Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Γυναίκα που μετρά το μέγεθος του πέους ενός άνδρα

Δεν είναι όλοι οι άντρες ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Κάποιοι το παίρνουν χαλαρά, ικανοποιημένοι με όσα έχει να προσφέρει η φύση. Οι υπόλοιποι το θεωρούν πραγματικό πρόβλημα και αποκτούν πολλά κόμπλεξ. Ως αποτέλεσμα, η αυτοεκτίμηση μειώνεται, ξεκινούν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή. Τέτοιοι άνδρες σκέφτονται όλο και περισσότερο να αυξήσουν την αξιοπρέπειά τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος. Το μόνο ερώτημα είναι ποια από αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα.

Ποιο μέγεθος πέους θεωρείται φυσιολογικό;

Δεν υπάρχει σαφώς καθορισμένο μέγεθος πέους. Ωστόσο, ένα ύψος μικρότερο από 8 cm όταν διεγείρεται θεωρείται ανωμαλία για ένα ενήλικο αρσενικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ίδιος ο άνδρας αποφασίζει εάν έχει το βέλτιστο μέγεθος πέους. Εξαρτάται επίσης από την προτίμηση του σεξουαλικού συντρόφου. Κατά μέσο όρο, όταν διεγείρεται, το μήκος του πέους φτάνει τα 10-16 cm, και αυτός είναι ο κανόνας.

Το βέλτιστο μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι 10-16 cm

Ακριβώς επειδή το πέος είναι αρκετά μεγάλο όταν βρίσκεται σε ηρεμία δεν σημαίνει ότι γίνεται πολύ μεγαλύτερο όταν είναι σε στύση. Αντίθετα, ένα μικρό πέος μπορεί να φτάσει σε εντυπωσιακό μέγεθος όταν είναι σε στύση. Επομένως, το μήκος του πέους είναι μια σχετική και καθαρά ατομική αξία.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση ενός μέλους;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι εάν η σεξουαλική επιθυμία ικανοποιηθεί με μια μικρή διάμετρο, το μέγεθος του πέους μπορεί να μειωθεί μέσα σε 2-3 μήνες. Και αν είναι δυνατή η μείωση της αρρενωπότητας, υπάρχουν τρόποι να την αυξήσεις; Σίγουρα υπάρχει. Είναι σημαντικό να καταλάβετε - το χρειάζεστε πραγματικά;

Ένας άντρας έχει μικρό πέος και θέλει να το μεγεθύνει

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το μέγεθος του πέους. Για παράδειγμα, υπάρχει μια δημοφιλής θεωρία ότι ένας άντρας με εντυπωσιακό πέος φέρνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Αυτή η θεωρία είναι θεμελιωδώς λανθασμένη. Αντίθετα, πολλές γυναίκες νιώθουν μεγάλη ενόχληση όταν το πέος του συντρόφου τους είναι πολύ μεγάλο. Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα ενός μικρού πέους είναι τραβηγμένο και μάλλον ψυχολογικής φύσης.

Οι ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατο να μεγεθύνετε το πέος περισσότερο από το 30% του φυσικού του μεγέθους. Ναι, και στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτευχθεί αύξηση μόνο 4-5 cm σε μήκος και 1-2 cm σε πλάτος. Το πόσο πραγματικά αυξάνεται το πέος εξαρτάται από τη μέθοδο που επιλέγεται.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

 • ανανέωση. Αυτή η συσκευή τεντώνει τις μυϊκές ίνες και τον στυτικό ιστό του πέους. Αυτό δημιουργεί έναν ελεύθερο χώρο που γεμίζει με στυτικό ιστό με την πάροδο του χρόνου. Η μέθοδος είναι αρκετά αποτελεσματική, αλλά τα αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό.
 • συσκευή αντλίας κενού. Το πέος τοποθετείται σε ειδικό μπουκάλι, στη συνέχεια αναρροφάται αέρας από το μπουκάλι με τη βοήθεια μιας συσκευής και δημιουργείται αρνητική πίεση. Χάρη σε αυτό, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό σχεδόν αμέσως - το πέος αυξάνεται σε μέγεθος κατά 10-15 cm, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι προσωρινό. Η μεγέθυνση ενός μέλους με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή μόνο με πολύ μεγάλη χρήση.
 • Κενό μεγέθυνση πέους
 • προϊόντα εξωτερικού χώρου- Αλοιφές, κρέμες και σπρέι. Υπάρχει μεγάλη γκάμα τέτοιων προϊόντων στην αγορά. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται επηρεάζοντας τους ιστούς των δραστικών ουσιών. Η πρακτική έχει δείξει ότι η χρήση τους είναι πολύ αποτελεσματική.
 • φαρμακευτική αγωγή από το στόμα. Η δράση τέτοιων φαρμάκων βασίζεται στη βελτίωση της παροχής αίματος στο αναπαραγωγικό όργανο.
 • επιμήκυνση με φορτίο. Μια χορδή είναι προσαρτημένη στο έμπλαστρο μπροστά από τη βάλανο. Υπάρχει ένα βάρος που συνδέεται με αυτό. Είναι απαραίτητο να αυξηθεί σταδιακά το βάρος του φορτίου και η διάρκεια της διαδικασίας.
 • μασάζ. Με τη βοήθεια του μασάζ επιτυγχάνεται βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς του πέους. Για να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας, το μασάζ πρέπει να γίνεται τακτικά.
 • Ειδικές ασκήσεις. Υπάρχουν αρκετές τέτοιες ασκήσεις, διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια. Κάθε άντρας μπορεί να επιλέξει τις ασκήσεις που του ταιριάζουν. Η ουσία της μεθόδου είναι να τεντώσει τους ιστούς του πέους.
 • χειρουργική επέμβαση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μεγέθυνσης του πέους. Φυσικά, δεν επιλέγουν όλοι οι άντρες τέτοια ακραία μέτρα.
 • Μεγέθυνση ανδρικού πέους
 • λαϊκές μελωδίες. Η παραδοσιακή ιατρική συνιστά τη χρήση κομπρέσων, εγχύσεων και τρίψιμο για αύξηση του μεγέθους του πέους. Το πλεονέκτημα των λαϊκών μεθόδων είναι η σχετική ασφάλεια. Το μειονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα πρέπει να περιμένει πολύ.
 • ενέσειςμε τη χρήση ορμονικού φαρμάκου.

Ποιες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους είναι επικίνδυνες;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η χρήση προέκτασης. Το γεγονός είναι ότι ορισμένοι άνδρες επιλέγουν να φορούν τη συσκευή όλη την ώρα. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας απόφασης είναι πόνος στη βουβωνική χώρα. Και αν δεν δώσετε τη δέουσα προσοχή σε αυτό, τότε η στύση θα επιδεινωθεί, θα εμφανιστούν ραγάδες στα γεννητικά όργανα, θα γίνουν πλαδαρά. Επιπλέον, η ακατάλληλη χρήση της συσκευής μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη συνδέσμων και στυτική δυσλειτουργία.

Η χρήση της συσκευής με αντλία δεν είναι επίσης ασφαλής. Εάν χρησιμοποιηθεί λανθασμένα, είναι πιθανά αιματώματα στο πέος και προβλήματα με την ισχύ. Η πρόωρη εκσπερμάτιση παρατηρείται ιδιαίτερα συχνά κατά τη χρήση της αντλίας. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης!

Αλοιφές, σπρέι και κρέμες μπορεί να προκαλέσουν τοπική αλλεργική αντίδραση. Την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να κάνετε ένα τεστ αλλεργίας. Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τέτοια προϊόντα εάν το δέρμα του πέους σας είναι κατεστραμμένο (τραύματα, ρωγμές).

Το τέντωμα του πέους με φορτίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Η χρήση αυτής της μεθόδου πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε αμέσως με μεγάλα φορτία - όλα είναι καλά με μέτρο.

Τα φάρμακα για τη μεγέθυνση του πέους με τη μορφή κάψουλων και δισκίων, εάν είναι συνθετικής προέλευσης, επηρεάζουν αρνητικά το καρδιαγγειακό σύστημα του οργανισμού. Επιπλέον, τα άτομα με χρόνιες παθήσεις θα πρέπει να αρνηθούν να το χρησιμοποιήσουν. Δώστε προτίμηση στα φυτικά φάρμακα, έχουν λιγότερες παρενέργειες.

Οι ενέσεις με φάρμακα κακής ποιότητας μπορεί να προκαλέσουν εξύθηση, όγκους και μόλυνση.

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους έχει επίσης τους κινδύνους της. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, μόνο το 35% των ανδρών που αποφάσισαν να χειρουργηθούν ήταν ικανοποιημένοι. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να σταθμίσετε όλα τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσετε για χειρουργικές μεθόδους.