Η επίδραση της γυμναστικής και της άσκησης στη δραστικότητα

Τακτικές προπονήσεις επιτρέψει σε σας για να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση και σταθερός συναισθηματικός τόνος, καθώς συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματος.

Σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής τους, δεδομένου ότι η παραγωγή των ορμονών του φύλου εξαρτάται άμεσα από τη φυσική δραστηριότητα μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των αθλητικών φορτία

uprazhneniya-dlya-povysheniya-potencii

Καθημερινή άσκηση είναι απαραίτητη για να οδηγήσει μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή και να αποτρέψει την ανάπτυξη της ανικανότητα. Ωστόσο, αν υπήρχαν προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα, ειδικά αθλητικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να βελτιώσει ή να αποκαταστήσει τα χαμένα λειτουργία. Μια σωστά επιλεγμένη σειρά από ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες επιτρέπει να αποκτήσετε γρήγορη και διαρκή αποτελέσματα.

Μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες θετικές επιπτώσεις:

 • Τόνωση μεγάλες μύες, βελτιώνει τη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Η σωματική δραστηριότητα διεγείρει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών που επηρεάζουν τη λίμπιντο και τη στύση.
 • Διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος στα όργανα της πυέλου, η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη των στάσιμες διαδικασίες.
 • Ομαλοποίηση της συγκέντρωσης επινεφρίνης, η υπέρβαση των οποίων συμβάλλει στην νευροψυχιατρικές αλλαγές.
 • Αυξάνοντας το επίπεδο της σεροτονίνης και των ενδορφινών, οι οποίες έχουν ευεργετική επίδραση στην συναισθηματική κατάσταση.
 • Σταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Η ανάπτυξη αντίσταση σε μολυσματικές ασθένειες.
 • Μειωμένη μυϊκή κόπωση και το άγχος.
 • Οι επιπτώσεις του αθλητισμού στη σεξουαλική λειτουργία

Επί του παρόντος, υπάρχουν ένα ευρύ φάσμα αθλητικών τμημάτων. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι προπονήσεις θα έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας. Η υπερβολική άσκηση και την άρση βαρών μπορεί να συμβάλει στην κόπωση ή τραυματισμό, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ικανότητες των ανδρών.

Απολαύστε ορισμένα αθλήματα, τα οποία μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση στη δραστικότητα:

 • Η άρση βαρών.
 • Bodybuilding.
 • Ποδηλασία.
 • Ιππασία.
 • Κωπηλασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένοι αθλητές, για να επιτύχουν γρήγορα αποτελέσματα, είναι λάτρης της λήψης αναβολικών φαρμάκων.

Σημαντικό! Τα στεροειδή αναστέλλουν την ανάπτυξη φυσιολογικές ποσότητες των ορμονών του φύλου και να μειώσει τη δραστικότητα.

Αν ο σκοπός των ανθρώπων δεν αποτελείται μόνο στο σχηματισμό της ένα όμορφο σώμα, αλλά επίσης να ενισχύσει τη σεξουαλική υγεία, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες επιλογές κατάρτισης:

 • Το κολύμπι.
 • Να τρέξει.
 • Το περπάτημα.
 • Η γυμναστική.

Οι κύριες κατευθύνσεις για τη φυσική τόνωση της σεξουαλικής λειτουργίας

muzhskaya-gimnastika

Δυναμική τύποι ασκήσεων για άνδρες αρμονικά επηρεάσει όλες τις ομάδες μυών, την πρόληψη υπερβολική τάση και σταδιακά να βελτιώσει την κατάσταση του σώματος. Για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελέσματα συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε άλλες μεθόδους της φυσικής επιδράσεις στην σεξουαλική σφαίρα, που εκπροσωπούνται από αυτούς τους τύπους:

 • Ειδικές ασκήσεις για τη βελτίωση των μυών του πυελικού εδάφους.
 • Η χρήση του ένα ντους αντίθεση.
 • Επιπτώσεις στην ενεργό σημεία των ποδιών.
 • Η τακτική σεξουαλική ζωή.

Ασκήσεις για να αυξήσει τη σεξουαλική απόδοση

Ειδική γυμναστική για τη δραστικότητα προπόνηση ορισμένες ομάδες μυών, η οποία έχει ως στόχο να βελτιώσει την παροχή αίματος προς τις αρμόδιες αρχές, την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών και την αύξηση της παραγωγής των ορμονών του φύλου. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι ειδικοί συστήνουν να εμμείνει σε μια συνεχή άσκηση καθεστώς. Ασκήσεις μπορεί να γίνει όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στο χώρο εργασίας. Χρήσιμες πληροφορίες σε μορφή βίντεο κλιπ που διατίθενται σε απευθείας σύνδεση.

Προσοχή! Αυτό το σύνολο των ασκήσεων, ειδικά για τα άτομα με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, δεδομένου ότι η εφαρμογή τους δεν απαιτεί μια επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο.

Μπορούμε να διακρίνουμε τα ακόλουθα πιο κοινές παραλλαγές των ασκήσεων:

Άσκηση η Kegel μυς.

Είναι η εναλλακτική έντασης και χαλάρωσης των μυών του πυελικού εδάφους. Κατά τη διάρκεια της ενεργού ανύψωση, θα πρέπει να μετρήσω ως το 5 και στη συνέχεια να χαλαρώσετε. Ο αριθμός των επαναλήψεων θα πρέπει να κυμαίνονται από 10 φορές κατά την έναρξη της προπόνηση σας, τότε θα πρέπει να αυξήσει τον αριθμό τους, καθώς η ενίσχυση των ιστών.

Κρατώντας yagodichnogo γέφυρα.

Αυτή η άσκηση όχι μόνο θα βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς του πυελικού εδάφους, αλλά επίσης να βελτιώσει τον τύπο και το σχήμα των γλουτών. Για να το κάνετε αυτό, σε ύπτια θέση, με υποστήριξη για τα πόδια θα πρέπει να εκτελέσει μια ανασηκώστε τη λεκάνη για μια ανάσα και να μειώσει στην εκπνοή. Περαιτέρω, με την αύξηση του φορτίου, στην πρώτη θέση για να μετακινήσετε δεξιά και αριστερά με το πρόσθετο βάρος που διατίθενται στην κοιλιακή χώρα.

Καταλήψεις.

Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: στην πρώτη περίπτωση, το διαζύγιο πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών σε διαφορετικές κατευθύνσεις, το πλάτος πρέπει να είναι το μέγιστο στο δεύτερο — χωρίς να ανυψώνει την φτέρνα από το πάτωμα, και να καθίσει κάτω χρειάζεστε εντελώς.

Η κατάσταση με τη μορφή της πεταλούδας.

Σας επιτρέπει να προπονήσετε τους μυς του πυελικού εδάφους και να αυξήσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Πραγματοποιείται στην πλάτη με τα γόνατα λυγισμένα πόδια. Ενεργά πιέζει τα γόνατά σας με τα χέρια σας, θα πρέπει να παρέχει περισσότερη αντίσταση.

Το τέντωμα.

Από τη θέση του σώματος, να στέκεται στα τέσσερα, κάτω από τους γλουτούς στις φτέρνες σας, και τα χέρια τεντωμένα προς τα εμπρός. Αυτή η άσκηση βοηθά να χαλαρώσουν οι μύες και την σπονδυλική στήλη σε όλα τα τμήματα.

Κίνηση των γοφών, με τη μορφή ενός εκκρεμούς.

- Την ενίσχυση των μυών της πυέλου, λόγω της στατικής τάσης υπό φορτίο. Για να το κάνετε αυτό σε μια ημι-καθιστή θέση να κινείται το κάτω μέρος του σώματος προς τα εμπρός στην εκπνοή και πίσω από την εισπνοή.

Οι βασικές ασκήσεις μπορεί να συμπληρωθεί με άλλες γυμναστικές στοιχεία, όπως οι διατάσεις, το περπάτημα, το τρέξιμο και διάφορες περιστροφές.

Επιπλέον τύποι διέγερση της σεξουαλικής λειτουργίας

Gimnastika-dlja-muzhchin

Μετρίαση θεωρείται μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους επιπτώσεις στο σώμα. Αντίθεση ντους μετά την κύρια κολύμβησης μπορεί όχι μόνο να πάρετε μια ώθηση της ενέργειας, αλλά επίσης προωθεί την ασυλία. Ως εκ τούτου μειώνοντας τον κίνδυνο διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων μολυσματική φύση.

Τέτοιες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το περπάτημα χωρίς παπούτσια σε διαφορετικές επιφάνειες. Όταν αυτό συμβαίνει, όχι μόνο στην ενεργοποίηση του προστατευτικού δυνάμεις του οργανισμού, αλλά και η διέγερση ορισμένων ζώνες στα πέλματα των ποδιών, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη δραστικότητα. Αν κατά διαστήματα, κάντε τα μαθήματα του βελονισμού, το αποτέλεσμα από αυτές τις διαδικασίες θα είναι πιο αισθητή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την τακτική σεξουαλική ζωή. Έρωτα διεγείρει την παραγωγή των ορμονών, ομαλοποίηση ψυχο-συναισθηματική κατάσταση, και να βελτιώσει τη λειτουργία των άλλων οργάνων και συστημάτων.

Η βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα είναι μια τακτική εργασία, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με τη σωματική δραστηριότητα. Σε αυτή την περίπτωση, ασκήσεις για την ισχύ βοηθά να βελτιώσει τη σεξουαλική επίδοση των ανδρών όλων των ηλικιών.