Αντλία κενού για το πέος

Πολλοί άνδρες, αναζητώντας έναν αποτελεσματικό τρόπο μεγέθυνσης του πέους, χρησιμοποιούν μια ειδική αντλία στο 90% των περιπτώσεων, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε στο Διαδίκτυο ή σε ένα κατάστημα οικείων ειδών. Οι κριτικές για τα ανδρικά τακούνια είναι είτε εντελώς αρνητικές είτε ενθουσιώδεις. Πώς να καταλάβετε αν αξίζει να περάσετε από έναν πολύ τραυματικό δρόμο για να αυξήσετε την ανδρική αξιοπρέπεια;

Αντλία χειρός για μεγέθυνση πέους

Πώς λειτουργεί η αντλία, ποιος πρέπει να την αγοράσει, πώς επηρεάζει το σώμα και τι λένε οι γιατροί και οι καταναλωτές για αυτήν τη μέθοδο, θα πούμε περαιτέρω.

Πώς χρησιμοποιείται η αντλία: η αρχή της λειτουργίας

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να πούμε τι είναι μια αντλία κενού και ποια είναι η αρχή της λειτουργίας της. Η συσκευή είναι μια ειδική συσκευή με διαφανές έμβολο και αντλία αέρα, που δημιουργεί κενό. Το μπουκάλι τοποθετείται απευθείας στα γεννητικά όργανα και στη συνέχεια αντλείται όλος ο αέρας από εκεί. Έτσι, το αίμα εισέρχεται στα γεννητικά όργανα, αλλά δεν υπάρχει εκροή, με αποτέλεσμα το πέος να μεγαλώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με μια τέτοια συσκευή μπορείς να πετύχεις στύση που διαρκεί μισή ώρα.

Η ανδρική αντλία κενού έχει μικτές κριτικές. Αλλά οι κριτικές των γιατρών είναι ριζοσπαστικές: κανένας από τους ειδικούς δεν χαιρετίζει αυτό το είδος μεθόδου, καθώς είναι αρκετά τραυματικό. Επιπλέον, μέσω ακατάλληλης χρήσης ή υπερβολικής χρήσης με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να προκαλέσετε μυϊκή ατροφία. Επομένως, πρέπει πρώτα να μάθετε ποιοι τύποι υπάρχουν.

Τύποι αντλιών: ποιες επιλογές υπάρχουν

Η αγορά εφοδιασμού είναι γεμάτη με μια ποικιλία μοντέλων αντλιών. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αντλία κενού για άνδρες έχει θετικές κριτικές από τους καταναλωτές και πολλοί άνδρες αναζητούν αυτήν τη συσκευή, επομένως μέχρι σήμερα η ζήτηση δεν έχει μειωθεί. Σε σχέση με τέτοια διαφημιστική εκστρατεία, οι κατασκευαστές προσφέρουν στους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου τους ακόλουθους τύπους αυτής της συσκευής:

 • Χειροκίνητη επιλογή. Μια τέτοια αντλία είναι η φθηνότερη στην αγορά για παρόμοια προϊόντα, αφού η δράση γίνεται με το χέρι. Δηλαδή, ο άνθρωπος αντλεί ανεξάρτητα την αντλία για να δημιουργήσει κενό. Αυτή είναι μια αρκετά ενεργοβόρα διαδικασία, οπότε καταλήξαμε στην ακόλουθη φόρμα.
 • Ηλεκτρική επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική αντλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε μόνοι σας. Αυτές οι αντλίες διαθέτουν πόμολα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ένταση του κενού. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιλογή είναι πολύ πιο ακριβή από την πρώτη, αν και είναι πολύ πιο βολική στη χρήση.
 • επιλογή νερού. Μια αρκετά νέα και όχι πλήρως δοκιμασμένη από τον χρήστη έκδοση. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, αυτός ο τύπος αντλίας δεν είναι τραυματικός. Επιπλέον, αποκλείεται η πιθανότητα σχηματισμού δερματικών ρωγμών ή οιδήματος.
με αντλία πέους

Αντλία μεγέθυνσης πέους Κριτικές και χρήση καταναλωτών

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν ακολουθήσετε όλες τις συστάσεις, ο κίνδυνος τραυματισμού είναι αρκετά μικρός. Και είστε:

 • Πρώτα πρέπει να ξυρίσετε τα μαλλιά στη βουβωνική χώρα. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε τα μαλλιά να μην προκαλούν ενόχληση κατά τη δημιουργία κενού.
 • Φροντίστε να εφαρμόσετε λιπαντικό στο πέος. Διαφορετικά, οι δερματικές ρωγμές και το οίδημα δεν μπορούν να αποφευχθούν.
 • Το όργανο πρέπει να τοποθετηθεί σταθερά στο μπουκάλι για να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα κενού. Πρέπει να πιέζεται και να ασφαλίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Το τελευταίο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε την αντλία ή να αντλήσετε μόνοι σας.

