Πώς να μεγεθύνετε ένα μέλος ενός εφήβου ηλικίας 11-18 ετών;

Πολλοί γονείς ενδιαφέρονται για το πώς πρέπει να είναι το πέος του παιδιού τους κατά την εφηβεία. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με μια τέτοια περιέργεια, καθώς κάθε γονέας πρέπει να παρακολουθεί την ανάπτυξη των σεξουαλικών χαρακτηριστικών του εφήβου. Πρέπει να αναπτυχθούν αρμονικά, σωστά και έγκαιρα. Μερικές φορές η ανάπτυξη του πέους διαταράσσεται και οι έφηβοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τη διεύρυνση του πέους.

Πότε αρχίζουν να αλλάζουν οι διαστάσεις;

Οι ορμονικές αλλαγές στους άνδρες ξεκινούν από αρκετά νεαρή ηλικία - περίπου στην ηλικία των 11 ή 12 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρατηρείται η πιο ενεργή ανάπτυξη του γεννητικού οργάνου. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία διαμορφώνονται τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά των ανδρών. Επίσης σε ηλικία 13 ετών:

  • το μέγεθος των όρχεων αυξάνεται, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του μεγέθους του οσχέου.
  • ελαφριά μαλλιά εμφανίζονται στην ηβική περιοχή και το πρόσωπο.
  • το μέγεθος των γεννητικών οργάνων αλλάζει.
  • η ακροποσθία είναι επιμήκης στο γεννητικό όργανο.

Είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να παρακολουθούν στενά αυτές τις αλλαγές. Αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό ορμονικών ανισορροπιών που σχετίζονται με την κακή παραγωγή τεστοστερόνης - της κύριας ανδρικής ορμόνης - στο μέλλον.

Ο σχηματισμός των σεξουαλικών χαρακτηριστικών εξαρτάται από το επίπεδο τεστοστερόνης. Εάν η ανάπτυξή τους διαταραχθεί, τότε στο μέλλον ο έφηβος θα έχει σοβαρά προβλήματα με τη σεξουαλική ζωή.

Τυπικά μεγέθη

Πριν σκεφτείτε τη διεύρυνση του φαλλού στην εφηβεία, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις φυσιολογικές διαστάσεις του γεννητικού οργάνου.

Έφηβοι και μεγέθυνση πέους

Δεν είναι μυστικό ότι το πλάτος και το μήκος του πέους εξαρτάται από το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα του εφήβου και από την κληρονομιά του. Επομένως, είναι λογικό ο όγκος του γεννητικού οργάνου να είναι διαφορετικός σε διαφορετικούς άνδρες. Ωστόσο, όλα τα μεγέθη μπορούν να υπολογιστούν κατά μέσο όρο σε ηλικία 14 και 17 ετών. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος είναι ο κανόνας για τους άνδρες αυτής της ηλικίας το μήκος και το πάχος.

Στους εφήβους, το μέσο μήκος του φαλλού είναι 13-14 cm, την ίδια στιγμή μερικές φορές μειώνεται κατά 1-2 cm στην ηλικία των 16-17 ετών λόγω αύξησης του πάχους του οργάνου. Αυτή η διαδικασία είναι φυσική, οπότε μην εκπλαγείτε. Μερικοί γονείς φοβούνται το γεγονός ότι μέχρι την ηλικία των 15 ετών οι άνδρες ουσιαστικά δεν αλλάζουν το μήκος του πέους σε ήρεμη κατάσταση. Μην ανησυχείτε γιατί αυτό είναι φυσιολογικό. Σε αυτή την ηλικία ενεργοποιείται η επέκταση του φαλλού σε όρθια κατάσταση. Αυτό το φαινόμενο εξηγείται από την επέκταση του στυτικού ιστού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το μέγεθος του οργάνου τη στιγμή της διέγερσης.

Μερικές φορές στους εφήβους κατά την εφηβεία, το πέος όχι μόνο αλλάζει τις διαστάσεις του, αλλά και λυγίζει. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η αλλαγή είναι αμελητέα και επομένως οι μισοί άνδρες έχουν πέος σε στύση. Σοβαρές αλλαγές στο σχήμα παρατηρούνται μόνο στο 3-5% των ανδρών.

νεανικό πέος και μεγέθυνση

Πώς μπορεί να διευρυνθεί το πέος ενός εφήβου;

Εάν μέχρι την ηλικία των 18 ετών το πέος αποδειχθεί μικρότερο από το μέσο μέγεθος, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη μεγέθυνσή του. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιμήκυνση του πέους στα παιδιά. Για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική μέθοδο, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με καθένα από αυτά λεπτομερώς.

Τζέλκινγκ

Για τη μεγέθυνση του γεννητικού οργάνου των αγοριών, χρησιμοποιείται συχνά μια αποτελεσματική και αποδεδειγμένη τεχνική - jelqing. Για πολλές δεκαετίες, η πρακτική έχει χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους της Αφρικής και της Ινδίας για τη μεγέθυνση του φαλλού. Το Jelqing είναι μια σειρά από απλές ασκήσεις μασάζ που στοχεύουν στη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων και στη ρύθμιση της ροής του αίματος.

το όνειρο ενός εφήβου για μεγέθυνση πέους

Προκειμένου το jelqing να δώσει θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις χρήσης και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό ενυδατικό λιπαντικό. Σήμερα υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι «αρμέγματος» για την επιμήκυνση του φαλλού.

Μέθοδος ένα

Πριν μεγεθύνετε το πέος ενός νεαρού άνδρα με αυτόν τον τρόπο, είναι απαραίτητο να θερμάνετε τον στυτικό ιστό για να βελτιωθεί η ελαστικότητα του δέρματος του οργάνου. Η απλούστερη μέθοδος θέρμανσης είναι η χρήση δημητριακών ή αλατιού. Ένα από αυτά τα συστατικά ζεσταίνεται σε ένα τηγάνι και τοποθετείται σε μια μικρή υφασμάτινη σακούλα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος για μισή ώρα, θερμαίνοντας έτσι το όργανο.

Μετά από πλήρη θέρμανση του γεννητικού οργάνου, φέρεται σε κατάσταση μερικής διέγερσης. Όταν το όργανο είναι όρθιο, λιπαίνεται και πιάνεται απαλά στη βάση. Καθώς εκτελείται η άσκηση, το χέρι μετακινείται σταδιακά από τη βάση του οργάνου στο άκρο του. Εκτελούνται περίπου 10 τέτοιες κινήσεις σε μία συνεδρία.

Προφυλακτικό σε δάχτυλο και μεγέθυνση πέους εφήβου

Μέθοδος δεύτερη

Η δεύτερη μέθοδος δεν χρησιμοποιείται τόσο συχνά γιατί είναι λιγότερο αποτελεσματική και δεν επιμηκύνει πολύ το όργανο. Σε αυτή την τεχνική, το πέος τυλίγεται πλήρως γύρω από την παλάμη. Το όργανο που σφίγγεται στο χέρι τραβιέται σταδιακά προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Σε αυτή την περίπτωση, μην το πιέζετε δυνατά για να μην καταστρέψετε κατά λάθος το δέρμα.

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η τακτική χρήση αυτής της τεχνικής αυξάνει το αναπαραγωγικό όργανο των παιδιών σχολικής ηλικίας κατά 1-2 cm.

Τζελ

Οι ασφαλέστερες μέθοδοι επέκτασης για χρήση σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ή μικρότερη είναι οι κρέμες, τα τζελ και οι αλοιφές. Ακόμη και σήμερα υπάρχει διαμάχη σχετικά με την αποτελεσματικότητα τέτοιων παραγόντων. Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τέτοια προϊόντα δεν επιμηκύνουν το πέος μετά από παρατεταμένη χρήση. Ωστόσο, για τα περισσότερα παιδιά, αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν στην ελαφρά αύξηση του όγκου του φαλλού.

Έφηβος ξυρίζει και μεγεθύνει τον κόκορα

Υπάρχουν τρεις τύποι φαρμάκων που χρησιμοποιούνται κατά την αλλαγή των διαστάσεων:

  • Βραχυπρόθεσμα - χρησιμοποιούνται πριν από την επαφή καθώς το πέος μεγαλώνει μόνο 2-3 ώρες.
  • Μακροπρόθεσμα - τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή διαρκούν μια ζωή και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.
  • Έκδοχα - χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πιο αποτελεσματικά φάρμακα.

Τα φάρμακα βραχείας δράσης δεν είναι κατάλληλα για εφήβους, γι' αυτό οι γονείς συχνά αγοράζουν βοηθήματα μακράς δράσης και φάρμακα. Χάρη σε αυτά, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται λόγω αγγειοδιαστολής.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους παράγοντες, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ώστε να μην βλάψετε την υγεία ενός εφήβου.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Το Jelqing και τα τζελ δεν βοηθούν πάντα στην επιμήκυνση του πέους του παιδιού και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναζητήσετε άλλες μεθόδους μεγέθυνσής του. Συχνά, χρησιμοποιούνται ειδικές συσκευές για αυτό, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τέτοιους σκοπούς.

Οι ιατροί θεωρούν ότι οι αντλίες κενού είναι η πιο αποτελεσματική συσκευή. Αυτές οι συσκευές είναι δημοφιλείς στους ηλικιωμένους άντρες, καθώς βοηθούν στην απαλλαγή από την ανικανότητα και στην αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης. Με την τακτική χρήση της αντλίας, το πέος είναι 1–2 cm μακρύτερο αυξάνοντας τη ροή του αίματος.

Πριν χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά της χρήσης της. Αρχικά, ολόκληρη η επιφάνεια του οργάνου αντιμετωπίζεται με μια κρέμα για την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος. Στη συνέχεια ο φαλλός φέρεται σε μερική όρθια κατάσταση και τοποθετείται στο δοχείο της αντλίας. Αφού το όργανο τοποθετηθεί στον κύλινδρο, το οξυγόνο αντλείται από μια αντλία. Η απομάκρυνση του αέρα αυξάνει την πίεση στο γεννητικό όργανο και αυξάνει τη ροή του αίματος. Βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, είναι δυνατό να αποκτήσετε ένα μεγεθυσμένο πέος.

Μην χρησιμοποιείτε την αντλία για περισσότερο από 15 λεπτά, καθώς αυτό θα βλάψει τα αγγεία του οργάνου.

ανανέωση

Η διεύρυνση του γεννητικού οργάνου στους νέους άνδρες διευκολύνεται από μια τέτοια συσκευή ως προέκταση. Τέτοιες συσκευές θεωρούνται καθολικές, καθώς χρησιμεύουν όχι μόνο για την αύξηση του όγκου του πέους, αλλά και για τον προσανατολισμό του. Η χρήση της επέκτασης για 1-2 μήνες θα κάνει το πέος τέλεια επίπεδο και θα μεγαλώσει 2-3 cm.

Η συσκευή τεντώνει τα κύτταρα του φαλλού, διευρύνει τον στυτικό ιστό και τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε την ανδρική αξιοπρέπεια όχι μόνο σε μήκος, αλλά και σε πλάτος.

Έφηβος σκέφτεται τη μεγέθυνση του πέους

Κατασκευάζονται διαφορετικά μοντέλα, που διαφέρουν στα χαρακτηριστικά της προσάρτησης. Για να εξοικονομήσουν χρήματα, μερικοί άνθρωποι αγοράζουν επεκτάσεις βρόχου. Δεν είναι κατάλληλα για άπειρα άτομα καθώς είναι αρκετά δύσκολα στη χρήση. Καλύτερα να πληρώσεις λίγο παραπάνω και να αγοράσεις ένα μοντέλο ζώνης.

Το αραιωτικό εφαρμόζεται σε μία παρτίδα για 30-50 λεπτά την ημέρα. Μην το φοράτε άλλο γιατί θα βλάψει τους ιστούς του πέους. Ο συνολικός χρόνος χρήσης της συσκευής ανά ημέρα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες. Αυτή η λειτουργία θεωρείται βέλτιστη για τη μεγέθυνση του πέους κατά αρκετά εκατοστά.

συμπέρασμα

Μερικοί άντρες σκέφτονται να μεγεθύνουν τα γεννητικά τους όργανα εδώ και χρόνια επειδή οι γονείς τους δεν το επιδίωκαν στην εφηβεία. Για να μην έχουν μελλοντικά προβλήματα οι άντρες με ένα μικρό πέος, συνιστάται να το μεγεθύνουν σε ηλικία δεκαεπτά ή δεκαοκτώ ετών. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι επιμήκυνσης του φαλλού.