Τι επηρεάζει τη δραστικότητα στους άνδρες

Η οικειότητα είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής κάθε ανθρώπου. Και η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής εξαρτάται από τη δραστικότητα, έτσι ώστε οι άνδρες πάντα ανησυχούν για την υγεία τους. Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην σεξουαλική ζωή, πρέπει να ξέρεις τι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών.

Παράγοντες που επηρεάζουν τη δραστικότητα

Δεν είναι μόνο που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές επηρεάζουν τη δραστικότητα, υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες:

 • νόσου;
 • τροφίμων *
 • η χρήση του αλκοόλ;
 • Το κάπνισμα;
 • σωματική δραστηριότητα;
 • το άγχος;
 • βάρος *
 • υποδοχή των ιατρικών παρασκευασμάτων.

Σημαντικό!Ακόμα και τα υγιή παιδιά θα πρέπει να δώσουν προσοχή στον τρόπο ζωής σας για να αποφύγετε προβλήματα στο μέλλον.

τα προβλήματα με τη δραστικότητα

Τροφίμων

Τροφίμων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζουν την υγεία, ιδίως την ανδρική εξουσία. Μερικά προϊόντα δεν επηρεάζουν δυσμενώς τη δύναμη, άλλοι για να βελτιώσει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, και την αύξηση της λίμπιντο.

Τα πιο επικίνδυνα προϊόντα, η χρήση των οποίων οδηγεί σε επιδείνωση της στύσης είναι:

 • Λιπαρό κρέας. Το κρέας περιέχει πρωτεΐνη, η οποία είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, ειδικά για τους άνδρες, αλλά τα λιπαρά κρέατα μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό. Έχει ένα μεγάλο ποσό της χοληστερόλης, η οποία οδηγεί σε αγγειακή δυσλειτουργία. Επιπλέον, η πλειοψηφία των προϊόντων με βάση το κρέας περιέχει γυναικείες ορμόνες που επηρεάζει την υγεία των ανδρών.
 • Αναψυκτικά. Περιέχουν πολλή ζάχαρη και επιβλαβή πρόσθετα. Αυτό οδηγεί σε μια μείωση της τεστοστερόνης, και η μείωση της παραγωγής των ενεργών σπέρματος. Η συχνή κατανάλωση αεριούχων ποτών μειώνει το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα
 • Σόγια. Σε μικρές ποσότητες σόγιας δεν επιφέρει βλάβη στο σώμα, αλλά αν μπορείτε να εντελώς να αντικαταστήσει το κρέας, τα προϊόντα σόγιας, η μείωση της τεστοστερόνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.
 • Fast food. Φαγητό από fast food εστιατόρια είναι επιζήμια για τον οργανισμό, και οι άνδρες θα πρέπει να αποφύγετε αυτά τα τρόφιμα.
 • Λουκάνικο. Λουκάνικα, τα χοτ ντογκ και τα λουκάνικα είναι τώρα κατασκευάζονται σχεδόν χωρίς κρέας, αλλά περιέχουν αρωματικές ουσίες και συντηρητικά.

Αρνητική επίδραση μπορεί να αποδώσει και τα προϊόντα που είναι χρήσιμα. Αυγά απαιτούνται για το ανδρικό σώμα, επειδή περιέχουν πρωτεΐνες, αλλά ο κανόνας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αυγό για δύο ημέρες.

Αν καταναλώνουν μεγαλύτερη ποσότητα προϊόν, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο. Το αυγό περιέχει χοληστερόλη, και το φιλμ που επικαλύπτει το αυγό περιέχει μια ουσία που σε κάνει χειρότερα η επιλογή για τα παιδιά.

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι επηρεάζει αρσενικό δραστικότητα θετικά. Τέτοια προϊόντα είναι το κρέας και τα ψάρια, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη.

Θα πρέπει να επιλέξετε μόνο το άπαχο κρέας, διαφορετικά η χρήση του θα οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Τα ψάρια θα πρέπει να επιλέξετε το σκουμπρί και το καλκάνι, να καταναλώνεται κατά προτίμηση μαγειρεμένα. Επίσης, η πρωτεΐνη που περιέχεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα αυγά, όπως το κοτόπουλο και το ορτύκι.

