Δραστικότητα στους άνδρες. Το ζήτημα της δραστικότητας - πώς να τη θεραπεία και πώς να βοηθήσει

Η αυξημένη δραστικότητα. Δραστικότητα στους άνδρες και πώς να αυξήσει τη δύναμη. Το ζήτημα της δραστικότητας

Δραστικότητα στους άνδρες. Το ζήτημα της δραστικότητας.

Ισχύς είναι η ικανότητα να ενεργεί, την ικανότητα να παράγουν και να δημιουργούν.

Σε μια πιο στενή έννοια, η ισχύς είναι η ικανότητα να αποδείξει τον εαυτό του έναν πραγματικό άντρα - η ικανοποίηση των γυναικών, σύλληψης των παιδιών. Επίσης, η τακτική σεξουαλική ζωή, είναι δυνατή μόνο με την πλήρη ισχύ της, έχει ένα ζωογόνο επίδραση στον οργανισμό ως σύνολο. Η σεξουαλική ζωή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έχει ευεργετική επίδραση για τη λειτουργία όλων των ζωτικών συστημάτων. Ως αποτέλεσμα, οι άνδρες θα έχουν μια καλή διάθεση, εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους.

Ολόκληρη η ύπαρξη της ανθρωπότητας ισχυρή δραστικότητα, στην ικανότητα του ανθρώπου να τεκνοποιήσει, να είναι ο πατέρας της οικογένειας θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες που δόθηκαν από τη φύση. Για τους περισσότερους άνδρες αυξημένη ισχύ και κανονική σεξουαλική ζωή θεωρείται ως ένα από τα βασικά κριτήρια της χρησιμότητας. Και σήμερα, την ώρα της φανταστική πρόοδο στην επιστήμη και την τεχνολογία, κάθε πρόσωπο που επιδιώκει να πραγματοποιήσει την πνευματική και σωματική δυναμικό, φιλοδοξεί να χωρίς αυτό είναι δύσκολο να καλέσετε ειλικρινά μόνη της είναι αρκετά υγιές και χαρούμενο άτομο. Το ζήτημα της ισχύος, η αδυναμία να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική ζωή είναι, ίσως, ένα από τα πιο ισχυρό συναισθηματικό τραύμα για τους άνδρες. Η εικόνα της ένα ισχυρό σώμα και το πνεύμα ενός ανθρώπου με μια ισχυρή δραστικότητα τραγουδιούνται σε πολλά κλασικά έργα διαφορετικών λαών, πολιτισμών και εποχών. Οι γιατροί περιγράφουν την ισχύ από διάφορους δείκτες, που χαρακτηρίζουν τις διαφορετικές τους πόθους ισχυρότερο φύλο να αγαπούν τη ζωή. Πρώτα απ ' όλα δραστικότητα στους άνδρες, είναι η δύναμη και τον προσανατολισμό της σεξουαλικής επιθυμίας. Στη συνέχεια, δραστικότητα, είναι η ποιότητα και η διάρκεια της στύσης και την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Και τέλος, και πολύ σημαντικό, ισχυρή δραστικότητα είναι ο χρόνος, μέσα στο οποίο ο άνθρωπος μπορεί και πάλι να είναι σε θέση να είναι σε μια σχέση με τη γυναίκα.

Δραστικότητα στους άνδρες

Όλες αυτές οι παράμετροι μπορεί να είναι ισχυρή, μέτρια, αδύναμη ή απούσα εντελώς. Αλλά ανίκανος μπορεί να ονομάζεται ένας άνθρωπος που δεν έχει την επιθυμία, στύση ή την εκσπερμάτιση. Και αυτό είναι είτε ένα παιδί ή έναν νεκρό. Έτσι, ένας άνθρωπος μπορεί να διαμαρτύρονται μόνο δυσκολίες στην ιδιωτική του ζωή, αλλά τη λέξη ανίκανος δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσετε.

Ανίκανος έχουμε. Προβλήματα δραστικότητα και μόνο και αυτό δεν είναι λόγος για να χρησιμοποιήσετε αυτή την δυσάρεστη λέξη. Δυσκολίες Ναι, ίσως, αλλά στο 99% των περιπτώσεων αυτές οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν. Τις προσπάθειες των γιατρών, φροντίδα συζύγου, τις δικές τους ενέργειες μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δραστικότητας γρήγορα και αποτελεσματικά. Η στάση στην αρσενική δύναμη στην ιστορία έχει ποικίλες. Έτσι, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν Θεό της ανδρικής δύναμης. Απεικονιζόταν με τη μορφή μιας μόνιμης αρσενικό με ένα δυσανάλογα μεγάλο σύμβολο του ανδρισμού. Σύντροφος της θεότητας ήταν ένας μικρός Θεός επικεφαλής του προστάτη πιο σημαντικό όργανο των αρσενικών δραστικότητα. Δεν απορώ που οι Έλληνες αποκαλούσαν τον προστάτη το δεύτερο καρδιά του ανθρώπου.

