Καρύδια για τη δραστικότητα στους άνδρες: το οποίο είναι χρήσιμο;

Καρύδια για τη δραστικότητα στους άνδρες

Το ζήτημα της δραστικότητας ενοχλεί κάθε άνθρωπο. Η εμφάνιση των προβλημάτων στον τομέα αυτό επηρεάζει έντονα την ποιότητα της ζωής γενικότερα. Για την κατάργησή τους, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε την αιτία του συμβάντος και να ενεργούν σύμφωνα με αυτό. Ωστόσο, σε απλές καταστάσεις να βοηθήσει μπορεί να έρθει από τα συνηθισμένα τρόφιμα. Για παράδειγμα, τα καρύδια και τη δραστικότητα έχουν από καιρό μελετηθεί μαζί.

Αυτό το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν πρωταθλητής ποικιλία θρεπτικών συστατικών όπως οι φυτικές ίνες, μέταλλα, βιταμίνες και αιθέρια έλαια. Η λίστα με τα θετικά αποτελέσματα ότι οι ξηροί καρποί έχουν για το σώμα, είναι επίσης πολύ μεγάλη. Τουλάχιστον οι ξηροί καρποί συμβάλλουν στην άνοδο της διάθεσης που είναι ήδη καλό για την υγεία του κάθε ατόμου.

Προβλήματα με την ισχύ και την επιρροή καρύδια

Το πρόβλημα της υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν περισσότερα από εβδομήντα εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, δηλαδή σχεδόν κάθε έκτη οικογένεια. Αν και πολλοί προσπαθούν να το στείλετε με την εξέταση και τη θεραπεία της γυναίκας, περίπου το ένα τρίτο όλων των περιπτώσεων, η σύλληψη δεν παρουσιάζεται για άνδρες. Μειωμένη γονιμότητα συνήθως περιλαμβάνει τρεις παράγοντες:

 • Αδύναμο σπέρμα;
 • Η έλλειψη τους;
 • Παραλλαγές στο σχήμα ή το μέγεθος.

Τους λόγους για τους οποίους στο αρσενικό σώμα υπάρχουν παρόμοια παθολογικές αλλαγές παραμείνει μέχρι το τέλος της ανεξερεύνητο. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, μόλυνση του περιβάλλοντος, και τον τρόπο ζωής. Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να οδηγήσει:

Προβλήματα με την ισχύ και την επιρροή καρύδια
 • Το κάπνισμα, το αλκοόλ και άλλες κακές συνήθειες;
 • Η ακατάλληλη διατροφή;
 • Παθολογία της καρδιάς;
 • Καρκίνος διαδικασιών *
 • Παχυσαρκία *
 • Σακχαρώδη διαβήτη;
 • Η χορήγηση των στεροειδών αναβολικών;
 • Ψυχολογικό και σωματικό τραύμα.

Μέχρι στιγμής, οι μελέτες έχει στόχο να μελετήσει τις επιδράσεις των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων για την ανάπτυξη και ωρίμανση του σπέρματος. Ξεχωριστή θέση σε αυτό το ζήτημα είναι το λεγόμενο βιταμίνη F, ένα ουσιαστικό λιπαρό οξύ. Αυτό το στοιχείο δεν παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, και ως εκ τούτου πρέπει να καταναλώνεται από άλλες πηγές. Μπορεί να είναι:

 • Σπόρων προς σπορά *
 • Φυτικό έλαιο *
 • Τα ψάρια;
 • Κρέας *
 • Τα καρύδια.

Η τελευταία καλή λιπαρά οξέα. Περιλαμβάνουν πολλές πρωτεΐνες και σίδηρο, απαραίτητα αμινοξέα, ψευδάργυρο, ασβέστιο, κάλιο και τανίνες. Το προϊόν είναι πλούσιο σε βιταμίνες όπως Α, β, C, Ε και PP, καθώς και αιθέρια έλαια. Οι ξηροί καρποί είναι φυσικά αφροδισιακά, που είναι, έχουν ένα φυσικό τρόπο για να ενισχύσει και να παρατείνει τη σεξουαλική επιθυμία.

Καρύδια

Ανεξάρτητα από το πόσο επιθυμητό άνδρες να εντοπίσουμε ένα είδος ξηρών καρπών, η οποία το καλύτερο από όλα επηρεάζουν την ποιότητα της ισχύος, κάθε τύπος επηρεάζει το σώμα με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, στη σύνθεση της καρυδιάς είναι παρούσα σε λινελαϊκό οξύ, το όφελος από την οποία και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Καρύδια για την δραστικότητα

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι επιστήμονες προσπάθησαν όχι μόνο να βελτιώσουν την κατάσταση του σπέρματος, αλλά να μην αυξηθεί το σωματικό βάρος των ανδρών. Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε θερμίδες.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, τα άτομα κατανάλωναν 75 γραμμάρια φρούτων. Τρεις μήνες αργότερα, οι ερευνητές εξέτασαν την κατάσταση του σπέρματος. Θα σημειωθεί η βελτίωση της μορφής, τη ζωτικότητα και τη φυσική δραστηριότητα. Σημαντικές αρνητικές αλλαγές στο δείκτη μάζας σώματος σε άνδρες δεν έχει συμβεί.

Καρύδια βραζιλίας

Η σύνθεση της Βραζιλίας καρύδια ήταν τα αμινοξέα αργινίνη και το σελήνιο. Ο αριθμός πρόσφατο προϊόν είναι από τις καλύτερες πηγές. Χρήση του σεληνίου αποκαλύπτεται στις ακόλουθες πτυχές:

 • Αυξάνει την ποσότητα της τεστοστερόνης;
 • Έχει ευεργετική επίδραση στην κινητικότητα του σπέρματος;
 • Αυξήθηκε σημαντικά η ποσότητα και η ποιότητα του σπέρματος;
 • Ουσία είναι ένα προληπτικό μέτρο επιπτώσεις για τον καρκίνο διαδικασίες του προστάτη.

Η αργινίνη έχει επίσης τα πλεονεκτήματά του. Μια φορά στο ανθρώπινο σώμα, η ουσία που προκαλεί αυξημένη παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Το στοιχείο αυτό οδηγεί στην επέκταση και τη χαλάρωση των φλεβών, με αποτέλεσμα το αίμα να κυκλοφορεί πιο ελεύθερα μέσα από το σώμα, βελτιώνοντας έτσι την δραστικότητα. Όπως και στην περίπτωση του σεληνίου, η αργινίνη αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης.

Τα μεγαλύτερα οφέλη της ανάλατο, μη φρυγμένες, καρύδια. Χρειάζονται πολύ λίγο μόνο για δύο ή τρία την ημέρα. Σε μεγάλες δόσεις, το σελήνιο είναι τοξικό, και η κατανάλωσή του μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Κάσιους

Τα κάσιους έχουν διατεθεί σε ψευδάργυρο, ο οποίος παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στη δραστικότητα του. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τη γονιμότητα στις γυναίκες. Σύμφωνα με την έρευνα, η έλλειψη αυτού του στοιχείου, ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αρνητικές επιπτώσεις για το ποσό της τεστοστερόνης και σπέρματος που παράγεται.

Ωστόσο, η χρήση κάσιους δεν περιορίζεται στα αποθεματικά του ψευδάργυρου. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα εξής:

 • Η βιταμίνη Κ, η οποία μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη;
 • Η ικανότητα του παξιμάδι για να αποβάλει την κούραση, να βελτιώσει ενέργειας *
 • Η παρουσία στη σύνθεση του αμινοξέος αργινίνη, όπως και τα καρύδια Βραζιλίας.
Καρύδια ανακαρδιοειδών για τη δραστικότητα

Σχεδόν κάθε παξιμάδι, συμπεριλαμβανομένων κάσιους, μπορεί να συνδυαστεί με μέλι. Επίσης φάνε μαζί με μια ποικιλία από αποξηραμένα φρούτα, όπως σύκα και αποξηραμένα βερίκοκα. Φρουτοσαλάτα από τα μήλα και οι μπανάνες μπορούν να επωφεληθούν από την εξάπλωση τόσο φυσικό αφροδισιακό. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο αν το γεμίσετε με κρέμα γάλακτος. Αν θέλετε ένα πιάτο λαχανικών, τα καρότα ή παντζάρια. Οι ξηροί καρποί θα είναι ένα καλό Συμπλήρωμα για τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, όπως τα ψάρια και το κρέας.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μια ευρεία ποικιλία των ουσιών που έχουν μια θετική επίδραση στην σεξουαλική υγεία των ανδρών και των γυναικών. Ένα μεγάλο ποσό της πρωτεΐνης, χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένο λίπος, προάγει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Για τη σύνθεση των ορμονών του φύλου επηρεάζουν επίσης περιλαμβάνονται το μαγνήσιο, το κάλιο, το ασβέστιο και η βιταμίνη Ε.

Για επιπτώσεις στην ισχύ και δεν έχουν απαραίτητα αυτά τα καρύδια στην αγνότερη μορφή του. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα συνδέσετε με το μέλι. Αυτό το συστατικό θα διευκολυνθεί η σωστή σύνθεση των ορμονών του φύλου. Τρία φλιτζάνια αποφλοιωμένα καρύδια, βάλτε ένα Φλιτζάνι φρέσκο μέλι. Είναι καλύτερα να φυλάσσετε το προϊόν σε δοχεία από γυαλί. Μετά επιμένοντας ότι πρέπει να έχετε δύο κουταλάκια το πρωί και το βράδυ.

Η καρδιαγγειακή νόσος αποτελεί έναν από τους παράγοντες στην ανάπτυξη της υπογονιμότητας. Τα μονοακόρεστα λίπη αποτελούνται από αυτό το είδος των ξηρών καρπών μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης αυτών των παθήσεων. Τα συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση. Το προϊόν προάγει την παραγωγή ενέργειας λόγω της παρουσίας του χαλκού, μαγγανίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β2. Η κατανάλωσή του είναι ευεργετική για την υγεία των οστών.

Σύμφωνα με την Κινεζική διατροφολόγοι, η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής αυξήθηκε, μειώνοντας το μέγεθος της κοιλιάς. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση των ανδρών αμύγδαλα δύο φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο αύξησης του βάρους τους. Έτσι, μια μικρή ποσότητα των ξηρών καρπών μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη στη διατροφή.

Τα καρύδια και τα φιστίκια

Πεκάν μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές χρήσιμες ιδιότητες, χαρακτηριστικές για τους παραπάνω ξηρούς καρπούς. Επίσης περιέχει πολλά φυτικά αντιοξειδωτικά που είναι παρόμοια με αυτά που αποτελούν μέρος δαμάσκηνου και βατόμουρου. Αν συστηματικά καταναλώνουν τρόφιμα αυτού του είδους, αυτό θα μειώσει την πιθανότητα θανάτου από μια σειρά από σοβαρές ασθένειες.

Το πεκάν περιέχουν μεγάλες ποσότητες βήτα-σιτοστερόλη. Είναι μια στεροειδής ουσία φυτικής προέλευσης, το οποίο χαλαρώνει τα συμπτώματα της ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη η καλοήθης φύση. Επιπλέον, το πεκάν δεν είναι ένα είδος βιταμίνης Ε, η οποία είναι σε θέση να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη, ενώ δεν επηρεάζουν τους υγιείς ιστούς.

Φιστίκια – ένα από τα πιο συχνά καταναλώνονται καρύδια. Σύμφωνα με τουρκικές σπουδές, με αρκετά μια χούφτα την ημέρα για ένα μήνα για να βελτιώσει τη στύση και να απολαύσετε τη διαδικασία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της αργινίνης, αλλά τα φιστίκια είναι επίσης φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, μέταλλα και βιταμίνες του συμπλέγματος β.

Τα φουντούκια και φιστίκια

Για παράδειγμα, το προηγούμενο καρύδια γίνεται σαφές ότι για την υγεία των ανδρών που πλήττονται σοβαρά από συστατικά όπως το σελήνιο, ο ψευδάργυρος, η αργινίνη και η βιταμίνη Ε. είναι επίσης παρούσα σε φουντούκια. Το όφελος από αυτό το προϊόν σπούδασε στη Νέα Ζηλανδία, όπου οι άνδρες για τρεις μήνες έφαγε δύο κουταλιές της σούπας.

Το αποτέλεσμα ήταν μια σημαντική αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης, βελτίωση των αναπαραγωγικών οργάνων και τις ευεργετικές επιδράσεις στο αγγειακό σύστημα. Πιστεύεται ότι το φουντούκι χαλαρώνει τις αρτηρίες, σταδιακά καθαρίζει τους από πλάκες χοληστερόλης και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, αυξάνει την κατανάλωση υγιεινών λιπών.

Να επηρεάσουν τη δραστικότητα αρκετά για να φάει δέκα ψίχα από φιστίκια την ημέρα. Περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά, όπως το λινελαϊκό και το φυλλικό οξύ, συνεπώς δεν οδηγεί σε συσσώρευση της χοληστερόλης. Η τακτική κατανάλωση φιστίκια βοηθά τη συναισθηματική αντοχή ενός ατόμου που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανδρική εξουσία.

Κέδρος

Κέδρος και macadamia nuts για τη δραστικότητα

Πριν γυρίσει για να κουκουνάρια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή είναι η πιο υψηλή σε θερμίδες προϊόν του είδους του. Ωστόσο, η περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 είναι επίσης πολύ μεγάλες. Στη σύνθεση είναι τα απαραίτητα αμινοξέα, πολλές βιταμίνες και άλλα στοιχεία.

Για τους άνδρες το πιο σημαντικό είναι η βιταμίνη Ε και ο ψευδάργυρος περιλαμβάνονται στη σύνθεση των καρπών κέδρου. Θα ομαλοποιήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης, ενώ άλλα συστατικά θα φροντίσει για τη στυτική λειτουργία και την υγεία των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό το προϊόν έχει το ανοσοποιητικό-τόνωση και αντι-φλεγμονώδη δράση, η οποία επηρεάζει θετικά τη θεραπεία της ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη και της προστατίτιδας.

Κουκουνάρια μπορούν να καταναλωθούν σε καθαρή μορφή, ή επιτρέπεται η αντικατάστασή τους με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι κέδρου. Υπάρχει μια συνταγή για να προετοιμάσει ένα βάμμα:

 • 30 γρ. αποφλοιωμένα καρύδια ρίξτε 0,5 λίτρα βότκα;
 • Μείγμα επιμένουν στο σκοτάδι για τρεις εβδομάδες, είναι απαραίτητο από καιρό σε καιρό κούνημα
 • Έτοιμο το φάρμακο πάρτε 5 σταγόνες, μπορείτε να το πλύνετε κάτω με μια ΓΟΥΛΙΆ νερό;
 • Δέκα μέρες αργότερα, μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα πέντε σταγόνες, σταδιακά, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 25;
 • Μετά από αυτό απαιτεί ένα διάλειμμα μήνα.

Λίγοι άνθρωποι είχαν ακούσει macadamia, και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Προηγουμένως, αυτό το είδος ευδοκιμεί μόνο στην Αυστραλία. Τώρα, όμως, αυτό το χρήσιμο προϊόν μπορεί να βρεθεί και σε άλλες χώρες. Περιέχει όλα τα χρήσιμα συστατικά, όπως ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Ε πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωση βοηθά να αποκατασταθεί η δραστικότητα.

Μοσχάτο

Το μοσχοκάρυδο είναι ένα σπόρο που μεγαλώνει σε ένα δέντρο-όπως το κοχύλι. Αυτό πυρήνα, του οποίου το μήκος είναι περίπου τρία εκατοστά. Μορφή οβάλ, ένιωσα μια έντονη πικάντικη γλυκιά μυρωδιά. Στη σύνθεση ξεχωρίζουν:

 • Βιταμίνες E, H, PP, A, b και C;
 • Το αιθέριο έλαιο;
 • Η πηκτίνη και το άμυλο
 • Ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το ιώδιο, το ασβέστιο και θείο.

Ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα σχετίζονται με την διέγερση του καρδιαγγειακού συστήματος. Μοσχάτο, επίσης, ενισχύει το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Συνήθως, το προϊόν ενισχύει τη δραστικότητα αν τα προβλήματα που προκαλούνται από:

 • Εναλλαγές της διάθεσης;
 • Ψυχολογική εστίαση στις αποτυχίες.
 • Μια συναισθηματική καταπόνηση;
 • Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης;
 • Το άγχος και τη σύγκρουση.

Από μοσχοκάρυδο παράγουν φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης. Χρησιμοποιείται για να εξαλείψει τα συμπτώματα του ψυχογενή ανικανότητα. Λόγω της παρουσίας στη σύνθεση των συστατικών στοιχείων, το προϊόν έχει μια πολύ έντονη αφροδισιακή επίδραση.