Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 50-60 χρόνια – πώς να αυξήσετε την λίμπιντο

Η δραστικότητα προβλήματα εμφανίζονται συνήθως σε ηλικιωμένους. Αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από περίπου πενήντα χρόνια.

αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα σημάδια της ανικανότητας είναι και εκφράζεται. Εξαιτίας αυτού, οι άνδρες αρχίζουν να σκεφτούμε για το πώς να ανακτήσει την υγεία του.

Επειδή η σεξουαλική ζωή είναι το κύριο συστατικό της αυτάρκειας και της αξιοπρέπειας, είναι πολύ σημαντικό να απαλλαγούμε από τα προβλήματα κάτω από τη ζώνη. Αναμφίβολα, με την πάροδο των ετών, η διάρκεια της στύσης αλλαγές. Γιατί επίκαιρο θέμα αφιερωμένο στην ανάκτηση της δραστικότητας μετά από 50 χρόνια.

Σχεδόν το 80% των ανδρών έχουν διαφορετικά σωματικά νοσήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Ως εκ τούτου, η στυτική δυσλειτουργία είναι το αποτέλεσμα διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.

Ανικανότητα — μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την ανικανότητα. Είναι με βάση την επιδείνωση της τη φυσιολογική ικανότητα του πέους να έρθει σε στύση.

Και είναι αδύνατο να το κρατήσει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την πλήρη συνουσία. Σήμερα, το πρόβλημα που ονομάζεται στυτική δυσλειτουργία. Ανικανότητα αναφέρεται σε εκείνες τις συνθήκες που μπορεί να είναι μια ξεχωριστή ασθένεια.

Θεωρείται ένα από τα πολλά συμπτώματα των διαφόρων παθολογικών καταστάσεων. Αιτίες της ανικανότητας σε ηλικία από πενήντα και εξήντα χρόνια μπορεί να είναι το βάρος. Είναι σε θέση να επηρεάσει το μηχανισμό της μείωσης του κράτους σε μια επίμονη στύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αναπαραγωγικό σύστημα είναι αρκετά λεπτή και περίπλοκη, και ως εκ τούτου συχνά εκτίθενται σε αρνητικές επιρροές. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • σωματική καταπόνηση;
 • ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος;
 • τα προβλήματα με το νευρικό σύστημα.
 • παχυσαρκία *
 • διαβήτη;
 • εξάντληση;
 • η ήττα του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • παθήσεις του μυοκαρδίου;
 • υπέρταση;
 • βλάβες του ήπατος με επακόλουθη ανάπτυξη της ηπατικής ανεπάρκειας;
 • δηλητηρίαση;
 • αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 τρόπους
 • η κατάχρηση του αλκοόλ;
 • Το κάπνισμα;
 • τοξικομανία.
 • η αποτυχία να συμμορφωθεί με την κουλτούρα του φύλου και της κατάχρησης του Αυνανισμού;
 • αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία.
Μεγάλη επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών έχουν κάποια φάρμακα. Η συχνή χρήση ηρεμιστικών μπορεί να οδηγήσει στην εξαφάνιση της επιθυμίας.

Με την ηλικία, όλα τα όργανα και τα συστήματα υποστήριξης της ζωής του σώματος αρχίσει να λειτουργεί λίγο χειρότερα. Αναπαραγωγικό σύστημα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν ένας άνθρωπος πάνω από σαράντα πέντε χρόνια, χάνουν σταδιακά την ισχύ τους, και μειώνει την λίμπιντο.

Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι δεν το νεαρό της ηλικίας επηρεάζει την κατάσταση του ορμονικό υπόβαθρο. Για παράδειγμα, σε 20 χρόνια, το επίπεδο της τεστοστερόνης είναι υψηλή, ως εκ τούτου, η ισχύς παραμένει σταθερή.