Μύδια, γαρίδες και στρείδια, επίσης, θα πρέπει να κάνουν δίαιτα, είναι χρήσιμο για την αρσενική δύναμη στοιχεία. Θα πρέπει να φάτε τα καρύδια, ειδικά καρύδια χρήσιμο, όπως ένα σφυρί, που μπορεί να αναμιχθεί με μέλι ή ξινή κρέμα.

Λαχανικά θετική επιρροή λάχανο, καρότα, ραπανάκια, και το σέλινο. Οι πράσινοι είναι η διατροφή για να κάνετε το μαϊντανό. Το γλυκό είναι απαραίτητο για την καλή ανδρική υγεία, αλλά μόνο με μέλι, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. Αλλά το κέικ και γλυκά, αντίθετα, έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Κινητική δραστηριότητα

η σωματική άσκηση

Προκειμένου να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού που απαιτείται σωματική άσκηση.Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε το γυμναστήριο για την προπόνηση με βάρη στο γυμναστήριο, αυτό θα σας επιτρέψει να:

 1. να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης;
 2. να μειώσει την παραγωγή των οιστρογόνων (γυναικείες ορμόνες);
 3. για να μειώσει το επίπεδο της νευρική ένταση;
 4. για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος;
 5. για να ενισχύσει τους μύες της πυέλου.

Στο γυμναστήριο έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην σεξουαλική απόδοση, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες. Δεν θα πρέπει να εκπαιδεύσει πολύ, διαφορετικά θα οδηγήσει σε σωματική εξάντληση και την αγωνία.

Επίσης δεν πρέπει να τρώνε περισσότερο για να κερδίσει το βάρος, οδηγεί σε υπνηλία. Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν φάρμακα ορμονών, που δεν συνιστάται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ανάλογα της τεστοστερόνης, και μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό.

Το τρέξιμο είναι το πιο εύκολο και χρήσιμο σωματική δραστηριότητα. Το τρέξιμο είναι καλό για την ισχύ, αν δεν το παρακάνετε. Βραχυπρόθεσμα συμβάλλει στην παραγωγή της τεστοστερόνης. Αλλά μεγάλης απόστασης τρέξιμο δεν συνιστάται, διότι μπορεί να μειώσει το επίπεδο αυτής της ορμόνης.

Η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας συμβάλλει στην αύξηση του βάρους και την χοληστερόλη, η οποία οδηγεί σε προβλήματα στύσης.

Η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων

Το μέλος δραστικότητα εξαρτάται από την ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων, ιδίως των νέων ανθρώπων. Μπορεί να έχουν προβλήματα με το σεξ, λόγω της εμπειρίας, αλλά και λόγω της κακή εμπειρία.

Σεξουαλική λάθη έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχική του κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι η οικειότητα που προκαλεί άγχος και ο φόβος της αποτυχίας θα συμβεί ξανά.

Σε ενήλικες άνδρες, τα προβλήματα στύσης μπορεί να οφείλεται σε άγχος ή κατάθλιψη. Κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης το άτομο δεν ενδιαφέρεται για την ζωή, για να είναι σε μια κακή διάθεση, και κατά συνέπεια, μειώνει τη λίμπιντο.

Σε αυτή την κατάσταση, απλά παύει να βιώσουν τη σεξουαλική επιθυμία. Επίσης κακό νευρικό εργασίας, η ανεπαρκής ανάπαυση. Πρέπει να κοιμάσαι 7-8 ώρες κάθε μέρα, ώστε το νευρικό σύστημα να έχει χρόνο για να ανακάμψει.

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα εμφανίζονται πιο συχνά σε ανασφαλείς άνδρες, υπάρχει ακόμη και μια ψυχολογική ανικανότητα. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, υπάρχουν διάφορες αιτίες για την εκδήλωση της. Μπορεί να είναι ψυχολογικό τραύμα και το φόβο της αποτυχίας.

