Επεκτάσεις πέους

Για να μεγεθύνουν το πέος τους, οι άνδρες επιλέγουν εξαρτήματα πέους - ένας βολικός τρόπος για να αποκτήσουν γρήγορα αυτό που θέλουν. Η επιλογή τέτοιων παιχνιδιών είναι μεγάλη, θα προσθέσουν επιπλέον ποικιλία στην οικεία σας ζωή.

Εξάρτημα πέους από σιλικόνη

Σε τι χρησιμεύουν οι μεγεθυντές, σε τι χρησιμεύουν;

Τα μανίκια πέους είναι οικεία παιχνίδια που προσομοιώνουν ένα μεγεθυσμένο πέος.

Εσείς οι ίδιοι δεν αλλάζετε το μήκος ή τον όγκο, αλλά προσθέτετε αμέσως τα απαραίτητα εκατοστά. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά: λάτεξ, σιλικόνη. Εύκολο στο καθάρισμα, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες.

Σε τι χρησιμεύουν; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι:

 1. Ακόμη και η απλή προσκόλληση στον φαλλό οδηγεί σε άμεση επιμήκυνση και διεύρυνση του οικείου οργάνου, η οποία επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση του άνδρα.
 2. Παιχνίδια με πρόσθετες επιλογές (ραβδωτή επιφάνεια, σπυράκια, κλαδιά για τόνωση της κλειτορίδας, δόνηση) φέρνουν ποικιλία και καινοτομία στη σεξουαλική ζωή.
 3. Η μείωση της ευαισθησίας του πέους θα κάνει τη σεξουαλική επαφή μεγαλύτερη.

Τύποι καλωδίων επέκτασης

Ο προπάτορας των άκρων μεγέθυνσης του πέους ήταν ένας τεχνητός φαλλός που χρησιμοποιήθηκε σε οικεία παιχνίδια. Σύντομα, οι κατασκευαστές σεξουαλικών παιχνιδιών συνειδητοποίησαν ότι ένα μαξιλαράκι στο οποίο ένας άντρας μπορούσε να τοποθετήσει το πέος του για πλήρη επαφή ήταν πολύ πιο λειτουργικό. Έτσι ξεκίνησε η ανάπτυξη αυτής της κατεύθυνσης.

ανανέωση

Κλασικά εξαρτήματα που μεγεθύνουν το πέος κατά αρκετά εκατοστά - από 5 έως 20. Σε κάθε κατάστημα σεξ πωλούνται κορδόνια επέκτασης από μαλακό λάτεξ που μιμείται το φυσικό δέρμα. Η χρήση τους δίνει νέες αισθήσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

κλειστό πέος

Ανοιχτό κεφάλι

Σε αντίθεση με το εξάρτημα επέκτασης, προορίζονται να αυξήσουν τον όγκο του πέους. Τοποθετείται στη βάση του πέους με τη βάλανο ανοιχτή. Δεν μειώνει την ευαισθησία, αλλά ένας σφιχτός δακτύλιος στη βάση επιμηκύνει επίσης την οικειότητα. Σχεδόν όλα έχουν μια επιφάνεια ανακούφισης - πρόσθετη διέγερση για μια γυναίκα.

Με δονητή

Η κύρια λειτουργία είναι να προσφέρει ευχαρίστηση με πολλαπλές λειτουργίες ταχύτητας του δονητή. Η ίδια η συσκευή μπορεί να εντοπιστεί:

 • στη ρίζα?
 • Στο τέλος;
 • περιμετρικά.

Τροφοδοσία του εξαρτήματος δόνησης από μπαταρία ή επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Με ανάγλυφη επιφάνεια

Σε αντίθεση με τις απλές συμβουλές, στις οποίες η ραβδωτή επιφάνεια δεν παίζει το ρόλο του πρόσθετου διεγέρτη, αυτό έχει έντονες αλλαγές στην ανακούφιση. Συνήθως αυτά είναι μεγάλα ή μεγάλα:

διαμορφωμένα εξαρτήματα πέους
 • Κεραίες;
 • Μπαλόνια?
 • Αγκάθια?
 • Σπυράκια ή συνδυασμοί τους.

