Επιλέξτε κρέμα για το πέος διεύρυνση. ΚΟΡΥΦΉ 7 καλύτερα

Το μέγεθος του πέους δεν επηρεάζει την σωματική υγεία των ανδρών, αλλά πολύ σημαντικό για την ψυχική του κατάσταση.

Πιστεύεται ότι το πιο σεξουαλικό όργανο, το πιο έντονα τις αισθήσεις, το σύντροφό τους από την σεξουαλική επαφή. Αυτό που κάνει τους άνδρες να χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους μεγέθυνσης πέους, ένα από τα οποία είναι μια κρέμα για το πέος διεύρυνση.

Η αρχή της λειτουργίας

Σχεδόν όλα τα φάρμακα λειτουργούν με την ίδια αρχή – την τόνωση της ροής του αίματος στο πέος ιστούς. Ανάλογα με την ένταση και το χρόνο έκθεσης της κρέμας χωρίζονται σε τρεις τύπους:

 • Βοηθητικές. Η κατηγορία αυτή των φαρμάκων σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους: μηχανικός εξοπλισμός (αντλία κενού), μασάζ. Επίσης, παρατείνει τη στύση.
 • Βραχυπρόθεσμα. Για μια μικρή επίδραση, λίπανση για τη σεξουαλική επαφή. Εφαρμόζονται πριν από το φύλο και να διατηρήσει μια διευρυμένη κατάσταση για 2-3 ώρες. Λόγω της εισροής του αίματος στον ευαίσθητο ιστό, αυξάνει την ευαισθησία και τη φωτεινότητα του οργασμού.
 • Το μακροπρόθεσμο. Λόγω της σύνθετης βιταμίνες και βοτανικά συστατικά φάρμακα που υπόσχονται την ανάπτυξη των κυττάρων του σηραγγώδους σώματος. Πορεία του χρησιμοποιώντας διάφορα ες αλοιφές διαρκεί από 6 μήνες με διακοπές και η επακόλουθη δεξίωση. Το αποτέλεσμα είναι μακροχρόνια.

Πριν από τη χρήση φαρμάκων που βασίζονται σε φυτικά συστατικά, θα πρέπει να εξεταστεί από έναν ειδικό για την παρουσία των αλλεργικών αντιδράσεων.

Βοηθούν και τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται

κρέμα-to-zoom

Πολλοί κατασκευαστές υπόσχονται να αυξήσουν το πέος για 2-6 δείτε το Πραγματικό αποτέλεσμα εξαρτάται. Ο νεότερος είναι ο άνθρωπος, τόσο πιο ξεκάθαρη θα είναι το αποτέλεσμα.

Ο νέος οργανισμός ανάπτυξης των κυττάρων συνεχίζεται έως και 25 ετών, και την ενεργό προώθηση σε αυτή την περίοδο προωθεί την άριστη ανάπτυξη.

Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη στύση ορατές αλλαγές του πέους θα προκύψει μετά την πρώτη εφαρμογή.

Αυτό είναι επειδή κρέμα διεύρυνσης του πέους, κυρίως διεγείρει τη ροή του αίματος και ως εκ τούτου στύση θα είναι το μέγιστο δυνατό μέγεθος.

Με παρατεταμένη χρήση, το αποτέλεσμα θα ενισχυθεί με τον εμπλουτισμό ιστούς με μέταλλα και ενεργών βοτάνων.

Εκτός από την αύξηση στον όγκο και το μήκος του είναι καλύτερο να αλλάξει και εμφάνιση. Το πετρέλαιο και το παχύρρευστο συστατικά της αλοιφής είναι ευεργετικές για το ευαίσθητο επιθήλιο του πέους, να το κάνει το δέρμα πιο μαλακό και πιο ευαίσθητο.

Σύνθεση

Αγορά διεγερτικών είναι εκτεταμένη, η οποία επηρεάζει την ποικιλία των συνθέσεων των διαφόρων εργαλείων.

Οι περισσότερες κρέμες που βασίζονται σε φυτικά συστατικά, όπως:

 1. Fenugrek. Δημοφιλής στην Ανατολική ιατρική, το φυτό περιέχει μια σειρά από χρήσιμες αλκαλοειδή και φλαβονοειδή. Στην Κινεζική ιατρική το εκχύλισμα Fenugrek θεραπεία δραστικότητα και την αύξηση της λίμπιντο.
 2. Epimedium. Το φυτό ονομάζεται "φυσικό viagra" για άριστα αποτελέσματα στην αποκατάσταση της στύσης. Το φυτό περιέχει icariin (φλαβονοειδές), η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος στους ιστούς και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.
 3. Γαϊδουράγκαθο. Τα εκχυλίσματα από το φυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δερματικές βλάβες. Λοσιόν αυτού του φυτού χρησιμοποιούνται στη λαϊκή ιατρική για τη βελτίωση ανδρική δύναμη.
 4. Maca. Τα εκχυλίσματα από το φυτό βελτίωση της τεστοστερόνης αίματος επίπεδο και να εξομαλύνει τις ανδρικές ορμόνες. Παρασκευάσματα που περιέχουν ένζυμα του φυτού αυτού χρησιμοποιούνται από αθλητές για την γρήγορη ανάπτυξη των μυών.

Η σύνθεση κυριαρχείται από φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων σας επιτρέπουν να υιοθετήσει σχεδόν σε κάθε ηλικία, καμία ζημιά για την υγεία.

Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για το πέος διεύρυνση είναι μόνο για τους ιδιοκτήτες ενός μικρού σώματος. Ένα κράτος του οποίου το μέγεθος σε στύση είναι 12 cm ή περισσότερο θεωρείται φυσιολογικό.

Ωστόσο, κρέμα για το πέος διεύρυνση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την άμεση σκοπό. Έχουν άλλες χρήσιμες ιδιότητες:

 • αύξηση της λίμπιντο;
 • βελτίωση της στύσης;
 • αυξάνουν την ευαισθησία του κεφαλιού και του κορμού,
 • καθιστά το δέρμα μαλακό και.

Οι άνδρες που θέλουν να αλλάξουν το μέγεθος του πέους θα πρέπει να σκεφτείτε σχετικά με τη χρήση της κρέμας για την ανάπτυξη ενός κράτους. Όχι μόνο διεγείρει τον ιστό του πέους, αλλά επίσης να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο κρεβάτι, και αυτό είναι ο κύριος παράγοντας παθιασμένο σεξ.

Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μεθόδους

Ένας από τους τρόπους διόρθωσης της το μέγεθος τη χειρουργική επέμβαση. Διαδικασία για να διευρύνει το πέος, τόσο σε όγκο όσο και σε μήκος. Τιμές για τις εργασίες αυτές ποικίλουν ανάλογα με την εμπειρία του ιατρού και την τάξη κλινική, ο μέσος όρος κυμαίνεται από 50.000 έως 220,000 ρούβλια. Η διεύρυνση πεών με τη βοήθεια της κρέμας θα κοστίζει δέκα φορές φθηνότερα. Εκτός από την τιμή, τη χρήση αυτών των προϊόντων έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 1. Η απουσία σοβαρές αντενδείξεις. Περισσότερα από τα φάρμακα που βασίζονται σε φυτικά συστατικά, η οποία επιτρέπει τη χρήση τους σε ένα ευρύτερο κοινό.
 2. Την ευκαιρία να συνδυάσουν το εργαλείο με άλλες μεθόδους. Χρήση σε συνδυασμό με το επέκτασης και αντλίες αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για ένα γρήγορο αποτέλεσμα.
 3. Προσβασιμότητα. Εργασία πού να αγοράσετε κρέμα για το πέος διεύρυνση αποφασίσετε γρήγορα. Μπορεί να αγοραστεί από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.
 4. Εύκολο στη χρήση. Σε αντίθεση με τις πράξεις και προσομοιωτές αλοιφές δεν απαιτούν ειδική εκπαίδευση και δεν φέρει αναστάτωση.

Τα άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν χρησιμοποιήσετε τα σκευάσματα που περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα. Πριν από την εφαρμογή αλοιφών στο πέος, θα πρέπει να δοκιμάσετε το προϊόν σε μια μικρή περιοχή από το λεπτό δέρμα στα χέρια του απατεώνα, του αγκώνα ή στο μπροστινό μέρος του βραχίονα.

Οδηγίες χρήσης

αύξηση κράτη

Όλα τα προϊόντα έχουν τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να καθορίσετε τους στη συσκευασία.

Γενικές οδηγίες για την εφαρμογή των αλοιφών για τη διεύρυνση πεών είναι ως εξής:

 • Πριν από την εφαρμογή τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πλύνετε σχολαστικά τα κράτη συνηθισμένο σαπούνι ή τζελ για την περιοχή των γεννητικών οργάνων, ουρολόγους προτείνουμε προϊόντα με ουδέτερο σεξουαλική περιβάλλον της οξεοβασικής ισορροπίας.
 • Μετά το πλύσιμο των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να καθαρίζονται με ένα στεγνό πανί ή πετσέτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη βάλανο και στην ακροποσθία (αυτά τα μέρη αποτελούν γόνιμο έδαφος για τα βακτήρια).
 • Το επόμενο στάδιο είναι που προκαλεί στύση, αυξάνει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.
 • Όταν ένα κράτος δέχεται το μέγιστο μέγεθος είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται μια μικρή ποσότητα της σύνθεσης σε όλο το μήκος του πέους. Του αντίχειρα και του δείκτη σημαίνει διανέμονται σε όλο τον κορμό και το κεφάλι του πέους. Η κίνηση πρέπει να είναι αργή. Τα βήματα επαναλαμβάνονται μέχρι να απορροφηθεί.
 • Μετά την εφαρμογή συνιστάται να έχετε σεξουαλική επαφή, αυτό αυξάνει το τέντωμα της στυτικής ιστούς και ενισχύει το αποτέλεσμα.

Η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά από ό, τι είναι περισσότερο, η πιο σταθερή θα είναι το αποτέλεσμα. Κρέμα διεύρυνσης του πέους εφαρμόζεται όχι περισσότερο από μία φορά την ημέρα.

Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να είναι μια ατομική δυσανεξία στα συστατικά, έτσι ώστε οποιαδήποτε κρέμα δεν γίνεται πάντα σωστά την πρώτη φορά. Αν οπτική ανάπτυξη δεν θα προκύψει ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα σε συνδυασμό με το διάφορο μηχανικό εξοπλισμό.

Για να ξέρω τι κρέμα είναι συμβατό με το σώμα, θα είστε σε θέση αμέσως μετά τη χρήση, από προσωπική εμπειρία. Για τον ίδιο λόγο, για να μάθετε τι κρέμα είναι καλύτερος ή η καλύτερη κρέμα για το πέος διεύρυνση να γίνει μετά την εξεταστική.

Αν είχατε μια ερώτηση: "μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη χρησιμοποιούν την κρέμα;" Ξέρεις σαφή και λεπτομερή απάντηση.

Επιπλέον, ανασκόπηση με τις μεθόδους του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Κρέμα για το πέος διεύρυνση μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Βέλτιστη ανάπτυξη σε 2-3 cm

Για να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα μόνιμα θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες εφαρμογής και να λάβει την πλήρη διάρκεια της θεραπείας.