Μειωμένη σεξουαλική ορμή και προβλήματα στύσης μπορεί να είναι μερικές φορές προκαλείται από συχνές αλλαγές των εταίρων. Ο άνθρωπος αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του στο θηλυκό. Η εξαπάτηση μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα πρόβλημα με τη στύση, λόγω της ενοχής που νιώθει.

Η σχέση με μια γυναίκα είναι σημαντική και μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική απόδοση. Προβλήματα που προκύπτουν, εάν η γυναίκα δεν είναι ικανοποιημένη ως σεξουαλικό σύντροφο, ή εκφράζει δυσαρέσκεια, όχι υποστήριξη.

Η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή. Υπομονή και στήριξη θα δώσει στους ανθρώπους την εμπιστοσύνη.

Άλλοι παράγοντες

μέτρηση της κοιλιάς

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η υγεία, επειδή ορισμένες ασθένειες επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή. Τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα που προκαλείται από την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, η οποία επίσης συμβάλλει σε μια βιασύνη του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Προστατίτιδα, η οποία προκαλείται από φλεγμονή του προστάτη αδένα, φέρνει δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή, αλλά η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να αποκαταστήσει την στύση.

Για την υγεία των γεννητικών οργάνων απειλή ασθενειών όπως η επιληψία, η σκλήρυνση κατά πλάκας και τη νόσο του Πάρκινσον.

Η παχυσαρκία μειώνει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών και αυξάνει την παραγωγή των θηλυκών. Το επιπλέον βάρος δίνει μεγαλύτερη πίεση στην καρδιά, η οποία οδηγεί σε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι, μειωμένη λίμπιντο, και η επιδείνωση της υγείας.

Ορισμένα φάρμακα μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για το ανδρικό σώμα, ειδικά τα φάρμακα που περιέχουν γυναικείες ορμόνες. Ως εκ τούτου, πριν από την έναρξη της θεραπείας είναι απαραίτητο να μάθετε τι επηρεάζει τη δραστικότητα στους άνδρες και να βρούμε έναν εναλλακτικό τρόπο θεραπείας.

Έχουν αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών και επιβλαβείς συνήθειες όπως το Κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ. Το κάπνισμα διαταράσσει τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου, να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης, μειώνει την ποιότητα του σπέρματος.

Η νικοτίνη μειώνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του σώματος, η οποία οδηγεί σε επιδείνωση στην υγεία των αγγείων και μειωμένη γονιμότητα. Οι αρνητικές επιπτώσεις δεν εκδηλώνονται αμέσως, αλλά μετά από μερικά χρόνια, ειδικά για 40 χρόνια, αρχίζουν τα προβλήματα στην προσωπική ζωή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη ανικανότητα.

Παρακαλείστε να σημειώσετε!Στην ενήλικη ζωή είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε την υγεία των ανδρών, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ιατρική είναι ανίσχυρη.

Πολλές αλκοόλ επιτρέπει στους άνδρες να παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή, αλλά αυτή η μέθοδος φέρνει μη αναστρέψιμες συνέπειες στο μέλλον.

Ένα από τα αγαπημένα πολλών ανδρών, η μπύρα περιέχει γυναικείο φύλο κύτταρα, η οποία οδηγεί σε μια μείωση στα επίπεδα της τεστοστερόνης και προβλήματα στύσης.

Η συχνή κατανάλωση μπύρας προκαλεί η μπύρα κοιλιά, μειωμένη λίμπιντο, ανικανότητα.

Η έλλειψη ύπνου μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά 10%, ακόμη και με τα νέα παιδιά. Ως εκ τούτου, η καθημερινή πρόσληψη σωστό ύπνο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αποσπούν την προσοχή από την εργασία σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, οκτώ ώρες ύπνο.

Αν τα αρσενικά είναι νευρικό και δύσκολη δουλειά, συνεχή αγωνία και το άγχος θα έχει επιπτώσεις στην ισχύ. Αν ένας άνθρωπος παίρνει τακτικά κουρασμένος, οδηγεί σε χρόνια κόπωση και μειωμένη σεξουαλική ορμή.