Μια τέτοια επιφάνεια εξασφαλίζει τη στενή επαφή του ακροφυσίου με τον κόλπο, γεγονός που αυξάνει τις αισθήσεις της γυναίκας κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορούν να προστεθούν δονητές για πρόσθετη διέγερση.

δεκανέας

Είναι κατασκευασμένα από δέρμα κυβερνοχώρου, οπτικά παρόμοιο με ένα πραγματικό πέος, συμπεριλαμβανομένων των προεξεχόντων φλεβών, των πτυχών της κεφαλής, του φρενώματος.

πύκνωση

Ανοίξτε το ακροφύσιο του πέους για να μεγεθύνετε τον όγκο του πέους. Σχεδιασμένο για να διεγείρει έναν άνδρα όταν η ανακούφιση είναι στο εσωτερικό, μια γυναίκα - στο εξωτερικό. Μπορούν να μιμηθούν ένα φυσικό πέος ή να είναι διαφανή.

Συμπεριλάβετε πλήρως ένα μέλος

Ένα κλασικό εξάρτημα στο οποίο είναι πλήρως τοποθετημένο το πέος είναι προσαρτημένο στη βάση του. Διαμορφώνονται ή μιμούνται τη δομή του οργάνου - κεφαλή, φρενούλιο, αυλάκια φλέβας. Κυρίως από μαλακά, ελαστικά υλικά. Ορισμένα μοντέλα έχουν ρύθμιση μήκους.

Δακτύλιοι πέους

Δεν προορίζονται τόσο για την επιμήκυνση ή τη μεγέθυνση του πέους όσο για μια ποικιλία στενών σχέσεων:

Δακτύλιοι πέους
 • εύκολο - τοποθετήστε στο κεφάλι σας ή κάτω από αυτό χωρίς καμία συσκευή.
 • με δόνηση - αυξάνουν τη διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου ή του δακτυλίου του πρωκτού, που αυξάνει τον οργασμό του συντρόφου και επιτρέπεται στον άνδρα να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή ελέγχοντας την εκσπερμάτιση.
 • με σφιγκτήρες - ορισμένοι δακτύλιοι στύσης είναι εξοπλισμένοι με ειδικά εξαρτήματα που, όταν συνδέονται στη βάση του οσχέου, συμπιέζουν τα σπερματικά κορδόνια και καθυστερούν την εκσπερμάτιση.

Για διπλή διείσδυση

Πρόκειται για προσαρτήματα με επιπλέον δεύτερο φαλλό. Προσκόλληση στο όσχεο για κολπική-πρωκτική διείσδυση. Συνιστάται η χρήση του για ζευγάρια που θέλουν να φέρουν νέα πράγματα στη σχέση αλλά δεν είναι επιρρεπή στην προσέλκυση τρίτων.

Για τόνωση της κλειτορίδας

Με ακίδα στη βάση που διεγείρει την κλειτορίδα κατά την επαφή. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με δονητή.

Βαρύς

Έχουν πυκνό σκελετό σιλικόνης, ο οποίος συνιστάται για άνδρες με σεξουαλική δυσλειτουργία. Αφήστε ένα μακρύ και γεμάτο κόκκαλο, ακόμη και με πλήρη στυτική δυσλειτουργία.

Παρά την ποικιλία των εξαρτημάτων για το πέος, ορισμένοι άνδρες κατασκευάζουν μόνοι τους τέτοια προϊόντα από αυτοσχέδια μέσα και υλικά, από τα οποία εξαρτώνται η ποιότητα, η λειτουργία και η διάρκεια ζωής.

Οδηγίες χρήσης

Κάθε προϊόν στο κιτ περιέχει λεπτομερείς οδηγίες χρήσης.

Τυπικοί κανόνες χρήσης.

 1. Πριν χρησιμοποιήσετε το επίθεμα για πρώτη φορά, πρέπει να πλυθεί με σαπουνόνερο και να ξεπλυθεί με ζεστό νερό.
 2. Η άκρη του ακροφυσίου τυλίγεται προσεκτικά, στρίβεται (σαν προφυλακτικό) και στερεώνεται στο κεφάλι.
 3. Τυλίξτε το κατά μήκος του πέους, φορέστε έναν περιοριστικό δακτύλιο στο τέλος.

Φροντίδα μετά την εφαρμογή - πλένεται σε ζεστό σαπουνόνερο, επεξεργάζεται με αντισηπτικό εάν είναι απαραίτητο. Πριν από τη σύσφιξη, συνιστάται η λίπανση του πέους με ταλκ και το ίδιο το εξάρτημα - με λιπαντικό. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε προϊόν προσωπικής περιποίησης, το παιχνίδι δεν πρέπει να μεταβιβαστεί σε αγνώστους.

Υπάρχουν αντενδείξεις

Τα ακροφύσια μεγέθυνσης πέους δεν έχουν σαφείς αντενδείξεις, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και καταστάσεις όπου η χρήση τους δεν συνιστάται.

 1. Πρωκτικό σεξ. Η χρήση παιχνιδιών, ειδικά με αιχμές ή αισθητήρες, μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς της βλεννογόνου μεμβράνης του πρωκτού, ρωγμές, ρωγμές. Αυτό οδηγεί σε οδυνηρές αισθήσεις, αιμορραγία και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές μολυσματικές και παθολογικές ασθένειες.
 2. Χρόνος χρήσης. Τα προσαρτήματα έχουν δακτύλιο ασφάλισης για προσάρτηση, πιέζουν τις φλέβες ή τις αρτηρίες του πέους. Είναι επικίνδυνο με την εμφάνιση αιματωμάτων, συμφόρηση αίματος (σε σοβαρές περιπτώσεις, νέκρωση ιστού), καρδιαγγειακές και στενές παθολογίες. Επομένως, δεν συνιστάται η υπέρβαση του χρόνου χρήσης που καθορίζεται στις οδηγίες.
 3. Καρδιαγγειακές παθήσεις. Οι καρδιακές παθήσεις, ειδικά αυτές που προκαλούνται από την αύξηση του αριθμού των αιμοπεταλίων, αποτελούν έμμεσες αντενδείξεις. Η παρουσία τους δεν ακυρώνει, αλλά συνιστά την αποφυγή της χρήσης παιχνιδιών.
 4. Αλλεργική αντίδραση. Μπορούν να εμφανιστούν μετά την εφαρμογή, να εκδηλωθούν ως εξανθήματα, κοκκίνισμα του δέρματος του πέους, αίσθημα καύσου, ερεθισμός. Τέτοια φαινόμενα είναι χαρακτηριστικά φθηνών πλαστών ακροφυσίων από κατώτερα υλικά.

Υπέρ και κατά

Αν πιστεύετε στις κριτικές των ανδρών, δεν χρησιμοποιούν συχνά σεξουαλικά παιχνίδια όπως αυτό. Αυτή η αποστροφή εξηγείται απλά: ένας άντρας βάζει ένα εξάρτημα επέκτασης και παραδέχεται ότι το πέος του είναι πολύ μικρό.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ψυχολογικό εμπόδιο λείπει σε ζευγάρια των οποίων η σχέση είναι ισχυρή και έμπιστη ή που θέλουν να διαφοροποιήσουν το σεξ με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Είναι εύκολο να απαλλαγείτε από την αρνητική στάση απέναντι στην προσκόλληση: έχετε μια ποικιλία σεξουαλικών gadget, εναλλακτική ψυχαγωγία, παιχνίδια, μην χρησιμοποιείτε το παράρτημα πολύ συχνά.

Τα κορίτσια είναι συνήθως ικανοποιημένα. Το σεξ με προσκόλληση πέους θα προκαλέσει νέες αισθήσεις και συναισθήματα και θα αφήσει χώρο για φαντασία.

Φυσικά, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος φυσικά: με κρέμες, μασάζ, αντλία ή μέσω έκτακτων μέτρων - μια επέμβαση. Ωστόσο, ένα σεξουαλικό παιχνίδι το κάνει πιο γρήγορο και το πιο σημαντικό, είναι απολύτως ασφαλές.