Βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Το σύνολο αυτών των μόνιμες επιπτώσεις αρνητικές επιπτώσεις στην ισχύ των ανδρών, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 35. Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφύγετε όλα τα είδη των προβλημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα είναι ένα επίκαιρο ζήτημα, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο βιταμίνες για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες.

Η τακτική κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε βιταμίνη Α ή τη χρήση βιταμινούχων παρασκευασμάτων που περιέχουν βήτα-καροτίνη οδηγεί σε αυξημένη λίμπιντο και βοηθά να διατηρήσει την ανδρική εξουσία.

Βιταμίνες του συμπλέγματος β, ιδιαίτερα B1, να βοηθήσει να αποφύγετε την κόπωση, μειώνουν την ευερεθιστότητα και την εξομάλυνση του ύπνου και είναι ευεργετική για τον εγκέφαλο δραστηριότητα.

Η βιταμίνη Β3 εμπλέκεται στη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και αυξάνει τον μυϊκό τόνο. Είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του Κεντρικού νευρικού συστήματος και συμμετέχει στη σύνθεση της σεροτονίνης, επίσης γνωστή ως η "ορμόνη της ευτυχίας".

Βιταμίνη Β9 που ονομάζεται επίσης το φολικό οξύ παρέχει αυξημένη απόδοση και καλύτερη συνολική υγεία του σώματος. Ένα άλλο αποτέλεσμα είναι η ενίσχυση B9 τη στυτική λειτουργία.

Η βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία των ανδρών, γιατί παίζει ρόλο στην παραγωγή της ντοπαμίνης – της ορμόνης που συμβάλλει στη λίμπιντο και την επίτευξη οργασμού. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυξάνει τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, η οποία είναι σημαντική για την ανέγερση.

βιταμίνες

Οι βιταμίνες D είναι ορμόνη-όπως ουσίες που επηρεάζουν θετικά το επίπεδο της τεστοστερόνης, η κύρια ανδρική ορμόνη. Σε αυτή τη βάση, η βιταμίνη D είναι πολύ σημαντική για τη δραστικότητα.

Βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες περιλαμβάνουν τη βελτίωση της υγεία των ανδρών και να διασφαλιστεί η κανονική λειτουργία της στύσης. Η αξία της βιταμίνης Ε στο πλαίσιο αυτό φαίνεται σχεδόν εξαιρετική. Βοηθά στην ομαλοποίηση των λειτουργιών της υπόφυσης και άλλων αδένων εσωτερικής έκκρισης. Η υπόφυση στο σώμα του αρσενικού με τη σειρά της είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των ορμονών του φύλου και να εξασφαλίζει την κανονική ανάπτυξη του σπέρματος.

Ενδείξεις βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Ενδείξεις βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες μπορεί να προκληθεί από την εμφάνιση δυσκολίας στην επίτευξη μια φυσιολογική στύση. Ειδικά αν σε κάποια περίοδο της ζωής του, άρχισε να έχετε τακτική.

Δείκτες της σεξουαλικής απόδοσης και την υγεία των ανδρών είναι συχνά εξαρτάται από το σύνολο του αριθμού των αρνητικών παραγόντων. Αυτά περιλαμβάνουν και τον τρόπο ζωής που οδηγεί τον άνθρωπο στην παρουσία του κακές συνήθειες, διατροφή, γενετική, γενετική προδιάθεση σε ορισμένες ασθένειες και αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς και μια ποικιλία από καταστάσεις στρες και αγχώδεις ρυθμούς της ζωής στο σύγχρονο κόσμο.

Αρσενική δύναμη και την ισχύ της σε σημαντικό βαθμό, εξαρτάται από την επαρκή ποσότητα είναι παρούσα στο σώμα πλήρη κατάλογο με τις ουσίες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που απαιτούνται για την υγιή λειτουργία όλων των οργάνων και συστημάτων. Συμπεριλαμβανομένου και του αναπαραγωγικού συστήματος αρσενικό.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών που παρέχεται στο σώμα με λαμβάνεται με την τροφή, αν υπάρχουν προβλήματα με την ισχύ της, είναι σκόπιμο πρώτα απ ' όλα να εκτελέσει όλες τις πτυχές που συνδέονται με το καθεστώς της διατροφής και ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, θα ήταν περιττό να εξετάσουν για το θέμα, το περιεχόμενο και η συγκέντρωση των αρσενικών ορμονών στο σώμα. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να δικαιολογηθεί ενδείξεις για τη χρήση των βιταμινών για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες.

Φαρμακοδυναμικές ιδιότητες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Φαρμακοδυναμικές ιδιότητες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες με τη χρήση παρασκευασμάτων που περιέχουν βιταμίνη Α είναι κατά κύριο λόγο χαρακτηρίζεται από το ότι προκαλεί την ενεργοποίηση της φαγοκυττάρωσης και διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων. Αυτό με τη σειρά του προωθεί την ενίσχυση της προστασίας δυνάμεις του οργανισμού ενάντια στην ανάπτυξη των λοιμωδών διεργασιών, το οποίο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών και στην περίπτωση της παρουσία στη χρόνια μορφή, οδηγεί σε αποδυνάμωση της δραστικότητας. Η βιταμίνη α είναι επίσης ενεργά στον ενεργειακό μεταβολισμό και την ορμονική exchange.

Βιταμίνες του συμπλέγματος β εξασφαλίσει μια καλύτερη αγωγιμότητα των νευρικών ερεθισμάτων στο συνάψεις, παίζουν σημαντικό ρόλο στο Κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του κανονικού νεύρωση των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Η τιμή αυτή η ικανότητα είναι σημαντική, διότι η μείωση στην ευαισθησία και την οξύτητα της σεξουαλικής αισθήσεις μπορεί να είναι μία από τις αιτίες της υποβάθμισης και τη διάρκεια της στύσης.

Η βιταμίνη C εκτός από αυτό που έχει στο σώμα σημαντική επίδραση τονωτική, συμμετέχει στην παραγωγή της ορμόνης που ευθύνεται για τη λίμπιντο σε άνδρες – ντοπαμίνης. Είναι επίσης μια ευεργετική επίδραση σχετικά με την διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, η οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανέγερση.

Φαρμακοδυναμικές ιδιότητες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, όπως και για τη βιταμίνη D, είναι ότι παίρνει μέρος στη ρύθμιση του επιπέδου της τεστοστερόνης σε σημαντικό βαθμό προκαλεί η δραστικότητα.

Η βιταμίνη Ε συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες ορμονική ρύθμιση στο σώμα, και βοηθά στην ενίσχυση και την καλύτερη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων.

Φαρμακοδυναμικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε εκφράζεται από την απόδοση στον οργανισμό αντιοξειδωτική δράση. Επίσης, παρέχει προστασία από τη ζημία και των κυτταρικών μεμβρανών. Η βιταμίνη Ε συμμετέχει σε μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς, βοηθά στην πρόληψη αιμόλυση των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος, ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία και βελτιώνει τη διαπερατότητα τους.

βιταμίνες για τη δραστικότητα

Φαρμακοκινητική βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες για βιταμίνης Α χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι είναι εστεροποίηση στην εντερική λαχνών έχει τους τρόπους της ροής της λέμφου εισέρχεται στο ήπαρ. Περαιτέρω από το ήπαρ μέσω της κυκλοφορίας του αίματος είναι κατανεμημένη σε όλο το σώμα. Η βιταμίνη α αποθηκεύεται κυρίως στο ήπαρ και λιγότερο στο κέντρο. Απέκκριση από το σώμα αποτελείται από χολή και τα ούρα.

Οι βιταμίνες β είναι φαρμακοκινητική, η οποία χαρακτηρίζεται από την ενεργό απορρόφηση στο λεπτό και του δωδεκαδακτύλου από το γαστρεντερικό σωλήνα. Κάποτε το μεταβολισμό της στο ήπαρ η βιταμίνη ομοιόμορφα μεταφέρονται στους ιστούς και τα όργανα. Η κύρια οδός απέκκρισης είναι η απελευθέρωση των βιταμινών Στα ούρα και τη χολή.

Η βιταμίνη C, επειδή η απορρόφηση στο γαστρεντερικό σωλήνα, εμφανίζεται στο πλάσμα και συσσωρεύεται σε αδένων ιστών και στα επινεφρίδια. Ίσως το φαινόμενο της metabolization με αποτέλεσμα το σχηματισμό της οξαλικό οξύ και διαλυτό μεταβολιτών. Βιταμίνη συνεχίζει να συσσωρεύεται στο σώμα, μέχρι τον κορεσμό δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1500 mg. και μετά φεύγει από το σώμα στα ούρα σύνθεση.