Τι επηρεάζει την δραστικότητα, γιατί είναι ένας "τυχερός", ενώ άλλοι θεωρούν τους εαυτούς τους σε μειονεκτική θέση; Από τη μία πλευρά, ορισμένοι άνδρες είναι δύναμη καθορίζει την ανθρώπινη φύση. Ακριβώς όπως υπάρχουν άνθρωποι ισχυρότερη ή γρήγορα, ο χάρντι ή αδύναμη, και η ισχύς του κάθε ατόμου αρχικά εξαρτάται από τα φυσικά δεδομένα. Ωστόσο, καθώς μπορεί να εκδηλωθεί, ο άνθρωπος - όλη η δύναμη από το απόθεμα, ή το μισό, εξαρτάται από το με τι συνθήκες που μεγάλωσε και με τους οποίους επικοινωνεί.

Φυσικά, για να αυξήσει την ισχύ και να αυξηθεί πάνω από το φυσικό της όριο δεν μπορεί κανείς, αλλά σωματικά δυνατός, υγιής άνθρωπος έχει περισσότερες πιθανότητες να δείξει καλά αποτελέσματα στο κρεβάτι σε οποιαδήποτε ηλικία. Κακή υγεία, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το υπερβολικό Κάπνισμα, η παχυσαρκία - όλα αυτά δεν σας επιτρέπουν να εκδηλώνεται ακόμη και από τη φύση του καλή δυνατότητα. Δυστυχώς, οι άνδρες συχνά δεν έχουν την τάση να προσέχουν την υγεία τους, μέχρι η διαδικασία να πάει μακριά και δεν θα απαιτούν ιατρική παρέμβαση. Δραστικότητα στους άνδρες εξαρτάται σχεδόν κάθε ασθένεια, και όχι μόνο συνδέεται με τη σεξουαλική του συστήματος - τα νεφρά, τα γεννητικά όργανα, τον προστάτη, το ενδοκρινικό σύστημα. Μετά από όλα οποιαδήποτε αδιαθεσία αναγκάζει το άτομο να επικεντρωθεί σχετικά με τον πόνο, ότι για τις πιθανές επιπλοκές, και όχι για ευχαρίστηση. Φυσικά, αν κάποιος είναι άρρωστος και πολλά χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε. Αλλά η επιμονή με την οποία εμείς οι ίδιοι υπονομεύουμε την υγεία σας! Το αλκοόλ και το Κάπνισμα μας συνοδεύει με τα νιάτα του και δεν βελτιωθεί η υγεία, και ως εκ τούτου δραστικότητα. Απροθυμία να πάει σε γιατρούς πολύ περιπλέκει την μετέπειτα επεξεργασία. Επαγγελματικών κινδύνων στην εργασία γενικά ο Όλεθρος των πολλών σύγχρονων ανθρώπων.

Στη λίστα των υποψηφίων για τη μειωμένη δραστικότητα, στην πρώτη θέση, ίσως μπορείτε να βάλετε αυτοκινητιστές και οδηγούς. Συνεχή ανακίνηση για τον τραχύ δρόμο που οδηγεί στην παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα, φλεγμονή του προστάτη, και στη συνέχεια να μειώσει τη στύση και επιθυμία. Υπάρχουν απλοί τρόποι για να μειώσουμε την ανακίνηση κατά την οδήγηση στο αυτοκίνητο, αλλά έχουν παραμεληθεί.

Επιπλέον, παρά τις πολλές προειδοποιήσεις, οι οδηγοί πολύ στενή επαφή με τη βενζίνη. Ακόμη και αν δεν υπάρχει εμφανής δηλητηρίαση του σώματος, να ατμών βενζίνης στην κυκλοφορία του αίματος, μειώνει δραματικά τη σεξουαλική ικανότητα των ανδρών. Μεγάλο κίνδυνο για τους λάτρεις των χειμερινών ψάρεμα, κάθεται στον πάγο; "θαλάσσιοι ελέφαντες", οι εργαζόμενοι του ζεστού καταστήματα, εργάτες, ναύτες και πολλά, πολλά άλλα. Πρακτικά, σε κάθε άνθρωπο, ελπίζοντας για το κράτος, είναι απαραίτητο να κοιτάξουμε γύρω από την εργασία και να ορίσετε ότι μπορεί να απειλήσει την υγεία Γενικά και την ισχύ ειδικότερα.

Το ζήτημα της δραστικότητας

Πώς να αυξήσει τη δύναμη. Η ανάκτηση της δραστικότητας

Η εμφάνιση νέων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που υπόσχεται αυξημένη ισχύ, δίνει νέα ελπίδα, αλλά υπόσχεται επίσης νέες επιπλοκές. Η διαφήμιση τύπου "μια θεραπεία για όλα τα είδη ανικανότητα" υπόσχεται τα πάντα αλλά δεν δίνει τίποτα. Οι λόγοι για τη μειωμένη δραστικότητα είναι διαφορετικές και ένα θεραπεύσει όλα αυτά δεν είναι σωστή. Το καθένα έχει τις δικές της ενδείξεις και αντενδείξεις.

Οι ανδρικές ορμόνες, που χρησιμοποιείται συχνά από τους άνδρες ανεξέλεγκτα και σε μεγάλες δόσεις, μπορεί να προκαλέσει το δικό σας ορμόνες θα σταματήσει να παράγεται και ανδρών θα αναπτύξουν την κατάσταση, καθώς αν ευνουχισμένο. Αυτή η λίστα μπορεί να συνεχιστεί, αλλά το σημαντικό είναι ότι ακόμη και το καλύτερο φάρμακο δεν θα βοηθήσει, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Ο καλύτερος τρόπος για να αυξηθεί η δραστικότητα των ουσιών που κανονικοποίηση συνολικά για την υγεία. Πολυβιταμίνες, μικρές δόσεις βιο-διεγερτικά, η θεραπεία των χρόνιων ασθενειών, την κατάρτιση και τη σκλήρυνση είναι ο τρόπος για να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Μετά από όλα, τώρα ξαναχτίστηκε με την ιατρική θεραπεία των ασθενειών που έχουν ήδη αναπτυχθεί την προειδοποίηση. Υπάρχουν πολλά μέσα για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής της όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και υγιείς ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα, σύμφωνα με τις αιτήσεις τους, με αυξημένη περιεκτικότητα σε ασβέστιο ή το μαγνήσιο, ο σίδηρος ή το φθόριο. Biostimulants είδος ginseng, Siberian ginseng, Χρυσή ρίζα, λεμονόχορτο, κ. λπ. έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να ενισχύσει τη δραστικότητα και συνολικά το μεταβολισμό. Αλλά η ισχύς είναι μέρος της συνολικής λειτουργίας του σώματος και τη βελτίωση της συνολικής υγείας θα ανταποκριθεί θετικά και προσωπική ζωή. Δυστυχώς, συχνά biostimulants ποτό σε μεγάλες δόσεις, που οδηγεί σε αϋπνία ίδια, εκρηκτικότητα, υπερδιέγερση. Η κανονική δόση είναι 5 - 10 σταγόνες 2 - 3 φορές την ημέρα για 2 - 3 εβδομάδες.

Ginseng

Ενδιαφέρον τρόπος για να αυξήσει την ισχύ που προσφέρονται αρχαίοι Κινέζοι γιατροί. Τους συμβούλεψε να μιλήσω με το κράτος, να έρθει σε επαφή μαζί του, σαν να είναι ζωντανός, χωριστά από τους άντρες. Πριν από τον ύπνο και το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, μισοκοιμισμένος, αρσενικό παίζει με το πέος του, το χαϊδεύει απαλά, συμπίεση και χαϊδεύοντας, δείχνοντας τη φροντίδα του, την ελευθέρωσή του για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν η εκπαίδευση παρουσιάζεται μάλλον γρήγορα στύση, η οποία δεν είναι απαραίτητο να δια της βίας hold - πόσοι επέζησαν, και τόσο καλά. Από καιρό σε καιρό η στύση θα βελτιωθεί, θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο. Αν, λοιπόν, το ίδιο με έναν άνθρωπο που κάνει την αγαπημένη του γυναίκα επίδραση που παρουσιάζεται ακόμη πιο γρήγορα.

Το ίδιο ισχύει και για το είδος της θεραπείας που οι γιατροί αποκαλούν την οικογενειακή σεξουαλική θεραπεία. Υπό την καθοδήγηση του γιατρού τους εταίρους να μάθουν να συμπεριφέρονται έτσι κατά το επόμενο καλύτερο να αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους, τις επιθυμίες, τις ευκαιρίες. Άνδρας και γυναίκα μάθετε να κρατάτε ο ένας τον άλλον, βοηθούν ο ένας τον άλλο, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Η προσέγγιση αυτή για την οικειότητα θέτει τα Θεμέλια για την άριστη ισχύ για πολλά χρόνια.

Μεγαλύτερη εξάρτηση από τις γυναίκες να αισθάνονται αρκετά ηλικιωμένους άνδρες σε 60 - 70 ετών που απομένουν ενιαία και να εισέρχεται σε ένα νέο γάμο. Αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία του δραστικότητα, μια νέα, ακόμα άγνωστη γυναίκα, κατανοητό ενθουσιασμό, ένα διάλειμμα στην προσωπική ζωή - όλα αυτά και πολλά άλλα που οδηγεί σε θραύση αποτυχίες, η απώλεια της πίστης στον εαυτό σου. Εν τω μεταξύ, για τις γυναίκες (κυρίως ηλικιωμένους) φροντίδα και αγάπη από τους άνδρες πολύ πιο σημαντικό από τις σεξουαλικές του ικανότητες.

Ίσως δεν χρειάζεται οικειότητα, ειδικά αν ήταν μόνη τον τελευταίο καιρό. Ίσως θα κάνει κάποια προσπάθεια για να εξομαλύνει τις προσωπικές ζωές, αν χρειαστεί. Ίσως, ο άνθρωπος τον εαυτό του, το αίσθημα της εμπιστοσύνης στα νέα γυναίκα, να ηρεμήσει, να πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό σχέσεις, θα είναι πίσω σε κανονικό. Πολλές επιλογές. Το κύριο πράγμα - να είναι αμοιβαία ασθενή και δεν χάνουν την ελπίδα.