύπτεται πλήρως λόγω ασθενειών που ο άνδρας δεν γνωρίζει καν. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν άλλα προβλήματα στύσης. Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας θα απαλλαγεί από τα «απόβλητα» με τη μορφή τοξινών που μπορεί να είναι η αιτία ορισμένων ασθενειών.

Είναι απαραίτητο να λαμβάνετε σόδα σύμφωνα με ιατρική συμβουλή. Ο καθηγητής Neumyvakin συνιστά να ξεκινήσετε με μικρές δόσεις - ¼ κουταλάκι του γλυκού το καθένα. μια μέρα πρωί και βράδυ. Αυτό πρέπει να γίνεται μεταξύ των γευμάτων. Σταδιακά η ποσότητα της σόδας αυξάνεται σε 1 κ. σ. Κουτάλι στη ρεσεψιόν.

Για πρόληψη, συνιστάται η χρήση διαλύματος σόδας με 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα σε μισό ποτήρι νερό. Αυτό πρέπει να γίνει το πρωί με άδειο στομάχι. Φυσικά, η χρήση σόδας δεν επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του πέους, αλλά σίγουρα θα έχει θετική επίδραση στην υγεία και τη συναισθηματική κατάσταση ενός άνδρα.

Λήψη σόδας από το στόμα για μεγέθυνση του πέους

συμπιέζω

Το διττανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται συχνά με τη μορφή κομπρέσων ή μίνι λουτρών.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το συμπλήρωμα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
 2. Βυθίστε το πέος στο ποτήρι για 15 λεπτά.
 3. Επιτρέπεται η χρήση επιπλέον κομπρέσας ανακατεύοντας 3 κουταλάκια του γλυκού από το φαγητό σε ένα ποτήρι νερό.
 4. Το προκύπτον διάλυμα πρέπει να χυθεί σε μια πετσέτα και να τυλιχτεί γύρω από το πέος. Θα είστε σε αυτή την κατάσταση για παρόμοια 15 λεπτά.
Κομπρέσες σόδας για μεγέθυνση πέους

Επιτρέπεται η προσθήκη σταγόνας αιθέριου ελαίου στα παρουσιαζόμενα υδατικά διαλύματα για τη βελτίωση του αποτελέσματος.

Η αρχή της δράσης της σόδας στο πέος

Το διττανθρακικό νάτριο έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Ένα από αυτά είναι η ικανότητα αυτής της ουσίας να αραιώνει το αίμα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι όταν κάνετε ασκήσεις για την επιμήκυνση του γεννητικού οργάνου, είναι απλά απαραίτητο να αραιώσετε το αίμα.

Η απλή μαγειρική σόδα μπορεί να αραιώσει το αίμα, κάτι που του επιτρέπει να εισέρχεται στα γεννητικά όργανα πιο ελεύθερα και καλύτερα. Χάρη σε αυτή τη δράση, το διττανθρακικό νάτριο επηρεάζει επίσης την επιμήκυνση του πέους. Επιπλέον, αυτή η ουσία μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση θρόμβων αίματος, οι οποίοι συχνά σχηματίζονται κατά τη διάρκεια ειδικών ασκήσεων. Αλλά τα αποτελέσματα της αραίωσης του αίματος μπορούν να επιτευχθούν μόνο με τη λήψη μαγειρικής σόδας.

Όταν εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος ή στα λουτρά, αυτή η διαδικασία προκαλεί τοπικό ερεθισμό που οδηγεί σε τοπική αύξηση της ροής του αίματος. Το πέος διογκώνεται και μεγαλώνει κατά 0, 2–0, 4 εκατοστά. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα διαρκεί μόνο για περίπου δύο ώρες και στη συνέχεια το μέγεθος του πέους επανέρχεται στο φυσιολογικό.

Προσοχή! Υπάρχει ένα μειονέκτημα στις μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Η επίδραση τους παρατηρείται μετά από πολύ καιρό.

Χρειάζεται υπομονή για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι οι μέθοδοι σχετίζονται με τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι, αξίζει να συμβουλευτείτε πρώτα έναν ειδικό.