Για τη βιταμίνη D είναι το χαρακτηριστικό φαρμακοκινητική βιταμίνες για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Καθώς η απορρόφηση από το λεπτό έντερο και εισέρχεται στο αίμα δεσμεύεται με γ-σφαιρίνη και αλβουμίνη. Αυτή η βιταμίνη τείνει να Καταθέσουν στο λιπώδη ιστό, ένα βιολογικό μετασχηματισμό που υφίσταται κυρίως στο ήπαρ, τα νεφρά και το δέρμα. Απέκκριση από το σώμα παρουσιάζεται με το περιεχόμενο του εντέρου και τη σύνθεση της χολής.

Οι φαρμακοκινητικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε χαμηλό ρυθμό απορρόφησης. Ως αποτέλεσμα της παρουσίας της στους διείσδυση των βιταμινών στο αίμα. Δείχνει μια τάση να συσσωρεύεται στα ερυθροκύτταρα, των λιπιδίων και ιστούς του μυϊκού ιστού, την υπόφυση, το ήπαρ και τα επινεφρίδια. Αφήνει το σώμα στα ούρα σύνθεση και με χολή.

Αντενδείξεις για τη χρήση των βιταμινών για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Αντενδείξεις για τη χρήση των βιταμινών για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες μπορεί να λάβει χώρα σε μια σειρά από περιπτώσεις.

Πρώτα απ ' όλα, με προσοχή πρέπει να λαμβάνουν βιταμίνη συγκροτήματα, τα οποία περιλαμβάνουν τα στοιχεία για τα οποία υπάρχει υπερευαισθησία και προδιάθεση για Αλλεργία. Η σκοπιμότητα της χρήσης τους μπορεί να δικαιολογηθεί στους ηλικιωμένους, και τα άτομα με χρόνιες μορφές των ασθενειών.

Για παράδειγμα, η βιταμίνη Ε, η οποία θεωρείται αναντικατάστατο και η βρύση είναι σημαντική για να βελτιωθεί η υγεία των ανδρών και αρσενικές αύξηση και την ενίσχυση της λειτουργίας των ανδρικών σεξουαλικών αδένων, δεν πρέπει να λαμβάνεται όταν η ασθένεια της πολλαπλής σκλήρυνσης και έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Πολλά φάρμακα έχουν ως στόχο την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας και η βελτίωση της δραστικότητας έχουν μια δράση που σχετίζεται με τη βελτίωση της διαπερατότητας των αγγείων και τα τριχοειδή αγγεία λόγω της επέκτασης, και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Σε αυτή τη βάση, η χρήση τους μπορεί να είναι αδικαιολόγητη στην περίπτωση καρδιαγγειακά νοσήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Αντενδείξεις για τη χρήση των βιταμινών για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες είναι επίσης, εάν έχετε καρδιακή νόσο, νεφρική νόσο, τα έλκη του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

Παρενέργειες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Παρενέργειες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες εκδηλώνεται ως αυξημένη ευερεθιστότητα, μια Γενική πτώση στην τόνωση του οργανισμού, την κούραση και την υπνηλία. Σημειώνεται η εμφάνιση σοβαρές κεφαλαλγίες, ζαλάδα, φωτοφοβία. Μπορεί να είναι πόνος στο στομάχι, διάρροια, ναυτία, έμετος.

Λόγω της χρήσης των βιταμινών μπορεί επίσης να εμφανιστεί ακμή και άλλες βλάβες του δέρματος, μπορεί να είναι αλλεργικές αντιδράσεις ποικίλης σοβαρότητας. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος της αναφυλακτικό σοκ. Υπάρχει αυξημένη διεγερσιμότητα του νευρικού συστήματος.

Παρενέργειες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες εμφανίζονται συχνά με τη μορφή παραβιάσεων υγιή ύπνο. Μπορεί να προκύψει ως μια συντριπτική ανάγκη για ύπνο, και να προκαλέσει αϋπνία. Εξάνθημα από την υπερβολική κατανάλωση των βιταμινών για την δραστικότητα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό των λίθων των νεφρών, να προκαλέσει γαστρίτιδα και φλεβική θρόμβωση.

χάπια

Βιταμίνες για την δραστικότητα σε μεγάλες ποσότητες είναι η αιτία του πόνου στο epigastrium, και τα συμπτώματα της νεφρικής ανεπάρκειας. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα αιμορραγίας στις μεμβράνες του εγκεφάλου και του αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού.