Βότανα για τη δραστικότητα - το πιο αποτελεσματικό βότανο για τους άνδρες

Προβλήματα με την ισχύ της ακόμα πριν από μερικές δεκαετίες άρχισαν να ενοχλούν τους άνδρες μετά τα 45-50 χρόνια. Σήμερα η στυτική δυσλειτουργία, η αδυναμία συμμετοχής σε πλήρη σεξουαλική επαφή και περισσότερες έντονο οργασμό σε ορισμένες περιπτώσεις, κατανοεί τους εκπροσώπους ισχυρή μισό της ανθρωπότητας πολύ νωρίτερα.

βότανα-για-την δραστικότητα

Προκάλεσε πιέσεις, βαρύ τρόπο ζωής, την παρουσία των επιβλαβών συνηθειών και άλλες δυσμενείς παράγοντες.

Μεταξύ πολλών αριθμητικών τρόπους για τη θεραπεία και την πρόληψη της ανδρικής ανικανότητα από πολύ παλιά και εξακολουθεί να παίρνει εφαρμογή των φαρμακευτικών φυτών. Βότανα που αυξάνουν τη δραστικότητα και παρασκευάζονται με βάση τους πιάτα, ζωμοί και βάμματα δίνουν έστω και αργή, αλλά ισχυρή επίδραση. Ας δούμε, ποια φυτά θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε υγεία ανδρών και πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής βότανα

Βότανα για την ενίσχυση της δραστικότητας εφαρμόζονται από την αρχαιότητα. Ο τρόπος για την πρόληψη και τη θεραπεία ανδρική ανικανότητα έχει πολλά οφέλη, πριν από τη χρήση, τις ταμπλέτες και άλλες μεθόδους θεραπείας:

 • φυσική σύνθεση;
 • σχετική αβλαβές για τον οργανισμό;
 • διαθεσιμότητα για την αγορά και το μαγείρεμα των μέσων μόνοι σας;
 • δυνατότητα εφαρμογής σε οποιαδήποτε ηλικία;
 • συνολικός ανυψώνει και τονωτική δράση;
 • χαμηλός ο κίνδυνος εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών;
 • μια μικρή ποσότητα αντενδείξεις;
 • η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού στο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο;
 • παρατεταμένη δράση;
 • παράταση της σεξουαλικής πράξης, τη βελτίωση της στύσης και της φωτεινότητας των αισθήσεων κατά τη διάρκεια του οργασμού.
τσάι-για-δραστικότητα

Σημαντικό! Μερικές φορές η χρήση των φαρμακευτικών βοτάνων, ενισχύουν τη δραστικότητα, δεν είναι αρκετό για να πάρει το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Παραδοσιακές συνταγές θα σας βοηθήσουν να αποτρέψει την εμφάνιση προβλημάτων με το αρσενικό υγείας και θα είναι μια καλή βοηθός κατά τη διάρκεια της συνολικής θεραπείας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής βοτάνων

Φυτά και βότανα για τη βελτίωση της δραστικότητας έχουν τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε δημοφιλείς συνταγές θυμόμαστε και να τηρούν τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Για το μέγιστο αποτέλεσμα από φαρμακευτικών φυτών πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις συστάσεις που αναφέρονται στη συνταγή, και να λάβει σύνθεση τακτικά.
 2. Δεν μπορεί να μειώσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της θεραπείας, καθώς και τη δοσολογία.
 3. Βότανα που βελτιώνουν την ισχύ, θα πρέπει να αποθηκεύονται σωστά. Η απόκτηση των φυτών στην αγορά μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή δηλητηρίαση και έτσι και δεν πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να αγοράσετε βότανα για την ισχύ στο φαρμακείο ή εξειδικευμένο κατάστημα. Αν προτιμάτε να συλλέγουν βότανα μόνοι σας, τότε αναπτύσσονται τα απαραίτητα φυτά για το δικό του τμήμα στο εξοχικό σπίτι ή κοντά στο σπίτι, καθώς και παράγει συλλογή σε δασική περιοχή μακριά από το δρόμο.
 4. Θα πρέπει να αποφεύγετε την αυτο-εφαρμογή συνταγών, στις οποίες υπάρχουν δηλητηριώδη και σχετικά με τα δηλητηριώδη (με την μακροχρόνια χρήση ή σε μεγάλες ποσότητες) τα φυτά.
 5. Βότανα για την αύξηση της δραστικότητας τους άνδρες πρέπει να χρησιμοποιείται μέσα μόνο πριν από το φαγητό για 1-1,5 ώρες. Σε αυτό το σενάριο, χρήσιμες ουσίες απορροφώνται καλύτερα από το ΠΕΠΤΙΚΌ σύστημα και παρέχουν τη μέγιστη ευεργετική επίδραση.
 6. Δεν μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα μερικές συνταγές και να προσπαθήσει να πάρει γρήγορα αποτελέσματα από την εφαρμογή ταυτόχρονα πολλές χρέωση ή βάμματα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε το εργαλείο και να περάσει τον πλήρη κύκλο της θεραπείας.
 7. Καλύτερα να καταφύγουμε στη βοήθεια του ειδικού. Μόνο αυτός μπορεί να πει τι είδους χόρτο για την ισχύ πίνουν στην περίπτωσή σας. Επισκεφθείτε το γιατρό σας είναι απαραίτητη για τη διάγνωση της νόσου και να εντοπίσει τις αιτίες της εμφάνισής της. Μερικές φορές αρκεί μόνο χαλαρωτική και ηρεμιστική επίδραση για την αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες, και σε ορισμένες περιπτώσεις να λύσει το πρόβλημα μπορεί να είναι μόνο η χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία ισχυρά φάρμακα.
 8. Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη αντενδείξεις που υπάρχουν σε πολλά φαρμακευτικά βότανα. Μερικά φυτά απαγορεύονται εάν έχετε παθήσεις της καρδιάς και των αγγείων, των νεφρών και του ήπατος, καρκίνους και νεοπλάσματα. Και αναφέρεται σε αυτό θα πρέπει πολύ σοβαρά: βότανα από την δύναμη επιδράσεις στο σώμα να ξεπεράσει τα φάρμακα.

Δεν αξίζει να περιμένει, ότι η θεραπεία με βότανα θα φέρει το ορατό αποτέλεσμα μετά από 1-2 ημέρες μετά την έναρξη του επιλεγμένου συνταγή. Μόνο την πλήρη διάρκεια της θεραπείας θα δώσει τα αποτελέσματα.

Ποια βότανα για την ισχύ αποτελεσματικές

Όλα τα βότανα για την ισχύ, έχουν διαφορετικά θετικό αντίκτυπο στο σώμα:

 • της ηρεμίας και της χαλάρωσης;
 • ανοσοδιεγερτικές;
 • συμπληρωματικές ανεπάρκεια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά;
 • βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων;
 • προωθεί την εξομάλυνση της λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος του ανθρώπου.

Αποφασίσαμε να πάρει για σας μια επιλογή από τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή για να ενισχύσει τη δραστικότητα των βοτάνων που δείχνει τις δημοφιλείς συνταγές για την παρασκευή φαρμάκων.

Μαϊντανό, το κόλιαντρο, το άνηθο και το σέλινο

Χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του φαρμακευτικού προϊόντος, όπως τα φύλλα και το ρίζωμα. Στη σύνθεση αυτών των φυτών έλαια, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, απαραίτητα για την αποκατάσταση της υγείας των ανδρών. Μαϊντανός και σέλινο – ισχυρά αφροδισιακά, που με την τακτική κατανάλωση σε τρόφιμα βοηθούν άντρα ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ισχύ της.

αλόη

Για περισσότερες αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτά τα βότανα και τα ριζώματα σε φρέσκια μορφή, καθώς και πίνετε τσάι από βότανα με τους σύνθεση. Σε τέτοια εργαλεία μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φυτά, για παράδειγμα, άγριο τριαντάφυλλο και τα καρύδια. Μαϊντανό, το κόλιαντρο, το άνηθο και το σέλινο βελτιώνουν την παροχή αίματος προς τα όργανα της πυέλου, θρέφει χρήσιμες ουσίες, αλλά δεν συνιστάται για χρήση σε ανθρώπους με Ογκολογίας και προβλήματα με τα νεφρά.

Αλόη

Η αλόη είναι ένα φυτό με αντιφλεγμονώδη και τόνωση της ασυλίας δράση. Η εφαρμογή ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου και στην πέος, συμβάλλει στην αποκατάσταση της λίμπιντο και τη στύση. Η σύνθεση του χυμού της αλόης περιλαμβάνονται πολλά μια ευρεία ποικιλία των θρεπτικών συστατικών που οδηγούν σε φυσιολογική ισορροπία στο σώμα. Αλλά η δράση του αυτό το φυτό είναι πολύ ισχυρή, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας.

Εδώ είναι μια συνταγή με αλόη για την ισχύ. Πλυμένα τα χαμηλότερα φύλλα αλόης κρατήσουμε αρκετές ημέρες (τουλάχιστον 5) σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, και στη συνέχεια πιέστε το χυμό μαζί με τον πολτό. 100 γραμμάρια από αυτή τη μάζα να λάβει 0,4 kg μέλι, 0,6 kg ψιλοκομμένα καρύδια, χυμό 5 μεσαίου μεγέθους λεμόνια, όλα ανακατέψτε καλά. Να παίρνετε αυτό το φάρμακο απαραίτητο για το μεγάλο του γλυκού τρεις φορές την ημέρα για 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

St. wort του ιωάννη

Αυτό το χορτάρι για την αρσενική δύναμη θα έχει θετικό αποτέλεσμα μόνο με τη σωστή χρήση. Υπερδοσολογία θα επιδεινώσει την κατάσταση οι άνδρες, θα γίνει η αιτία διαφόρων προβλημάτων. Βαλσαμόχορτο επιτυχία καταπολεμά την κούραση και τις συνέπειες του στρες, ομαλοποιεί του αναπαραγωγικού συστήματος, κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό, αυξάνει τη λίμπιντο και τη φωτεινότητα των αισθήσεων κατά τη διάρκεια του οργασμού, αντιμετωπίζει πρόβλημα με ελλιπή στύσης και πρόωρη εκσπερμάτωση.

Για την κατασκευή εγκαταστάσεων για την αύξηση της δραστικότητας με βάση το st. john's wort δεν θα χρειαστεί πολλή δύναμη. 10 g ψιλοκομμένο ξηρό χορτάρι ρίξτε βραστό νερό (200ml), δροσερό, στέλεχος και να το ένα τέταρτο φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα για 1-2 εβδομάδες. Συνιστάται να πίνετε αφέψημα για 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Ginseng

Το ginseng από την αρχαιότητα, θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά βότανα για την ισχύ τους άνδρες. Για την εξομάλυνση της λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος εφαρμόζεται μόνο το ρίζωμα του φυτού αυτού. Είναι ένα ισχυρό διεγερτικό της σεξουαλικής επιθυμίας και διέγερσης.

Το ginseng βοηθά να ενισχύσει πολλές φορές την αίσθηση άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, δίνει ζωντάνια και ενέργεια. Αλλά να την εφαρμόσει πρέπει να είναι προσεκτικά, καθώς με την παρουσία όγκων, αιμορραγία, φλεγμονώδεις διεργασίες, προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα η χρήση του μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Η πιο δημοφιλής θεωρείται συνταγή, όπου το ξηρό ρίζωμα συνθλίβεται και αναμιγνύεται με το μέλι σε αναλογία 1:28, δηλαδή σε 25 g ρίζας πρέπει να λάβει 0,7 kg μέλι. Το μίγμα παρασκευάζεται σε ένα δροσερό σκοτεινό μέρος 10 ημέρες, μετά την οποία λαμβάνεται άντρα με το μικρό του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Με επιτυχία βοηθά να επαναφέρετε τη δραστικότητα και αλκοολικό βάμμα ginseng, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο ή να μαγειρέψουν από τον εαυτό σας.

Ιβάν-τσάι

Το δεύτερο το όνομα του φυτού Ιβάν-τσάι – Fireweed. Σύνθεση τα φύλλα του είναι πλούσια σε χρήσιμες ουσίες, όπως βιταμίνες C και Α, ομάδα Β, bioflavonoids, αμινοξέα, μέταλλα, πηκτίνες.

ιβάν-τσάι

Ιβάν-τσάι βοηθά να φύγουν οι τοξίνες και την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και το αίμα, οδηγεί σε φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία και τη λειτουργία όλων των οργάνων του ουροποιητικού συστήματος. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το φυτό δίνει μια κατευναστική επίδραση και να βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη αδένα, η οποία είναι συχνή και αποτελεί την πηγή του "ανδρική ανικανότητα".

Το μαγείρεμα Ιβάν-τσάι απλά. Αρκετά ρίχνουμε ένα κουτάλι του φυτού αυτού ένα ποτήρι βραστό νερό και να σταθεί κάτω από το καπάκι. Το ποτό μπορεί να είναι 2-3 φορές την ημέρα, όπως το τσάι. Επίσης για την αύξηση της δραστικότητας βότανα χρησιμοποιείται ρίζωμα fireweed. 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο ρίζα ρίξτε 0,5 λίτρα νερό και να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά. Αφέψημα, πιείτε μισό φλιτζάνι πριν από το πρώτο γεύμα και το ίδιο για 30 λεπτά πριν τον ύπνο για 2 εβδομάδες.

Συμπέρασμα

Να θυμάστε, πριν από τη χρήση οποιουδήποτε από τα επιλεγμένα σας συνταγές μάθετε ποια βότανα που αυξάνουν τη δραστικότητα, πώς επηρεάζουν το σώμα, έχουν περιορισμοί στην εφαρμογή.

Πριν από τη χρήση τους είναι απαραίτητα για βοήθεια, συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Μόνο ο γιατρός είναι σε θέση να ανακαλύψει την αιτία, γιατί άρχισαν τα προβλήματα με τη στύση, τη διάρκεια και την ποιότητα της σεξουαλικής πράξης, καθώς και πολλά άλλα. Επίσης, ο ειδικός θα πει, ποια βότανα είναι χρήσιμα για την ισχύ στην περίπτωσή σας.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε και ό, τι πιο συχνά μόνο η χρήση των βοτάνων για την ισχύ δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τη βελτίωση της υγείας οι άνδρες θα πρέπει να αναθεωρήσει πλήρως τον τρόπο ζωής του και να την αντικαταστήσει με μια πιο υγιής, να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, να αποφύγετε το άγχος, στελέχη του, η πρόληψη της υποθερμίας, έλλειψη ύπνου, να ισορροπήσει τρώνε. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία του και πάλι να απολαύσετε το σεξ με τη γυναίκα που αγαπούσε.