Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Δυστυχώς, αργά ή γρήγορα, οι άντρες αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η ανικανότητα. Η αποδυνάμωση ή την απουσία της στύσης είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα επηρεάζεται από πολλούς αρνητικούς παράγοντες. Αλλά, τηρώντας κάποιους κανόνες και τις συστάσεις των γιατρών, μπορείτε να επιστρέψετε μια δύναμη, και με όλη την χαρά της σεξουαλικής ζωής. Έτσι, πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες;

Που επηρεάζουν την δραστικότητα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ισχύς είναι μειωμένη, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Αλλά αυτό είναι μόνο η κερδοσκοπία των ανδρών. Επειδή οι αιτίες μπορεί να κρύψει. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

 1. Κακές συνήθειες. Η δραστικότητα επηρεάζεται αρνητικά από την κατανάλωση αλκοόλ και το Κάπνισμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μπύρα, η οποία μειώνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Όσο για το Κάπνισμα, οδηγεί σε αγγειοσύσπαση, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία των οργάνων της πυέλου.
 2. Λήψη φαρμάκων. Η χρήση αυτών των ουσιών μειώνει την λίμπιντο και μειώνει την ανδροπρέπεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα φάρμακα που χορηγούνται ενδοφλεβίως.
 3. Μια κακή διατροφή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αρσενική δύναμη, συνιστάται να αρνηθείτε τη χρήση των ημι-ετοίμων προϊόντων και φαγητό από fast food. Αυτό ισχύει και για γλυκά και λιπαρά τρόφιμα.
 4. Η πρόσληψη ορισμένων φαρμάκων. Ορισμένες αντιβιοτικές θεραπείες έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα. Πάσχει όχι μόνο το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και τη σεξουαλική.
 5. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται να αυτοθεραπείας ειδικά όταν πρόκειται για αντιβιοτικά.
 6. Ψυχολογικά προβλήματα. Το ψυχολογικό τραύμα που σχετίζεται με την οικειότητα, επηρεάζει αρνητικά τη στύση. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα με το φάρμακο είναι δύσκολα. Χωρίς να επισκέπτονται το προφίλ ενός ειδικού δεν μπορεί να κάνει.
 7. Η πρόσληψη των στεροειδών. Τα τελευταία χρόνια, αυτές οι ουσίες είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των αθλητών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επιτρέπουν σε σας για να κερδίσει γρήγορα μυϊκή μάζα. Αλλά λίγοι γνωρίζουν για τις παρενέργειες τους. Στεροειδή επηρεάζουν αρνητικά την ανδρική εξουσία και να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία.
 8. Νόσου για τους άνδρες. Προστατίτιδα και άλλες ασθένειες προκαλέσει σημαντική βλάβη στο αναπαραγωγικό σύστημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για νοσήματα που μεταδίδονται σεξουαλικά.

Σημαντικό εδώ είναι η ηλικία και η φυσική κατάσταση των ανθρώπων.

για δραστικότητας

Πώς να αυξήσει την ισχύ στο σπίτι

Στις περισσότερες περιπτώσεις, να αυξήσει την ισχύ χωρίς τη χρήση των ναρκωτικών. Συχνά η θεραπεία γίνεται στο σπίτι. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους θεραπείας:

 • φάρμακα *
 • ειδική εκπαίδευση και ασκήσεις?
 • μασάζ;
 • παραδοσιακά φάρμακα *
 • σωστή διατροφή και την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών.

Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στο σπίτι. Δεν παίρνει πολύ χρόνο και δεν επηρεάζει τον τρόπο ζωής. Φυσικά, η χρήση της συγκεκριμένης μεθόδου είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ειδικά σε σχέση με τη θεραπεία με το φάρμακο και την παραδοσιακή ιατρική.

Θεραπεία στο σπίτι, αρχίζει με τη βελτίωση του τρόπου ζωής. Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες. Είναι αναγκαίο να περιοριστεί η χρήση αλκοολούχων ποτών. Αυτό ισχύει και για το Κάπνισμα. Έτσι, την εξάλειψη των παραγόντων που επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα.

Επίσης σημαντικό είναι το φαγητό. Για την αύξηση της δραστικότητας, οι γιατροί συστήνουν να χρησιμοποιείτε τακτικά τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Τα καρύδια. Παρά το υψηλό σε θερμίδες, το προϊόν έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα. Το προϊόν καταναλώνεται στην καθαρή του μορφή και να προστεθεί σε διάφορα φαγητά.
 • Σκόρδο. Συχνά προστίθεται σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Δημοφιλή ομελέτα με κρεμμύδια και το σκόρδο. Το προϊόν είναι χρήσιμο τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άντρες, με την ισχύ τους.
 • Οι πράσινοι. Μαϊντανό, τον άνηθο και το σπανάκι θα πρέπει να είναι παρόντες στη διατροφή κάθε μέρα.
 • Μπαχαρικά. Πρώτα απ ' όλα αφορά την κανέλα, το κάρδαμο και το τζίντζερ.
 • Θαλασσινά. Περιλαμβάνουν τα φυσικά αφροδισιακά, τα οποία έχουν υψηλή αποδοτικότητα και σε υψηλότερη δραστικότητα.
 • Το κρέας.
 • Ηλίανθος, κολοκύθα και το λιναρόσπορο.

Σημαντικό! Να αυξήσουν γρήγορα την ισχύ στο σπίτι, οι γιατροί συνιστούν τη χρήση της συνδυασμένης θεραπείας.

Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο μια αλλαγή του τρόπου ζωής, αλλά, επίσης, το μασάζ και διάφορες ασκήσεις. Όσον αφορά το τελευταίο, η αύξηση στην ισχύ στο σπίτι γίνεται με τη χρήση αυτών των τεχνικών:

 • άσκηση "birch" και "το Ποδήλατο";
 • ένα τρυπάνι βήμα;
 • τρέχοντας επιτόπου *
 • κατάληψη "plie".

Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό θα είναι το μασάζ στους όρχεις και το πέος. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού. Άσκηση και μασάζ για να βοηθήσει να βελτιώσει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, η οποία έχει μια θετική επίδραση στην ανδροπρέπεια.

καρύδια και μέλι

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες

Σήμερα, τα παραδοσιακά φάρμακα χρησιμοποιούνται ευρέως για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Και η ανικανότητα δεν είναι μια εξαίρεση. Η αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες, είναι τέτοιες λαϊκές θεραπείες:

 1. Γλυκιά μου φίλτρο. Για να προετοιμάσει το φάρμακο θα πρέπει να πάρει 500 γραμμάρια καρύδια, 100 γρ. χυμό αλόης και 300 g υγρού μέλι. Aloe φύλλα με κιμά και ανακατεύουμε με άλλα συστατικά. Έλαβε το φάρμακο είναι να πίνουν κάθε μέρα για 50 γρ.
 2. Βάμμα του σκόρδου. 1 κιλό σκόρδο, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε. Τοποθετήστε το σε ένα γυάλινο μπολ και γεμίστε το με καθαρό νερό. Ικανότητα να βάλει σε ένα σκοτεινό μέρος και αφήστε το να σταθεί για 3 εβδομάδες. Η Τράπεζα περιοδικά πρέπει να ταρακουνήσει τα πράγματα. Έγχυση έτοιμη λαμβάνεται καθημερινά 1 κουτ.
 3. Το λευκό κρασί. Να αυξήσει την αρσενική δύναμη, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας κρασί. Για να προετοιμάσει το φάρμακο, θα πρέπει να πάρετε 1 λίτρο κρασί και ανακατεύουμε με γκρέιπφρουτ ή χυμό πορτοκαλιού. Προσθέστε 100 g, χυμό λεμονιού και 2 κουτ. γλυκού μέλι. Όλα τα συστατικά για να αναμίξετε, μετά την οποία η σύνθεση στη θερμότητα. Αφού το ποτό έχει κρυώσει, τοποθετείται για αρκετές ημέρες σε δροσερό μέρος. Συνιστάται να πάρετε πριν από την οικειότητα. Θα πρέπει να προ-φίλτρο.
 4. Βάμμα από χρένο. 500 γρ. φύλλα από χρένο για να αλέσει και κάλυψη με νερό. Εμποτίστε για μια εβδομάδα, μετά την οποία προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 50 γρ. από το χυμό λεμονιού. Για να φάει πριν από το γεύμα, 1 κουταλιά της σούπας

Αύξηση της δραστικότητας γίνεται με τη βοήθεια των βοτάνων. Φωτοθεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας. Έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα, το θυμάρι, το ginseng και calamus ρίζα. Η δημοτικότητα αυτής της τεχνικής είναι ότι ουσιαστικά δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.

Πώς να αυξήσει την δραστικότητα των ναρκωτικών

Αν κάποιος έχει σοβαρά προβλήματα με την ισχύ της, ο γιατρός συνταγογραφεί θεραπεία με το φάρμακο. Χρήση ορισμένων φαρμάκων μπορεί γρήγορα να αποκαταστήσει την αρρενωπότητα.

Σημαντικό! Σήμερα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φαρμάκων για την ενίσχυση της δραστικότητας σε άνδρες. Αλλά πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό.

Μαζί με τα φάρμακα, ο γιατρός συνταγογραφήσει μια πορεία των βιταμινών. Αυτό θα αποκαταστήσει την ισορροπία των μακρο - και μικροστοιχείων, η έλλειψη των οποίων οδηγεί στην ανάπτυξη των παθήσεων και των ασθενειών του αναπαραγωγικού συστήματος. Η θεραπεία περιλαμβάνει:

 • η βιταμίνη α προλαμβάνει τη γήρανση του οργανισμού και λαμβάνει μέρος στο μεταβολισμό;
 • βιταμίνες Β1 και Β2 αυξήσει τη μυϊκή δραστηριότητα του πέους;
 • βιταμίνη Β3 μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος;
 • η βιταμίνη Β6 είναι πολύ σημαντική για την παρουσία των επιβλαβών συνηθειών,
 • η βιταμίνη C αποκαθιστά, ομαλοποιεί την λίμπιντο και δραστικότητα.

Σύμπλεγμα βιταμίνης συνταγογραφηθεί από γιατρό μετά από έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, σε δύσκολες καταστάσεις, η θεραπεία θα πρέπει να είναι πολύπλοκη.

Απαραίτητο όχι μόνο για την αποκατάσταση της δραστικότητας, αλλά επίσης να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψει την επανεμφάνιση του προβλήματος.