Πώς να αυξήσετε την ισχύ ή το Σεξ χωρίς προβλήματα

Υπάρχουν αρκετές βασικές κατευθύνσεις, μέθοδοι επίλυση προβλημάτων με τη δραστικότητα, θα περιγράψουμε τα πιο αποτελεσματικά από αυτά.

πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Το πρόβλημα με το αρσενικό δύναμη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι πιο δυσάρεστο φαινόμενο με μια ποικιλία των αρνητικών παραγόντων. Δεν είναι μόνο το γήρας, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται, τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλά, που κυμαίνονται από το άγχος για σωματική βλάβη. Όπως γνωρίζουμε την πρόληψη της ανικανότητας οι άνδρες σκέφτονται πολύ σπάνια, συχνά, "πυροδοτούν" τη νόσο. Ευτυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, η κατάσταση είναι θεραπεύσιμη βραχυπρόθεσμα για λογικές χρήματα.

Πώς να αυξήσει την ισχύ και να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις αιτίες των δυσκολιών, να προσπαθήσει να εξαλείψει τις αρνητικές πτυχές και, στη συνέχεια, να αποκτήσουν στύση και να συμβεί, όπως και αν από μόνη της. Συχνά το αρσενικό οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις συνολικά για την υγεία: το άγχος, κόπωση, ασθένεια. Μερικές φορές είναι αρκετό για να καταφύγουν σε λαϊκές θεραπείες, κάποιον που, όπως αποδεικνύεται στην αγορά προϊόντων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για την επίλυση προβλημάτων χρήση των υπηρεσιών περίθαλψης. Όλοι οι τρόποι είναι καλό με το δικό τους τρόπο, θα πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε την πιο κατάλληλη.

Πρόληψη

Η πρόληψη είναι ο φθηνότερος τρόπος για να διατηρηθεί η σεξουαλική υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου είναι γεμάτο από γεγονότα, τις ημέρες να τρέξει για μέρες δεν έχω χρόνο για να δώσουν προσοχή στο δικό τους σώμα. Επηρεάζουν αρνητικά την κούραση, το στρες, η κακή διατροφή. Πολλοί, δυστυχώς, εξαρτάται από τις κακές συνήθειες.

Αναρωτιέσαι "πώς να αυξήσει τη δύναμη;", οι περισσότεροι άντρες δεν σκέφτονται σχετικά με την πρόληψη! Για τη λύση των προβλημάτων αρχίσει να λειτουργεί όταν έχει ήδη εμφανιστεί. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι αν η δραστικότητα είχε ήδη αρχίσει να μειώνεται, τότε η υγεία για πολύ καιρό ήταν κάτω από την επίθεση. Το περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν την ασθένεια, τόσο πιο δύσκολο είναι να κερδίσει. Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω προβλήματα;

Θα πρέπει πρώτα να παρακολουθούν προσεκτικά την Γενική κατάσταση του σώματος. Να αποφεύγουν τα υπερβολικά φορτία, να μην επιβαρυνθούν οι ίδιοι το υπερβολικό ποσό των υπερκόπωση, μην σταθώ σε υπολογιστή. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι κακό για το σώμα, προκαλώντας την αναστολή των αρσενικών δραστικότητα. Στατική, καθιστική στάση του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι επίσης βλαβερά. Η σωματική αδράνεια είναι μια τυπική διάγνωση για το σύγχρονο άνθρωπο, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Για να επιστρέψει η δύναμη ενός άντρα μπορεί εύκολα και γρήγορα: το κλειδί για την επιτυχία στον πόλεμο για την ανέγερση του αποφεύγοντας τις βλαβερές συνήθειες. Αρκετό για να σταματήσει να πάρετε το χρόνο για τσιγάρα, για να εξαλειφθεί η χρήση αλκοόλ ή να μειωθεί στο ελάχιστο, για να βεβαιωθείτε για την δική του εμπειρία – δεν λειτουργεί. Αποδεικνύεται ότι η διαδρομή είναι πολύ μικρότερη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε!