Η σεξουαλική διέγερση στους άνδρες είναι η επίδραση των ακόλουθων παραγόντων:

 1. η παρουσία των χρόνιων ασθενειών από το αγγειακό σύστημα. Αν ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας έχουν προβλήματα με το μυοκάρδιο, τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία, είναι η παραβίαση της εκροής του πλάσματος στην πύελο. Έτσι, το σηραγγώδες σώμα του πέους δεν είναι τόσο καλά που γεμίζουν με αίμα;
 2. ένας τρόπος ζωής. Μη ισορροπημένη διατροφή και οι κακές συνήθειες είναι σημαντικοί παράγοντες *
 3. ασθένεια του αναπαραγωγικού συστήματος. Σε άνδρες ηλικίας πενήντα ετών, η ανέγερση επιδεινώνεται λόγω της παρουσίας προστατίτιδα, καλοήθης υπερπλασία, καρκίνος και ουρηθρίτιδα;
 4. ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος. Διαβήτη πρώτος και δεύτερος τύπος ισχύς είναι μειωμένη. Επιστροφή η στύση θα είναι πολύ δύσκολο.

Συμπτώματα και σημάδια μειωμένη λίμπιντο

Η εξαφάνιση των σεξουαλική επιθυμία για το αντίθετο φύλο — μια διαταραχή που παρουσιάζεται αρκετά συχνά. Το φαινόμενο μπορεί να προκληθεί από ορμονικές διαταραχές. Όσο για τα συμπτώματα, οι άνδρες, εκτός από την επιδείνωση της στύσης, ενδέχεται να λάβετε μια αποστροφή για τη σεξουαλική οικειότητα.

αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 θεραπείας

Τα συμπτώματα της ανικανότητας είναι:

 • μετατροπή της χροιά στο υψηλότερο?
 • η έλλειψη των τριχών του σώματος σε αρσενικά μοτίβο;
 • η εναπόθεση του λίπους στην περιοχή των γλουτών.

Πολύ σπάνια με κριτικά χαμηλές συγκεντρώσεις της τεστοστερόνης μπορεί να φαίνεται έλκονται από το ίδιο φύλο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να βρούμε τα αίτια αυτής της κατάστασης.

Ψυχολογικές διαταραχές, όπως η παρατεταμένη η επαναλαμβανόμενη άγχος, την κατάθλιψη, το άγχος, τις εμπειρίες από τις αποτυχίες της σεξουαλικής φύσης, μπορεί να προκαλέσει μια μείωση της λίμπιντο ή την εξαφάνιση της επιθυμίας.

Για να δείτε μια πτώση της λίμπιντο, οι άνδρες αρχίζουν να αναζητούν την αιτία των αποτυχιών σε άλλο πρόσωπο.

Το θεωρούν ελκυστική, προκαλώντας προβλήματα ψυχολογικής φύσεως. Πολύ σπάνια για την αγαπημένη παραμένει Πλατωνική συμπάθεια, η οποία δίνει την ευκαιρία σε πολλά ζευγάρια να διατηρούν καλές σχέσεις και σε άλλους τομείς της ζωής.

Ανάλογα με τις αιτίες της ανικανότητα, ένας άνθρωπος πέσει σε ένα φαύλο κύκλο. Η αρχική μείωση της λίμπιντο οδηγεί σε μια μείωση σε το σεξ που τελειώνει με στασιμότητα στην περιοχή της πυέλου και προκαλεί δευτερογενή μείωση της παραγωγής των ορμονών. Επιπλέον, με την οξυθυμία και την κατάθλιψη.

Σε τι γιατρό να απευθυνθώ;

Για να προσδιορίσετε τι ακριβώς οδήγησε σε μειωμένη δραστικότητα, να βοηθήσει το θεραπευτή. Εάν κατά τη διαδικασία της έρευνας θα διαγνωστεί προκαλώντας κακή στύση παράγοντες, θα δώσει την κατεύθυνση για άλλους επαγγελματίες.

Το πιο πιθανό, θα πρέπει να επισκεφθείτε:

 • ουρολόγος;
 • ενδοκρινολόγος;
 • τραύμα;
 • νευρολόγο;
 • πίσω
 • θεραπεύτρια του σεξ;
 • venereologist;
 • σεξολόγος;
 • θεραπευτής;
 • ψυχολόγος.

Μεθόδους για την αύξηση δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 — 60 χρόνια

Να αυξήσει το επίπεδο της δραστικότητας, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στον τρόπο ζωής σας. Αύξηση της λίμπιντο θα βοηθήσει η άσκηση, καθαρό αέρα, την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, η έλλειψη του στρες.

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για κάθε ανθρώπινο σώμα. Θετική επίδραση στις στύσεις έχουν καρύδια, μέλι, κρόκος αυγού, τα καρότα και το μαϊντανό.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να πάρετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μικρο-και μακρο.