Η αντλία για τη διεύρυνση του πέους κριτικές σχετικά με το μέγεθος είναι κάτι παραπάνω από ρόδινη. Μερικοί άνδρες γράφουν ότι με τακτική προπόνηση το πέος αυξάνεται κατά 5-7 cm, και με ειδική - κατά 10-12 cm.

Χρήση αντλίας: οφέλη και βλάβες

Παρά το γεγονός ότι η αντλία για τη μεγέθυνση πέους έχει τόσο κομψές κριτικές, θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να φροντίσετε τη σωματική σας υγεία. Σημειώνουμε αμέσως για ποιους δεν είναι κατάλληλη αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης πέους:

 • Εάν υπάρχουν μολυσματικές ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από την ασθένεια και στη συνέχεια να ξεκινήσετε μια τέτοια εκπαίδευση. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοια διεύρυνση του πέους με προστατίτιδα δεν αξίζει τον κόπο.
 • Οποιοδήποτε εξάνθημα, οποιαδήποτε βλάβη στο δέρμα του πέους πρέπει να αποθαρρύνει έναν άνδρα από την άσκηση.
 • Και πάλι, θεραπεύουμε πρώτα - μετά εφαρμόζουμε την αντλία.
 • Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση της συσκευής σε άτομα με ασθένεια αίματος, καθώς και κήλη.
 • Η παραμόρφωση του πέους (κυρτότητα) δεν επιτρέπει ποιοτική προπόνηση. Δεν θα είναι χρήσιμο και επώδυνο ταυτόχρονα, επομένως αρχικά δεν πρέπει να ξοδεύετε χρήματα για την αγορά μιας αντλίας.

Και τώρα περιγράφουμε ποια πλεονεκτήματα έχει η αντλία:

 • Η συσκευή βοηθά στην επίτευξη στύσης όταν προκύπτουν τέτοια προβλήματα.
 • Το μέλος πραγματικά αυξάνεται σε μια χρονική περίοδο. Η αντλία μεγέθυνσης πέους έχει διαφορετικές κριτικές σχετικά με την ταχύτητα ανάπτυξης του πέους: κάποιος παίρνει το αποτέλεσμα μετά τη δεύτερη χρήση, κάποιος πρέπει να περιμένει μια εβδομάδα για να δει το πρώτο αποτέλεσμα.
 • Η αντλία ως μέθοδος μεγέθυνσης πέους είναι η πιο αποτελεσματική και φθηνή σε σύγκριση με άλλες μεθόδους (χειρουργική επέμβαση, αισθητική πλαστική χειρουργική).
Τύποι αντλιών μεγέθυνσης πέους

Μια τέτοια εκπαίδευση, εάν χρησιμοποιηθεί επιδέξια, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας. Κριτικές από άνδρες λένε ότι η πράξη διαρκεί περισσότερο, ο μυς των γεννητικών οργάνων γίνεται πιο άκαμπτος και λείος.

Τι βλάπτει μια αντλία:

 • Εάν η αντλία δεν έχει ρυθμιστεί σωστά, μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο του πέους. Οι πετέχειες (κόκκινες ή μοβ κηλίδες στο πέος) είναι επίσης συχνές.
 • βλάβη στο δέρμα. Ούτε εδώ είναι όλα ξεκάθαρα. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, δεν βλάπτει, ωστόσο, η αντλία για τη μεγέθυνση πέους έχει επίσης αρνητικές κριτικές. Οι "αρχάριοι" παραπονιούνται ότι μετά τη χρήση της συσκευής, εμφανίζεται ερεθισμός του δέρματος και μερικές φορές η ακροποσθία σπάει (ραγίζει).
 • Μειωμένη δύναμη εκσπερμάτωσης. Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, αλλά προκαλεί μεγάλη ενόχληση στους άνδρες. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να αγοράσετε μια αντλία με δακτύλιο σύσφιξης.

Για να έχει θετική επίδραση η αντλία, πρέπει να μάθετε να τη χρησιμοποιείτε σωστά. Θα πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες και να μην το παρακάνετε με τον αριθμό των προπονήσεων. Επιτρέπεται ο χειρισμός για 15-20 λεπτά δύο φορές την ημέρα. Ναι, η αντλία προκαλεί σεξουαλική διέγερση, γι' αυτό σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο πολλές φορές την ημέρα. Όπως και να έχει, δεν είναι καλό να δημιουργείται συχνή στασιμότητα του αίματος στο όργανο, οπότε αξίζει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο με δοσολογικό τρόπο.