Όταν η κατάσταση δεν είναι πολύ σοβαρή, θα πρέπει να περιορίσετε την παρουσία τους στη διατροφή αλκοολούχα ποτά, να δώσει το 100% από αυτούς δεν έχουν, αλλά το Κάπνισμα είναι ακόμα καλύτερα να το καταργήσετε εντελώς από τη ζωή σας. Η νικοτίνη είναι το κύριο εχθρό της τεστοστερόνης – της ορμόνης που είναι το πραγματικό Χρυσό κλειδί για μια βιώσιμη στύση. Φυσικά, το αλκοόλ μειώνει επίσης την παραγωγή του πολύτιμου αυτού ορμόνη.

απλές τεχνικές για το πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Είναι σημαντικό να παρακολουθεί στενά τη δική βάρος: τις απότομες διακυμάνσεις, το επιπλέον βάρος είναι πολύ κακό για την υγεία και επηρεάζουν το αναπαραγωγικό σύστημα. Αδένας δεν παράγει τεστοστερόνης, όταν το στομάχι είναι φορτωμένο με λίπος. Ειδικά λόγω υπερβολικού βάρους αυξάνει τη χοληστερόλη, να φράξει τα αιμοφόρα αγγεία και το αίμα πολύ αργά βούρλα στο πέος. Έτσι, η παχυσαρκία αποτελεί μια σοβαρή απειλή για την ανδρική στύση. Θα πρέπει να δώσει λιπαρά, και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο μενού.

Υπάρχουν παρατήρηση, εξαιτίας των οποίων έγινε γνωστό: μερικές φορές, η επιλογή του συντρόφου, ειδικά αν είναι νόμιμος σύζυγος, επηρεάζει αρνητικά την αυτοεκτίμηση και την πραγματική κατάσταση των ανθρώπων στη σεξουαλική σφαίρα. Μερικές γυναίκες απαιτούν οι εκπρόσωποι μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας Grand νίκες και εντυπωσιακά κέρδη. Ως αποτέλεσμα, ο άνθρωπος, προσπαθώντας να αποδείξουν τις ικανότητές τους, χάνει την υγεία, κουράζεται γρήγορα. Φυσικά, τελικά, υποφέρει και σεξουαλική ζωή. Αγωνιούν για το πώς να επιστρέψει υγείας στο προηγούμενο επίπεδο, προκειμένου να μην χάσει την αγάπη μιας γυναίκας, δεν είναι κάθε άνθρωπος θα είναι σε θέση να μάθετε την πραγματική αιτία του προβλήματος. Πάνω από αυτό είναι αξίζει να εξεταστεί και να αναλύσει την σχέση του με τον "δεύτερο εξάμηνο".

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι δυσκολίες για μεγάλο χρονικό διάστημα προληφθεί μια πλήρη σεξουαλική ζωή και τις νευρώσεις ήδη αποδυναμωθεί σημαντικά την ψυχική κατάσταση, μπορείτε να κάνετε auto-κατάρτισης ή επικοινωνήστε με έναν ειδικό-ψυχολόγο. Εδώ είναι όλες οι μέθοδοι είναι καλές, θα πρέπει να ελέγξετε σε δράση, τον καθορισμό του καλύτερου.

Είναι η πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση με τα πραγματικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας, στρώνει το δρόμο για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα.

Απλές τεχνικές – ένα ειδικό γεύμα, το ατμόλουτρο, την αντίθεση μπάνιο και τα θαύματα του πάγου

Μερικές φορές ο απλός τρόπος είναι ο πιο σίγουρος.

Πολύ ευεργετική για τους άνδρες είναι πιθανό αντίκτυπο ταξίδια στο μπάνιο μετά από 10-15 λεπτά 2-3 φορές χαμάμ, μπορεί πολύ να ενισχύσει την κυκλοφορία αίματος, να βελτιώσει το σώμα, και έτσι να αποκαταστήσει τις χαμένες ευκαιρίες. Για να πάτε στο μπάνιο είναι καλύτερο δύο φορές την εβδομάδα και να πάρει μια σκούπα σημύδας.

Είναι χρήσιμο να καθίσει πριν από την κατάκλιση αντίθεση λουτρά. Το ζεστό και το κρύο νερό να γεμίσει δύο δοχεία, το καθένα αρκεί να είναι ένα λεπτό, και η κατάσταση έχει αλλάξει περίπου 8-10 φορές. Η διαφορά θερμοκρασίας μπορεί να αυξηθεί σταδιακά, όπως πολύ απότομη πτώση πονάει, ειδικά όταν η διαδικασία είναι ασυνήθιστο.

Απροσδόκητα ισχυρή θεραπευτικές ιδιότητες του πάγου. Τυλιγμένο σε γάζα σε διάφορα στρώματα της λεπτή impaled πάγου – ένα μεγάλο εργαλείο για την αύξηση της δραστικότητας. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε 500 γραμμάρια πάγο, να κάνουν μια δέσμη και να εφαρμοστεί σε διάφορα μέρη του σώματος, κάθε ένα λεπτό. Η διαδικασία είναι η εξής: πρώτον, πατήστε το πλήκτρο στη βάση του κρανίου, στη συνέχεια να θέσει στην καρδιά, και, στη συνέχεια, στο όσχεο.

Είναι επίσης σημαντικό να τηρούν τη σωστή διατροφή, τη χρήση βιταμινών, τρώνε φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Μεγάλη υποστήριξη σεξουαλικά θέματα ακόλουθα προϊόντα, εφόσον περιλαμβάνονται στην κανονική διατροφή:

 • οι κρόκοι των αυγών,
 • ωμό σκόρδο.
 • καρύδια;
 • φασόλια?
 • κοκκινιστό στο γάλα και τα καρότα;
 • το μέλι και η σοκολάτα.
ασκήσεις για το πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Σωματική άσκηση για να αυξήσει τον τόνο

Άσκηση υγεία και σίγουρα δεν βλάπτει. Ο γενικός τόνος του οργανισμού, η δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να αυξήσει ειδικές ασκήσεις. Για να αρχίσετε να πάρει χρησιμοποιούνται για την καθημερινή άσκηση, βόλτες, και η καλύτερη επιχείρηση στον καθαρό αέρα, το λογικό άγχος για το σώμα. Θα πρέπει στη συνέχεια να αρχίσει την κατάρτιση.

Όπως ο άνθρωπος για να βελτιώσει τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, με τη βοήθεια προπονήσεις; Ξέρεις μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, είναι αρκετά απλή.

Θα πρέπει να κάθεται άνετα στο Χαλί. Στη συνέχεια λυγίστε το κάθε πόδι να είναι άνετα. Του δείκτη και του αντίχειρα θα πρέπει να είναι να συλλάβει Αχίλλειο τένοντα για ένα λεπτό για να το ΤΡΊΨΕΙΣ και να το συμπιέσει, εμμένοντας στην διαμήκη κατεύθυνση.

Πίεση συνιστάται να ενισχυθεί όταν η κίνηση πηγαίνει προς τα κάτω. Επαναλάβετε την άσκηση με το άλλο πόδι. Την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάνουν την περιοχή του τένοντα τσιμπήματα, περίπου μισό λεπτό. Απλούς χειρισμούς μπορεί σημαντικά να υποκινήσει τη σεξουαλική λειτουργία, έτσι που επηρεάζουν ευνοϊκά την κύστη και τα νεφρά.

Κάθεται σε ένα Χαλί σε μια άνετη θέση, θα πρέπει να βάλετε σε κάθε άλλη παλάμες και κάντε μασάζ αριστερή γάμπα σε μια κυκλική κίνηση. Ξεκινά με ένα μασάζ από το μπροστινό μέρος της αριστερής κνήμης, κινείται προς τα πόδια από το κέντρο της γαστροκνήμιο μυ. Στη συνέχεια, επίσης μασάζ στο δεξί του πόδι. Επαρκεί για την εκτέλεση της άσκησης για κάθε πόδι για ένα λεπτό, για να χαλαρώσετε τον αδένα του προστάτη.

Να πάρει στην τρίτη άσκηση, θα πρέπει να ξαπλώσετε στο στομάχι του, διπλωμένο κάτω από το σαγόνι, τα χέρια και τους αγκώνες για να αναπαραχθούν. Στη συνέχεια απότομα εισπνέετε, λυγίστε το δεξί πόδι σας και προσπαθήστε να φτάσετε στο γόνατο στο δεξί αγκώνα.

Στην αρχική του θέση επιστροφής, μια μακρά εκπνοή. Έτσι, σε μια μικρή λεκάνη το αίμα αρχίζει να ενεργά κυκλοφορούν, η κανονική λειτουργία των ουρητήρων και της ουροδόχου κύστης.

Αυξημένη δραστικότητα φυσικές θεραπείες

Μέλι και άλλα δώρα της φύσης θα συμβάλει στη διατήρηση, την αποκατάσταση και την ενίσχυση του ανδρισμού.

Πολλά μεγάλα εργαλεία που δίνει η ίδια η φύση ξέρει τι ένα άτομο χρειάζεται για την υγεία. Για να βοηθήσει τους άνδρες να έρθουν τα φυτά. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο φυσικό θεραπευτές, χωρίς συνθετικά και χημικά. Είναι ευεργετική για το σώμα, τέλεια προσαρμογή σε κάθε δίαιτα.

 • Άριστη επίδραση δίνει ένα κοκτέιλ μέλι με το χυμό καρότου, συνιστάται να το πίνετε τρεις φορές την ημέρα ένα τέταρτο του Φλιτζανιού. Μεθυσμένος 2 φορές την ημέρα 20 σταγόνες βάμμα σκόρδο μπορεί να βοηθήσει να εξαλειφθούν τα προβλήματα με τη στύση, σημαίνει αγοραστούν σε φαρμακεία.
 • Ένα μήνα για να αφιερώσει μια καλή θεραπεία με καρύδια με μέλι, αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες. Η λήψη του προϊόντος μετά από 20 λεπτά μετά από ένα γεύμα, δύο φορές την ημέρα για 2 κουταλάκια του γλυκού. Είναι καλύτερα να πιείτε ένα μείγμα από γάλα και, στη συνέχεια, η δράση θα ενταθεί.
 • Είναι χρήσιμο, επίσης, να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας χυμό λάχανο είναι γνωστό, βελτιώνει σημαντικά τη στύση.
 • Υπέροχη τοποθεσία έχει την έγχυση: είναι αναγκαίο να ληφθούν οι ανθισμένες κορυφές από Βασιλικό, φύλλα κοπανισμένα καρύδια (2 κουτ. σούπας) και χρένο ρίζες (8 κουταλιές της σούπας). Στη συνέχεια θα πρέπει να βράσει το κόκκινο κρασί, ρίξτε ένα μείγμα από ένα λίτρο ποτό και καλή να επιμένουν, τυλιγμένο πρώτα στον ιστό. Στη συνέχεια πίνετε φιλτραρισμένο, αλλά πρέπει να ληφθούν πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα για 100 ml.
 • Φαρμακευτικά lungwort είναι καλό να προσθέσετε σε μια σαλάτα, σούπα, και να πίνετε το εκχύλισμα: για να το κάνετε αυτό, ένα ποτήρι βραστό νερό, ρίχνουμε 10 γρ θρυμματισμένο ξηρό lungwort, και μια ώρα να στραγγίξει. Πάρτε το φάρμακο 3 φορές την ημέρα για μία κουταλιά της σούπας. Λοιπόν βοήθεια κλαδιά ενός νεαρού σφενδάμου, τα σπαράγγια, οι σπόροι κολοκύθας και το κουκουνάρι.

Η αυξημένη δραστικότητα των φαρμάκων. Το Viagra και η "κόρη" — Cialis, Levitra

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μέσων για τη βελτίωση της στύσης. Πιο αξιόπιστο — το Viagra, Levitra, Cialis.

Τεράστια ζήτηση πιο γνωστά φάρμακα. Τα χάπια είναι πολύ βολικό, το αποτέλεσμα εμφανίζεται πολύ γρήγορα, και η επίδραση του φαρμάκου σημείο – συγκεκριμένα στο πέος. Παρενέργειες σχεδόν εθιστικό δεν παρατηρείται. Ωστόσο, η συζήτηση για τη λεγόμενη ψυχολογική εξάρτηση. Υπάρχουν δύο παράγοντες: στη συνέχεια, μεθυσμένος χάπια, το σεξ δεν μπορεί να ικανοποιήσει, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο και μόνο επειδή του το φάρμακο, ο άνθρωπος υποσυνείδητα πεπεισμένος ανάλογα με τη φαρμακευτική αγωγή και τη δική του ανικανότητα.

Πώς να διατηρηθεί η δραστικότητα με τα φάρμακα; Για αρχή, είναι καλύτερο να προετοιμαστούν για το συνδυασμό ιατρική θεραπεία με άλλες μεθόδους για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Για παράδειγμα, με την εκπαίδευση, ένας υγιής τρόπος ζωής, η σωστή διατροφή. Τότε το σώμα θα συμβάλει στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής.

Καταφεύγουν σε θεραπεία που βασίζεται στη χρήση των tablets, πολλοί στρέφονται προς αυτό το σήμα. Viagra έχει αποδείξει την αξία της στην αγορά. Ωστόσο, πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, διαφορετικά δυσκολίες με τη στύση θα είναι περισσότερα. Το γεγονός ότι το φάρμακο διεγείρει τα αιμοφόρα αγγεία. Αν αυτό γίνεται πολύ συχνά, δεν υπάρχει μείωση της δραστηριότητας. Στο microdozes Viagra σχεδόν τέλεια. Generics (ανάλογα) του Viagra δεν παράγει.

Η δράση του Levitra (ένα άλλο φάρμακο για τη θεραπεία της ανικανότητα) σημαντικά μετά τον ελάχιστο χρόνο που είναι 10-25 λεπτά, αλλά αυτό διαρκεί λιγότερο από ό, τι, για παράδειγμα, το Cialis. Ωστόσο, 5 ώρες, είναι μια καλή περίοδος. Levitra γρήγορα αποβάλλεται, έχει ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες (παρατηρούνται μόνο στο 2% των περιπτώσεων). Να συνουσία διήρκεσε διπλάσιο χρόνο, αρκετό για τη θεραπεία Levitra κατά τη διάρκεια του μήνα.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Cialis είναι ελάχιστες, και παρά το γεγονός ότι αρχίζει να "δουλεύει" και αργότερα – όπως η πλήρης επίδραση επιτυγχάνεται συνήθως μέσα σε 2 ώρες, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί πολύ περισσότερο – για 35 ώρες.

τρόποι για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Κενό, ένεση, προλακτίνης, και η χειρουργική επέμβαση για την αύξηση της δραστικότητας

Χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις της ανικανότητα είναι θεραπεύσιμη.

Υπάρχουν τρόποι για τη στυτική δυσλειτουργία θεραπεία στο νοσοκομείο και με τη βοήθεια των ειδικών διαδικασιών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις βασικές μεθόδους επεξεργασίας, που η ιατρική έχει σήμερα:

 1. Ένα κενό-constrictor διόρθωση που πρέπει να γίνει αμέσως πριν από την επαφή, να τονώσει την κυκλοφορία. Δυστυχώς, η διαδικασία είναι πολύ μικρή επίδραση, και παρατηρήθηκαν παρενέργειες.
 2. Η ένεση μπορεί να επιτύχει καλά αποτελέσματα μετά την εισαγωγή του πέους του φαρμάκου. Η δράση τους δεν εξαρτάται από την διέγερση, την στύση μόνο λόγω φάρμακο.
 3. Τον προσδιορισμό του τι είδους θεραπεία με αυξητική ορμόνη θα πρέπει να διενεργείται, με τους γιατρούς να μάθετε τη δοσολογία. Το χειρότερο από όλα για την ποιότητα του σεξ που πλήττονται από την έλλειψη της προλακτίνης. Παράγει τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης. Εάν τα προβλήματα, την παθολογία του αδένα της υπόφυσης πρέπει να εξαλειφθούν – τότε η προλακτίνη να έρθει και πάλι η διάσωση, η στύση θα πρέπει να αποκατασταθεί.
 4. Τελευταία λύση για τη χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, όταν όλες οι άλλες μέθοδοι δεν έχουν αποδώσει αποτελέσματα. Λειτουργούν σε αγγεία του πέους, η άσκηση προσθετικής φαλλό. Αυτή η μέθοδος είναι και η πιο κρίσιμη.

Τώρα τα ξέρεις όλα όσα χρειάζεται για να αποκαταστήσει ή να βελτιώσει την ισχύ, μιλήσαμε για όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους για την θεραπεία της ανικανότητας, απλά πρέπει να επιλέξετε σας και να προχωρήσουμε με σιγουριά προς το στόχο μας!