Οι άνδρες στην ηλικία των πενήντα ετών, τη σεξουαλική λειτουργία διατηρείται στο σωστό επίπεδο, αν καταφέρουν να ακολουθήσουν τον κανονικό ρυθμό της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Φάρμακα που βοηθούν στην αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας

Αν έχετε προβλήματα με τη δραστικότητα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά διεγερτικά. Για το σκοπό αυτό, κατάλληλες αναστολείς PDE-5 Μετά από 40 χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών προβλήματα με τον προστάτη αδένα. Προστατίτιδα δεν είναι μόνο η πιο κοινή ανδρών πρόβλημα. Φαίνεται ότι ένας άντρας στην ακμή της ζωής, και πρέπει να απολαμβάνουν τη ζωή και να πάρει τη μέγιστη ευχαρίστηση από το σεξ, αλλά προστατίτιδα αλλάζει τα πάντα!

αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 lekrastvo

Η φυσιοθεραπεία βοηθά να αυξήσει την αρσενική δύναμη

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του προστάτη διεγέρτες. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε ένα sex shop. Τα προϊόντα αυτά θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από ανικανότητα.

Πώς να αυξήσει τη στυτική λειτουργία μέσω της διατροφής;

Με τη βοήθεια των ειδικών δύναμη μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο της τεστοστερόνης.Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τροφές όπως: γιαούρτι, το γάλα, το τζίντζερ, την καυτερή πιπεριά, το μέλι, το σέλινο, το σπανάκι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ρόδι, σύκα.

Μενού εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο, το οποίο είναι περισσότερο από 50 χρόνια, θα πρέπει να περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης.

Πηγές πρωτεΐνης για την αύξηση της δραστικότητας είναι τα στρείδια, το τυρί, τυρί cottage και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες ψαριών.

Λαϊκές θεραπείες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ανικανότητας

Εναλλακτική ιατρική προσφέρει μεθόδους για την επιστροφή για την υγεία των ανδρών.

Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα φάρμακα:

 • βάμμα από το ginseng;
 • ένα αφέψημα του Ντουμπρόβνικ *
 • έγχυση του σπαραγγιού;
 • σιτάρι ξύλο καρυδιάς με μέλι.
 • βάμμα σκόρδο.

Η ψυχοθεραπεία ως ένας τρόπος για να βελτιώσει τη σεξουαλική δυνατότητα

Ψυχολογική ανικανότητα είναι δεν αντιμετωπίζονται με φάρμακα.

Το πρόβλημα είναι στο μυαλό των ανθρώπων. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από την προθυμία του ατόμου να απαλλαγούμε από όλο αυτό το βάρος.

Βοηθήσει τον θεραπευτή επικεντρώνεται:

 • η εξάλειψη των παραγόντων που προκαλούν την επιδείνωση της στύσης;
 • ανακούφιση από το στρες;
 • να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα;
 • την επιθυμία του να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Η αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης χειρουργικές μεθόδους

Όλες οι θεραπείες χωρίζονται σε συντηρητική και λειτουργική. Χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται μόνο όταν η θεραπεία με φάρμακα δεν παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πρόληψη για την υγεία των ανδρών προβλήματα

Για να αποφύγετε προβλήματα με την ισχύ, θα πρέπει να:

 1. τακτικά επισκεφτείτε έναν ουρολόγο;
 2. να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
 3. διενέργεια φυσιοθεραπείας θεραπείες;
 4. για να αποφύγετε την υποθερμία;
 5. χρησιμοποιήστε προφυλακτικά προστατεύουν από Σμν;
 6. τρώτε σωστά, περιορίζοντας την κατανάλωση καφέ, αλκοόλ και fast food.
αυξημένη δραστικότητα σε άνδρες άνω των 50 πρόληψης

Οι άντρες στην επιλογή των μέσων για τη βελτίωση της υγείας του αναπαραγωγικού συστήματος θα πρέπει να καθοδηγείται από τις συστάσεις των γιατρών.

Μειωμένη δραστικότητα είναι, φυσικά, πολύ άγχος για τους άνδρες. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα με τραγικό τρόπο: σύμφωνα με τους ουρολόγους, θανατηφόρα κρούσματα, σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζεται. Μην καθυστερείτε την επίσκεψη σας στο γιατρό, εάν παρατηρήσετε τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας.