Η πιο αποτελεσματική λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Η ανικανότητα είναι μια σταδιακή μείωση στην ανδρική σεξουαλική λειτουργία. Στο αρχικό στάδιο προειδοποιητικά σημάδια είναι σπάνιες, επιδεινώνονται από την έλλειψη κατάλληλης φροντίδας για την υγεία των ανδρών, η οποία οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης, όχι μόνο Γενικά, αλλά και την ψυχολογική υγεία των ανδρών.

Γι ' αυτό είναι σημαντικό να αναγνωρίζει την παθολογία και να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ενδείξεις παραβιάσεων

Τα κύρια συμπτώματα που θα πρέπει να είναι ανησυχητικό για τον άνθρωπο περιλαμβάνουν:

 • ατελής στύση;
 • η μείωση ή η απουσία της στυτικής ικανότητας που είναι η αδυναμία ενός άνδρα να οδηγήσει στην τάση του πέους, παρά την ισχυρή επιθυμία;
 • η απώλεια της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή με εκσπερμάτωση;
 • η απουσία συμπτωμάτων ακούσια στύση στους άνδρες κατά τη διάρκεια της το βράδυ ή το πρωί;
 • η πρόωρη εκσπερμάτιση, η οποία εκδηλώνεται σε Ώριμη ηλικία για τους άνδρες με μια πλούσια σεξουαλική εμπειρία;
 • η μείωση ή η πλήρης απουσία της σεξουαλικής επιθυμίας που προκαλεί την αδυναμία της σεξουαλικής επαφής.

Πιο πρόσφατα, τα προβλήματα με τη δραστικότητα κυρίως σε άνδρες στην ενήλικη ζωή. Σήμερα, η παθολογία που επηρεάζει αυξάνεται ο αριθμός των εκπροσώπων των ισχυρότερων σεξ σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, το ένα τέταρτο του ανδρικού πληθυσμού πάσχει από παραβιάσεις της σεξουαλικής ζωής.

Τα αίτια των προβλημάτων

Για την καταπολέμηση του προβλήματος, πρέπει πρώτα να βρούμε την αιτία από την οποία προέκυψε η παραβίαση.

Οι κυριότεροι παράγοντες που οδηγούν σε σεξουαλικές διαταραχές περιλαμβάνουν:

 1. Ανώμαλη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Η κατάσταση συνεπάγεται μείωση στην ισχύ και μειωμένη σεξουαλική συμπεριφορά.
 2. Η παρουσία των χρόνιων ασθενειών. Μείωση της λίμπιντο σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, υπερπλασία του προστάτη, την παθολογία των ενδοκρινών αδένων, ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος, σοβαρή ηπατική βλάβη.
 3. Ασθένειες της λοιμώδους προέλευσης. Τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στη δραστικότητα. Για παραβίαση του μολύβδου και την τρέχουσα ουρογεννητικό νόσου, ορχίτιδα, προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα, vesiculitis.
 4. Κακές συνήθειες και αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Σεξουαλικές διαταραχές μπορεί να οδηγήσει το Κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή και η υπερκόπωση, διαταραχές του ύπνου και δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 5. Παθήσεις και κακώσεις των γεννητικών οργάνων.
 6. Φορώντας πολύ στενά των ερωτικών εσωρούχων.
 7. Τα προβλήματα με το νευρικό σύστημα , συχνές άγχος, συγκρούσεις και εμπόδια. Πιο συχνά, αυτό το είδος των διαταραχών στη σεξουαλική ζωή είναι προσωρινό και εξαφανίζεται μετά την εξομάλυνση της δύσκολης κατάστασης.
 8. Πλήρης αντικατάσταση των σεξουαλικών σχέσεων με τον εαυτό της.
 9. Αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια φθοράς στη δραστικότητα μπορεί να εμφανιστεί ήδη 40 χρόνια.

Σήμερα η ανικανότητα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την εξάλειψη της παραβίασης.

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές

Για τη γρήγορη επιστροφή της φυσιολογικής δραστικότητας που απαιτούνται για μια ολόκληρη σειρά από εκδηλώσεις:

 1. Μείωση του ρυθμού του ύπνου, εργασίας και χαλάρωσης για άνδρες.
 2. Αλλαγές στη διατροφή. Η δίαιτα που συνιστάται να περιλαμβάνουν τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα άλατα, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Να είστε βέβαιος να προσθέσετε στο καθημερινό μενού με τα αυγά, το κρέας, λαχανικά και φρούτα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, φρέσκα βότανα και σπόρους.
 3. Εξουδετέρωση από το ψυχολογικό φράγμα με τη δημιουργία επαφής με ένα σεξουαλικό σύντροφο.
 4. Ψυχοθεραπεία, όταν είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της.

Κατάργηση των οργανικών ανικανότητα εξαρτάται από την αιτία της παραβίασης και επιλέγεται ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο.

Ποια πρέπει να είναι η διατροφή

Ποια πρέπει να είναι η διατροφή

Σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της ανικανότητα παίζει μετά από μια ειδική δίαιτα. Μενού άνδρες θα πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α, Β και Ε που βελτιώνει τη διέλευση των νευρικών ερεθισμάτων, καθώς και προϊόντα που έχουν καταλυτική επίδραση στο σώμα.

Συνιστάται να συμπεριλάβετε στη διατροφή του μετά την αποκατάσταση προϊόντα:

 • ξινό γάλα κατσίκας;
 • το κεχρί;
 • αυγά – κοτόπουλο και το ορτύκι;
 • μέλι *
 • λαχανικά κυρίως γογγύλια;
 • ψάρια – ιδίως χωματίδα, σκουμπρί *
 • φυτικό έλαιο *
 • θαλασσινά, κυρίως τα στρείδια;
 • μαγιά μπύρας;
 • ντομάτες;
 • rose hips;
 • σκόρδο.
 • τζίντζερ?
 • το σέλινο;
 • τα κρεμμύδια?

Να εξαιρεθούν από το μενού, οι άνδρες πρέπει τα τρόφιμα που γίνονται με τη λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι.

Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής

Παραδοσιακή ιατρική προσφέρει πολλές αποτελεσματικές συνταγές για σεξουαλικές διαταραχές στους άνδρες. Αυτά τα εργαλεία είναι εύκολο να προετοιμαστούν και προσιτή, και περιέχουν μόνο τα φυσικά ευεργετικά συστατικά και δεν απαιτούν μια τεράστια δαπάνη μετρητών.

Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα από τη χρήση της λαϊκής συνταγές, να είναι σίγουρος για να διατηρήσει την ακρίβεια στην παρασκευή θεραπευτικών παραγόντων, καθώς και τους κανόνες χρήσης τους.

Αποξηραμένα ημερομηνίες

Σε ίσα μέρη λαμβάνουν αποξηραμένα ημερομηνίες, φιστίκια, αμύγδαλα, σπόρους κυδώνι. Όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να βελτιώσουν και να τρώνε 100-150 γραμμάρια ανά ημέρα.

Το μέλι και τα καρύδια

0,5 κιλό καρύδια πρέπει να αναμειγνύεται με 300 γραμμάρια μέλι και 100 ml χυμό αλόης. Πάρτε το μείγμα από το στόμα 30-40 γραμμάρια.

Ο βασίλειος με καρύδια

1 λίτρο βραστό κόκκινο κρασί είναι γεμάτο με ανθισμένες κορυφές από Βασιλικό, 2 κουταλιές της σούπας φύλλα καρυδιάς και 8 κουταλιές της σούπας χρένο. Έτοιμο ζωμό τυλιγμένη με ένα χοντρό πανί και αφήστε το να εμποτιστεί, στη συνέχεια στέλεχος και ποτό 100 ml πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα.

Βάμμα από παιωνία

Σε 0,5 λίτρα βότκα 1 κουταλιά της σούπας ξηρά φυτά. Το μείγμα peony εμποτισμένη sequel για 21 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου, φιλτράρεται και αποδεκτή σε 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα. Τώρα, 30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Με βάση τα εργαλεία κρεμμυδιού

2 μικρές χούφτες κρεμμύδι φλούδα θα πρέπει να πλένονται με κρύο νερό και το βάζουμε σε 700 ml βραστό νερό. Το μείγμα το βάζουμε στη φωτιά και βράζουμε για 5 λεπτά. Το εργαλείο, στη συνέχεια, να επιμείνει 1 ώρα και φιλτράρεται. Συνιστάται να πίνετε 30 λεπτά πριν ή μετά τα γεύματα 100 ml 3 φορές την ημέρα.

Ισχυρό φυτικό έγχυση

Για την προετοιμασία μίγμα 100 γραμμάρια σπόρους τσουκνίδας, 100 γραμμάρια ρίζα calamus, 70 γραμμάρια σπόροι σπαράγγια, τα 100 γραμμάρια bittercress, 70 γραμμάρια marshmallow ρίζα, 70 γραμμάρια plantain φύλλα, 70 γραμμάρια bedstraw, 70 γραμμάρια ρίζες κοιλιά και 70 γραμμάρια φύλλα του χέιζελ.

Από το συνολικό μείγμα διαχωρίζεται 3 κουταλιές της σούπας και χύνεται 3 φλιτζάνια βραστό νερό, να επιμείνει, να φιλτράρεται, και δέχτηκε ένα ποτήρι 3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βότανο για την αύξηση της δραστικότητας

Αφεψήματα από βότανα έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών: την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και να προωθήσει τη χαλάρωση των λείων μυών, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος.

Βότανο για την αύξηση της δραστικότητας
Τσουκνίδα

Το βότανο χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα βότανα.

Για να προετοιμάσει το ζωμό σε 1 Φλιτζάνι βραστό νερό διαλύεται 1 κουταλιά της σούπας τσουκνίδα. Το ποσό αυτό καταναλώνεται σε 3 δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μια άλλη μέθοδος για την εφαρμογή των εγκαταστάσεων αναμειγνύονται σε ίσα μέρη της τσουκνίδας σπόρους, μέλι και κόκκινο κρασί, και η υιοθέτηση ενός θεραπευτικού παράγοντα για το φαγητό.

Θυμάρι

Το θυμάρι είναι χρήσιμο για τη θεραπεία και την πρόληψη της ανικανότητας, της ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη, προστατίτιδα και άλλες αρσενικό ασθένειες. Ο ψευδάργυρος που περιέχεται στο φυτό, βοηθά στην αύξηση της δραστηριότητας των σπερματοζωαρίων και την παραγωγή τεστοστερόνης.

Ένα Φλιτζάνι βραστό νερό προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα άνθη του θυμαριού και να λάβει το υπόλοιπο της ημέρας. Η διάρκεια της θεραπείας – έως και 6 μήνες.

Ginseng

Για να προετοιμάσει το βάμμα του ginseng τη λήψη μισή κουταλιά της σούπας τριμμένη ρίζα του φυτού με 350 γραμμάρια μέλι. Η μάζα ήταν εμποτισμένη για 1.5 εβδομάδες και να λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα.

Το εργαλείο είναι καλό για την υγεία των ανδρών και το ενδοκρινικό σύστημα.

Προληπτικά μέτρα

Για να αποφύγετε προβλήματα με τη σεξουαλική ζωή κάθε ανθρώπου σε κάθε ηλικία ενθαρρύνονται να τηρούν τις παρακάτω απλούς κανόνες:

 1. Μια σωστή καθεστώς εργασίας και ανάπαυσης, ξεκούραστο ύπνο.
 2. Η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, χωρίς κακές συνήθειες.
 3. Η απόρριψη από τη διακεκομμένη συνουσία ως μέθοδος προστασίας.
 4. Έγκαιρη θεραπεία και την πρόληψη της καρδιακής, νευρολογική, αγγειακή, ενδοκρινικό και τις ηπατικές ασθένειες.
 5. Δεν αντικαθιστά τη σεξουαλική ζωή-ικανοποίηση.
 6. Αποφεύγεται ο τραυματισμός των γεννητικών οργάνων.
 7. Η απόρριψη της σεξουαλικότητας.
 8. Έγκαιρη εξάλειψη των ασθενειών των γεννητικών οργάνων.
 9. Η τακτική σεξουαλική ζωή.
 10. Η έγκαιρη αντιμετώπιση των διαταραχών της στυτικής ικανότητας με τα πρώτα συμπτώματα.

Προκειμένου να αποτραπεί η μείωση της δραστικότητας, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε την τόνωση των φυτών και παρασκευάσματα με βάση αυτά, που περιέχουν την απαραίτητη για την υγεία των ανδρών βιταμίνη Ε:

 • μικρή ρίζα;
 • Το Siberian ginseng;
 • Χρυσή ρίζα;
 • araliya;
 • Κινέζοι αμπέλου Μανόλιας;
 • άγριο τριαντάφυλλο;
 • τα φρούτα της θάλασσας buckthorn;
 • τα καρύδια.

Ένας πολύ καλός τρόπος για την πρόληψη και τη θεραπεία της μειωμένης δραστικότητας είναι μια επίσκεψη στα λουτρά, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και την ενίσχυση του σώματος ως σύνολο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι μια επίσκεψη στο χαμάμ χρησιμοποιώντας σκούπα σημύδας.

Συνιστάται να εφαρμόζεται όσο μαλάκας, κατευθύνοντας πίδακες κρύο και ζεστό νερό για το στομάχι. Αυτό βελτιώνει τη ροή του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή των ανδρών.

Να θυμάστε! Οποιαδήποτε παραβίαση είναι πολύ ευκολότερο να αποτραπεί από το να εξαλειφθεί.
Προειδοποιητικά σημάδια

Αν έχετε παρατηρήσει ανησυχητικά σημάδια της μείωσης της δραστικότητας, ζητήστε βοήθεια το συντομότερο δυνατόν για να εντοπίσει την απόκλιση και να προσδιορίσει τα αίτια της παθολογίας.

Μετά από αυτό, ο γιατρός θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να απαλλαγούμε από παραβιάσεις της σεξουαλικής ζωής, η οποία μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό Συμπλήρωμα των ανθρώπων συνταγές των φυσικών υγιεινά συστατικά.