Μεγέθυνση πέους στο σπίτι

Η μεγέθυνση πέους στο σπίτι είναι μια διαδικασία που σταδιακά κερδίζει δημοτικότητα. Οι περισσότεροι άνδρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους. Τα συμπλέγματα δημιουργούνται κάτω από τον ζυγό της τηλεόρασης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Σχεδόν κάθε άντρας ονειρεύεται να μεγαλώσει το γεννητικό όργανο. Η χειρουργική επέμβαση ή τα συντηρητικά μέτρα θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της εργασίας. Η μεγέθυνση πέους είναι δυνατή στο σπίτι.

Μέτρηση του μεγέθους του πέους πριν από τη μεγέθυνση

Αθλητική άσκηση

Οι σωματικές ασκήσεις όχι μόνο ανακουφίζουν το σώμα, αλλά αντλούν και το πέος. Η σωστή δράση στο πέος θα το κάνει να μεγαλώσει ελαφρώς σε μέγεθος.

Οφέλη της άσκησης:

 • Αλλαγή στο πάχος του οργάνου,
 • Αύξηση μήκους,
 • Διόρθωση ορατών ελαττωμάτων,
 • βελτιωμένη ισχύ,
 • αυξημένη λίμπιντο.

Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα, οι ειδικοί συνιστούν να τηρείτε τα βασικά στοιχεία της σωστής διατροφής, της άσκησης και της μείωσης της κατανάλωσης αλκοόλ.

Υπάρχει μια σειρά από ασκήσεις για την πάχυνση και την επιμήκυνση του πέους: jelqing, κάμψη και looping.

Τζέλκινγκ

Το Jelqing είναι μια νέα τεχνική που βασίζεται στην τόνωση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η συστηματική εκτέλεση πυκνώνει και επιμηκύνει το πέος. Το Jelqing πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια:

 • το πέος είναι κουμπωμένο στη βάση,
 • το χέρι ανεβαίνει αργά στο κεφάλι ενώ το σφίγγεται σφιχτά,
 • το πέος πιάνεται στη βάση και τυλίγεται αργά,
 • Η εναλλακτική αλλαγή των άκρων σας επιτρέπει να επηρεάσετε σωστά το γεννητικό όργανο,
 • η άσκηση επαναλαμβάνεται πολλές φορές.
Τέντωμα του πέους για μεγέθυνση

Σημαντικό: Δεν συνιστάται η υπερβολική προσπάθεια. Αυτή η δράση είναι επικίνδυνη λόγω της ανάπτυξης μικρορωγμών.

Ένας άντρας πρέπει να ακολουθεί τις προφυλάξεις ασφαλείας. Η διεύρυνση των οργάνων είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, το υπερβολικό άγχος είναι γεμάτη με σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο τέλος της προπόνησης, το πέος πρέπει να είναι σε ηρεμία, το σεξ πρέπει να αναβάλλεται για αρκετές ώρες.

ένταση

Οι μύες στο πέος πρέπει να τεντωθούν σωστά. Για να γίνει αυτό, το όργανο σφίγγεται κάτω από το κεφάλι και απομακρύνεται απαλά από εσάς. Η άσκηση επηρεάζει πραγματικά τους συνδέσμους και συμβάλλει στην ανάπτυξή τους. Οι τακτικές διατάσεις αυξάνουν το μήκος.

Jelq

Jelq, ή άρμεγμα, μια άσκηση προσαρμοσμένη για να τεντώνει το όργανο. Για να γίνει αυτό, το πέος τεντώνεται στη μέγιστη δυνατή κατάσταση για 15 δευτερόλεπτα. Αρχικά, αρκούν 20 κινήσεις, ο μέγιστος αριθμός είναι 100.

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

Η σωστή παροχή αίματος στα όργανα της πυέλου εξαλείφει τις στάσιμες διεργασίες και αυξάνει τον όγκο του πέους. Τα μασάζ πρέπει να γίνονται τακτικά για να αυξηθεί η ροή του αίματος. Οι απαλές κυκλικές κινήσεις βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και έχουν θετική επίδραση στο μέγεθος του πέους. Η ενέργεια πρέπει να επαναληφθεί 30 φορές.

Το πέος πιάνεται στη βάση και απελευθερώνεται ξαφνικά. Αυτή η δράση επιτρέπει την αποστράγγιση της περίσσειας αίματος. Όταν εμφανίζεται πόνος, είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί η ορθότητα της τεχνικής.

Ασκήσεις Kegel

Άνδρας στην πετσέτα πριν από τη μεγέθυνση του πέους

Οι ασκήσεις στοχεύουν στην επίτευξη αναγκαστικής στύσης. Για να γίνει αυτό, το πέος αντιμετωπίζεται με λιπαντικό και το όργανο μασάζ με κάθετα κατευθυνόμενες μεταφορικές κινήσεις. Η ένταση αυξάνεται σταδιακά μέχρι να εμφανιστεί στύση. Πριν από την πλήρη διέγερση, το όργανο στο κεφάλι συμπιέζεται αρκετές φορές.

Προετοιμασία του πέους για τη διαδικασία

Η μεγέθυνση πέους στο σπίτι ξεκινά με προπαρασκευαστικές διαδικασίες. Το όργανο πρέπει να προθερμανθεί. Πριν εκτελέσετε ένα σύμπλεγμα, πρέπει να πάρετε μια πετσέτα εμποτισμένη σε ζεστό νερό και να την εφαρμόσετε στο στομάχι σας. Αυτή η επίδραση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και χαρακτηρίζεται από ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Μετά την έκθεση στην κοιλιά, η πετσέτα κρατιέται πάνω από το πέος για περίπου 5 λεπτά. Η σωστή θέρμανση προετοιμάζει το όργανο για ηλεκτρικά φορτία και αυξάνει τη ροή του αίματος.

Το αλάτι χρησιμοποιείται για να ζεσταθεί και να αυξήσει την ελαστικότητα. Οι κρύσταλλοι τοποθετούνται σε μια θήκη από χαρτί και εφαρμόζονται στο πέος. Η έλλειψη αλατιού μπορεί εύκολα να αντισταθμιστεί με ένα υγρό πανί ή μαντήλι που είναι προσαρτημένο στο όργανο.

Σημαντικό: Όλες οι ασκήσεις δεν εκτελούνται σε πλήρως όρθιο πέος. Το όργανο πρέπει να είναι όρθιο 60%. Εφαρμόζεται ένα πρόσθετο λιπαντικό για την ελαχιστοποίηση της τριβής. Η προπόνηση είναι δυνατή μόνο μετά από προθέρμανση.

Τεχνικές διατάσεων

Η μέθοδος διάτασης βασίζεται σε ισχυρό αντίκτυπο στο όργανο. Για να μεγεθύνετε το πέος, πρέπει να ακολουθήσετε τον αλγόριθμο:

 • να μαζέψει το κεφάλι του,
 • τραβήξτε μακριά από το σώμα,
 • κλειδώστε στην εκτεταμένη θέση για 5 δευτερόλεπτα,
 • τραβήξτε προς τα δεξιά μέχρι να υπάρχει ελαφρύς πόνος,
 • πίσω στην αρχική θέση,
 • τραβήξτε προς τα αριστερά, κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα,
 • πίσω στην αρχική θέση,
 • τραβήξτε προς τα κάτω, κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα,
 • πίσω στην αρχική θέση,
 • τραβήξτε προς τα κάτω, κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα.
Άνδρας που κάνει ασκήσεις μεγέθυνσης πέους

Σημαντικό: Η άσκηση συνοδεύεται από ελαφρύ πόνο, αποκλείονται γενικά παράπονα.

Το τακτικό και σωστό τέντωμα δρα στον στυτικό ιστό μέσα στο όργανο και συμβάλλει στην αύξηση του μήκους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το πέος είναι σε χαλαρή κατάσταση. Όταν πιάνετε τη βάλανο, η ακροποσθία τραβιέται απαλά προς τα πίσω. Η άσκηση εκτελείται ενώ κάθεστε.

Κυκλική διαστολή

Το πέος τραβιέται προς τα πάνω για 5 δευτερόλεπτα ενώ το άτομο κάνει μια κυκλική κίνηση δεξιόστροφα. Η ίδια ενέργεια επαναλαμβάνεται για κάθε πλευρά. Οι τακτικές διατάσεις πάνω από 25 σετ αυξάνουν το μέγεθος του οργάνου.

Σημαντικό: Μετά το τέντωμα, το όργανο πρέπει να ανακινηθεί απαλά. Αυτή η δράση ομαλοποιεί τη ροή του αίματος.

Τέντωμα καθίσματος

Η άσκηση εκτελείται με πέος σε στύση, ο βαθμός στύσης δεν πρέπει να υπερβαίνει το 40%. Το πέος τραβιέται απαλά προς τους γλουτούς και ο άντρας κάθεται πάνω του. Η τεχνική αυξάνει την πίεση στον στυτικό ιστό. Η σωστή έκθεση αλλάζει τις διαστάσεις του γεννητικού οργάνου.

V-stretch

Το πέος πρέπει να είναι εντελώς χαλαρό. Το κεφάλι πιάνεται με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Το όργανο τεντώνεται έξω από το σώμα για το πολύ 7 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα με αυτή την ενέργεια, είναι απαραίτητο να πιέσετε τη βάση από κάτω προς τα πάνω με μια αργή κίνηση του χεριού. Η άσκηση επαναλαμβάνεται το πολύ 10 φορές.

Δίαιτα για μεγέθυνση πέους

Είναι αξιοσημείωτο, αλλά είναι η σωστή διατροφή που συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους των οργάνων. Ορισμένες τροφές αυξάνουν τη ροή του αίματος, γεγονός που οδηγεί σε αλλαγή του φαλλικού όγκου. Μπορείτε να εξαλείψετε τα επιβλαβή τρόφιμα σε οποιαδήποτε ηλικία. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό το θέμα.

Για τη φυσική διεύρυνση οργάνων, οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση:

 • Βιταμίνες. Τα ισορροπημένα σύμπλοκα έχουν θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό και ενισχύουν τις προστατευτικές του λειτουργίες. Για να αναπληρώσετε την έλλειψη χρήσιμων συστατικών, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε χόρτα. Περιέχει φολικό οξύ, βιταμίνη Κ και χαλκό. Η κανονική λειτουργία οργάνων και συστημάτων είναι αδύνατη χωρίς αυτά τα συστατικά. Οι γιατροί συνιστούν να συμπεριλάβετε λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς στην καθημερινή σας διατροφή. Τα κεράσια χρειάζονται για έναν αναπτυσσόμενο οργανισμό. Το μούρο περιέχει τη δραστική ουσία που ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος ανθοκυανίνη, η οποία έχει θετική επίδραση στη στυτική λειτουργία.
 • Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Για να μεγεθύνετε το πέος και να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σύστημα, συνιστάται να τρώτε άπαχο κρέας.
 • χρήσιμα προϊόντα για τη μεγέθυνση του πέους
 • Προϊόντα ψαριών. Αυτό το πλούσιο σε φώσφορο συστατικό συμβάλλει στην αύξηση του μήκους του πέους. Τα θαλασσινά πρέπει να αποτελούν μέρος της καθημερινής διατροφής ενός ατόμου. Τα ωμέγα-3 οξέα είναι ένα άλλο συστατικό των προϊόντων ψαριών, υποστηρίζουν την ανάπτυξη του οργανισμού και βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια.
 • Σπόρος. Βασίζονται στην αργινίνη. Είναι ένα αμινοξύ που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη οργάνων και συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του πέους.
 • Σκόρδο. Οι λάτρεις των πικάντικων μπαχαρικών υπερηφανεύονται για τη διαρκή στύση τους και το εντυπωσιακό μέγεθος του φαλλού. Το σκόρδο περιέχει το συστατικό αλισίνη. Αντιδρά στα ενεργειακά αποθέματα του σώματος και προάγει την επιτάχυνση του αίματος.
 • Πράσινα μήλα. Το φρούτο είναι ιδανικό για τη μεγέθυνση του πέους. Περιέχει χρήσιμα συστατικά που ρυθμίζουν την ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος. Η κατανάλωση μήλων ενισχύει το ανοσοποιητικό.
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα. Για τη μεγέθυνση του πέους, συνιστάται η χρήση γιαουρτιού, κεφίρ και τυρόπηγμα.

Η διατροφή ενός άνδρα πρέπει να είναι πλήρης και ποικίλη. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να καθιερωθεί ένα καθεστώς κατανάλωσης αλκοόλ. Η επαρκής ποσότητα υγρού αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών, κάτι που βοηθά στο τέντωμα του οργάνου.

Με λαϊκές θεραπείες

Η βοτανοθεραπεία δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η χρήση φαρμακευτικών βοτάνων βοηθά στην αύξηση του μεγέθους του γεννητικού οργάνου χωρίς να βλάπτει την υγεία. Δεν συνιστάται η χρήση μόνο φαρμακευτικών φυτών. Συνιστάται να συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ακόλουθα έχουν θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα:

 • Αφέψημα με βάση τα άνθη και τα φύλλα του κράταιγου. Η χρήση του φυτού βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στη βελτίωση της ροής της αιμολέμφου,
 • Ζωμός με βάση τα τριαντάφυλλα. Το μούρο περιέχει βιταμίνη C. Το ασκορβικό οξύ διεγείρει τη ροή του αίματος και τη μικροκυκλοφορία στα πυελικά όργανα,
 • Ρίζα τζίνσενγκ. Υπό την επίδραση του παρουσιαζόμενου συστατικού, η ισχύς αυξάνεται και η σεξουαλική λίμπιντο αυξάνεται. Η τακτική κατανάλωση ενός ροφήματος με βάση το τζίνσενγκ έχει θετική επίδραση στη γενική κατάσταση του οργανισμού και ενισχύει τις προστατευτικές λειτουργίες.
Ζωμός τριαντάφυλλου για μεγέθυνση πέους

Πρέπει να δίνεται προσοχή όταν χρησιμοποιείτε παραδοσιακή ιατρική. Η σωστή δράση των φαρμακευτικών βοτάνων βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού και στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Η συμφόρηση του γεννητικού οργάνου αυξάνει την ισχύ.

Σημαντικό: Η παραδοσιακή ιατρική δεν προκαλεί σχεδόν καμία παρενέργεια. Αλλά πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και μόνο αφού συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Οι μη συμβατικές μέθοδοι είναι συμπληρωματικές θεραπείες. Δεν έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο μπορεί να ζήσει έως και 25 χρόνια, αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθός του μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, της άσκησης και ειδικών διεγερτικών φαρμάκων. Το αποτέλεσμα των διαδικασιών είναι προσωρινό. Μόνο η χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει στη σημαντική αλλαγή του μεγέθους του οργάνου. Οι ειδικοί δεν συνιστούν την καταφυγή σε ριζοσπαστικές μεθόδους. Εξάλλου, το μέγεθος του πέους σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.