Μεγέθυνση πέους: Πόσο αληθινό είναι;

Η μπανάνα σε ένα προφυλακτικό μιμείται μια διευρυμένη ουρά

Όλοι γνωρίζουν ότι οι αντλίες, τα χάπια ή οι ασκήσεις δεν μεγαλώνουν το πέος, έτσι δεν είναι;

«Μου ρωτάνε συνέχεια», λέει ο Michael, MD, ουρολόγος στο Ιατρικό Ινστιτούτο του Χάρβαρντ και στη Γυναικεία Κλινική στη Βοστώνη. «Οι άνδρες είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να διευρύνουν το πέος. «Μα είναι αληθινό;

Όχι πραγματικά. «Αυτό είναι απόλυτη ανοησία», επαναλαμβάνει κουρασμένα ο O'Leary. Στο τέλος, αν ήταν τόσο εύκολο, κάθε άντρας θα είχε μέχρι τώρα ένα πέος 12 ιντσών.

Αλλά η κοινή λογική δεν σταματάει τους πάντες. Χάρη στη συνεχή επιδίωξή μας για αυτοβελτίωση, οι διαφημίσεις μεγέθυνσης πέους βρίσκονται σε κάθε γωνία. Παράνομα χάπια μεγέθυνσης πέους διαφημίζονται στην τηλεόραση. Τέτοιες διαφημίσεις θα σας αποστέλλονται συνεχώς μέσω email χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Περισσότεροι από 10. 000 άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιθανώς πολλοί περισσότεροι, έχουν υποβληθεί σε περισσότερες από αμφιλεγόμενες επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους.

Αλλά μην βιαστείτε να πάρετε χρήματα και να κατεβάσετε το παντελόνι σας. Εξετάσαμε όλες τις δόλιες μεθόδους μεγέθυνσης πέους και είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Μπορεί το πέος μου να γίνει μεγαλύτερο;

μικρό και διευρυμένο πέος χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των λαχανικών

Πρώτον, ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι έχετε μικρό πέος, παραδόξως, μπορεί να έχει κανονικό μέγεθος. Το μέσο μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι 10-15 εκατοστά.

Το μήκος ενός πέους χωρίς στύση μπορεί να ποικίλλει. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι αν στα αποδυτήρια παρατηρήσετε ότι κάποιος έχει ένα εντυπωσιακά μεγάλο πέος, είναι απίθανο να γίνει πολύ μεγαλύτερο σε στύση και, αντίθετα, ένα πέος που φαίνεται μικρό μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Δεύτερον, αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι έχετε μικρό πέος, ακόμα κι αν ο χάρακας λέει το αντίθετο, μπορείτε να κάνετε αυτοδιάγνωση από τη σφαίρα της ψυχιατρικής: δυσμορφική διαταραχή του πέους σας. Αυτή η διάγνωση πλησιάζει στο να διαστρεβλώσει την αντίληψη του σώματός του, οδηγώντας σε αναρρεξία, όταν ένα άτομο συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι παχύ, ακόμη και οδυνηρά αδύνατο. Οι περισσότεροι άνδρες που κάνουν χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους υποφέρουν από αυτή τη διαταραχή, σύμφωνα με μια μελέτη. Παραμένουν δυσαρεστημένοι με το μέγεθός τους μετά την επέμβαση.

«Οι άνδρες με κανονικά μεγέθη πέους που πιστεύουν ότι είναι μικρά είναι πιο πιθανό να επωφεληθούν από έναν ψυχίατρο παρά από έναν χειρουργό», δήλωσε η Karen Elizabeth Boyle, MD, επίκουρη καθηγήτρια ουρολογίας στην Κλινική Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Χειρουργικής Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη.

Αντλίες, χάπια, βάμματα βοτάνων κατσίκας του βουνού και άλλες ανοησίες για τη διεύρυνση του πέους

Αρκετές οι λογικές συμβουλές από ειδικούς. Ακολουθεί μια γρήγορη περιγραφή του πώς να μεγεθύνετε το πέος σας, σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη.

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ. Αυτή είναι μια κλασική συσκευή μεγέθυνσης πέους. Τοποθετήστε το πέος σας σε έναν κύλινδρο που είναι συνδεδεμένος σε μια αντλία αέρα. Με τη βοήθεια ενός κενού, περισσότερο αίμα εισέρχεται στο πέος, καθιστώντας το όρθιο και μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι, τσιμπήστε το πέος σαν τουρνικέ για να αποτρέψετε την επιστροφή του αίματος.

Αυτές οι αντλίες χρησιμοποιούνται στην ιατρική για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Αλλά τα αποτελέσματα ενός διευρυμένου πέους εξαφανίζονται γρήγορα. Μόλις αφαιρέσετε τον δακτύλιο, το πέος θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος.

Οι πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν προσωρινή ανικανότητα, αποστήματα, μώλωπες, βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία και το δέρμα χάνει το φυσικό του χρώμα και γίνεται πιο λεπτό. Ο δακτύλιος φοριέται για 20-30 λεπτά το πολύ, μετά τον οποίο μπορεί να προκληθεί βλάβη στον ιστό.

Ασκήσεις, βάρη και άλλος εξοπλισμός. Πρώτα απ 'όλα, να θυμάστε: δεν μπορείτε να τεντώσετε υπερβολικά το πέος σας με ασκήσεις όπως ο δικέφαλος μυς. Δεν είναι μυς. Ωστόσο, ορισμένες συσκευές και τύποι διέγερσης έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν το δέρμα και να επιμηκύνουν το ίδιο το πέος.

Ένα διάσημο παράδειγμα είναι το jelqing, μια σειρά ασκήσεων με τράβηγμα αρμέγματος. Φυσικά, αυτή η μέθοδος έχει μια «παλιά» (διαβάστε «ψεύτικη») ιστορία: Η ιστοσελίδα κάνει λόγο για μια αρχαία αραβική τεχνική που μεταδόθηκε από πατέρα σε γιο. Λεπτομέρειες θα πρέπει να ανακοινωθούν μετά τη μεταφορά χρημάτων. Ωστόσο, οι ασκήσεις jelqing είναι πολύ χρονοβόρες, δηλαδή 30-60 λεπτά ενεργητικής ανάσυρσης του πέους την ημέρα. Και η πραγματική δυσκολία είναι ότι αυτές οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται σε ένα πέος που δεν είναι σε στύση. Χρειάζεστε λοιπόν αυτοπειθαρχία, πολύ ελεύθερο χρόνο και μια πόρτα που κλειδώνει.

Ένας άλλος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος είναι να φοράτε μια ειδική συσκευή στο πέος που το τεντώνει. Μερικές φορές αυτή η συσκευή χρειάζεται να ζυγίζεται 8 ώρες την ημέρα. «Κάπως έτσι μου έστειλαν κάτι τέτοιο», λέει ο O'Leary, «έμοιαζε με μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων».

Λειτουργεί κάποια από αυτές τις μεθόδους; Ο Μπόιλ λέει όχι. Ο O'Leary λέει πολύ προσεκτικά ότι ίσως μπορούν να τεντώσουν το δέρμα. Χωρίς όμως να επηρεάζεται το μέγεθος του πέους. Επιπλέον, αυτές οι μέθοδοι απαιτούν απάνθρωπη φροντίδα. Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν βλάβη ιστού, ρήξη αιμοφόρων αγγείων και άλλα προβλήματα. Ο O'Leary είδε πρόσφατα έναν ασθενή να κουβαλά μεγάλα βάρη σε ένα πέος σε στύση και να το σκίζει λόγω βλάβης στους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι αφόρητος πόνος και επεμβάσεις.

Ταμπλέτες, συμπληρώματα διατροφής και κρέμες. Πλήρης ανοησία. Χωρίς εξαιρέσεις. Τα περισσότερα φτιάχνονται με yohimba, ginseng και φυσικά ζιζάνιο κατσίκας του βουνού. Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις μεγέθυνσης πέους με τη βοήθειά του.

Χειρουργική μεγέθυνση πέους

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους μεγέθυνσης πέους, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι αποτελεσματική. Κάτι που παραδέχονται ακόμη και οι κριτικοί. Φυσικά, υπάρχουν κίνδυνοι και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά όσο θα ελπίζατε να είναι. Μια μελέτη του 2006 που δημοσιεύτηκε στο European Urology διαπίστωσε ότι το μέσο μήκος που προστίθεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης είναι μικρότερο από 2, 5 cm. Ο Mark P. Solomon, MD, πλαστικός χειρουργός, σημειώνει ότι τα αποτελέσματα είναι μέτρια αλλά ελαφρώς καλύτερα από ό, τι πριν από την επέμβαση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι χειρουργικής μεγέθυνσης πέους:

  • Μεγέθυνση πέους.Το πέος συνδέεται με τη λεκάνη με ισχυρούς συνδέσμους που ονομάζονται σύνδεσμοι στήριξης. Συνδέονται με το πέος και κρύβουν μέρος του στο σώμα. Η χειρουργική κοπή αυτών των συνδέσμων απελευθερώνει την ένταση και θεωρητικά μεγαλύτερο μέρος του πέους γίνεται ορατό. Για να αποτρέψετε την επούλωση των συνδέσμων ξανά, μπορεί να χρειαστεί να φοράτε βάρος ή εξολκέα κάθε μέρα για έξι μήνες.
  • Πύκνωση του πέους.Αρχικά, η διαδικασία συνίστατο στην αφαίρεση λιπώδους ιστού από άλλο μέρος του σώματος και την εισαγωγή του στον άξονα του πέους, καθιστώντας τον πιο μαζικό. Ωστόσο, αυτό δεν έφερε θετικά αποτελέσματα. Ο λιπώδης ιστός απορροφήθηκε εν μέρει και το πέος φαινόταν ανώμαλο. «Αυτά τα πέη έμοιαζαν με λιθόστρωτο», λέει ο Solomon.

Μια νέα έκδοση αυτής της τεχνικής εμφυτεύει ένα αλλομόσχευμα, ιστό που έχει μεταμοσχευθεί από γενετικά διαφορετικό οργανισμό και χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους επανορθωτικής χειρουργικής. Οι χειρουργοί που εκτελούν αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις, ο Solomon και ο Brian J. Rosenthal, MD, ουρολόγος που δραστηριοποιείται στο Beverly Hills, συμφωνούν ότι τα αλλομοσχεύματα δίνουν μεγαλύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουμε πώς θα συμπεριφερθεί ο ιστός του δότη μετά τη μεταμόσχευση.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι μεγέθυνσης πέους. Σε υπέρβαρους ασθενείς, ο λιπώδης ιστός στη βάση του πέους αφαιρείται με λιποαναρρόφηση. Μερικοί γιατροί κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις για να αυξήσουν το μήκος και το πάχος του πέους ταυτόχρονα, ενώ άλλοι το κάνουν σταδιακά.

Ενώ ο Δρ. Ο Rosenthal προβλέπει την ίδια ευρεία χρήση της χειρουργικής επέμβασης μεγέθυνσης πέους με τη διεύρυνση του μαστού, έρχεται σε αντίθεση με τον Dr. Σολομών. Ως βασικό εμπόδιο βλέπει το κόστος της επέμβασης. Η επέμβαση επιμήκυνσης του πέους κοστίζει περίπου 5-10 χιλιάδες δολάρια. Ενώ η επέμβαση πάχυνσης του αλλομοσχεύματος κοστίζει μόνο μεταξύ 5. 000 και 7. 000 χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κόστος της ίδιας της επέμβασης. Λαμβάνοντας υπόψη την εργασία, η επέμβαση θα κοστίσει περισσότερα από 20. 000 $.

Διεύρυνση πέους, κίνδυνοι και επιπλοκές

Πριν πάτε στο χειρουργικό τραπέζι, είναι φυσικά σημαντικό να σκεφτείτε τους πιθανούς κινδύνους. Κανένας έγκριτος ιατρικός οργανισμός δεν συνιστά τέτοια χειρουργική επέμβαση για άνδρες με φυσιολογικό πέος. Η Αμερικανική Ουρολογική Εταιρεία τονίζει ότι τέτοιες επεμβάσεις δεν αναγνωρίζονται ως ασφαλείς ή αποτελεσματικές.

Αρκετές μελέτες σε αυτόν τον τομέα δεν είναι επίσης ενθαρρυντικές. Για παράδειγμα, μια μελέτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ουρολογίας που εξέτασε 42 περιπτώσεις χειρουργικής μεγέθυνσης πέους έδειξε ότι μόνο το 35% των ασθενών ήταν ικανοποιημένοι και το 50% συνέχισε να αναζητά περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους.

"Είχα πραγματικούς εφιάλτες", λέει η O'Leary, περιγράφοντας τις στιγμές που έπρεπε να διορθώσει τα αποτελέσματα των αποτυχημένων επεμβάσεων. Γνωστές επιπλοκές είναι ουλές, λοιμώξεις, αλλαγές στη φυσιολογική γωνία στύσης, μειωμένη αίσθηση και ανικανότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε επιμήκυνση του πέους βραχύνει το πέος καθώς ο εγχάρακτος ιστός μεγαλώνει στο πυελικό έδαφος και το μεγαλύτερο μέρος του πέους καταλήγει στο σώμα.

Οι χειρουργοί που πραγματοποιούν επεμβάσεις ισχυρίζονται ότι οι επεμβάσεις είναι γενικά επιτυχείς και οι περιπτώσεις σοβαρών επιπλοκών είναι σπάνιες. «Έχω κάνει χιλιάδες από αυτές», λέει ο Rosenthal. «Είμαστε αρκετά προχωρημένοι στη βελτίωση της χειρουργικής τεχνικής και βοηθούν τους ασθενείς. "

Έχετε επίσης αρκετά επιχειρήματα ότι ένας ψυχίατρος μπορεί να βοηθήσει άτομα που υποβάλλονται σε τέτοιες επεμβάσεις. Η επέμβαση δίνει τη δυνατότητα στον άνδρα να δει τον εαυτό του καλύτερα, λέει. Μια γυναίκα που θέλει να μεγαλώσει το στήθος της γιατί κανείς δεν το λέει τρελό; Ποια είναι λοιπόν η διαφορά;

Ο O'Leary επιμένει ότι υπάρχει διαφορά. Σε αντίθεση με τη μεγέθυνση στήθους, ανεξάρτητα από το πώς την αντιμετωπίζουμε, η οποία ωστόσο έχει γίνει μέρος της ιατρικής πρακτικής, η επέμβαση μεγέθυνσης πέους δεν είναι.

«Εάν υπήρχε μια νομική διαδικασία για τέτοιες συναλλαγές, δεν θα ήταν πρόβλημα», συνεχίζει ο O'Leary. «Αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια εγκεκριμένη διαδικασία που να είναι ασφαλής και αποτελεσματική. "

Γιατρός - συνταγογραφήστε χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους!

Εάν εξακολουθείτε να ελπίζετε να βρείτε μια νόμιμη διέξοδο, μην απελπίζεστε. Υπάρχει μία μέθοδος μεγέθυνσης πέους που συστήνουν όλοι οι γιατροί - η απώλεια βάρους. Ναι, δεν ακούγεται σοβαρό, αλλά μπορεί να βοηθήσει.

"Πολλοί από τους ασθενείς μου που παραπονέθηκαν για μικρό πέος ήταν υπέρβαροι", λέει ο Boyle. Τα πέη κανονικού μεγέθους φαίνονται μικρότερα στο φόντο του υπέρβαρου σώματος και κρύβονται στις πτυχές του λίπους. Επομένως, η απώλεια βάρους κάνει το πέος να φαίνεται μακρύτερο και μεγαλύτερο .

Να είστε διακριτικοί. Οι περισσότερες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους είναι σπατάλη χρημάτων. Η χειρουργική επέμβαση είναι ακριβή, επικίνδυνη και ανεξερεύνητη. Με τον καρκίνο, είναι λογικό να μιλάμε για πειραματική χειρουργική, αλλά δεν το κάνει.

Σκεφτείτε το ως εξής: το πέος είναι ένα πολύ λεπτό και λεπτό όργανο. Και αυτό είναι που το κάνει τόσο εξαιρετικό. Αξίζει να το σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν τολμήσετε να το αυξήσετε. Αξίζει τον κίνδυνο να μετατρέψετε ένα πέος κανονικού μεγέθους που λειτουργεί καλά σε μια τεράστια ταινία πορνό που μπορεί να μην λειτουργεί πια;